Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σκεύτομαι απο wu να πάω σε κοσμοκάρτα.εκεί έχει κάποιο πακέτο με ιντερνετ?

τα πακέτα ίντερνετ τις κόσμοκάρτας είναι ίδια με του whats up

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

500 mb με 5 ευρω

αυτή είναι προσφορά που λήγει 31/12/2010

αυτή είναι προσφορά που λήγει 31/12/2010

το γνωριζω. δυστυχως. απλα το ανεφερα για ενημερωση. μακαρι να συνεχιστει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μου είπαν πως η φορητότητα διαρκεί 6-7 ημέρες και όχι 15 ημέρες.... :S

εργασιμες εννοουσαν. αρα κοντα στις 10 με 12

[sIGPIC][/sIGPIC]

εργασιμες εννοουσαν. αρα κοντα στις 10 με 12

Λάθος κάνεις. Ένας γνωστός μου έκανε δήλωση το περασμένο Σάββατο και τη Πέμπτη είχε COSMOTE WHAT"S UP ?! SIM :happy:

Επιπέον ήθελα να σας ρωτήσω εάν μπορείς από συμβόλαιο άλλης εταιρείας να μεταφερθείς σε WHATS UP της COSMOTE, διατηρώντας τον ίδιο αριθμό...;

:dance:

Λάθος κάνεις. Ένας γνωστός μου έκανε δήλωση το περασμένο Σάββατο και τη Πέμπτη είχε COSMOTE WHAT"S UP ?! SIM :happy:

Επιπέον ήθελα να σας ρωτήσω εάν μπορείς από συμβόλαιο άλλης εταιρείας να μεταφερθείς σε WHATS UP της COSMOTE, διατηρώντας τον ίδιο αριθμό...;

ειναι ευχαριστο αυτο που λες γιατι τεθηκε σε εφαρμογη αυτο που ελεγαν, οτι απο 1/12 η φορητοτητα θα διαρκει 3 εργασιμες μερες.

Μπορεις να μεταφερθεις απο συμβολαιο οποιασδηποτε εταιριας σε καρτοκινητο κοσμοτε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επειδή σε λίγο πρόκειται να αποκτήσω What's up, θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

1) Εάν γραφτώ σε μία υπηρεσία (π.χ. Call them all 600) πώς μπορώ να ξεγραφτώ;

2) Εάν είμαι γραμμένος σε μία υπηρεσία με το τέλος του χρονικού διαστήματος που ισχύει η προσφορά (π.χ. 100 sms προς όλους), θα μου "τραβάει" χρήματα από την κάρτα και αυτόματα θα ενεργοποιείτε η υπήρεσια και για τον επόμενο μήνα κ.ο.κ.

3) Εάν είμαι γραμμένος σε μία υπηρεσία η οποία λ.χ. λήγει στις 10/12 και εγώ στις 10/12 δεν έχω κάρτα για να ανανεωθεί η προσφορά για έναν ακόμα μήνα και βάλω κάρτα στις 15/12 π.χ. αυτόματα θα ανανεώνεται η υπηρεσία και θα ισχύει απο 15/12 μέχρι 15/01;

4) Εάν εξαντλήσω τον αριθμό μηνυμάτων ή τα λεπτά ομιλίας που μου προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία πριν από το χρονικό διάστημα "λήξης" της υπηρεσίας, τί συμβαίνει;

Συγγνώμη για το μακροσκελές και πιθανώς δυσνόητο post αλλά γράφω από το 5800.

Ευχαριστώ

Επειδή σε λίγο πρόκειται να αποκτήσω What's up, θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:

1) Εάν γραφτώ σε μία υπηρεσία (π.χ. Call them all 600) πώς μπορώ να ξεγραφτώ;

2) Εάν είμαι γραμμένος σε μία υπηρεσία με το τέλος του χρονικού διαστήματος που ισχύει η προσφορά (π.χ. 100 sms προς όλους), θα μου "τραβάει" χρήματα από την κάρτα και αυτόματα θα ενεργοποιείτε η υπήρεσια και για τον επόμενο μήνα κ.ο.κ.

3) Εάν είμαι γραμμένος σε μία υπηρεσία η οποία λ.χ. λήγει στις 10/12 και εγώ στις 10/12 δεν έχω κάρτα για να ανανεωθεί η προσφορά για έναν ακόμα μήνα και βάλω κάρτα στις 15/12 π.χ. αυτόματα θα ανανεώνεται η υπηρεσία και θα ισχύει απο 15/12 μέχρι 15/01;

4) Εάν εξαντλήσω τον αριθμό μηνυμάτων ή τα λεπτά ομιλίας που μου προσφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία πριν από το χρονικό διάστημα "λήξης" της υπηρεσίας, τί συμβαίνει;

Συγγνώμη για το μακροσκελές και πιθανώς δυσνόητο post αλλά γράφω από το 5800.

Ευχαριστώ

1) Δεν ξεγράφεσαι, αφού όταν γραφτείς αφαιρείται το κόστος της υπηρεσίας που χρησιμοποιείς. Απλά καταναλώνεις την υπηρεσία μέχρι να τελειώσει.

2) Δεν γίνεται καμία αυτόματη ανανέωση υπηρεσίας. Όποτε θέλεις να χρησιμοποιήσεις μια υπηρεσία, στέλνεις το ανάλογο μήνυμα και ενεργοποιείται.

3) Η απάντηση είναι η ίδια με την 2

4) Χρεώνεσαι κανονικά σύμφωνα με τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Παιδιά υπάρχει κάποια υπηρεσία για να δω αν ένα κινητό είναι kosmoκάρτα; (όχι whatsup! για το whatsup είναι το WU XXX ΣΤΟ 1314). Για κοσμοκάρτα λέω, thanks.
Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Παιδιά υπάρχει κάποια υπηρεσία για να δω αν ένα κινητό είναι kosmoκάρτα; (όχι whatsup! για το whatsup είναι το WU XXX ΣΤΟ 1314). Για κοσμοκάρτα λέω, thanks.

όχι . Κάλεσε το 1313 και παρακάλεσε τους να σου πουν..

Στέλνοντας WU και τον αριθμό στο 1314 θα δεις αν δεν είναι what's up.

Απλά υπάρχει η μικρή πιθανότητα να φαίνεται ότι είναι cosmote αλλά να είναι συμβόλαιο ή φορητότητα.

Αλλά ποιος ο λόγος να ψαχτείς με το αν κάποιος είναι cosmokarta; Σε τι το χρειάζεσαι, αν επιτρέπεται; Ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε με άλλον τρόπο.

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Στέλνοντας WU και τον αριθμό στο 1314 θα δεις αν δεν είναι what's up.

Απλά υπάρχει η μικρή πιθανότητα να φαίνεται ότι είναι cosmote αλλά να είναι συμβόλαιο ή φορητότητα.

Αλλά ποιος ο λόγος να ψαχτείς με το αν κάποιος είναι cosmokarta; Σε τι το χρειάζεσαι, αν επιτρέπεται; Ίσως μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε με άλλον τρόπο.

Απλά αρχειοθετώ τις επαφές μου με βάση το δίκτυο που ανήκουν. Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο. Θέλω απλά να ξέρω επακριβώς το πακέτο στο οποίο ανήκει η κάθε επαφή μου.

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Απλά αρχειοθετώ τις επαφές μου με βάση το δίκτυο που ανήκουν. Δεν κάνω κάτι συγκεκριμένο. Θέλω απλά να ξέρω επακριβώς το πακέτο στο οποίο ανήκει η κάθε επαφή μου.

Πολυ παρακινδυνευμενο αυτο. Με την φορητοτητα να εχει παει στις 3 εργασιμες μπορει σε ενα μηνα να αλλαξει ο μισος τηλεφωνικος καταλογος σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά σε αυτό το reload δημοσίευσαν ποτέ λίστα με νικητές μεγάλων δώρων;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το Whats Up πέρα από τη δυνατότητα που σου δίνει να έχεις 100 ΣΜΣ προς όλα τα δικτυα με 5€ (νομίζω, δε έχει κάποιο πρόγραμμα για δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα; Ευχαριστώ

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T13_20/section/Exclusive_WH

η απάντηση μάλλον είναι όχι (πακέτο προς όλα τα δίκτυα).

Με δύο λόγια οι παμπόνηρες οι εταιρίες προσφέρουν διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικά πακέτα για να είσαι αναγκασμένος να τα ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ για να καλύπτεις το σύνολο των αναγκών σου.

Edited by rodriguez

Υπάρχει ηλεκτρονικώς τρόπος ταυτοποίησης ? αφού στο κατάστημα το έκανα 2 φορές και λέω 3η φορά δεν θα ελέγξω αν έκαναν λάθος και θα το κρατήσω ρεζέρβα

και σήμερα πάω για αριθμώ βλέπω ότι δεν έκαναν :mad:

:ninja:

Τελικά σε αυτό το reload δημοσίευσαν ποτέ λίστα με νικητές μεγάλων δώρων;

το ιδιο αναρωτηθηκα και εγω σε προηγουμενα ποστ. απο οσο γνωριζω δεν εχει δημοσιευθει πουθενα τετοια λιστα με τους νικητες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Whats Up πέρα από τη δυνατότητα που σου δίνει να έχεις 100 ΣΜΣ προς όλα τα δικτυα με 5€ (νομίζω, δε έχει κάποιο πρόγραμμα για δωρεάν λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα; Ευχαριστώ

Θα ήταν καλό να το κάνει, γιατί στο vodafone cu σου δίνει με 5 ευρώ, 150 λεπτά προς σταθερά (με την ληστρική χρέωση των 3 λεπτών μίνιμουμ, αλλά το δίνει).

Έχω την εξής απορία στο whats'up

Όταν χρησιμοποιήσεις τα 1500 λεπτά αλλά έχεις στείλει 500 μηνύματα, είναι η ιδέα μου ότι δεν μπορείς να στείλεις τα 1000 μηνύματα που σου περισσεύουν?

πρέπει να έχεις υπόλοιπο στην κάρτα για να στείλεις sms.Αλλιώς μόνο τηλέφωνο.

Περίεργο μου φαίνεται, από την στιγμή που το πακέτο μου έχει 1500 μηνύματα, και έχω ξοδέψει μόνο τα 500, γιατί να μην μπορώ να στείλω μήνυμα.???

Περίεργο μου φαίνεται, από την στιγμή που το πακέτο μου έχει 1500 μηνύματα, και έχω ξοδέψει μόνο τα 500, γιατί να μην μπορώ να στείλω μήνυμα.???

Μήπως έχεις υπόλοιπο κάτω από 0,06-0,07€ ?