Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

6 ώρες πριν, Antonio21 said:

Και εγώ περιμένω... 

Screenshot_20241230_212559-01.jpeg

Μια από τα ίδια! Πότε το βλέπετε; Αύριο θα περάσει;;

Screenshot_20241231_012227_Opera.jpg

2 ώρες πριν, elkons said:

Όλες οι κουριερ στην Ελλάδα για τα μπάζα είναι συνήθως. 

Boxnow! 📦 

Edited by Chrischal1908

2 minutes ago, Chrischal1908 said:

Boxnow! 📦 

Ότι καλύτερο έχω δει,είναι πάρα πολύ βολικό ακόμα και κινητό έχω στείλει με αυτή και πήγε πολύ γρήγορα, χωρίς κανένα πρόβλημα. 

Σε μια ημέρα από Χαλκίδα σε Θεσσαλονίκη 

Edited by elkons

8 minutes ago, Chrischal1908 said:

Μια από τα ίδια! Πότε το βλέπετε; Αύριο; Πέμπτη;

Screenshot_20241231_012227_Opera.jpg

Boxnow! 📦 

Και εγώ BOXNOW χρησιμοποιώ πάντα αλλά δυστυχώς δεν είχα τέτοια επιλογή 

είχε μόνο courier center 

ο οποίος δεν εμφανίστηκε ποτέ 

Και πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ασθένησε ο οδηγός και δεν ήρθε 

φυσικά δεν με ενημέρωσε κανένας και ρώτησα αν θα έρθει σήμερα και μου λένε ότι δεν είναι στο δρομολόγιο να ερθει

δηλαδη τι να πω …. 

Και τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ασθένησε ο οδηγός 

και λέω γιατί δεν με ενημερώσατε μου λένε δεν παίρνουμε τηλέφωνα και εγώ περίμενα 7 ώρες ….

Το Box now είναι πολύ καλό παιδιά, έχουν γεμίσει τον τόπο τέτοια κουτιά, όπως και η Skroutz αλλά και η Acs έχω δει σε σημεία. Αλλά τώρα ο courier, άμα πρέπει να πάρει χαρτιά με υπογραφή πίσω, δεν μπορεί να γίνει η δουλειά με τα box, δυστυχώς. Θα ήταν τέρμα χρονοβόρο. Εκτός και αν βρουν τρόπο να σου αφήνουν τη sim, και να ανοίγεις τα χαρτιά επί τόπου να υπογράψεις και να τα βάζεις πάλι στη θυρίδα. Καλό θα ήταν και αυτό. Έτσι και αλλιώς, άμα δεν επιστραφούν τα χαρτιά, η σύνδεση δεν παίρνει ενεργοποίηση 

5 minutes ago, Antonio21 said:

Για να δούμε θα έρθει... 🎁

Screenshot_20241231_101135_20241231101402027.jpg

Άντε με το καλό 

1 ώρα πριν, ANAGNPANA said:

Και πήρα σήμερα τηλέφωνο και μου είπαν ότι ασθένησε ο οδηγός και δεν ήρθε 

φυσικά δεν με ενημέρωσε κανένας και ρώτησα αν θα έρθει σήμερα και μου λένε ότι δεν είναι στο δρομολόγιο να ερθει

δηλαδη τι να πω …. 

Και τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε ασθένησε ο οδηγός 

και λέω γιατί δεν με ενημερώσατε μου λένε δεν παίρνουμε τηλέφωνα και εγώ περίμενα 7 ώρες ….

Κλασσικές απαντήσεις. Αφού δεν σου είπαν καμιά ευχή, πάλι καλά λολ

Είναι δύσκολη η δουλεία του courier δυστυχώς, όπως κάθε επάγγελμα έχει τα καλά του και τα άσχημα του. 

Nova only Edge SA For Ever.. 

Just now, Antonio21 said:

Είναι δύσκολη η δουλεία του courier δυστυχώς, όπως κάθε επάγγελμα έχει τα καλά του και τα άσχημα του. 

Ναι εννοείται. Τα προβλήματα πάντα ξεκινάνε από τους ψηλότερα υφιστάμενους που δεν φροντίζουν για τους εργαζόμενους να τους κάνουν εύκολη τη ζωή. Μεγάλη συζήτηση, εννοείται τρέχουν και δεν φτάνουν οι υπάλληλοι 

Καλημέρα στην παρέα, πολλά τα εμπόδια τελικά, αφού κάνανε καμιά δεκαριά μέρες να ενεργοποιηθούμε τώρα δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το WIFICALL , στέλνω από χτες μήνυμα χωρίς αποτέλεσμα, το 5G ήταν ενεργοποιημένο χωρίς να κάνω κάτι

Just now, dimtz said:

Καλημέρα στην παρέα, πολλά τα εμπόδια τελικά, αφού κάνανε καμιά δεκαριά μέρες να ενεργοποιηθούμε τώρα δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το WIFICALL , στέλνω από χτες μήνυμα χωρίς αποτέλεσμα, το 5G ήταν ενεργοποιημένο χωρίς να κάνω κάτι

Καλημέρα. Άμα είναι ενεργοποιημενο το 5G, λογικά παίζει και wificall. Έκανες ο, τι λέει στο site με το sms που στέλνεις κλπ; 

Just now, dimtz said:

Ναι έχω στείλει μήνυμα, τι άλλο να κάνω; Δεν είναι ενεργοποιημένο το WIFICALL 

Κινητό κομπλέ, όλα τα updates οκ, ενεργοποιημένη η ρύθμιση του wificall, σωστά; Ε μετά από αυτό, θα έπρεπε να παίζει κανονικά πιστεύω. Βέβαια δεν ξέρω αν πρέπει πρώτα να σου έρθει μήνυμα ότι ενεργοποιήθηκε, νομίζω σε ενημερώνουν, αφού τους έχεις στείλει το μήνυμα. Ρίξε και μια κουβέντα στο messenger να σου επιβεβαιώσουν ότι ενεργοποιήθηκε ή όχι στη γραμμή σου 

36 minutes ago, johnny_htc said:

Το Box now είναι πολύ καλό παιδιά, έχουν γεμίσει τον τόπο τέτοια κουτιά, όπως και η Skroutz αλλά και η Acs έχω δει σε σημεία. Αλλά τώρα ο courier, άμα πρέπει να πάρει χαρτιά με υπογραφή πίσω, δεν μπορεί να γίνει η δουλειά με τα box, δυστυχώς. Θα ήταν τέρμα χρονοβόρο. Εκτός και αν βρουν τρόπο να σου αφήνουν τη sim, και να ανοίγεις τα χαρτιά επί τόπου να υπογράψεις και να τα βάζεις πάλι στη θυρίδα. Καλό θα ήταν και αυτό. Έτσι και αλλιώς, άμα δεν επιστραφούν τα χαρτιά, η σύνδεση δεν παίρνει ενεργοποίηση 

Άντε με το καλό 

Κλασσικές απαντήσεις. Αφού δεν σου είπαν καμιά ευχή, πάλι καλά λολ

Φίλε μου θα μπορούσε άνετα να γίνει μεBOX NOW αφού την ενεργοποίηση την κάνεις από το κινητό δεν χρειάζεται να παραδόσεις χαρτιά δεν χρειάζεται τίποτα απολύτως …. 
απλά να μας ταλαιπωρούν ξέρουν …

Μια λυση για να πάρετε τα πακετα σας πιο γρηγορα και να μην περιμενετε 7ωρο στο σπιτι ειναι να καλεσετε στην εταιρια κουριερ κ να τους πειτε να μεινει το πακετο στο μερος απο το οποιο θα το παρει ο κουριερ ωστε να πατε να το παρετε. Εγω παντα ετσι κανω, αφου συνηθως ο κουριερ δεν χτυπαει κουδούνι και απλά αφήνει χαρτάκι οτι πέρασε. Ειδικα σε γιορτές οι υπάλληλοι κουριερ εχουν πολλαπλασιες παραγγελίες και λογικο να μην μπορουν να πανε ολες τις παραγγελιες, αφου οι εργοδοτες δεν προσλαμβανουν εξτρα υπαλλήλους. 

27 minutes ago, dimtz said:

Ναι έχω στείλει μήνυμα, τι άλλο να κάνω; Δεν είναι ενεργοποιημένο το WIFICALL 

Έχεις κάνει restart μετά το sms; είναι απαραίτητο😏

Redmi By Xiaomi

19 minutes ago, VIPdriver said:

Μια λυση για να πάρετε τα πακετα σας πιο γρηγορα και να μην περιμενετε 7ωρο στο σπιτι ειναι να καλεσετε στην εταιρια κουριερ κ να τους πειτε να μεινει το πακετο στο μερος απο το οποιο θα το παρει ο κουριερ ωστε να πατε να το παρετε. Εγω παντα ετσι κανω, αφου συνηθως ο κουριερ δεν χτυπαει κουδούνι και απλά αφήνει χαρτάκι οτι πέρασε. Ειδικα σε γιορτές οι υπάλληλοι κουριερ εχουν πολλαπλασιες παραγγελίες και λογικο να μην μπορουν να πανε ολες τις παραγγελιες, αφου οι εργοδοτες δεν προσλαμβανουν εξτρα υπαλλήλους. 

Σωστό και αυτό, για να μη τριγυρνάει με τα χαρτιά ο κουριερ και να πρέπει να τα επιστρέψει το απόγευμα με το τελείωμα του δρομολογίου, πας εσύ ξέρω γω μέσα στη μέρα και είναι εκεί τα χαρτιά στο κατάστημα τους και σε περιμένουν. 

1 hour ago, Antonio21 said:

Για να δούμε θα έρθει... 🎁

Screenshot_20241231_101135_20241231101402027.jpg

Και εμένα χθες το πρωί αυτό το μήνυμα μου έστειλαν. ¨Ηρθαν κατά τις 15:30. Κέντρο Αθήνας. Χτύπησε κουδούνι κανονικά ο άνθρωπος και παρέλααβα την whatsup sim.

22 minutes ago, ANAGNPANA said:

Φίλε μου θα μπορούσε άνετα να γίνει μεBOX NOW αφού την ενεργοποίηση την κάνεις από το κινητό δεν χρειάζεται να παραδόσεις χαρτιά δεν χρειάζεται τίποτα απολύτως …. 
απλά να μας ταλαιπωρούν ξέρουν …

Έχεις δίκιο 

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Δεν γίνεται αυτο που λες 

εγώ μένω Γαλατσι και το έχουν στο Αιγάλεω στα κεντρικά γραφεία στο κηφισο 

δεν γίνεται να ταλαιπωρηθώ εγώ επειδή κάποιο είναι άχρηστοι και δεν ξέρουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους 

αν δεις τις κριτικές που έχει στην σελίδα της αυτή  η εταιρεία κούριερ θα καταλάβεις γιατί το λέω αυτό …

3 minutes ago, ANAGNPANA said:

Δεν γίνεται αυτο που λες 

εγώ μένω Γαλατσι και το έχουν στο Αιγάλεω στα κεντρικά γραφεία στο κηφισο 

δεν γίνεται να ταλαιπωρηθώ εγώ επειδή κάποιο είναι άχρηστοι και δεν ξέρουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους 

αν δεις τις κριτικές που έχει στην σελίδα της αυτή  η εταιρεία κούριερ θα καταλάβεις γιατί το λέω αυτό …

Παλιά χρησιμοποιούσαν και μια άλλη εταιρεία, την svuum νομίζω και τώρα την άλλαξαν; Ή την χρησιμοποιεί η vodafone αυτήν και τα μπερδεύω, γιατί είχα πάρει παλιότερα από βόνταφον και πρέπει να μου τα είχαν στείλει με αυτήν αν θυμάμαι καλά. Αυτές οι εταιρείες γενικά φαίνεται δεν έχουν πολλά καταστήματα όπως πχ τα ελτα και άρα ναι δεν βολεύουν να πας στα κεντρικά τους. 

Η αξιολόγηση που έχουν στο google είναι 1.5 στα 5 

καταλαβαινεις …