Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα ένα τηλέφωνο σε cosmote μόλις έστειλαν 1GB και θα έρθει και το reload it. Υπάρχει θέμα με ενεργοποίηση πακέτων η reload it. Πολύ εξυπηρετικοι στο call center πέρα από το 15λεπτο αναμονής. Σε αναμονή για το reload it τώρα.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 44,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους,

Στο καρτοσυμβόλαιο του πατέρα μου έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό μιας και κάθε μήνα ένα ποσό από αυτά που τον χρεώνουν μένει στην κάρτα.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μπορούμε αυτά τα χρήματα με κάποιο τρόπο να τα "εκμεταλλευτούμε"; Ο πατέρας μου δεν έχει ανάγκη να αγοράσει κάποιο έξτρα πακέτο μιας και τα λεπτά ομιλίας που του δίνουν του φτάνουν.

Μεταφορά π.χ. σε καρτοκινητό γίνεται;

Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Καλημέρα σε όλους,

Στο καρτοσυμβόλαιο του πατέρα μου έχει μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό μιας και κάθε μήνα ένα ποσό από αυτά που τον χρεώνουν μένει στην κάρτα.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: Μπορούμε αυτά τα χρήματα με κάποιο τρόπο να τα "εκμεταλλευτούμε"; Ο πατέρας μου δεν έχει ανάγκη να αγοράσει κάποιο έξτρα πακέτο μιας και τα λεπτά ομιλίας που του δίνουν του φτάνουν.

Καλημέρα,

Φυσικά και γίνεται μεταφορά υπολοίπου από καρτοσυμβόλαιο, σε καρτοκινητό.

Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Καλημέρα σε όλους,

Στείλε 4 5αρες σε σένα. Σε κάθε 5αρα κάνε πάρε μοίρασε. 1600mb δώρο δηλαδή. Και τα λεφτά στην κάρτα σου για να βάλεις οτι πακέτο θελεις.

Στείλε 4 5αρες σε σένα. Σε κάθε 5αρα κάνε πάρε μοίρασε. 1600mb δώρο δηλαδή. Και τα λεφτά στην κάρτα σου για να βάλεις οτι πακέτο θελεις.

Να προσθέσω πως θα ανανεωθεί και η ημερομηνία λήξης της σύνδεσης, φραγής και όποιου υπολοίπου υπάρχει στο καρτοκινητό.

Να προσθέσω πως θα ανανεωθεί και η ημερομηνία λήξης της σύνδεσης, φραγής και όποιου υπολοίπου υπάρχει στο καρτοκινητό.

Προφανώς πάντα και 2 ευρώ να στείλουμε θα γίνει ανανέωση ότι χρόνου έχουμε. Μην πάνε χαμένα τα χρήματα. Μετά ότι μείνει κλήση στο χαμόγελο του παιδιού να πάνε εκεί τα χρήματα μην τα φάει η cosmote.

Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Ο τρόπος για να γίνουν πράξη οι προτάσεις σας;

Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις σας. Ο τρόπος για να γίνουν πράξη οι προτάσεις σας;

Εδώ είσαι όσο πιο αναλυτικά γίνεται

2e5fcdf538ffbfcdd34fd01df5d93fcd.jpg

αυτο θελω να κανω κι εγω, σημειωση για το φιλο οτι πρεπει να εχει βαλει 20 ευρω στο κινητο του πατερα του τους τελευταιους 4 μηνες

για να μπορεσει να κανει μεταφορα!

κι επειδη εγω βαζω ταληρη καρτα στης μανας μου, θα μπορεσω να της βαλω 3 ταληρα σημερα (με #pare_moirase αναμεσα, εννοειται)

για να φτασω το 20αρικο και μετα να τα στειλω στο δικο μου;

αυτο θελω να κανω κι εγω, σημειωση για το φιλο οτι πρεπει να εχει βαλει 20 ευρω στο κινητο του πατερα του τους τελευταιους 4 μηνες

κι επειδη εγω βαζω ταληρη καρτα στης μανας μου, θα μπορεσω να της βαλω 3 ταληρα σημερα (με #pare_moirase αναμεσα, εννοειται)

Καλημέρα,

Κάπου τα μπέρδεψες. Ο πατέρας του φίλου έχει καρτοσυμβόλαιο.

Θεωρητικά θα μπορέσεις.

Βάλε 4 5αρες τσίμπα τα πάρε μοίρασε πάρε και 2 reload it 2400mb και είσαι κυρίως. Έπειτα κάνε τη μεταφορά σε σένα. 4 5αρες θα πάρεις πάλι 4 πάρε μοίρασε για 80 λεπτά. Έπειτα αν θες τα ξανά στέλνεις πίσω και περνεις πάλι 4 πάρε μοίρασε. Με τα πολλά πάνω από 3 4gb θα τσιμπήσεις με ανανεωση 4 5αρων και θα μπουν 4.46x4 17.84 αφαιρεις 1.60 η 80 λεπτά ανάλογα αν τα ξανά μεταφέρεις.

οχι δεν θελω να τα μεταφερω πισω,

επισης, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να βαλω 4 5αρες νομιζω, αλλα 3 γιατι εβαλα αλλη μια αρκετα προσφατα,

οποτε το πρωτο που πρεπει να κανω ειναι να τσιμπησω το #pare_moirase απ αυτη,

αλλα μπορω να βαλω καπακι 3 5αρες σε μια μερα; αυτο ρωταω

οσο για πακετα δεν θα παρω το reloadit, αλλα το 7gb & το afterdark

επισης, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να βαλω 4 5αρες νομιζω, αλλα 3 γιατι εβαλα αλλη μια αρκετα προσφατα,

Μπορείς ναι. Όχι μέσω PayPal νομίζω, αλλά κανονικά μέσω χρεωστικής.

Το Reload It δεν είναι πακέτο, αλλά υπηρεσία που παρέχει MB ή λεπτά προς What's Up, όταν πραγματοποιείται ανανέωση 10€ και άνω.

Βρε συ γιατί μπερδεύεσε. Reload it θα σου έρθει τσάμπα τελείως πρόσεχε μην το ξεχάσεις. Εφόσον έχει το κινητό μέσα πάνω από 7 ευρω με 3 5αρες είσαι κομπλέ. Μπορείς να βάλεις και 100 5αρες σε μια μέρα δεν υπάρχει θέμα.

οποτε με 3 5αρες θα παρω 1 reloadit, αλλα το θεμα ειναι ποιος το παιρνει το reloadit;

μηπως το παρει της μανας μου;

οποτε με 3 5αρες θα παρω 1 reloadit, αλλα το θεμα ειναι ποιος το παιρνει το reloadit;

μηπως το παρει της μανας μου;

Το κινητό που θα βάλεις τις κάρτες θα πάρει το reload it.

Για μένα τι πρεπει να κάνεις

Βάζεις εσύ τις κάρτες.

Περνεις 1200mb συν πάρε μοίρασε 1500 δηλαδή. Τα στέλνεις στη μητέρα σου κάνει 3 πάρε μοίρασε περνεις ακόμα 900. Πάμε στα 2400. Τα ξανά στέλνεις από τη μάνα σου και περνεις ακόμα 3 πάρε μοίρασε πας στα 2700. Συν τα δεύτερα MB που μπορείς να στείλεις και εσύ μόλις πάρεις τη δεύτερη μεταφορά.

χαχχα νταξει με μπερδεψες, παμε πριβε για να μην γεμιζουμε το νημα

Όχι ρε συ γράψε εδώ σίγουρα θα ενδιαφέρουν και άλλους αυτά που γράφουμε

μωρε μπορει να ενδιαφερουν, αλλα πρεπει να γεμισουμε σελιδες για να βγαλουμε ακρη..

σε ποια περιοχη μενεις; δεν ερχεσαι να το φτιαξεις καλυτερα εσυ λεω γω;

πολυ ζαλαδα μου φαινονται

τεσπα, αντε παμε παλι,

Το κινητό που θα βάλεις τις κάρτες θα πάρει το reload it.

σωστος, το ξερα

Περνεις 1200mb συν πάρε μοίρασε 1500 δηλαδή. Τα στέλνεις στη μητέρα σου κάνει 3 πάρε μοίρασε περνεις ακόμα 900. Πάμε στα 2400.

η μανα μου γιατι να παρει pare_moirase; επειδη εκανε ανανεωση και καλα;

εντωμεταξυ εννοειται οτι τα pare_moirase τα κανεις παντα αναμεσα, ετσι;

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βασικα γραψτα απλα και με βηματα μπας και βγαλουμε ακρη..

και λεφτα να γραφεις καθε φορα,

το δικο μου εντωμεταξυ εχει 0 υπολοιπο τωρα, της μανας μου 12 και κατι

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εντωμεταξυ ειναι πολλα τα βηματα ουτως ή αλλως (ακομα και στην απλη περιπτωση που στειλω απ της μανας μου στο δικο μου),

τα οποια διπλασιζονται (για να μην πω τριπλασιαζονται) στην περιπτωση που κανεις "διπλη μεταφορα" κι

επειδη ειναι αλυσιδα, ενα λαθος να γινει, παει το... ντομινο,

πχ. ειναι σιγουρο οτι θα μπορω να ξαναστειλω στο τελος απ της μανας μου στο δικο μου;

μωρε μπορει να ενδιαφερουν, αλλα πρεπει να γεμισουμε σελιδες για να βγαλουμε ακρη..

σε ποια περιοχη μενεις; δεν ερχεσαι να το φτιαξεις καλυτερα εσυ λεω γω;

πολυ ζαλαδα μου φαινονται

τεσπα, αντε παμε παλι,

σωστος, το ξερα

η μανα μου γιατι να παρει pare_moirase; επειδη εκανε ανανεωση και καλα;

εντωμεταξυ εννοειται οτι τα pare_moirase τα κανεις παντα αναμεσα, ετσι;

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

βασικα γραψτα απλα και με βηματα μπας και βγαλουμε ακρη..

και λεφτα να γραφεις καθε φορα,

το δικο μου εντωμεταξυ εχει 0 υπολοιπο τωρα, της μανας μου 12 και κατι

Λοιπόν κοίτα τι θα κάνεις.

Στέλνεις 2 5αρες από τη μητέρα σου. Κανεις 2 πάρε μοίρασε στέλνεις 600 περνεις 200. Έχεις 10 ευρώ. Από τα 12 η μητέρα σου θα μείνει με 1.60. Βάζεις 3 5αρες εσύ. Κανεις 3 πάρε μοίρασε περνεις 300 δίνεις 900. Εχεις 13.38 συν 10 άρα 23.38. Από αυτά στέλνεις 5 στη μητέρα σου κάνεις πάρε μοίρασε και στα ξανά στέλνει πίσω 2 φορές αυτό στείλε πάρε. Μην χάσεις το reload it και θα πάρεις και αρκετά πάρε μοίρασε. 6 μεταφορές δηλαδή θα πάρεις 6 πάρε μοίρασε και θα σε φάει 1.20. 20 λεπτά η μεταφορά.

λαθος απο την αρχη: δεν μπορω να στειλω οπως ειμαι τιποτα γιατι και οι δυο αριθμοι παιρνουν 5αρες στο 3μηνο,

οποτε για να στειλει ο ενας απ τους δυο (της μανας μου στην απλη περιπτωση) πρεπει πρωτα να βαλει τις 3 5αρες που ρωτουσα πριν..

ουτως ή αλλως δεν βολευει γιατι εγω στο δικο μου δεν θελω να βαλω αλλα λεφτα (τι να τα κανω;

αφου θα παρω της μανας μου 12+15=27 - 12 που θα δωσω για τα 7gb και το after dark = 15,

ε, μια χαρα με φτανουν)

επισης, οπως εγραψα πριν, δεν ειμαι σιγουρος αυτος που λαμβανει την μεταφορα οτι μπορει να στειλει pare_moirase

Edited by patrickdrd

Εδώ είσαι όσο πιο αναλυτικά γίνεται

2e5fcdf538ffbfcdd34fd01df5d93fcd.jpg

Σε ευχαριστώ πολύ, τελικά όμως απ' ότι κατάλαβα θα πρέπει να βάλω και τον πατέρα μου στην διαδικασία απάντησης και εδώ με το ζόρι τα καταφέρνει να κάνει τα βασικά, (η ηλικία δεν βοηθάει...), οπότε άκυρο για τώρα, όταν βρεθώ μαζί του το κάνω επιτόπου.