Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως τώρα στην Αλεξανδρούπολη που έχουμε και ένα black out στα δίκτυα σταθερής το δίκτυο σέρνεται, με 2CA έχει ping 120+ και η ταχύτητα σε speedtest είναι 1-2 Mbps. Επηρεάζονται οι κεραίες τους από το θέμα άραγε ή απλά όλοι πέσανε και κάνουν χρήση;

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδια sos , η γυναικα μου μολις εβαλε καρτα και της ηρθε η αποδειξη στο μέιλ. ωστόσο το νέο της υπόλοιπο δε φαινεται πουθενα ούτε στις εφαρμογες wu, cosmote. εν τω μεταξυ στις 12 ληγουν τα πακετα και πρεπει να ανανεωθουν. τι κανουμε?να παρω τηλ στην εξυπηρετηση?

παιδια sos , η γυναικα μου μολις εβαλε καρτα και της ηρθε η αποδειξη στο μέιλ. ωστόσο το νέο της υπόλοιπο δε φαινεται πουθενα ούτε στις εφαρμογες wu, cosmote. εν τω μεταξυ στις 12 ληγουν τα πακετα και πρεπει να ανανεωθουν. τι κανουμε?να παρω τηλ στην εξυπηρετηση?

Μόνη λύση η εξυπηρέτηση πελατών. Στείλε και ένα μήνυμα στο Facebook του What's Up.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Μέχρι 2/12 ενεργοποίηση, πρέπει να έχετε κάνει ανανέωση μετά τις 25/10

https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/black-friday-gigaweek εδώ λέει για ενεργοποίηση μέχρι 3/12.

Τι να ισχύει άραγε ;

https://www.whatsup.gr/paketa/paketa-internet/black-friday-gigaweek εδώ λέει για ενεργοποίηση μέχρι 3/12.

Τι να ισχύει άραγε ;

Περίμενε μέχρι τις 3/12 και πες μας τι έγινε.

Ευχαριστώ.
Δε θα στο συνιστούσα να περιμένεις. Εκτός κι αν δεν τ έχεις ανάγκη. Αν τα χάσεις τελικά; Η εφαρμογή όντως λέει μέχρι 2/12

Και αυτό τον μήνα πάλι καταναλώνει από τα social mb ενώ δεν κάνω χρήση social μόνο. Τον προηγούμενο μήνα τους πήρα τηλέφωνο και ο εκπρόσωπος δεν φάνηκε να καταλαβαίνει, τώρα κάνω προσπάθεια μήπως καταλάβει κανένας τους με γραπτό :p

Παιδιά χρειάζομαι 2 λογαριασμούς viber στην ίδια συσκευή. Δεν ξέρω σε ποιο τοπικ να ρωτήσω, εάν μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο αππ ή σε ποιο τοπικ να ρωτήσω, ευχαριστώ.

Ρωτα στο θέμα της συσκευής σου.

Έχουμε κανένα email τους για να στείλω μια καταγραφή οθόνης που έκανα και δείχνει ότι δεν καταναλώνει απ' τα γενικής ενώ κατεβάζω από άσχετο site; Ο τύπος στο chat δεν με βοήθησε ιδιαίτερα..

Παιδιά χρειάζομαι 2 λογαριασμούς viber στην ίδια συσκευή. Δεν ξέρω σε ποιο τοπικ να ρωτήσω, εάν μπορεί κάποιος να μου πει κάποιο αππ ή σε ποιο τοπικ να ρωτήσω, ευχαριστώ.
Ψάξε για το "parallel space" στο play store
:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

https://www.athensvoice.gr/greece/601488_fernei-o-dekemvris-dora-stoys-logariasmoys-ton-kiniton?amp#click=https://t.co/rhRuSSRghA Δυστυχώς μάλλον θα αφορά μόνο τα συμβόλαια... Θα δούμε..

Έλεγξε τις ρυθμίσεις του κινητού σου, αν έχει Διπλοτυπες εφαρμογες

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

https://www.athensvoice.gr/greece/601488_fernei-o-dekemvris-dora-stoys-logariasmoys-ton-kiniton?amp#click=https://t.co/rhRuSSRghA Δυστυχώς μάλλον θα αφορά μόνο τα συμβόλαια... Θα δούμε..
Ίσως για αρχή να μειώσουν τους φόρους και τα τέλη που πληρώνουν οι πάροχοι και συνεπώς καπελωνονται οι καταναλωτές.

Ψάξε για το "parallel space" στο play store

Ευχαριστώ πολύ

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έλεγξε τις ρυθμίσεις του κινητού σου, αν έχει Διπλοτυπες εφαρμογες

Πού το βλέπω αυτό;

Το μενού διπλοτυπες εφαρμογές υπάρχει σίγουρα σε miui στις ρυθμίσεις. Σε aosp android δεν το έχω δει. Άλλη λύση είναι να φτιάξεις 2ο APK wu app με το app cloner

Λογικό. Τώρα πλέον θα μας τηλεφωνούν και θα λένε πχ 4gb αντί 2gb στο τάδε σούπερ ντουπερ καρτοσυμβολαιο εκτός του ότι η κάρτα θα πάει στα 20€...

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by bbbb

Φιλοι μου καλησπερα...δωστε μου μια εξηγηση εδω:

Μου γραφει τα εξης:

Πακέτο ομιλίας-->

-->Δεν υπάρχουν διαθέσιμα λεπτά για κατανάλωση…..282 λεπτα

Ενω εχω 282 λεπτα, λεει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα κλπ...πως γινεται αυτο ? αφου εχω 282.....δεν το εχω καταλαβει. σας ευχαριστω.

Που σου βγάζει ότι δεν έχεις διαθέσιμα λεπτά για κατανάλωση;

Μπαινοντας στο προγραμμα να κοιταξω τα υπολοιπα απο MB SMS & Ομιλια....εκει, τα κοιταζω ταχτικα, απο τον H/Y μου οπως & απο το κινητο μου.

Αφού έχεις 282 λεπτά είσαι οκ. Όταν κάνεις κλήσεις από αυτά δεν καταναλώνει;

Πού το βλέπω αυτό;

Ρυθμίσεις / Εφαρμογές / Διπλοτυπες εφαρμογες

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Και αυτό τον μήνα πάλι καταναλώνει από τα social mb ενώ δεν κάνω χρήση social μόνο. Τον προηγούμενο μήνα τους πήρα τηλέφωνο και ο εκπρόσωπος δεν φάνηκε να καταλαβαίνει, τώρα κάνω προσπάθεια μήπως καταλάβει κανένας τους με γραπτό :p
Ένα update στο θέμα:

Αναγκάστηκα να τους στείλω καταγραφή οθόνης που κατεβάζω από άσχετο site και τους έδειχνα ότι μειώνονται μόνο τα ΜΒ των social, στο chat το έβρισκε ο εκπρόσωπος πολύ φυσιολογικό, στο 13888 που με πήρανε δύο-τρεις, η μία κατάλαβε το θέμα και το προώθησε για έλεγχο στο τεχνικό. Ο τεχνικός λοιπόν, μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και έκλεισε το αίτημα, έτσι ζήτησα να με καλέσει κάποιος υπεύθυνος. Με κάλεσε μια μάλλον προϊσταμένη, η οποία μου πρόσφερε 1GB για ένα μήνα. Δεν έχω άλλη υπομονή να τους εξηγώ τι συμβαίνει, εγώ την αναφορά την έκανα και ας το λύσουν μόνοι τους.