Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έλαβα σήμερα αυτή την προσφορά για μετατροπή από καρτοκινητό whats up φοιτητικό που έχω αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ενδιαφέρουσα δεν ξέρω ωστόσο αν ισχύει με εκπτώσεις από magenta one σταθερού και κινητού συμβολαίου που έχω στο σχήμα. Αν η τιμή είναι χωρίς τις εκπτώσεις σημαίνεις ότι μπορεί να πάει και πιο κάτω.

Screenshot_2026-02-24-16-36-13-25_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

• Απαντήσεις 46,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μου έστειλαν και εμένα, δεν έχω φοιτητικό. Πως το έπαθαν;

qKgz9DB.md.jpg

Πολύ αξιόλογη. 

1 hour ago, paokara4594 said:

Έλαβα σήμερα αυτή την προσφορά για μετατροπή από καρτοκινητό whats up φοιτητικό που έχω αυτή τη στιγμή. Φαίνεται ενδιαφέρουσα δεν ξέρω ωστόσο αν ισχύει με εκπτώσεις από magenta one σταθερού και κινητού συμβολαίου που έχω στο σχήμα. Αν η τιμή είναι χωρίς τις εκπτώσεις σημαίνεις ότι μπορεί να πάει και πιο κάτω.

28 minutes ago, elkons said:

Μου έστειλαν και εμένα, δεν έχω φοιτητικό. Πως το έπαθαν;

qKgz9DB.md.jpg

Πολύ αξιόλογη. 

Και γιατι δεν πατε ΝΕΟ με 24€ χωρις συμβόλαιο;

1 minute ago, VIPdriver said:

Και γιατι δεν πατε ΝΕΟ με 24€ χωρις συμβόλαιο;

Και γιατί να μη δεσμευτώ, όταν έχω περισσότερα GB σε περίπτωση που ταξιδεύω εντός Ε.Ε. και με καλύπτει; 😉

Ενημέρωση 

Στο What's Up APP, σε λίγο καιρό η είσοδος θα είναι υποχρεωτική με COSMOTE ID σύμφωνα με ειδοποίηση στην ίδια την εφαρμογή. 

Ας ελπισουμε ότι θα αφήνει πλέον προσθήκη περισσότερων προφίλ What's Up στο ίδιο ID στην ίδια την εφαρμογή χωρίς να μπαίνουμε στο Cosmote app.

Αφού βλέπω ότι δίνουν και καλύτερες προσφορές κοντά στα 20€ το Unlimited θεωρώ πως μπορούν και άλλο να πέσουν. Οτιδήποτε πάνω από 20€ αυτή τη στιγμή το θεωρώ πεταμένα λεφτά σε συμβόλαιο όταν δίνονται προσφορές ακόμη και με 16€, 17€. Πάντως χρόνο με τον χρόνο δίνονται όλο και καλύτερες προσφορές οπότε πιστεύω είμαστε κοντά σε πακέτα Απεριόριστων κάτω των 20€.

10 minutes ago, andreas545 said:

Σήμερα είναι της προσφοράς.... 

Screenshot_20260224_210742_WHAT'S UP.jpg

Έστειλαν 2ο συμβόλαιο;

Τι γίνεται σήμερα σε όλους στείλανε.

12 minutes ago, kmpatra said:

Αυτό τρέχει πολύ καιρό τώρα.

Εννοω με τα προηγούμενα απεριόριστα. 

Καιρό έχει να στείλει GIGAMAX UNLIMITED με μετατροπή από καρτοκινητό στα 20€.

32 minutes ago, elkons said:

Έστειλαν 2ο συμβόλαιο;

Τι γίνεται σήμερα σε όλους στείλανε.

Σήμερα ήρθαν σε απλό what's up... 

Μου έκανε εντύπωση που στέλνουν σε όλους διαφορετικές προσφορές γι' αυτό και το ανέβασα. 

Screenshot_20260224_185731_Messages.jpg

Screenshot_20260224_215130_WHAT'S UP.jpg

6 ώρες πριν, paokara4594 said:

Και σε μένα ήρθς η συγκεκριμένη προσφορά

31 minutes ago, patrickdrd said:

Λογικό. Αυτο που δεν είναι λογικό είναι οι αυξήσεις στις άλλες 2, οι οποίες έχουν κατώτερη κάλυψη και ταχύτητες. 

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

Λογικό. Αυτο που δεν είναι λογικό είναι οι αυξήσεις στις άλλες 2, οι οποίες έχουν κατώτερη κάλυψη και ταχύτητες. 

Ναι γι αυτό στις άλλες τη βγάζετε με 8€ το μήνα…

Και πριν πεις για το Frog, δεν είναι όλοι στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη…

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

οποίες έχουν κατώτερη κάλυψη και ταχύτητες. 

Για κάλυψη πάντως δε συμφωνώ, πλέον σε όλες τις κατοικημένες περιοχές σε εξωτερικούς χώρους έχουν σήμα όλες οι εταιρίες. 

Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική και στα πακέτα Whats up, Frog, cosmokarta. Κρίμα παύει η εμπορική διάθεση του πακέτου GIGA 4ΣΚ UNLIMITED, βόλευε πολύ για τα παιδιά με μικρό κόστος.

Ευκαιρία για όσους έχουν μαζέψει χρηματικό υπόλοιπο να; το πάρουν πίσω. "μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή του χρηματικού τους υπολοίπου το οποίο θα τους επιστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους." 

Έχει αναφερθεί από κάποιους τώρα κοντά με ποιό τρόπο θα μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. 

3 ώρες πριν, elkons said:

Για κάλυψη πάντως δε συμφωνώ, πλέον σε όλες τις κατοικημένες περιοχές σε εξωτερικούς χώρους έχουν σήμα όλες οι εταιρίες. 

Συμφωνώ σε αυτό

1 ώρα πριν, albiz said:

Αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική και στα πακέτα Whats up, Frog, cosmokarta. Κρίμα παύει η εμπορική διάθεση του πακέτου GIGA 4ΣΚ UNLIMITED, βόλευε πολύ για τα παιδιά με μικρό κόστος.

Ευκαιρία για όσους έχουν μαζέψει χρηματικό υπόλοιπο να; το πάρουν πίσω. "μπορούν να αιτηθούν την επιστροφή του χρηματικού τους υπολοίπου το οποίο θα τους επιστραφεί, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προβεί σε ανανέωση χρηματικού υπολοίπου μέχρι την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας ανακοίνωσης, εντός τριάντα (30) ημερών από την αίτησή τους." 

Έχει αναφερθεί από κάποιους τώρα κοντά με ποιό τρόπο θα μπορούσαν να πάρουν τα χρήματα τους πίσω. 

Πότε δηλαδή πρέπει να έχεις η είχες κάνει ανανέωση?