bran9 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 σε καρτοκινητό cosmoκάρτα,η διάρκεια που είναι σε ισχύ ο αριθμός χωρίς ανανέωση χρόνου ομιλίας,δεν είναι 12 μήνες; ήρθε μήνυμα που λέει ότι επειδή δεν έχει γίνει ανανέωση επί 4 μήνες,θα γίνει φραγή ομιλίας/sms:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Και τα 2 ισχύουν. Ο αριθμός εξακολουθεί να υπάρχει ως 12 μήνες,στους 4 πλέον μπαίνει φραγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Αν δοκίμασε κανείς να δει αν μεταφέρονται τα λεπτά του promo4 ας μας ενημερώσει παρακαλώ. Προσωπικά θα το δοκιμάσω αρχές του επόμενου μήνα. Καποιος πριν κατι σελιδες εγραψε οτι το δοκιμασε και δεν μεταφερονται. Δοκιμασε και εσυ μηπως δεν ισχυει σε ολους η ιδια πολιτικη. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Καποιος πριν κατι σελιδες εγραψε οτι το δοκιμασε και δεν μεταφερονται. Δοκιμασε και εσυ μηπως δεν ισχυει σε ολους η ιδια πολιτικη. Φίλε Inevar από τα γραφόμενα του φίλου, διαπίστωσα πως δεν ενεργοποίσε το συγκεκριμένο πακέτο, απλά ανανέωσε. Ίσως να μη γνωρίζει και τον τρόπο μεταφοράς των λεπτών. Ναι εννοείται και θα ενημερώσω άμεσα. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Σήμερα μου ήλθε μήνυμα ότι έχω διορία για ανανέωση της κάρτας ως 31/8, διαφορετικά θα γίνει φραγή εισερχομένων/εξερχομένων κλήσεων. Η σύνδεσή μου όμως, σύμφωνα με την ενημέρωση μέσω του 1314 λήγει τον Απρίλιο του 2018. Έχει αλλάξει κάτι, ή πρόκειται για μήνυμα εκφοβισμού ώστε να μ' αναγκάσουν να κάνω ανανέωση νωρίτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Εχει αλλάξει. Στους 4 μήνες από την τελευταία ανανέωση γίνεται φραγή εισερχομένων κλήσεων. Ισχύει από 1/9. Αυτό που ακούς στο 1314 είναι η ημερομηνία λήξης της σύνδεσής σου,τότε χάνεται ο αριθμός σου δηλαδή. Edited August 27, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Πότε άλλαξε? Δε θα έπρεπε να αναφέρεται και στην ενημέρωση για τη λήξη της σύνδεσης τότε? ΕDIT: Και εδώ γράφει ότι ισχύει για 12 μήνες, όχι 4: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=TOPUP3ddd55af-62b0-4dd2-af9a-6c4de5de6e91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Στο 1314 αναφέρονται 2 ημερομηνίες νομίζω. Η λήξη υπολοίπου (στην περίπτωση σου έχει ήδη λήξει) και η λήξη σύνδεσης που αφορά των αριθμό. Αυτό με την φραγή εφαρμόζεται απο 1/9. Δεν ξέρω αν θα κάνουν τότε κάποια αλλαγή ωστέ να ακούγεται και αυτό. Edited August 27, 2017 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Στο 1314 αναφέρεται μόνο η ημερομηνία λήξης της σύνδεσης. Βέβαια στο τέλος του ηχογραφημένου μηνύματος(αν κάτσεις και ακούσεις όλα τα άσχετα) αναφέρεται τελικά ότι από 1/9 μειώνεται ο χρόνος από 12 μήνες σε 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Πότε άλλαξε? Δε θα έπρεπε να αναφέρεται και στην ενημέρωση για τη λήξη της σύνδεσης τότε? ΕDIT: Και εδώ γράφει ότι ισχύει για 12 μήνες, όχι 4: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=TOPUP3ddd55af-62b0-4dd2-af9a-6c4de5de6e91 Πριν ~2μηνες ανακακοινωθηκε η αλλαγη με μελλοντικη ημερομηνια εφαρμογης. Το λινκ που παραθετεις ισχυει εως 31/8, οποτε σωστα βρισκεται ακομη αναρτημενο στην ιστοσελιδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Πότε άλλαξε? Δε θα έπρεπε να αναφέρεται και στην ενημέρωση για τη λήξη της σύνδεσης τότε? ΕDIT: Και εδώ γράφει ότι ισχύει για 12 μήνες, όχι 4: https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/pricelist/index.jsp?catName=TOPUP3ddd55af-62b0-4dd2-af9a-6c4de5de6e91 Έχει καιρό που άλλαξε. ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στο 1314 αναφέρονται 2 ημερομηνίες νομίζω. Η λήξη υπολοίπου (στην περίπτωση σου έχει ήδη λήξει) και η λήξη σύνδεσης που αφορά των αριθμό. Αυτό με την φραγή εφαρμόζεται απο 1/9. Δεν ξέρω αν θα κάνουν τότε κάποια αλλαγή ωστέ να ακούγεται και αυτό. Ναι αναφέρονται και οι δύο ημερομηνίες. Εκεί που σου λέει πόση κάρτα έχεις αν περιμένεις λίγο σου λέει και ημερομηνία λήξης των χρημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Μετά την ενεργοποίηση του Giga Summeriazo δηλαδή, επιστρέφουμε έτσι απότομα στα 600MB με 6 ευρώ;!!! Μιλάω αποκλειστικά για διάρκεια 30 ημερών, όχι Σαββατοκύριακα ή βράδυα. 1,2gb δινει το συγκεκριμενο πακετο με την αυτοματη ανανεωση. Edited August 27, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά προσπαθώ να κάνω το pare moirase από το site του whats up στο κινητό μου για άλλο νουμερο. Αλλά στο site αναγνωρίζει κατευθείαν τον δικό μου αριθμό και δεν με αφήνει να κάνω για άλλο νουνερο. Καμία λύση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά προσπαθώ να κάνω το pare moirase από το site του whats up στο κινητό μου για άλλο νουμερο. Αλλά στο site αναγνωρίζει κατευθείαν τον δικό μου αριθμό και δεν με αφήνει να κάνω για άλλο νουνερο. Καμία λύση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι δεν υπάρχει. Ο μόνος τρόπος να παιρνεις ιντερνέτ από την σιμ που θες να κάνεις πάρε μοίρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά προσπαθώ να κάνω το pare moirase από το site του whats up στο κινητό μου για άλλο νουμερο. Αλλά στο site αναγνωρίζει κατευθείαν τον δικό μου αριθμό και δεν με αφήνει να κάνω για άλλο νουνερο. Καμία λύση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να υποθεσω οτι μπαινεις με τα δεδομενα της δικης σου σιμ κοσμοτε? Αν γινεται συνδεσου μεσω αλλης εταιριας ή απο wifi και θα σου βγαλει την επιλογη του αριθμου whatsup για να κανεις επιβεβαιωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Η μεταφορά ποσού απο καρτοκινητό σε άλλο,ανανεώνει για τρείς μήνες το καρτοκινητό? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Η μεταφορά ποσού απο καρτοκινητό σε άλλο,ανανεώνει για τρείς μήνες το καρτοκινητό? Ναι!!!!!!! Η από καρτοσυμβολαιο σε καρτοκινητό. Το ίδιο είναι. Edited August 27, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά προσπαθώ να κάνω το pare moirase από το site του whats up στο κινητό μου για άλλο νουμερο. Αλλά στο site αναγνωρίζει κατευθείαν τον δικό μου αριθμό και δεν με αφήνει να κάνω για άλλο νουνερο. Καμία λύση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν το κινητό που θες να κάνεις πάρε μοίρασε δεν είναι smartphone, τότε μπες από υπολογιστή και θα χρειαστεί για επιβεβαίωση να βάλεις έναν κωδικό που θα έρθει με sms στο κινητό που έχει την εν λόγω SIM. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 απο υπολογιστη δυσκολα να γινει γιατι το m.whatsup.gr παραπεμπει στο κανονικο site που δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι!!!!!!! Για 4 Η από καρτοσυμβολαιο σε καρτοκινητό. Το ίδιο είναι. για 3 ανανεωνεται το ποσο. Για 4 οι εισερχομενες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 απο υπολογιστη δυσκολα να γινει γιατι το m.whatsup.gr παραπεμπει στο κανονικο site που δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα. ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για 3 ανανεωνεται το ποσο. Για 4 οι εισερχομενες. Σωστά!!! Λάθος δικό μου. Το διόρθωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Παιδιά προσπαθώ να κάνω το pare moirase από το site του whats up στο κινητό μου για άλλο νουμερο. Αλλά στο site αναγνωρίζει κατευθείαν τον δικό μου αριθμό και δεν με αφήνει να κάνω για άλλο νουνερο. Καμία λύση? Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπαίνεις με τα δεδομένα γι'αυτό. Δοκίμασε ξανά μέσω wifi και όλα καλά! Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Η μεταφορά ποσού απο καρτοκινητό σε άλλο,ανανεώνει για τρείς μήνες το καρτοκινητό? Από 5 Ευρώ και πάνω Μεταφορά δύο ευρώ δεν ανανεώνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Ρε παιδιά, τα έχουμε ξαναπεί. Αν βάλεις την κανονική διεύθυνση του πάρε μοίρασε σε υπολογιστή, δε θα σε αφήσει να κάνεις τίποτα. Αντ' αυτού θα αντιγράψεις τη διεύθυνση του πάρε μοίρασε που σου δίνει το κινητό σου όταν μπαίνεις σε πάρε μοίρασε, και θα την κάνεις copy + paste στο browser του υπολογιστή. Η διεύθυνση είναι αυτή εδώ: http://whatsup.cosmotemyview.gr/dataoffer/?size=&id=&tariffid= Θα χρειαστεί κωδικός επιβεβαίωσης που θα έρθει με sms στο κινητό για το οποίο προορίζεται το πάρε μοίρασε. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 βαλε και την σειρα και εχουμε ολοκληρωμενο ποστ: αν θυμαμαι καλα: paremoirase -> reloadit -> πακετο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 (edited) Καλησπερα σε ολη την παρεα, ειμαι καινουργιος σ´αυτο το topic..θα ηθελα τα φωτα σας στο παρακατω: Θελω να αλλαξω της γυναικας μου την συνδεση, σε καρτα..ουτε καν καρτοσυμβολαιο..(ειναι σε συνδεση cosmote κ θελω να διατηρησει τον ιδιο αριθμο..κ κατα προτιμηση να μεινει cosmote) Θα ηθελα max 20€ τον μηνα να βαζουμε καρτα. Η καταναλωση της ειναι :30% ομιλια, 50% data και 20% sms...smartphone -iphone εχει (που σημαινει μπορει να δουλευει viber-watsapp για sms). Τι "πακετο" προτεινετε εσεις που τα ξερετε; Εγω εχω συνδεση cosmote με 1500 προς ολους και 2.5GB... Περιμενω τα φωτα σας...θενκς απριορι! Sent from my iPhone using Tapatalk Edited August 27, 2017 by vaniasgr Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts