Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξέρετε αν παίζει αυτό το διάστημα καμία αλλαγή ώστε να μπορώ να φύγω και να λάβω το υπόλοιπο της κάρτας; Γιατί έχει μαζευτεί κάποιο ποσό και δε θα ήθελα να το χάσω πάλι όπως είχα κάνει πριν κάποια χρόνια όταν ήρθα στην κοσμοτε 

• Απαντήσεις 47χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

On 21/11/2025 at 9:39 ΠΜ, Lyricmyth19 said:

Νεα sim δεν μπορούσαν να ενεργοποιήσουν την σιμ αυτή. Οχι δεν ζήτησαν χρήματα, μόνο τα χρήματα της ανανέωσης χρόνου. 

Ρε παιδιά έχω και εγώ τώρα αυτό το θέμα τι πράγμα είναι αυτό. Δεν μπορώ να επικοινωνήσω με κάποιον ; Έχω μείνει χωρίς κάρτα και κατάστημα δεν εχω κοντά μου. Και αν όντως χρειαστεί κατάστημα και πάω θα χάσω την προσφορά με τα 200gb?

Edited by Jimakos43

Καλημέρα. Άμα το απόγευμα κάνω μια παραγγελία για έναν νέο αριθμό wu για να πάρω την 9 μήνη προσφορά προλαβαίνω μέχρι 3/12 να ενεργοποιηθεί; Είμαι Αργυρούπολη Αττικής. Τι προτείνετε;

Καλησπερα  στην ομαδα

Για την προσφορά απο το WHATSUP

Mου ήρθε η κάρτα σιμ σήμερα και δεν μου αναγνωρίζει το parcode

Μίλησα με εκπροσωπο να ξανα παραγγειλω σιμ μου λεει και οτι θα επιστραφούν τα 3 ευρώ

έτυχε και σε κάποιον άλλο τέτοιο περιστατικό ?

μου είπε οτι θα πάρει παράταση η προσφορά μέχρι 31/12

Edited by georgemg

15 ώρες πριν, georgemg said:

Καλησπερα  στην ομαδα

Για την προσφορά απο το WHATSUP

Mου ήρθε η κάρτα σιμ σήμερα και δεν μου αναγνωρίζει το parcode

Μίλησα με εκπροσωπο να ξανα παραγγειλω σιμ μου λεει και οτι θα επιστραφούν τα 3 ευρώ

μου είπε οτι θα πάρει παράταση η προσφορά μέχρι 31/12

Το ίδιο έπαθα και εγώ. Αντιθέτως σε εμένα μου έλεγαν συνέχεια θα σας καλέσουμε και πως έχουμε προωθήσει το θέμα σε εξειδικευμένο προσωπικό και καμία ενημέρωση μέχρι τώρα. Οπότε έμεινα στην νόβα που είμαι και αν πιο πέρα ξανά βγει η προσφορά ή μείνει μέχρι να μου λήξει τώρα το υπόλοιπο θα την ξανά πάρω 

On 18/11/2025 at 10:35 ΠΜ, Serafeim1981 said:

Πότε δε μου έχει δουλέψει σωστά με σκανάρισμα του ραβδοκώδικα η διαδικασία. Πάντα τον εισάγω χειροκίνητα και όλα ok.

Τελικά είχατε απόλυτο δίκιο. Ήταν μήνες πίσω που είχα κάνει τελευταία φορά τη διαδικασία και τότε όλα ήταν ok. Χθες που χρειάστηκε να την επαναλάβω, δε δούλευε τίποτα. Ούτε χειροκίνητα ούτε με σάρωση του ραβδοκώδικα. Έβαλα άσο στην εφαρμογή στο store και μου έστειλαν email για να βοηθήσουν. Ζήτησαν κάποια στοιχεία και μου έδωσαν και αριθμό ticket. Εννοείται ότι δεν περιμένω πολλά. Εδώ από τον Ιούνιο έχω θέμα στο magenta one και ακόμη το ψάχνουν! Καλό το δίκτυο (γενικώς, όχι παντού φυσικά) αλλά σε άλλους τομείς παραπαίουν.

Edited by Serafeim1981

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

Ναι.

On 26/11/2025 at 7:07 ΜΜ, georgemg said:

Αν έτυχε λέει... Στις τελευταίες σελίδες πολλά τα "κρούσματα".

Τακό.

8 ώρες πριν, Teo010 said:

Για απεριόριστα data μόνο το πακέτο Giga Week υπαρχει στο what's up;

και γιά μία μέρα

giga 4sk unlimited

giga soukou 2days HOT

after dark

βλέπω cosmote neo απεριοριστα data από 33 στα 24 το μηνα

30gb για 10 μέρες

On 27/11/2025 at 3:26 ΜΜ, Serafeim1981 said:

Τελικά είχατε απόλυτο δίκιο. Ήταν μήνες πίσω που είχα κάνει τελευταία φορά τη διαδικασία και τότε όλα ήταν ok. Χθες που χρειάστηκε να την επαναλάβω, δε δούλευε τίποτα. Ούτε χειροκίνητα ούτε με σάρωση του ραβδοκώδικα. Έβαλα άσο στην εφαρμογή στο store και μου έστειλαν email για να βοηθήσουν. Ζήτησαν κάποια στοιχεία και μου έδωσαν και αριθμό ticket. Εννοείται ότι δεν περιμένω πολλά. Εδώ από τον Ιούνιο έχω θέμα στο magenta one και ακόμη το ψάχνουν! Καλό το δίκτυο (γενικώς, όχι παντού φυσικά) αλλά σε άλλους τομείς παραπαίουν.

Έφτασε η Τρίτη, καμία ενημέρωση... Τραγικοί...

Τακό.

Για εξωτερικό εντός Ε.Ε. , αν πας για λίγο καιρό , καλό  ειναι να αγοράσεις μια εβδομάδα Internet με το whatsUp

Edited by Vasileios

1 ώρα πριν, Vasileios said:

Για εξωτερικό εντός Ε.Ε. , αν πας για λίγο καιρό , καλό  ειναι να αγοράσεις μια εβδομάδα Internet με το whatsUp

1 εβδομαδα περιπου θα παω απλα θεωρω οτι ειναι λιγο το ιντερνετ του whatsup σε σχεση με την e sim που δινει παραπανω

Τελικά υπάρχει κάποιος που να έβγαλε άκρη με το πρόβλημα της online ενεργοποίησης sim του what's up;

Έχω κάνει άπειρες επικοινωνίες και το μόνο που μου λένε πια είναι ότι έχουν βάλει σε άμεση προτεραιότητα το αίτημά μου αλλά δεν βλέπω κάποια εξέλιξη.

38 minutes ago, Loutrikan said:

Τελικά υπάρχει κάποιος που να έβγαλε άκρη με το πρόβλημα της online ενεργοποίησης sim του what's up;

Έχω κάνει άπειρες επικοινωνίες και το μόνο που μου λένε πια είναι ότι έχουν βάλει σε άμεση προτεραιότητα το αίτημά μου αλλά δεν βλέπω κάποια εξέλιξη.

Δοκίμασε πάλι, το έφτιαξαν νομίζω.

28 minutes ago, leo06 said:

Ερώτηση. Με την ίδια sim μπορείς να βάλεις άλλο νούμερο αν το έχεις κάνει από φορητότητα;;;;

14 minutes ago, aektzhs 1 said:

Ερώτηση. Με την ίδια sim μπορείς να βάλεις άλλο νούμερο αν το έχεις κάνει από φορητότητα;;;;

Κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης ζητάει και τον αριθμό για τη φορητότητα οπότε γίνεται νομίζω.

22 ώρες πριν, leo06 said:

Προχώρησε η διαδικασία αυτή τη φορά και μου κόλλησε ένα βήμα πριν το τέλος στην υπογραφή εγγράφων.

Κάποιος από εσάς κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδικασία;

15 minutes ago, Loutrikan said:

Προχώρησε η διαδικασία αυτή τη φορά και μου κόλλησε ένα βήμα πριν το τέλος στην υπογραφή εγγράφων.

Κάποιος από εσάς κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδικασία;

Από εχθές που το έφτιαξαν. Πριν από λίγο έγινε η μετάβαση στο what’s up. Μου ήρθε email ότι ολοκληρώθηκε η φορητότητα αλλά είχα ακόμη σήμα από Vodafone και μπορούσα να κάνω κλήσεις. Έβαλα σιμ της cosmote και όντως είχε ενεργοποιηθεί 

Καλησπέρα.  Ξέρουμε αν η 9μηνη προσφορά πάρει κάποια παράταση η είναι μέχρι σήμερα ενεργοποίηση;

On 2/12/2025 at 7:25 ΠΜ, Serafeim1981 said:

Έφτασε η Τρίτη, καμία ενημέρωση... Τραγικοί...

Μάλλον διαβάζουν την ιστοσελίδα. Κομπλέ κι εγώ, ενεργοποιήθηκα πριν λίγο στην cosmote.

Τακό.

Εκανα σημερα φορητοτητα προς κοσμοτε απο βονταφον στη αρχη του site ελεγε 21 γιγα 1000 λεπτα κ 300 sms αλλα με την ολοκληρωση της ενεργοποιησης της σιμ μου λεει θα εχεις για 9 μηνες 200 giga απεριοριστα λεπτα κ μηνυματα😁

Σύμφωνα με την εφαρμογή, τέλος η προσφορά των απεριόριστων λεπτών και 200 GB. Επέστρεψαν τα 21,5 GB.

Τακό.