Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστά ακούγονται, στην πράξη θα δεις όμως αν βολεύει να κάνεις κλήσεις μόνο μέσω Ίντερνετ και αν έχεις παντού τουλάχιστον 3G σήμα.

Όσο αφορά ποιο πακέτο Ίντερνετ πρώτα καταναλώνεις, αυτό που λήγει πρώτο. Σε όλα τα πακέτα έτσι γίνεται, βλέπεις πότε λήγει το καθένα και καταλαβαίνεις την σειρά που θα καταναλώνονται

Για αρχή ευχαριστώ που ασχολήθηκες..

Άρα σύμφωνα με αυτό που μου λες θα βαλω πρώτα τα πακέτα chat now και μετά τον κωδικό reload

Όσο αφορά το σημα3g και τις κλήσεις εδώ και κάποιες μέρες χρησιμοποιώ την δωρεάν περίοδο viber και πραγματικά κλαίω τα λεφτά που έδινα τόσο καιρώ σε συμβόλαιο... Σε WiFi δεν το συζητάω πετάει.

Αύριο κόβεται και επίσημα το συμβόλαιο και μεταφερομαι σε κάρτα, μου είπαν 6 ώρες χωρίς τηλέφωνο ελπίζω μόνο μην κάνει παραπάνω τους σκότωσα

Edited by sharky1981

• Απαντήσεις 45,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν χρειάζεται. Ανεξάρτητα από το ποιο πακέτο λήγει πρώτο, πάντα προτεραιότητα έχουν τα social now / play now. Προτεραιότητα σε αυτά που λήγουν πρώτα είναι μόνο στα γενικής χρήσης.

Γεια σας φιλοι μου, & παλι εδω για την πολυτιμη βοηθεια σας....Επειδη μου τελειωνουν τα λεπτα-εχω καμμια 40αρια-μου ηρθε μνμ στο κινητο μου για προσφορα που εχει ως εξης--> Για 15μερες 2 GB Internet, ΣΥΝ 100 λεπτα προς ολους...με 3 ευρω...καλο ακουγεται...Πως το ενεργοποιω απο το κινητο μου ? πως στελνω Α κενο 75 στο 1256 ? Απο τον υπολογιστη μου-εδω-μπορω να το κανω ? & πως ? Ευχαριστω!

Από τον υπολογιστή δεν μπορείς να το κάνεις. Μόνο απο εφαρμογή εάν το δείχνει αυτό το πακέτο μέσα. Αλλιώς με sms όπως ακριβώς το γράφει αυτό που έλαβες

Από τον υπολογιστή δεν μπορείς να το κάνεις. Μόνο απο εφαρμογή εάν το δείχνει αυτό το πακέτο μέσα. Αλλιώς με sms όπως ακριβώς το γράφει αυτό που έλαβες

Οκ,,,το εκανα με sms & το ενεργοποιησα για 15 μερες.σε ευχαριστω πολυ!

Γεια σας φιλοι μου, & παλι εδω για την πολυτιμη βοηθεια σας....Επειδη μου τελειωνουν τα λεπτα-εχω καμμια 40αρια-μου ηρθε μνμ στο κινητο μου για προσφορα που εχει ως εξης--> Για 15μερες 2 GB Internet, ΣΥΝ 100 λεπτα προς ολους...με 3 ευρω...καλο ακουγεται...Πως το ενεργοποιω απο το κινητο μου ? πως στελνω Α κενο 75 στο 1256 ? Απο τον υπολογιστη μου-εδω-μπορω να το κανω ? & πως ? Ευχαριστω!

Cosmokarta ή Whats Up εχεις;

Και με τα 10€???

Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι ........

Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ;

Δεν δουλεύει τίποτα απο τις υπηρεσίες. Ουτε το 1330 ουτε εφαρμογή ούτε μεταφορα (αυτα δοκιμασα) προφανως ουτε και τα υπόλοιπα.

Έχω ένα app που κάθε πρωί (08:02) προσπαθεί να μπει στο ίντερνετ και ευτυχώς η Κοσμοτε μου στέλνει σμσ ότι δεν έχω πακέτο. Ξέρει κανείς κανένα αππ που να με βοηθήσει να βρω ποιο app προσπαθεί να μπει εκείνη την συγκεκριμένη ώρα;

Εχεις ενεργοποιημενο το myinternet οποτε οταν δεν εχεις mb δεν επιτρέπει χρηση δεδομένων. Εχω την εντύπωση πως απο μόνο του στελνει μηνυμα μια φορα την ημερα, ανεξάρτητα αν κάποια εφαρμογή προσπαθεί να μπει στο ίντερνετ. Μπορείς να παραθεσεις το μήνυμα?

Και εγώ από όσο θυμάμαι στέλνει μόνο του μια φορά την ημέρα. Η ώρα είναι ανάλογα με την τελευταία κίνηση, πχ αν άνοιξες δεδομένα την Τετάρτη 8:02 και τα έφαγες, τότε κάθε μέρα 8:02 έρχεται μήνυμα. Αν τα ανοίξεις πχ σήμερα 10:10, μπορεί αύριο το μήνυμα να έρθει ξανά 10:10.

ΔEN EXETE ΔΩPEAN MB. ΓIA NA MΠOPEΣETE NA ΣEPΦAPETE ΣTO INTERNET MΠEITE ΣTO http://myinternet.cosmote.gr KAI EΠIΛEΞTE ENA AΠO TA ΔIAΘEΣIMA ΠAKETA MB. TEΛ.ENHMEPΩΣH 07/11/2019 01:01.

Στο Φρογκ μου έρχεται (δεν έχω πακέτο δεδομένων)

Στο what's up (που έχω κάτι λίγα ΜΒ) δεν μου έρχεται μήνυμα

Σε διαφορετικές συσκευές είναι τα δύο νούμερα.

Είναι ειδοποίηση,δεν είναι απαραίτητο οτι κάποιο app προσπαθεί να μπει. Ισως και επίτηδες για να σε αναγκασει να βάλεις πακέτο. Στο αλλο που εχεις mb εννοείται οτι δεν το στέλνει.

Αν δοκιμάσεις να ανοίξεις τα δεδομένα θα έρθει μήνυμα με διαφορετικό περιεχόμενο λογικά.

Δεν δουλεύει τίποτα απο τις υπηρεσίες. Ουτε το 1330 ουτε εφαρμογή ούτε μεταφορα (αυτα δοκιμασα) προφανως ουτε και τα υπόλοιπα.

σε εμενα λειουργουσε το νετ και οι εισερχομενες και δεν με αφηνε να κανω εξερχομενες..μου εβγαζε οτι δεν υπαρχει ο αριθμος ακομα και στο 1314-1330..

Γυρω στις 11.10 αποκατασταθηκε. Πρεπει να ειχε παρα πολλές ώρες προβλήματα ισως και απο την νύχτα.

Γυρω στις 11.10 αποκατασταθηκε. Πρεπει να ειχε παρα πολλές ώρες προβλήματα ισως και απο την νύχτα.

Από νύχτα δεν ήταν σίγουρα τουλάχιστον στην περιοχή μου αφού το πρωί στις 8.30 μπήκα στην εφαρμογή και ενεργοποίησα το #pare_kavatza. Μπήκα ξανά μετά από 1 ώρα και τότε είχε πρόβλημα και δεν έκανε ενημέρωση ή εφαρμογή στα υπόλοιπα λεπτά mb κτλ

Έχω ένα app που κάθε πρωί (08:02) προσπαθεί να μπει στο ίντερνετ και ευτυχώς η Κοσμοτε μου στέλνει σμσ ότι δεν έχω πακέτο. Ξέρει κανείς κανένα αππ που να με βοηθήσει να βρω ποιο app προσπαθεί να μπει εκείνη την συγκεκριμένη ώρα;

Είναι ΚΑΠΟΙΑ από τα app που χρησιμοποιεί ς. Αλλά, τι να κάνεις να τα αφαιρέσεις ??

Μπαίνεις από ρυθμίσεις στις εφαρμογές και βλέπεις ποιες καταναλώνουν δεδομένα από το ΠΑΡΑΣΚΉΝΙΟ.

ΥΓ. Εγώ, παρότι το έχω ΑΠΟΚΛΙΣΕΙ και από εκεί δεδομένα ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ από ΑΡΚΕΤΕΣ εφαρμογές και ΕΓΩ λαμβάνω sms ΚΑΘΕ ημέρα, όταν δεν έχω δεδομένα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχεις ενεργοποιημενο το myinternet οποτε οταν δεν εχεις mb δεν επιτρέπει χρηση δεδομένων. Εχω την εντύπωση πως απο μόνο του στελνει μηνυμα μια φορα την ημερα, ανεξάρτητα αν κάποια εφαρμογή προσπαθεί να μπει στο ίντερνετ. Μπορείς να παραθεσεις το μήνυμα?

ΟΧΙ, ανεξάρτητα!

ΜΟΝΟ αν αφαιρέσεις ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που τραβούν δεδομένα από το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, αλλά μετά το θα έχεις ?

Αυτήν την στιγμή η cosmote στην σελίδα της λεει:

Λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων COSMOTE

δεν είναι διαθέσιμες οι self care υπηρεσίες που

προσφέρονται μέσα από το http://www.cosmote.gr όπως:

ενεργοποίηση πακέτων

έλεγχος διαθέσιμου υπολοίπου

αγορά κουπονιού COSMOTE DEALS for YOU

ανανέωση χρόνου ομιλίας

online πληρωμές

τροποποίηση υπηρεσιών My COSMOTE

Στο whatsup.gr και στο WhatsUp app, δεν θα είναι διαθέσιμη

η ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

.

Αυτήν την στιγμή η cosmote στην σελίδα της λεει:

Λόγω εργασιών αναβάθμισης των συστημάτων COSMOTE

δεν είναι διαθέσιμες οι self care υπηρεσίες που

προσφέρονται μέσα από το http://www.cosmote.gr όπως:

ενεργοποίηση πακέτων

έλεγχος διαθέσιμου υπολοίπου

αγορά κουπονιού COSMOTE DEALS for YOU

ανανέωση χρόνου ομιλίας

online πληρωμές

τροποποίηση υπηρεσιών My COSMOTE

Στο whatsup.gr και στο WhatsUp app, δεν θα είναι διαθέσιμη

η ανανέωση χρόνου ομιλίας.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Μαλιστα...ευχαριστουμε για την ενημερωση!