dimtz Δημ. 18 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 18 Ιανουαρίου Καλησπέρα στην παρέα,έχω what’s up απεριόριστα 9 μηνες , μια απορία Γίνεται να το βάλω να κάνει κάθε μήνα ανανέωση μόνο του όπως και την επιλογή προγράμματος ; Αν ναι με ποιον τρόπο; Χωρίς να χάνω τα υπόλοιπα ( αυτό για μετά το 9μηνο) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, dimtz said: Καλησπέρα στην παρέα,έχω what’s up απεριόριστα 9 μηνες , μια απορία Γίνεται να το βάλω να κάνει κάθε μήνα ανανέωση μόνο του όπως και την επιλογή προγράμματος ; Αν ναι με ποιον τρόπο; Χωρίς να χάνω τα υπόλοιπα ( αυτό για μετά το 9μηνο) Έχει να κάνει αυτόματη ανανέωση. Όπως επίσης σε κάποια πακέτα έχει και αυτόματη ενεργοποίηση. Κοίτα λίγο στην εφαρμογή μέσα. Την ανανέωση το βρίσκεις εκεί που κάνεις ανανέωση υπολοίπου (έχει την επιλογή) και στα πακέτα συνήθως πιο κάτω από την ενεργοποίηση υπάρχει η επιλογή αυτόματη ενεργοποίηση. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Ωραία ευχαριστώ και κάτι άλλο, επιλέγω για 9 μήνες πχ το Α πρόγραμμα και μετά τους 9 μήνες το Β, τα Gb χάνονται ή συνεχίζουν να προστίθενται; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 25 minutes ago, dimtz said: Ωραία ευχαριστώ και κάτι άλλο, επιλέγω για 9 μήνες πχ το Α πρόγραμμα και μετά τους 9 μήνες το Β, τα Gb χάνονται ή συνεχίζουν να προστίθενται; Τα DIY νομίζω κάνουν rollover μεταξύ τους όλα. Ρώτα για επιβεβαίωση στο τσατ, αλλά το έχω κάνει και βλέπω δουλεύει. Πρέπει να το αναφέρει και στους όρους κάτω από τα προγράμματα ή να λέει κάτι παρόμοιο. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου Να ρωτήσω κι εγώ κάτι καθώς πρώτη φορά έχω what's up. Αν σου στείλει άλλος χρήματα στην κάρτα, κάθε πότε πρέπει να κάνεις ανανέωση; Δίμηνο είναι νομίζω γενικά; Ή αρχίζει να μετράει νέο διάστημα από την ώρα που θα δεχτείς χρήματα από άλλον αριθμό what's up; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 24 minutes ago, rebel1 said: Να ρωτήσω κι εγώ κάτι καθώς πρώτη φορά έχω what's up. Αν σου στείλει άλλος χρήματα στην κάρτα, κάθε πότε πρέπει να κάνεις ανανέωση; Δίμηνο είναι νομίζω γενικά; Ή αρχίζει να μετράει νέο διάστημα από την ώρα που θα δεχτείς χρήματα από άλλον αριθμό what's up; Δεν αλλάζει η ημερομηνία λήξης 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, rebel1 said: Να ρωτήσω κι εγώ κάτι καθώς πρώτη φορά έχω what's up. Αν σου στείλει άλλος χρήματα στην κάρτα, κάθε πότε πρέπει να κάνεις ανανέωση; Δίμηνο είναι νομίζω γενικά; Ή αρχίζει να μετράει νέο διάστημα από την ώρα που θα δεχτείς χρήματα από άλλον αριθμό what's up; Έχει καταργηθεί αυτό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. 19 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Ιανουαρίου 11 ώρες πριν, dimtz said: Ωραία ευχαριστώ και κάτι άλλο, επιλέγω για 9 μήνες πχ το Α πρόγραμμα και μετά τους 9 μήνες το Β, τα Gb χάνονται ή συνεχίζουν να προστίθενται; Τα πακέτα calls to all και το DIY κάνουν roll over. Έτσι το κάνω εγώ. Συνήθως βάζω το DIY για περισσότερα mb και όταν μου τελειώσουν τα λεπτά, βάζω ένα combo που με δίνει λιγότερα GB και τα κάνω όλα μαζί roll over. Εννοείται ότι πχ στο DIY για να κάνει roll over και τα λεπτά ομιλίας πρέπει να επιλέξεις το 400αρι που δίνει. Αλλιώς σου κάνει μόνο τα mbs. 6 ώρες πριν, rebel1 said: Να ρωτήσω κι εγώ κάτι καθώς πρώτη φορά έχω what's up. Αν σου στείλει άλλος χρήματα στην κάρτα, κάθε πότε πρέπει να κάνεις ανανέωση; Δίμηνο είναι νομίζω γενικά; Ή αρχίζει να μετράει νέο διάστημα από την ώρα που θα δεχτείς χρήματα από άλλον αριθμό what's up; Με την αποστολή χρήματος δε σου αλλάζει την ημερομηνία λήξης της σύνδεσης σου. Χρειάζεται να κάνεις ανανέωση. Έχει καταργηθεί καιρό τώρα. Αλλιώς κάτσε δύο μήνες για να μη σου λήξουν τα υπόλοιπα (σε ευρώ) ή άλλως κάθε τρεις μήνες για να μη μπει φραγή κλήσεων (εννοείται τον τρίτο μήνα θα σου έχει "φάει" το υπόλοιπο σε ευρώ, απλά θα δέχεσαι κανονικά κλήσεις). Αυτό με το υπόλοιπο σε ευρώ και την φράση δε ξέρω αν είναι το ίδιο και στα φοιτητικά. Δε γνωρίζω, δεν έχω. Ίσως υπάρχουν άλλα όρια εκεί. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas545 Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Με πρόλαβες. Μ'αρεσει π είχαν βάλει πριν καιρό έρευνα ο περισσότερος κόσμος έβαλε δωρεάν data πως προτιμά (αφού το wh έχει πολύ ομιλία)και έδωσαν λεπτά.. Για έκτακτη ανάγκη κάνει δε λήγει αλλά δεν είναι καλό,το CU δίνει καλύτερα τελικά αλλά μάλλον άλλοι διαφωνούν 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου (edited) Νέο ερωτηματολόγιο στο app της cosmote με δώρο 3gb για 3 ημερες. Edited 20 Ιανουαρίου by VIPdriver 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 24 minutes ago, VIPdriver said: Νέο ερωτηματολόγιο στο app της cosmote με δώρο 3gb για 3 ημερες. Αυτό που λέει 1535 η εννοείς το παλιό με ημερομηνία 13-01 ? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 3 minutes ago, GREGORYMO said: Αυτό που λέει 1535 η εννοείς το παλιό με ημερομηνία 13-01 ? 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου 7 minutes ago, elkons said: Γράφει μέχρι πότε ισχύει? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου Καλησπέρα τα DIY πακέτα του whats up ενεργοποιούνται μόνο μέσω της εφαρμογής whats up ή υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ενεργοποίησης ? Γιατί μέσω της εφαρμογής COSMOTE APP δεν μπορείς ….. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 20 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 20 Ιανουαρίου μονο απο την εφαρμογη wu. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου On 17/1/2025 at 8:24 ΜΜ, johnny_htc said: Εύχομαι να προλάβεις τουλάχιστον να έρθει on time Επανέρχομαι στο θεμα. Σήμερα 21/01 παρέλαβα και ενεργοποίησα online την κάρτα. Της έβαλα χρήματα και πήρα το call them all me 11,5 ευρώ. Μου έδωσε απεριόριστα για ένα μήνα. Δεν υπάρχει το πακέτο με τα απεριόριστα με 13 ευρώ τον μήνα στην εφαρμογή κάπου. Δεν το πρόλαβα ή κάπως έτσι γίνεται ? 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου (edited) 3 minutes ago, GSan said: Επανέρχομαι στο θεμα. Σήμερα 21/01 παρέλαβα και ενεργοποίησα online την κάρτα. Της έβαλα χρήματα και πήρα το call them all me 11,5 ευρώ. Μου έδωσε απεριόριστα για ένα μήνα. Δεν υπάρχει το πακέτο με τα απεριόριστα με 13 ευρώ τον μήνα στην εφαρμογή κάπου. Δεν το πρόλαβα ή κάπως έτσι γίνεται ? Αφου πηρες απεριοριστα, το προλαβες. Καθε μηνα εαν βάζεις 13ε και ενεργοποιεις το πακετο των 11.50 θα παιρνεις απεριόριστα για 9 μηνες. Edited 21 Ιανουαρίου by VIPdriver 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 47 minutes ago, VIPdriver said: Αφου πηρες απεριοριστα, το προλαβες. Καθε μηνα εαν βάζεις 13ε και ενεργοποιεις το πακετο των 11.50 θα παιρνεις απεριόριστα για 9 μηνες. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Σκέφτομαι να βάλω 150 ευρώ και να το κάνω να ενεργοποιείται αυτόματα κάθε μήνα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 5 minutes ago, GSan said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Σκέφτομαι να βάλω 150 ευρώ και να το κάνω να ενεργοποιείται αυτόματα κάθε μήνα. Όχι.. τα 150 θα λήξουν σε 2 μήνες και θα τραβάς τα μαλλιά σου! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 1 hour ago, VIPdriver said: Αφου πηρες απεριοριστα, το προλαβες. Καθε μηνα εαν βάζεις 13ε και ενεργοποιεις το πακετο των 11.50 θα παιρνεις απεριόριστα για 9 μηνες. Και με την ενεργοποίηση του data month αξίας 8.5 ευρώ δινει απεριόριστα gb και απεριόριστη ομιλία για 9 μήνες. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 21 minutes ago, cu2goup said: Όχι.. τα 150 θα λήξουν σε 2 μήνες και θα τραβάς τα μαλλιά σου! Αν βάζω 13 ευρώ κάθε μήνα πριν λήξει το πακέτο και κάνω αυτόματη ενεργοποίση θα είναι οκ? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 4 minutes ago, GSan said: Αν βάζω 13 ευρώ κάθε μήνα πριν λήξει το πακέτο και κάνω αυτόματη ενεργοποίση θα είναι οκ? Ναι εννοείται! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 10 minutes ago, cu2goup said: Ναι εννοείται! οπότε βάζω την κάρτα στο tp link 5g router κάνω τις πληρωμές στην εφαρμογή και όλα jet για 9 μήνες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 21 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Αφου πηρες απεριοριστα, το προλαβες. Καθε μηνα εαν βάζεις 13ε και ενεργοποιεις το πακετο των 11.50 θα παιρνεις απεριόριστα για 9 μηνες. Αν βάλεις άλλο πακέτο δεν θα ενεργοποιηθούν;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts