Prattein_Aloga Δημ. July 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2024 Παιδες έχει κανείς προβλημα σύνδεσης στο ίντερνετ? Δεν μπορω να συνδεθώ με τιποτα και πουθενά, παρολο που έχω πανω το σηματακι 5G. Αλλα κ με 4G που το γυρισα, πάλι τιποτα. 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. July 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2024 10 minutes ago, Prattein_Aloga said: Παιδες έχει κανείς προβλημα σύνδεσης στο ίντερνετ? Δεν μπορω να συνδεθώ με τιποτα και πουθενά, παρολο που έχω πανω το σηματακι 5G. Αλλα κ με 4G που το γυρισα, πάλι τιποτα. Νότια Πελοπόννησο δεν βλέπω πρόβλημα. Επανεκκίνηση έκανες; 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. July 16, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2024 1 ώρα πριν, Nikos_96 said: Νότια Πελοπόννησο δεν βλέπω πρόβλημα. Επανεκκίνηση έκανες; Oλα οκ, εφτιαξε ξαφνικα, γυρευε τι ειχε κολλησει. 🙂 1 Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 Καλησπέρα. Μεταφορά από Nova σε what's up από το application είναι 3 ευρώ, από καταστήματα cosmote είναι Δωρεάν??? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 3 minutes ago, damianos said: Καλησπέρα. Μεταφορά από Nova σε what's up από το application είναι 3 ευρώ, από καταστήματα cosmote είναι Δωρεάν??? Θα πληρώσεις από κατάστημα μόνο το ποσό ανανέωσης και τίποτα άλλο για τη φορητότητα, λογικά θα δώσουν τη σιμ αν έχουν και όταν κοπεί το σήμα στη παλιά και βάζεις τη νέα. Αν επιτρέπεται γιατί θα αλλάξεις πάροχο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 3 minutes ago, damianos said: Καλησπέρα. Μεταφορά από Nova σε what's up από το application είναι 3 ευρώ, από καταστήματα cosmote είναι Δωρεάν??? Δεν το ξέρω, αλλά στη θέση σου θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο στο κοντινοτερο κατάστημα Γερμανός/Cosmote και θα τους ρωτούσα στην ψύχρα. Από προσωπική εμπειρία, από κατάστημα Cosmote έχω παρει πιο ειλικρινής απάντηση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 16 minutes ago, VIPdriver said: Δεν το ξέρω, αλλά στη θέση σου θα έπαιρνα ένα τηλέφωνο στο κοντινοτερο κατάστημα Γερμανός/Cosmote και θα τους ρωτούσα στην ψύχρα. Από προσωπική εμπειρία, από κατάστημα Cosmote έχω παρει πιο ειλικρινής απάντηση. Κάλεσα επιτόπου Cosmote Τζανακάκη και μου είπαν 5 ευρώ η κάρτα SIM... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 35 minutes ago, damianos said: Κάλεσα επιτόπου Cosmote Τζανακάκη και μου είπαν 5 ευρώ η κάρτα SIM... Γιατί αποχωρείς;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 54 minutes ago, damianos said: Κάλεσα επιτόπου Cosmote Τζανακάκη και μου είπαν 5 ευρώ η κάρτα SIM... Χωρις καθολου 0€ υπολοιπο μεσα, ετσι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 53 minutes ago, alteisei said: Χωρις καθολου 0€ υπολοιπο μεσα, ετσι; Από ότι κατάλαβα Νάι... Την τελευταία φορά που το έκανα είχε 0,25€ άρα ουσιαστικά έχει δώρο ένα SMS... Φεύγω γιατί ΔΕΝ με εξυπηρετούν τα πακέτα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 19 minutes ago, damianos said: Από ότι κατάλαβα Νάι... Την τελευταία φορά που το έκανα είχε 0,25€ άρα ουσιαστικά έχει δώρο ένα SMS... Φεύγω γιατί ΔΕΝ με εξυπηρετούν τα πακέτα Για δες και Vodafone CU. Δίνουν για τους πρώτους μήνες πολλά GB και μετά τα πακέτα τους έχουν πιο πολλά GB 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 (edited) On 23/7/2024 at 1:15 ΜΜ, damianos said: Κάλεσα επιτόπου Cosmote Τζανακάκη και μου είπαν 5 ευρώ η κάρτα SIM... Cosmote neo. Τσάμπα φορητότητα και 2 μήνες όλα απεριόριστα. Update: ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ! Ευχαριστώ τον @damianos για την επισήμανση Edited July 24, 2024 by gpapas640 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 3 ώρες πριν, gpapas640 said: Cosmote neo. Τσάμπα φορητότητα και 2 μήνες όλα απεριόριστα. Για τα δεδομένα λέει Δωρεάν ΔΕΝ λέει για το πάγιο.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 2 minutes ago, damianos said: Για τα δεδομένα λέει Δωρεάν ΔΕΝ λέει για το πάγιο.... Κανονικά εκεί πρέπει να σου λέει και το πακέτο με τα 7GB ιντερνετ και τις τιμές (16€ στο πακέτο των 7GB, 33€ των απεριόριστων κ.τ.λ). Κάνε ένα update απο το playstore μήπως θέλει διόρθωση η εφαρμογή.. 2 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2024 (edited) 6 minutes ago, Nikos_96 said: Κανονικά εκεί πρέπει να σου λέει και το πακέτο με τα 7GB ιντερνετ και τις τιμές (16€ στο πακέτο των 7GB, 33€ των απεριόριστων κ.τ.λ). Κάνε ένα update απο το playstore μήπως θέλει διόρθωση η εφαρμογή.. Το πακέτο με τα 7GB είναι μόνο από μετατροπή από καρτοκινητά σε neo διαφορετικά 10GB και πάνω μπορεί από την αρχή NEO και απεριόριστα Data γαι 2 μήνες Είναι και αναλυτικά στο site https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote-neo.html?gad_source=1&gclid=CjwKCAjwqf20BhBwEiwAt7dtdaJS7RjOQPcBRt889jqf8dE_Leo0gGaMMPEG2RGxcULWm3aGPnPeqRoCGbcQAvD_BwE Edited July 23, 2024 by elkons 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina900 Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 (edited) Καλησπερα, εκανα δτην διαδιακασια φορητοτητας και σκαναρισματος sim πριν δυο μερες και ακομα δεν εχει σταματησει το σημα απο τη wind για να βαλω τη sim του whats up. Ποσες μερες θελει ξερει κανεις? Στο chat του my cosmote δεν μου λενε Edited July 24, 2024 by katerina900 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 (edited) 4 minutes ago, katerina900 said: Καλησπερα, εκανα δτην διαδιακασια φορητοτητας και σκαναρισματος sim πριν δυο μερες και ακομα δεν εχει σταματησει το σημα απο τη wind για να βαλω τη sim του whats up. Ποσες μερες θελει ξερει κανεις? Στο chat του my cosmote δεν μου λενε Πότε έκανες το αίτημα για τη φορητότητα; σου έχουν έρθει Sms; Κατέβασε το What's up app και δοκίμασε μέσω αυτού ενεργοποίηση sim Ζητάει Cosmote ID Edited July 24, 2024 by elkons 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina900 Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 Εκανα τη διαδιακασια μεσω του whats up app 22/07 βραδυ. Sms δεν πηρα αλλα εβγαλε μήνυμα επιτυχης ολοκληρωσης . Ειναι λογικο το χρονικο διαστημα αυτο για να διακοπει το σημα απο τη wind? Κανονικα την επομενη ημερα επρεπε να το ειχαν κοψει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 5 minutes ago, katerina900 said: Εκανα τη διαδιακασια μεσω του whats up app 22/07 βραδυ. Sms δεν πηρα αλλα εβγαλε μήνυμα επιτυχης ολοκληρωσης . Ειναι λογικο το χρονικο διαστημα αυτο για να διακοπει το σημα απο τη wind? Κανονικα την επομενη ημερα επρεπε να το ειχαν κοψει. Ενοώ έγινε η διαδικασία φορητότητας online ή μέσω καταστήματος Cosmote/Γερμανός ; αν ναι πότε και πότε ήρθε η σιμ και δεν λέει να κόψει το σήμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damianos Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 10 minutes ago, katerina900 said: Εκανα τη διαδιακασια μεσω του whats up app 22/07 βραδυ. Sms δεν πηρα αλλα εβγαλε μήνυμα επιτυχης ολοκληρωσης . Ειναι λογικο το χρονικο διαστημα αυτο για να διακοπει το σημα απο τη wind? Κανονικα την επομενη ημερα επρεπε να το ειχαν κοψει. Έστειλες σελφι???? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina900 Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 Ελαβα την sim και ξεκινησα την διαδικασια μεσω του whats app up. Ταυτότητες, σελφι και τελος κατεβασα την αιτηση φορητοτητας και συμβαση καρτοκινητης ηλεκτρινικα υπογγεγραμενη. Ολα επιτυχως. Απλα δεν εχει κοψει ακομα το σημα η wind. Ποσο διαρκει σε κανονικες συνθηκες? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 17 minutes ago, katerina900 said: Ελαβα την sim και ξεκινησα την διαδικασια μεσω του whats app up. Ταυτότητες, σελφι και τελος κατεβασα την αιτηση φορητοτητας και συμβαση καρτοκινητης ηλεκτρινικα υπογγεγραμενη. Ολα επιτυχως. Απλα δεν εχει κοψει ακομα το σημα η wind. Ποσο διαρκει σε κανονικες συνθηκες? Αυτά τα έκανες 22 Ιουλίου;;;;Λογικά θα έπρεπε να σου είχε κοπεί το σήμα. Βάλε την Cosmote sim στην συσκευή σου και δες γιατί μερικές φορές έρχεται το σήμα από τον νέο παροχο και περνάνε όλα από την νέα sim και η παλιά αργεί λίγο να διακοπεί. Μόλις κάνεις το παραπάνω κάνε τηλ από το σταθερό σου(ή κάποιο άλλο νούμερο)και δες που θα χτυπήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina900 Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 22 ιουλιου βραδυ, στο foritotita.gr ακομα ειμαι στη nova. Παρολα αυτα θα το δοκιμασω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 6 minutes ago, katerina900 said: 22 ιουλιου βραδυ, στο foritotita.gr ακομα ειμαι στη nova. Παρολα αυτα θα το δοκιμασω. Το foritotita.gr έχει οδηγίες για τη φορητότητα, η φορητότητα γίνεται ξέρω από την ιστοσελίδα ή το app του παρόχου που θες να γίνει η μεταφορά 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerina900 Δημ. July 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2024 (edited) Εχει γινει μεσω του app το αιτημα φορητοτητας, το θεμα μου ειναι οτι δεν προχωραει, δηλαδη δευτερη μερα σημερα και ειμαι ακομα στον παλιο παροχο... δεν εχει κανεις παρομοια εμπειρια? Edited July 24, 2024 by katerina900 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts