Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, sou_d said:

Εν τω μεταξύ κι εγώ έλεγα να φύγω από το δίκτυο, αλλά αν είναι έτσι, το ξανά συζητάμε

Μα ναι! Τρία δίκτυα υπάρχουν όλα και όλα. Κανονικά όλοι πρέπει να έχουμε καρτοκινητό και στα 3 και να τα ταίζουμε μόνο όταν κάποιος δίνει κάτι καλό. Σιγα μην γινόμαστε συναισθηματικοί να το θεωρούμε "σχέση".
Προσωπικά έχω μείνει εκτός Nova γιατι το έχει ακριβά να πάρεις κάρτα και δεν δίνει και τίποτα σπουδαίο πια (εκτός αν σου κατσει προσωπική προσφορα).

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

31 minutes ago, sou_d said:

εκτός από frog.

Ε, πας πρώτα Coamokarta και μετά what's up.. τα έξοδα του αλπακ είναι το θέμα; 🙂

12 minutes ago, opmgls said:

Μα ναι! Τρία δίκτυα υπάρχουν όλα και όλα. Κανονικά όλοι πρέπει να έχουμε καρτοκινητό και στα 3 και να τα ταίζουμε μόνο όταν κάποιος δίνει κάτι καλό. Σιγα μην γινόμαστε συναισθηματικοί να το θεωρούμε "σχέση".
Προσωπικά έχω μείνει εκτός Nova γιατι το έχει ακριβά να πάρεις κάρτα και δεν δίνει και τίποτα σπουδαίο πια (εκτός αν σου κατσει προσωπική προσφορα).

Η αλήθεια είναι ότι πατάνε στο ότι θέλουμε να έχουμε έναν αριθμό.

Αν ξεπερνούσαμε αυτό το κόλλημα και είχαμε από τρεις, θα είμασταν πάντα με την καλύτερη προσφορά.

22 minutes ago, cu2goup said:

Ε, πας πρώτα Coamokarta και μετά what's up.. τα έξοδα του αλπακ είναι το θέμα; 🙂

Η αλήθεια είναι ότι πατάνε στο ότι θέλουμε να έχουμε έναν αριθμό.

Αν ξεπερνούσαμε αυτό το κόλλημα και είχαμε από τρεις, θα είμασταν πάντα με την καλύτερη προσφορά.

1. Σωστό αυτό που λες, απλά κάποιος μπορεί να ήθελε να καταλήξει frog γιατί τον βολεύουν κάποια πακέτα που υπάρχουν εκέι και να τα ήθελε επιπλέον, πχ εξωτερικού κλπ.
2. Το να έχεις περισσότερους αριθμούς κόστιζει λίγο παραπάνω γενικά από το να έχεις μόνο ένα νουμερο κινητής. Έχει όμως πολύ νόημα αν κάποιος μπορεί και είναι σε θέση να καταργήσει την σταθερή γραμμή ΚΑΙ να έχει τον χρόνο να ασχολείται συχνά να βλέπει τι παίζει απο προσφορές και στα τρια δίκτυα. Αλλιως έχεις άνεση και το πληρώνεις παραπάνω.
Σε μένα συμβαίνει να ισχύουν οι παραπάνω συθήκες οποτε κατήργησα την σταθερή. Αν δεν χρειαζόταν να έχω συμβόλαιο στην σταθερή ή υπήρχαν μικρές δεσμεύσεις τύπου 1-3 μήνες θα χρησιμοποιούσα και αυτή την επιλογή. :classic_smile:

Edited by opmgls

Εαν τελικά ισχύει το οτι εαν αγοράσουμε πακετο (μετα απο αλπακ) και γινει απεριοριστο καθε μηνα για 9 μηνες, μιλαμε για vodanovakiller προσφορά!

56 minutes ago, sou_d said:

Σε γειτονικό forum, αναφέρθηκε πως κατόπιν ομιλίας με την εξυπηρέτηση, του είπαν πως και με αλπακ, ενεργοποιείται η προσφορά απεριόριστων (από what's up σε cosmocarta και το αντίστροφο), εκτός από frog. Δεν το έχω διασταυρώσει

Δωσε λινκ εαν θελεις

8 minutes ago, VIPdriver said:

Εαν τελικά ισχύει το οτι εαν αγοράσουμε πακετο (μετα απο αλπακ) και γινει απεριοριστο καθε μηνα για 9 μηνες, μιλαμε για vodanovakiller προσφορά!

Δωσε λινκ εαν θελεις

https://www.insomnia.gr/forums/topic/837365-καρτοκινητή-cosmote-απεριόριστη-ομιλία-δεδομένα-για-9-μήνες-με-13€μήνα-φορητοτητανέοι-αριθμοι/page/8/#findComment-60573849

14 minutes ago, opmgls said:

1. Σωστό αυτό που λες, απλά κάποιος μπορεί να ήθελε να καταλήξει frog γιατί τον βολεύουν κάποια πακέτα που υπάρχουν εκέι και να τα ήθελε επιπλέον, πχ εξωτερικού κλπ.
2. Το να έχεις περισσότερους αριθμούς κόστιζει λίγο παραπάνω γενικά από το να έχεις μόνο ένα νουμερο κινητής. Έχει όμως πολύ νόημα αν κάποιος μπορεί και είναι σε θέση να καταργήσει την σταθερή γραμμή ΚΑΙ να έχει τον χρόνο να ασχολείται συχνά να βλέπει τι παίζει απο προσφορές και στα τρια δίκτυα. Αλλιως έχεις άνεση και το πληρώνεις παραπάνω.
Σε μένα συμβαίνει να ισχύουν οι παραπάνω συθήκες οποτε κατήργησα την σταθερή. Αν δεν χρειαζόταν να έχω συμβόλαιο στην σταθερή ή υπήρχαν μικρές δεσμεύσεις τύπου 1-3 μήνες θα χρησιμοποιούσα και αυτή την επιλογή. :classic_smile:

Κι εγώ έχω καταργήσει το σταθερό.. και ευτυχώς από το σπίτι είμαι σε οπτική επαφή με τις κεραίες στο απέναντι βουνό οπότε είμαι καλυμμένος και παίζω με όποια εταιρεία με συμφέρει. Πάντα με καρτοκινητή για να φεύγω χωρίς δεύτερη σκέψη!! 🙂

Edited by cu2goup

1 hour ago, cu2goup said:

Ε, πας πρώτα Coamokarta και μετά what's up.. τα έξοδα του αλπακ είναι το θέμ

Μασάω; 🤣🤣🤣

Screenshot_2025-01-07-12-34-00-07_0ce57feeccaa51fb7deed04b4dbda235.jpg

Τελικά λάθος η μετάφραση για το αλπακ κ τα απεριόριστα. Μετά το εξήγησε ο τυπος διαφορετικά. Εντωμεταξύ το ινσομνια με έβαλε στο τέροριστ Λιστ επειδή είχα ξεχάσει ποιο email χρησιμοποιουσα κ εκανα νέο λογαριασμο! Μπήκα μέσω Γιαπωνίας για να συνεχίσω να διαβάζω... 

1 minute ago, VIPdriver said:

Τελικά λάθος η μετάφραση για το αλπακ κ τα απεριόριστα. Μετά το εξήγησε ο τυπος διαφορετικά. Εντωμεταξύ το ινσομνια με έβαλε στο τέροριστ Λιστ επειδή είχα ξεχάσει ποιο email χρησιμοποιουσα κ εκανα νέο λογαριασμο! Μπήκα μέσω Γιαπωνίας για να συνεχίσω να διαβάζω... 

ναι αυτό μόλις πήγα να γράψω ότι ισχύει η προσφορά αλλαγή πακέτου αφού γίνει πρώτα η φορητότητα από άλλο δίκτυο 

δηλαδή αν κάποιος κάνει φορητότητα από VODAFONE και το κάνει κόσμο κάρτα με την προσφορά μπορεί να θέλει να αλλάξει σε what’s up και να συνεχίσει να έχει την προσφορά 

3 ώρες πριν, sou_d said:

Σε γειτονικό forum, αναφέρθηκε πως κατόπιν ομιλίας με την εξυπηρέτηση, του είπαν πως και με αλπακ, ενεργοποιείται η προσφορά απεριόριστων (από what's up σε cosmocarta και το αντίστροφο), εκτός από frog. Δεν το έχω διασταυρώσει

Ήταν πολύ καλό για να είναι αληθινό. 

😊

Nova only Edge SA For Ever.. 

10 minutes ago, Antonio21 said:

😊

Θα ήταν πολυ έξυπνο όμως, θα απέτρεπε τους cosmoσυνδρομητές απο το να πανε προς βονταφον για να έχουν απεριόριστα.

Edited by VIPdriver

11 minutes ago, Antonio21 said:

😊

Ήταν, αλλά το έγραφαν οι άνθρωποι εξαρχής.

7 minutes ago, VIPdriver said:

Θα ήταν πολυ έξυπνο όμως, θα απέτρεπε τους cosmoσυνδρομητές απο το να πανε προς βονταφον για να έχουν απεριόριστα.

Γιατί μωρέ τι έχει η Vodafone; Πολύ καλή καρτοκινητη έχει αν συνεχίσει έτσι άνετα περνάει What's Up. 

Στο What's Up δεν έχει την ίδια εξυπηρέτηση σίγουρα επίσης δεν έχει κάτι σαν το drop κλπ. Ίδιο είναι το What's Up ακόμα.

Καλά F2G έχει πάει πάτο δυστυχώς. 

Αν θέλει η Cosmote να κρατήσει τους cosmoσυνδρομητες ας δώσει τίποτα παραπάνω με τις ίδιες τιμές γιατί τους υφιστάμενους τους γράφουν ξέρετε που.

6 minutes ago, elkons said:

Γιατί μωρέ τι έχει η Vodafone; Πολύ καλή καρτοκινητη έχει αν συνεχίσει έτσι άνετα περνάει What's Up. 

Στο What's Up δεν έχει την ίδια εξυπηρέτηση σίγουρα επίσης δεν έχει κάτι σαν το drop κλπ. Ίδιο είναι το What's Up ακόμα.

Καλά F2G έχει πάει πάτο δυστυχώς. 

Αν θέλει η Cosmote να κρατήσει τους cosmoσυνδρομητες ας δώσει τίποτα παραπάνω με τις ίδιες τιμές γιατί τους υφιστάμενους τους γράφουν ξέρετε που.

Πράγματι η βονταφον έχει καλυτερη εξυπ.πελατων, αλλά την χρειάζεται, σε αντίθεση με την κοσμοτέ που έχει καλύτερη σταθερότητα, ταχύτητες και κάλυψη. 

Σε δίκτυο ναι ,δεκτό, αλλά αν καλύπτει οκ.Γενικά καμία δεν είναι τέλεια όλες έχουν τις τρύπες τους. Η Cosmote θα μπορούσε όμως να εμπλουτίσει πιο πολύ τη καρτοκινητή της όπως η Vodafone.

Υ.Γ Κόφτες απλά μην έχουμε. 

24 minutes ago, takpanos said:

Για Κωνσταντινούπολη Τουρκία τι κάνουμε με ίντερνετ?

esim αν υποστηρίζει το κινητό σου ή τοπική κάρτα σιμ αν θέλεις να αντέξει η τσέπη σου

1. Αν βάλω την sim του whatsup στο router μπορώ ενεργοποιώ το πακέτο από το κινητό και την εφαρμογή whatsup ενώ η κάρτα δεν είναι τοποθετημένη μέσα.
2. Αν όχι στο παραπάνω τότε στην εφαρμογή cosmote υπάρχουν όλα τα πακέτα whatsup να τα ενεργοποιώ από εκεί;
3. Αν όχι και στα δύο προηγούμενα τότε μάλλον θα πρέπει να φτιάξω καινούργιο web λογαριασμο whatsup (όχι αυτόν που έχω για cosmote) και να ενεργοποιώ online μέσω browser;

Μπορείς από το κινητό που έχεις εφαρμογή και της έχεις περάσει το νούμερο απλά μερικές φορές γίνεται εξόδος θα πρέπει να πηγαίνει OTP ,ίσως το μήνυμα φανεί στη πύλη του ρουτερ. 

Μπορείς και μέσω Cosmote app απλά εκεί δεν έχεις τα Tokens να τα εξαργυρώνεις.

2 minutes ago, opmgls said:

1. Αν βάλω την sim του whatsup στο router μπορώ ενεργοποιώ το πακέτο από το κινητό και την εφαρμογή whatsup ενώ η κάρτα δεν είναι τοποθετημένη μέσα.
2. Αν όχι στο παραπάνω τότε στην εφαρμογή cosmote υπάρχουν όλα τα πακέτα whatsup να τα ενεργοποιώ από εκεί;
3. Αν όχι και στα δύο προηγούμενα τότε μάλλον θα πρέπει να φτιάξω καινούργιο web λογαριασμο whatsup (όχι αυτόν που έχω για cosmote) και να ενεργοποιώ online μέσω browser;

Μπορείς να το ενεργοποιήσεις από την εφαρμογή της COSMOTE 

Απλά στο COMSOTE APP δεν έχει τα DIY πακέτα 

2 minutes ago, ANAGNPANA said:

Μπορείς να το ενεργοποιήσεις από την εφαρμογή της COSMOTE 

Απλά στο COMSOTE APP δεν έχει τα DIY πακέτα 

Ευχαριστώ, άρα είμαι ΟΚ γιατί την συγκεκριμένη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν τα DIY.

4 minutes ago, elkons said:

Μπορείς από το κινητό που έχεις εφαρμογή και της έχεις περάσει το νούμερο απλά μερικές φορές γίνεται εξόδος θα πρέπει να πηγαίνει OTP ,ίσως το μήνυμα φανεί στη πύλη του ρουτερ. 

Μπορείς και μέσω Cosmote app απλά εκεί δεν έχεις τα Tokens να τα εξαργυρώνεις.

ΟΚ, ευχαριστώ, χρησιμη πληροφορία και αυτό.
Επειδή δεν είχα ποτέ whatsup τι ειναι τα tokens;

3 minutes ago, opmgls said:

Ευχαριστώ, άρα είμαι ΟΚ γιατί την συγκεκριμένη στιγμή δεν με ενδιαφέρουν τα DIY.

ΟΚ, ευχαριστώ, χρησιμη πληροφορία και αυτό.
Επειδή δεν είχα ποτέ whatsup τι ειναι τα tokens;

Εινα κάποια δωρεάν λεπτά ίντερνετ και κάποιο ποσό για το BOX την πλατφόρμα παραγγελιών για φαγητό της COSMOTE 

Έχουμε Mistery Tokens που δίνονται τυχαίες μέρες και μπορεί να έχουν απεριόριστα Data ή ομιλία ή 3GB κλπ δωρεάν δωράκι χωρίς κάποια ανανέωση να έχεις κάνει ενώ ταυτόχρονα δε λήγουν τα ενεργοποιείς όποτε θες.

Έχει και τα tokens σε κάθε ανανέωση (Bronze,Silver,Gold,Platinum)  που επιλέγεις πχ 2GB μια εβδομάδα 1GB 1 μήνα.

Για να καταλάβεις αυτά της ανανέωσης:

382677887_Screenshot_20250107_151855_WHATSUP.thumb.jpg.52cfd98b30cb9589e804efa60c2e68cf.jpg

Bronze,Silver,Gold,Platinum  κάνουν και rollover αν θες τα κρατάς κ για τον άλλο μήνα. 

Just now, ANAGNPANA said:

Εινα κάποια δωρεάν λεπτά ίντερνετ και κάποιο ποσό για το BOX την πλατφόρμα παραγγελιών για φαγητό της COSMOTE 

Καλώς, για τα κάποια δωρεάν δεδομένα ιντερνετ δεν τιθεται θέμα γιατί έχω πολλές άλλες επιλογές.
Όσο για το Box είμαι αυτό το ένα άτομο που κάποιος γνωστος γνωστού σας είχε πει ότι δεν παραγγέλνει ποτέ delivery.