paokara4594 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Έλαβα σήμερα αυτή την προσφορά για μετατροπή από καρτοκινητό whats up φοιτητικό που έχω αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ενδιαφέρουσα δεν ξέρω ωστόσο αν ισχύει με εκπτώσεις από magenta one σταθερού και κινητού συμβολαίου που έχω στο σχήμα. Αν η τιμή είναι χωρίς τις εκπτώσεις σημαίνεις ότι μπορεί να πάει και πιο κάτω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Μου έστειλαν και εμένα, δεν έχω φοιτητικό. Πως το έπαθαν; Πολύ αξιόλογη. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 1 hour ago, paokara4594 said: Έλαβα σήμερα αυτή την προσφορά για μετατροπή από καρτοκινητό whats up φοιτητικό που έχω αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ενδιαφέρουσα δεν ξέρω ωστόσο αν ισχύει με εκπτώσεις από magenta one σταθερού και κινητού συμβολαίου που έχω στο σχήμα. Αν η τιμή είναι χωρίς τις εκπτώσεις σημαίνεις ότι μπορεί να πάει και πιο κάτω. 28 minutes ago, elkons said: Μου έστειλαν και εμένα, δεν έχω φοιτητικό. Πως το έπαθαν; Πολύ αξιόλογη. Και γιατι δεν πατε ΝΕΟ με 24€ χωρις συμβόλαιο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 1 minute ago, VIPdriver said: Και γιατι δεν πατε ΝΕΟ με 24€ χωρις συμβόλαιο; Και γιατί να μη δεσμευτώ, όταν έχω περισσότερα GB σε περίπτωση που ταξιδεύω εντός Ε.Ε. και με καλύπτει; 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Just now, andreas545 said: Αυτο ΔΕΝ αξιζει! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Ενημέρωση Στο What's Up APP, σε λίγο καιρό η είσοδος θα είναι υποχρεωτική με COSMOTE ID σύμφωνα με ειδοποίηση στην ίδια την εφαρμογή. Ας ελπισουμε ότι θα αφήνει πλέον προσθήκη περισσότερων προφίλ What's Up στο ίδιο ID στην ίδια την εφαρμογή χωρίς να μπαίνουμε στο Cosmote app. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokara4594 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Αφού βλέπω ότι δίνουν και καλύτερες προσφορές κοντά στα 20€ το Unlimited θεωρώ πως μπορούν και άλλο να πέσουν. Οτιδήποτε πάνω από 20€ αυτή τη στιγμή το θεωρώ πεταμένα λεφτά σε συμβόλαιο όταν δίνονται προσφορές ακόμη και με 16€, 17€. Πάντως χρόνο με τον χρόνο δίνονται όλο και καλύτερες προσφορές οπότε πιστεύω είμαστε κοντά σε πακέτα Απεριόριστων κάτω των 20€. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Σήμερα είναι της προσφοράς.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 10 minutes ago, andreas545 said: Σήμερα είναι της προσφοράς.... Έστειλαν 2ο συμβόλαιο; Τι γίνεται σήμερα σε όλους στείλανε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Αυτό τρέχει πολύ καιρό τώρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 12 minutes ago, kmpatra said: Αυτό τρέχει πολύ καιρό τώρα. Εννοω με τα προηγούμενα απεριόριστα. Καιρό έχει να στείλει GIGAMAX UNLIMITED με μετατροπή από καρτοκινητό στα 20€. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 32 minutes ago, elkons said: Έστειλαν 2ο συμβόλαιο; Τι γίνεται σήμερα σε όλους στείλανε. Σήμερα ήρθαν σε απλό what's up... Μου έκανε εντύπωση που στέλνουν σε όλους διαφορετικές προσφορές γι' αυτό και το ανέβασα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου Σαν το απεριόριστο φρογκ με 12ε/μηνα δεν υπαρχει 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. 24 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 24 Φεβρουαρίου 6 ώρες πριν, paokara4594 said: Έλαβα σήμερα αυτή την προσφορά για μετατροπή από καρτοκινητό whats up φοιτητικό που έχω αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ενδιαφέρουσα δεν ξέρω ωστόσο αν ισχύει με εκπτώσεις από magenta one σταθερού και κινητού συμβολαίου που έχω στο σχήμα. Αν η τιμή είναι χωρίς τις εκπτώσεις σημαίνεις ότι μπορεί να πάει και πιο κάτω. Και σε μένα ήρθς η συγκεκριμένη προσφορά 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου αλλαγες εχουμε: https://www.whatsup.gr/sites/default/files/allages_kartokinitis.pdf 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 31 minutes ago, patrickdrd said: αλλαγες εχουμε: https://www.whatsup.gr/sites/default/files/allages_kartokinitis.pdf Λογικό. Αυτο που δεν είναι λογικό είναι οι αυξήσεις στις άλλες 2, οι οποίες έχουν κατώτερη κάλυψη και ταχύτητες. 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evang.t Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Λογικό. Αυτο που δεν είναι λογικό είναι οι αυξήσεις στις άλλες 2, οι οποίες έχουν κατώτερη κάλυψη και ταχύτητες. Ναι γι αυτό στις άλλες τη βγάζετε με 8€ το μήνα… Και πριν πεις για το Frog, δεν είναι όλοι στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη… 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, VIPdriver said: οποίες έχουν κατώτερη κάλυψη και ταχύτητες. Για κάλυψη πάντως δε συμφωνώ, πλέον σε όλες τις κατοικημένες περιοχές σε εξωτερικούς χώρους έχουν σήμα όλες οι εταιρίες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albiz Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική και στα πακέτα Whats up, Frog, cosmokarta. Κρίμα παύει η εμπορική διάθεση του πακέτου GIGA 4ΣΚ UNLIMITED, βόλευε πολύ για τα παιδιά με μικρό κόστος. Ευκαιρία για όσους έχουν μαζέψει χρηματικό υπόλοιπο να; το πάρουν πίσω. "μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή του χρηματικού τους υπολοίπου το οποίο θα τους επιστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους." Έχει αναφερθεί από κάποιους τώρα κοντά με ποιό τρόπο θα μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου (edited) Μικρό το κακό. Edited 27 Φεβρουαρίου by alany 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, elkons said: Για κάλυψη πάντως δε συμφωνώ, πλέον σε όλες τις κατοικημένες περιοχές σε εξωτερικούς χώρους έχουν σήμα όλες οι εταιρίες. Συμφωνώ σε αυτό 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, albiz said: Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική και στα πακέτα Whats up, Frog, cosmokarta. Κρίμα παύει η εμπορική διάθεση του πακέτου GIGA 4ΣΚ UNLIMITED, βόλευε πολύ για τα παιδιά με μικρό κόστος. Ευκαιρία για όσους έχουν μαζέψει χρηματικό υπόλοιπο να; το πάρουν πίσω. "μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή του χρηματικού τους υπολοίπου το οποίο θα τους επιστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους." Έχει αναφερθεί από κάποιους τώρα κοντά με ποιό τρόπο θα μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. Πότε δηλαδή πρέπει να έχεις η είχες κάνει ανανέωση? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Φεβρουαρίου Αυξάνεται και η online ανανεωση στα 14€ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 28 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Φεβρουαρίου Ποιες οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για να σου επιστρέφει το χρηματικό υπόλοιπο που έχεις? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts