kmpatra Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 (edited) Μια χαρά γίνεται εφόσον τηρείται ο κανόνας των 20€ στο 4μηνο και εφόσον αυτά που μεταφέρεις δεν προέρχονται απο προηγούμενη μεταφορά. Αυτό που δεν θυμάμαι είναι ο επιτρεπτός αριθμός ανανεώσεων ανά μέρα/μήνα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit - Ο συνδρομητής Καρτοκινητής μπορείς να γίνει αποδέκτης ποσού έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα και να μεταφέρει αντίστοιχα έως 4 μεταφορές ανά ημερολογιακό μήνα. ... - Το όριο των αιτημάτων που μπορείς να πραγματοποιηθούν από συνδρομητή Καρτοκινητής είναι 6/ημέρα ή 18/μήνα. [/Quote] Οπότε αν κάνεις μόνο αυτά που λες μεσα στο μήνα είσαι οκ. Το μόνο που μπορεί να σε εμποδίσει είναι να μη φτάνει το υπόλοιπο (λόγω παράλληλης αφαίρεσης 0.20 ανά μεταφορά) Edited April 3, 2019 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 (edited) Μια χαρά γίνεται εφόσον τηρείται ο κανόνας των 20€ στο 4μηνο και εφόσον αυτά που μεταφέρεις δεν προέρχονται απο προηγούμενη μεταφορά. Αυτό που δεν θυμάμαι είναι ο επιτρεπτός αριθμός ανανεώσεων ανά μέρα/μήνα. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Edit Οπότε αν κάνεις μόνο αυτά που λες μεσα στο μήνα είσαι οκ. Το μόνο που μπορεί να σε εμποδίσει είναι να μη φτάνει το υπόλοιπο (λόγω παράλληλης αφαίρεσης 0.20 ανά μεταφορά) Εξαιρετικά. Οπότε μπορουμε να στείλουμε 3 5αρες από το να στείλουμε 5+10 στον ίδιο αριθμό από το ίδιο νούμερο. Με 60 λεπτά δηλαδή έχουμε 1200mb με το πάρε μοίρασε. Απλά νόμιζα ότι έπρεπε να γίνει ανανέωση ενδιαμεσα για να στείλουμε ξανά στον ίδιο αριθμό. Αρα Βάζουμε 10αρα στον αριθμό Χ στέλνουμε 5 ευρώ στον αριθμό Ψ Βάζουμε δεύτερη 10αρα στον αριθμό Χ στέλνουμε 5+5 πάλι στον ίδιο αριθμό Ψ χωρίς θέμα στις 2 συνεχόμενες 5αρες μεταφορές . Το απόγευμα θα το επιχειρήσω και θα γράψω αν πήγαν όλα κομπλέ. Με το παραπάνω μιλάμε για 5200mb απλά με την ανανέωση συν 60 λεπτά της μεταφοράς. Edited April 3, 2019 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Αισχροι εκει στο Γερμανο. Αλλα τα ιδια ισχυουν και σε Vodafone - Wind. Για αλλο θεμα πηγα, και μου λενε, στα πλαισια της σχεδον 'αναγκαστικης ενημερωσης' ('ψαρεμα πελατων'), οτι μου προτεινουν να φυγω απο cosmokarta, γιατι συντομα θα παει η ελαχιστη χρεωση στα 15 ευρω!!!!!!!! Και οχι μονο αυτο, αλλα μου ειπαν οτι 'μην νομισετε οτι αυτο θα το κανει η cosmote μονο, θα το κανουν κι αλλες εταιριες'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σαν να σου λεει, σε εχουμε πιασει με κεφαλοκλειδωμα, θα σου πιουμε το αιμα, δεν θα πας πουθενα!!!!!!! No way out. Ολοι στο κολπο. Γιατι εχουμε την χωρα που μας αξιζει, τα λαμογια που κυβερνουν που μας αξιζουν, και γιατι τα λεω αυτα; Γιατι συνεπακολουθα εχουμε τις ρυθμιστικες αρχες που μας αξιζουν! Ραγιαδες! Σε λιγο δωρο ενα μαστιγωμα (χωρις καροτο), μαζι με καθε ανανεωση! ΑΙΣΧΟΣ! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 και τι (συμβόλαιο) σου πρότειναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 και τι (συμβόλαιο) σου πρότειναν? 18 ευρω, καρτοσυμβολαιο. Και παλι συμφερει η καρτα. Αλλα 12 ευρω καθε 1,5 μηνα πχ, κι αλλο 18ευρω στανταρντ καθε μηνα. Αλλα το πανε ετσι, ωστε να ειναι τα ιδια, η καρτα με το χαμηλοτερο συμβολαιο. Και ιδια σε ολες τις εταιριες. Μετα απορουν που κοσμος παει για ψωνια σε Βουλγαρια, ή ανοιγει επιχειρηση εκει, ή πινακιδες αυτοκινητων κλπ. Γιατι η Ελλαδα ειναι οι χωρα με τους γδάρτες! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 (edited) Αν πάει το μήνα ελάχιστη ανανέωση 15 προσωπικά θα το γυρίσω σε voip και στα 5 κινητά της οικογένειας και θα παίζω με πάρε μοίρασε. 100 η αλεπού 101 τα αλεπουδακια με (αυτούς ) που μπλέξαμε. Το άθλιο κράτος φταίει για όλα αυτά. Edited April 3, 2019 by Vasileios προσωπικός χαρακτηρισμός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 (edited) Αν πάει το μήνα ελάχιστη ανανέωση 15 προσωπικά θα το γυρίσω σε voip και στα 5 κινητά της οικογένειας και θα παίζω με πάρε μοίρασε. 100 η αλεπού 101 τα αλεπουδακια με (αυτους) που μπλέξαμε. Το άθλιο κράτος φταίει για όλα αυτά. Μας πως θα διατηρεις ενεργες τις sim? Edited April 3, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 το σοβαροτερο προβλημα στην ολη κατασταση ειναι οτι ενω στα πρωτα χρονια της κρισης δεν εγιναν πολυ μεγαλες αλλαγες στα τιμολογια,αντιθετως υπηρχε ακατασχετη παροχη,τα τελευταια 3-4 χρονια και ειδικοτερα απο το 2018 η αγορα επιχειρει διορθωση με βιαιο τροπο...τωρα προφανως αυτο ζημιωνει εμας,αλλα δεν ξερω αν οι εταιριες καταλαβαινουν οτι ειναι επιζημιο και για τις ιδιες. Δεν ειναι μονο το οικονομικο,ειναι αυτο που λενε στα κομματα το "πολιτικο κοστος" των επιλογών τους,δημιουργουν δηλαδη την χειροτερη εικονα για τους εαυτους τους και αργα ή γρήγορα αυτό θα το πληρωσουν...μεχρι ποτε θεωρουν οτι δεν θα διαμαρτυρεται κανεις? Το επισης ασχημο για μας ειναι οτι λιγο πολυ οι ιδιες εταιριες δραστηριοποιουνται και στην σταθερη/ιντερνετ,οποτε παλι κατι κερδιζουν. Και επειδη θα αναφερθει παλι οτι αναμενεται το ανοιγμα της αγορας με εικονικους παιχτες,η ομπρελα παραμενει η ιδια,και ειναι αυτη που θα βαζει εμμεσα ή αμεσα τους ορους ειτε με περιορισμο υπηρεσιων,είτε με υψηλα ενοικια. Οποτε οποιος τολμησει εστω να μπει στην αγορα,δεν θα εχει μεγαλα περιθωρια ελιγμων...απο την αλλη να σημειωσω οτι εξακολουθει να παιζει το σεναριο διακινησης ψευδων ειδησεων απο υπαλληλους γιατι παντα υπαρχει η υστεροβουλια κερδους δηλ. συναψης συμβολαιων. Καποτε ειχαν διακινησει και σεναριο πληρους καταργησης της καρτοκινητης. Οποτε καλυτερα να τα σχολιασουμε επι επιβεβαιωμενων κινησεων,παρα να συζηταμε επι σεναριων... οσον αφορα τις εναλλακτικες,και παλι ειναι αναγκαια η ανανεωση για τη διατηρηση εισερχομενων. Και οι επιπλεον παροχες δωρεαν mb/μεταφορων δεν ειναι επ'ουδενι επ'απειρον εξασφαλισμενες,ουτε καν η ελεύθερη χρήση του voip... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Μας πως θα διατηρεις ενεργες τις sim? Μια φορά το τρίμηνο είναι για ανανέωση. Βάζεις 20 στέλνεις και σε 3 άτομα από 5 για να ανανεώσεις την φραγή. Κανεις και τα πάρε μοίρασε. Με voip παίζεις να 6 ευρώ για 800 λεπτά με χρέωση λεπτού. Χωρίς λήξη του χρόνου. Εγω θέλω 100 λεπτά το μήνα. Και 300 400mb το πολύ. Αν δεν είχα το promo 4 με τα 800 λεπτά με 4 ευρώ θα είχα παει σε voip καιρό τωρα. Εξάλλου όπου έχω 2g έχω και 3G 4G οπότε για voip είμαστε κομπλέ. Εγω πες θα το κάνω και στην οικογένεια μου. Το 90% δεν έχει ιδέα. Δεν μιλάω καν για ηλικιωμένους που ούτε ξέρουν τι βάζουν κάθε μήνα και μιλάνε τα 20 30 λεπτά το πολύ όλο το κέρδος μενει στην εταιρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Μια φορά το τρίμηνο είναι για ανανέωση. Βάζεις 20 στέλνεις και σε 3 άτομα από 5 για να ανανεώσεις την φραγή. Κανεις και τα πάρε μοίρασε. Με voip παίζεις να 6 ευρώ για 800 λεπτά με χρέωση λεπτού. Χωρίς λήξη του χρόνου. Εγω θέλω 100 λεπτά το μήνα. Και 300 400mb το πολύ. Αν δεν είχα το promo 4 με τα 800 λεπτά με 4 ευρώ θα είχα παει σε voip καιρό τωρα. Εξάλλου όπου έχω 2g έχω και 3G 4G οπότε για voip είμαστε κομπλέ. Εγω πες θα το κάνω και στην οικογένεια μου. Το 90% δεν έχει ιδέα. Δεν μιλάω καν για ηλικιωμένους που ούτε ξέρουν τι βάζουν κάθε μήνα και μιλάνε τα 20 30 λεπτά το πολύ όλο το κέρδος μενει στην εταιρεια. Μοιαζει μεν να ειναι ενα καποιο workaround.... αλλα προβληματικο ομως. Γιατι; - Γιατι ο μέσος ανθρωπος δεν ειναι συνεχως σε εμβελεια wifi. - Δεν εχεις καθολου λεπτα ομιλιας, κρεμεσαι απο ενα wifi, αν και οποτε θα βρεθεις. Δεν το λες ακριβως κινητη τηλεφωνια. Ναι μεν, με minimum κοστος διατηρεις τα νουμερα οπως λες, αλλα και παλι υπαρχει προβλημα. Εγω σε καποια θεματα, και σε αυτο συμπεριλαμβανομενου, περιμενω πλεον λυση, μονο, αν ποτε ερθει, μεσω εστω αυτης της ευρωπαϊκης ενωσης στην οποια καλως-κακως συμμετεχουμε... Πολλες στρεβλωσεις, που δεν βλεπω φως απο εντος Ελλαδας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Μοιαζει μεν να ειναι ενα καποιο workaround.... αλλα προβληματικο ομως. Γιατι; - Γιατι ο μέσος ανθρωπος δεν ειναι συνεχως σε εμβελεια wifi. - Δεν εχεις καθολου λεπτα ομιλιας, κρεμεσαι απο ενα wifi, αν και οποτε θα βρεθεις. Δεν το λες ακριβως κινητη τηλεφωνια. Ναι μεν, με minimum κοστος διατηρεις τα νουμερα οπως λες, αλλα και παλι υπαρχει προβλημα. Εγω σε καποια θεματα, και σε αυτο συμπεριλαμβανομενου, περιμενω πλεον λυση, μονο, αν ποτε ερθει, μεσω εστω αυτης της ευρωπαϊκης ενωσης στην οποια καλως-κακως συμμετεχουμε... Πολλες στρεβλωσεις, που δεν βλεπω φως απο εντος Ελλαδας... Με τα δεδομένα του πάρε μοίρασε δεν χρειάζεσαι WiFi. Έχω 6gb τώρα και μπορώ πολύ απλά να τα ανανεώνω με 100mb από φίλο που βάζει κάρτα μέσω πάρε μοίρασε. Δεδομένα έχω παντού 4G κυρίως. Άλλη λύση δεν βλέπω στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή για φθηνή ομιλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Καλημέρα σας. Ενεργοποίησα προ ημερών το πακέτο COMBO CALL THEM ALL PLUSi με αυτόματη ανανέωση. Έχω την εντύπωση ότι αν ανανεώσεις εκ νέου το πακέτο πριν τη λήξη του, δεν χάνεις κάποια από τα μη τελειωμένα χαρακτηριστικά του, αλλά ανανεώνεται η λήξη τους. Η απορία μου είναι αν θα πρέπει να ενεργοποιήσω εγώ χειροκίνητα το πακέτο πριν τη λήξη ή αν με την αυτόματη ανανέωση ανανεώνεται και η λήξη αυτών. Τα είπα λίγο μπερδεμένα αλλά ελπίζω να καταλάβατε :lol: Φίλε επειδή δεν κατάλαβα, με την αυτόματη ανανέωση το υπόλοιπο των υπηρεσιών προστίθεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 το σοβαροτερο προβλημα στην ολη κατασταση ειναι οτι ενω στα πρωτα χρονια της κρισης δεν εγιναν πολυ μεγαλες αλλαγες στα τιμολογια,αντιθετως υπηρχε ακατασχετη παροχη,τα τελευταια 3-4 χρονια και ειδικοτερα απο το 2018 η αγορα επιχειρει διορθωση με βιαιο τροπο...τωρα προφανως αυτο ζημιωνει εμας,αλλα δεν ξερω αν οι εταιριες καταλαβαινουν οτι ειναι επιζημιο και για τις ιδιες. Δεν ειναι μονο το οικονομικο,ειναι αυτο που λενε στα κομματα το "πολιτικο κοστος" των επιλογών τους,δημιουργουν δηλαδη την χειροτερη εικονα για τους εαυτους τους και αργα ή γρήγορα αυτό θα το πληρωσουν...μεχρι ποτε θεωρουν οτι δεν θα διαμαρτυρεται κανεις? Το επισης ασχημο για μας ειναι οτι λιγο πολυ οι ιδιες εταιριες δραστηριοποιουνται και στην σταθερη/ιντερνετ,οποτε παλι κατι κερδιζουν. Και επειδη θα αναφερθει παλι οτι αναμενεται το ανοιγμα της αγορας με εικονικους παιχτες,η ομπρελα παραμενει η ιδια,και ειναι αυτη που θα βαζει εμμεσα ή αμεσα τους ορους ειτε με περιορισμο υπηρεσιων,είτε με υψηλα ενοικια. Οποτε οποιος τολμησει εστω να μπει στην αγορα,δεν θα εχει μεγαλα περιθωρια ελιγμων...απο την αλλη να σημειωσω οτι εξακολουθει να παιζει το σεναριο διακινησης ψευδων ειδησεων απο υπαλληλους γιατι παντα υπαρχει η υστεροβουλια κερδους δηλ. συναψης συμβολαιων. Καποτε ειχαν διακινησει και σεναριο πληρους καταργησης της καρτοκινητης. Οποτε καλυτερα να τα σχολιασουμε επι επιβεβαιωμενων κινησεων,παρα να συζηταμε επι σεναριων... οσον αφορα τις εναλλακτικες,και παλι ειναι αναγκαια η ανανεωση για τη διατηρηση εισερχομενων. Και οι επιπλεον παροχες δωρεαν mb/μεταφορων δεν ειναι επ'ουδενι επ'απειρον εξασφαλισμενες,ουτε καν η ελεύθερη χρήση του voip... Πολύ σωστή τοποθέτηση. Boomerang θα τους γυρίσει σίγουρα εδώ θα είμαστε. Αυτοί νομίζουν ότι βρήκαν την κότα με τα χρυσά αυγα και θα την αρμεγουν για πάντα. Αν δε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Με τα δεδομένα του πάρε μοίρασε δεν χρειάζεσαι WiFi. Έχω 6gb τώρα και μπορώ πολύ απλά να τα ανανεώνω με 100mb από φίλο που βάζει κάρτα μέσω πάρε μοίρασε. Δεδομένα έχω παντού 4G κυρίως. Άλλη λύση δεν βλέπω στον ορίζοντα αυτή τη στιγμή για φθηνή ομιλία. Το παρε-μοιρασε ειναι για cosmokarta, ή whatsup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Το παρε-μοιρασε ειναι για cosmokarta, ή whatsup? What's up μόνο. Σκέψου έχω να βάλω πακέτο ίντερνετ 3 χρόνια με το πάρε μοίρασε έχω συνέχεια 6 7gb στην άκρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Κάποιος να βοηθήσει γιατί πλησιάζει η ώρα, με την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου Combo Call Them All plusi, τα υπόλοιπα του προηγούμενου ίδιου πακέτου μεταφέρονται στον επόμενο μήνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Ας πάνε την ανανέωση και 20 ευρώ το μήνα. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα παίρνουμε τις roaming sim από το εξωτερικό (Ρωσία Αγγλία κτλ) και θα μοιράζουμε τα νούμερα (+44, +48, +37κτλ) εκει να δεις τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Κάποιος να βοηθήσει γιατί πλησιάζει η ώρα, με την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου Combo Call Them All plusi, τα υπόλοιπα του προηγούμενου ίδιου πακέτου μεταφέρονται στον επόμενο μήνα; Ναι, αν είναι το ίδιο πακέτο. Αυτό με τα 7.5 ευρώ έχει καταργηθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitadim Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Ναι, αν είναι το ίδιο πακέτο. Αυτό με τα 7.5 ευρώ έχει καταργηθεί Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Κάποιος να βοηθήσει γιατί πλησιάζει η ώρα, με την αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου Combo Call Them All plusi, τα υπόλοιπα του προηγούμενου ίδιου πακέτου μεταφέρονται στον επόμενο μήνα; Λεει στους όρους: Τα λεπτά ομιλίας από το πακέτο που δεν καταναλώθηκαν μπορούν να μεταφερθούν στο επόμενο ίδιο πακέτο που θα ενεργοποιηθεί πριν τη λήξη του πρώτου. Πρακτικά εχω δει σε κοσμοκαρτα με αυτοματο πακετο, μόλις λήξει,μετα απο ελάχιστα λεπτά να έρχεται το επόμενο και να μεταφέρει και τα προηγούμενα. Αν δεν κάνω λάθος έχει αναφερθεί οτι γίνεται το ίδιο και στο wu. ----- προσθήκη μηνύματος 37 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- A οκ απαντηθηκε στα σίγουρα,το ειδα μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 What's up μόνο. Σκέψου έχω να βάλω πακέτο ίντερνετ 3 χρόνια με το πάρε μοίρασε έχω συνέχεια 6 7gb στην άκρη. Καταλαβα. Πολυ ενδιαφερον...και οικονομικο! :) Μπορεις ομως μεσω voip, να καλεσεις σε κινητα-σταθερο που δεν εχουν καποιο voip app, οπως τα γνωστα skype/viber κλπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Καταλαβα. Πολυ ενδιαφερον...και οικονομικο! :) Μπορεις ομως μεσω voip, να καλεσεις σε κινητα-σταθερο που δεν εχουν καποιο voip app, οπως τα γνωστα skype/viber κλπ? Ναι βρε συ. Κανονική κλήση είναι μέσω ίντερνετ. Όπως έχουμε στο σταθερό τα τελευταία χρόνια που κουμπώνει πάνω στο ρουτερ το τηλέφωνο. Η δουλειά εκεί πάει αλλιώς δεν βγαίνει να δίνεις 70 80 το μήνα για 4 5 κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Ναι βρε συ. Κανονική κλήση είναι μέσω ίντερνετ. Όπως έχουμε στο σταθερό τα τελευταία χρόνια που κουμπώνει πάνω στο ρουτερ το τηλέφωνο. Η δουλειά εκεί πάει αλλιώς δεν βγαίνει να δίνεις 70 80 το μήνα για 4 5 κινητά. Χμ...skype που το δουλευω, απ'οσο ξερω, δεν μπορεις να κανεις 'κανονικη' κληση σε σταθερα/κινητα διχως να πληρωσεις...skype out το λεγανε νομιζω.... πως το κανεις; Επισης, με καθε παρε-μοιρασε, για ποσο ανανεωεται η sim? 3μηνο; Και παιρνει και δωρεαν mb που δεν χανονται μεχρι την ληξη του 3μηνου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Χμ...skype που το δουλευω, απ'οσο ξερω, δεν μπορεις να κανεις 'κανονικη' κληση σε σταθερα/κινητα διχως να πληρωσεις...skype out το λεγανε νομιζω.... πως το κανεις; Επισης, με καθε παρε-μοιρασε, για ποσο ανανεωεται η sim? 3μηνο; Και παιρνει και δωρεαν mb που δεν χανονται μεχρι την ληξη του 3μηνου; Για το voip έγραψα ότι μπορείς με 6 ευρώ να πάρεις 800 λεπτά με την calling credit που λήγουν 1 χρόνο μετά αν θυμάμαι καλά. Το πάρε μοίρασε ανανεώνει τα MB του πάρε μοίρασε για 1 μήνα. Για την φραγή μπορείς μια φορά το τρίμηνο να στέλνεις 5 ευρώ από άλλο νούμερο και να το ανανεώνεις. Αν το κάνουν μήνα την ανανέωση και 2μηνο φραγή μετά δεν συμφέρει τίποτα μόνο κάρτα από εξωτερικό με roaming και κόψιμο τελείως αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. April 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2019 Για το voip έγραψα ότι μπορείς με 6 ευρώ να πάρεις 800 λεπτά με την calling credit που λήγουν 1 χρόνο μετά αν θυμάμαι καλά. Το πάρε μοίρασε ανανεώνει τα MB του πάρε μοίρασε για 1 μήνα. Για την φραγή μπορείς μια φορά το τρίμηνο να στέλνεις 5 ευρώ από άλλο νούμερο και να το ανανεώνεις. Αν το κάνουν μήνα την ανανέωση και 2μηνο φραγή μετά δεν συμφέρει τίποτα μόνο κάρτα από εξωτερικό με roaming και κόψιμο τελείως αυτή. Καταλαβα... οριακα ειναι ομως, ακομη κι αυτα...οριακως συμφεροντα εννοω. Γιατι οι ληστρικη μαφια του καρτελ, βλεπω να μας σφιγγει τα λουρια μεχρι εκει που δεν παει...μεχρι να μας πνιξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts