Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και σήμερα τηλ. στο 13555 για 1 gb

Δε με το εδωσε ακόμη...

Εδιτ: ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ με το εδωσε.... Καλιο αργα παρα ποτε

Ευχαριστώ, θα κάνω μια βόλτα αύριο

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να κανεις. Ελπιζω να τους πετυχεις

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Edited by mol

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα. Στον σταθμό αττική δίνουν με 10 ευρώ το νούμερο με τα λεφτά να είναι μέσα και έχει ειδική προσφορά 1500 προς όλους και 1.5gb με 8.5 ευρώ.

Στάλθηκε από το X5PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτοί της κοτε φοράνε εκείνα τα άσπρα_πράσινα ρούχα;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Καλησπέρα, τώρα τελευταία βλέπω συνέχεια αγγελίες που πουλάνε φοιτητικά πακέτα καρτοκινητής cosmote με 30 - 40€ και με παροχές απίστευτες. Αξίζει η αγορά τους ή είναι καμιά μούφα? Μάλιστα με έναν τύπο που μίλησα μου είπε ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί στο όνομά μου. Όταν τον ρώτησα πως γίνεται αυτό, μιας και δεν είμαι φοιτητής, μου απάντησε να μην ανησυχώ και πως το έχει τακτοποιήσει ο ίδιος αυτό το θέμα. Και επιπλέον με 8€ κάθε μήνα θα ανανεώνω τις ίδιες παροχές! Γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό?

Καλημέρα παιδιά,

Χρειάζομαι τα φώτα σας γιατί η κατάσταση με τις χρεώσεις της COSMOTE στα συμβόλαια είναι απαράδεκτη πλέον. Εγώ έχω τώρα ένα συμβόλαιο με 100’ και 500ΜΒ το μήνα και η σύζυγος ένα με 1500 προς COSMOTE και κάτι 30’ προς όλους και 500ΜΒ το μήνα και κάποιους μήνες επειδή ξεπερνά τα 500ΜΒ βάζει και άλλα πακέτα και έχει πάει και 45€ το μήνα. Είπαμε λοιπόν να πάμε σε καρτοκινητό αλλά επειδή είμαστε σε συμβόλαιο χρόνια έχουμε ενδοιασμούς και απορίες που μάλλον μπορείτε να λύσετε.

Ιδανικά θα θέλαμε 200-300 λεπτά προς όλους και κανένα 1GB το μήνα. Θα πληρώνουμε 10€ το μήνα με κάρτα ή paypal (αν δεν έχει διαφορά) και θα θέλαμε κάποιο που να μην κυνηγάμε τις προσφορές από εδώ και από εκεί.

Ερωτήσεις:

1. Comsocarta ή whats up?

2. Πόσα ΜΒ θα έχουμε το μήνα με online ανανέωση 10€ πριν τη λήξη και πόσα θα μένουν στο λογαριασμό?

3. Τα ΜΒ και ο χρόνος που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μεταφέρονται στον επόμενο μήνα?

4. Μπορείς να ανανεώσεις 2-3 μέρες πριν τη λήξη του μήνα και αν ναι αυτό αλλάζει την ημερομηνία ανανέωσης?

5. Επειδή ταξιδεύω εξωτερικό (EU) ισχύει κανονικά το free roaming?

6. Ισχύει η υπηρεσία TwinSIM που είχα με το συμβόλαιο?

Παιδία συγνώμη αν σας κούρασα. Όποτε βρείτε χρόνο και αν θέλετε απαντάτε.

Ευχαριστώ

Καλημέρα παιδιά,

Χρειάζομαι τα φώτα σας γιατί η κατάσταση με τις χρεώσεις της COSMOTE στα συμβόλαια είναι απαράδεκτη πλέον. Εγώ έχω τώρα ένα συμβόλαιο με 100’ και 500ΜΒ το μήνα και η σύζυγος ένα με 1500 προς COSMOTE και κάτι 30’ προς όλους και 500ΜΒ το μήνα και κάποιους μήνες επειδή ξεπερνά τα 500ΜΒ βάζει και άλλα πακέτα και έχει πάει και 45€ το μήνα. Είπαμε λοιπόν να πάμε σε καρτοκινητό αλλά επειδή είμαστε σε συμβόλαιο χρόνια έχουμε ενδοιασμούς και απορίες που μάλλον μπορείτε να λύσετε.

Ιδανικά θα θέλαμε 200-300 λεπτά προς όλους και κανένα 1GB το μήνα. Θα πληρώνουμε 10€ το μήνα με κάρτα ή paypal (αν δεν έχει διαφορά) και θα θέλαμε κάποιο που να μην κυνηγάμε τις προσφορές από εδώ και από εκεί.

Ερωτήσεις:

2. Πόσα ΜΒ θα έχουμε το μήνα με online ανανέωση 10€ πριν τη λήξη και πόσα θα μένουν στο λογαριασμό?

3. Τα ΜΒ και ο χρόνος που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μεταφέρονται στον επόμενο μήνα?

4. Μπορείς να ανανεώσεις 2-3 μέρες πριν τη λήξη του μήνα και αν ναι αυτό αλλάζει την ημερομηνία ανανέωσης?

Ευχαριστώ

1. Θα σου πρότεινα καλύτερα What's up.

2. Με Online ανανέωση από 10€ και πάνω θα σου έρθει κωδικός reloadit με τον οποίο μπορείς να επιλέξεις 600+600ΜΒ για ένα μήνα, 1+1GB για μια βδομάδα, ή 120+120 λεπτά για όλους για μία βδομάδα. Ειδάλλως υπάρχει πληθώρα πακέτων να διαλέξετε, ακόμα και συνδυαστικά με χρόνο ομιλίας προς What'up και προς όλους, μηνύματα και ΜΒ.

3. Μόνο τα ΜΒ, αρκεί να προέρχονται από αγορασμένο πακέτο, και να αγοράσεις νέο πακέτο πριν τη λήξη τους. ΜΒ από προσφορά (κωδικό reloadit) έχουν ξεχωριστή ημερομηνία λήξης.

4. Οποιαδήποτε στιγμή ανανεώσεις το χρόνο ομιλίας σου, παρατείνεται η λήξη της σύνδεσης για ακόμα 3 μήνες.

5. Δε γνωρίζω τι συμβαίνει με το roaming.

6. Ναι, η υπηρεσία TwinSIM υπάρχει κανονικά.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλησπέρα, τώρα τελευταία βλέπω συνέχεια αγγελίες που πουλάνε φοιτητικά πακέτα καρτοκινητής cosmote με 30 - 40€ και με παροχές απίστευτες. Αξίζει η αγορά τους ή είναι καμιά μούφα? Μάλιστα με έναν τύπο που μίλησα μου είπε ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί στο όνομά μου. Όταν τον ρώτησα πως γίνεται αυτό, μιας και δεν είμαι φοιτητής, μου απάντησε να μην ανησυχώ και πως το έχει τακτοποιήσει ο ίδιος αυτό το θέμα. Και επιπλέον με 8€ κάθε μήνα θα ανανεώνω τις ίδιες παροχές! Γνωρίζει κάποιος κάτι πάνω σε αυτό?

Το συζητάμε στο θεμα αυτό στις προηγούμενες σελίδες. Ρίξε μια ματιά. Το συγκεκριμένο πακέτο δεν είναι φοιτητικό είναι προωθητική προσφορά. Οσο για τις αγγελίες,θα προτιμούσα να το παρω από το δρόμο απο αυτούς που το μοιράζουν δωρεάν ή έστω με 5-10 ευρω (δεν ζητάνε παραπάνω). Το θέμα ειναι να βρεις κάποιον να το μοιράζει στην περιοχή σου.

Καλημέρα παιδιά,

Ερωτήσεις:

Ευχαριστώ

Καλήμερα φίλε,

Προτείνω What's Up. Με online ανανέωση, αν επιλέξεις το πρώτο δώρο, θα έχεις 1200mb για ένα μήνα. Θα σου μένουν γύρω στα 8,κάτι€ λόγο των γνωστών φόρων.

Όχι δεν μεταφέρονται, εκτός και αν πραγματοποιήσεις ανανέωση υπολοίπου πριν τη λήξη αυτών. Το roaming ισχύει κανονικά για συνδρομητές καρτοκινητής Cosmote. Ωστόσο, για να είσαι σε θέση να καλέσεις από το εξωτερικό προς την πατρίδα, θα πρέπει να έχεις αγοράσει πακέτο με λεπτά προς όλους. Όσον αφορά της εισερχόμενες, δεν έχεις καμία απολύτως χρέωση.

Γράφεις ότι θα θέλατε 200 με 300 λεπτά προς όλους και 1GB περίπου το μήνα. Οπότε έχουμε και λέμε: online ανανέωση = 1200MB για ένα μήνα. Combo Call Them All πακέτο = 400' προς What's Up και 200' προς όλα τα δίκτυα (+100' λεπτά προς όλα τα δίκτυα, αν το ενεργοποιήσεις μέσω της εφαρμογής) με 7,06€.

Οπότε έχεις και προς What's Up, έχεις και προς όλους 300'.

COMBO CALL THEM ALL: https://www.whatsup.gr/el/COMBO_CALL_THEM_ALL

Πακέτα του What's up (Ομιλία, Internet, SMS): https://www.whatsup.gr/el/services

Edited by Ilovemetal
Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination.

Το συζητάμε στο θεμα αυτό στις προηγούμενες σελίδες. Ρίξε μια ματιά. Το συγκεκριμένο πακέτο δεν είναι φοιτητικό είναι προωθητική προσφορά. Οσο για τις αγγελίες,θα προτιμούσα να το παρω από το δρόμο απο αυτούς που το μοιράζουν δωρεάν ή έστω με 5-10 ευρω (δεν ζητάνε παραπάνω). Το θέμα ειναι να βρεις κάποιον να το μοιράζει στην περιοχή σου.

κάτσε να καταλάβω. Αυτά που λες σαν προωθητική ενέργεια τα έχω δει και μάλιστα έχω πάρει. Αλλά συνήθως δίνουν πολλά GB για το πρώτο 4μηνο και αυτό είναι όλο. Εγώ σε αυτό που αναφέρομαι είναι φοιτητικό πακέτο (τουλάχιστον έτσι το παρουσιάζουν) που δίνει 1500 προς όλους, 1.5GB κάθε μήνα με ανανέωση 8.5€

κάτσε να καταλάβω. Αυτά που λες σαν προωθητική ενέργεια τα έχω δει και μάλιστα έχω πάρει. Αλλά συνήθως δίνουν πολλά GB για το πρώτο 4μηνο και αυτό είναι όλο. Εγώ σε αυτό που αναφέρομαι είναι φοιτητικό πακέτο (τουλάχιστον έτσι το παρουσιάζουν) που δίνει 1500 προς όλους, 1.5GB κάθε μήνα με ανανέωση 8.5€

Το πακετο 1500' και 1500ΜΒ με 8,5 ευρω είναι φοιτητικό , αλλά και ειδική προσφορά για τυχερούς της wind.Τώρα πριν λίγες ημέρες άρχισε να το μοιρααζει και η κοσμοτε αλλά όχι επίσημα.Δηλαδή μόνο για όσους το βρουν, φοιτητές και μη.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Οποιος έχει κάποιο τηλέφωνο για το καινούργιο πακέτο με τα 1500 μπορεί να μου στείλει pm παρακαλώ? Θα ήθελα να το πάρω.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το πακετο 1500' και 1500ΜΒ με 8,5 ευρω είναι φοιτητικό , αλλά και ειδική προσφορά για τυχερούς της wind.Τώρα πριν λίγες ημέρες άρχισε να το μοιρααζει και η κοσμοτε αλλά όχι επίσημα.Δηλαδή μόνο για όσους το βρουν, φοιτητές και μη.

δλδ εγώ που είμαι Ομόνοια και είναι τίγκα σε προωθητικές ενέργειες για όλα τα καρτοκινητά να πάω να ρωτήσω, γιατί πριν καμιά 10αρια μέρες που είχα πάει σου έδιναν απλά νέο νούμερο, αλλά καμία σχέση με προσφορά τύπου φοιτητικού....

Οποιος έχει κάποιο τηλέφωνο για το καινούργιο πακέτο με τα 1500 μπορεί να μου στείλει pm παρακαλώ? Θα ήθελα να το πάρω.

Και εγώ θα το ήθελα αλλά μάλλον αυτό είναι για νέα νούμερα και όχι για μεταφορά από συμβόλαιο που θέλω να κάνω εγώ εε??

Ομοίως, ευχαριστώ!

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

δλδ εγώ που είμαι Ομόνοια και είναι τίγκα σε προωθητικές ενέργειες για όλα τα καρτοκινητά να πάω να ρωτήσω, γιατί πριν καμιά 10αρια μέρες που είχα πάει σου έδιναν απλά νέο νούμερο, αλλά καμία σχέση με προσφορά τύπου φοιτητικού....

ναι είναι λίγα...έτσι το ξεκίνησε και η wind.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Μόλις γύρισα από Εύοσμο, δεν γύριζαν για νούμερα μάλλον σήμερα.εάν πάρει κανείς τηλέφωνο τους ή πληροφορία για το που θα τα μοιράζουν και ποιες μέρες ας ενημερώσει.είτε εδώ είτε σε π.μ

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Λοιπόν, εγώ μόλις αγόρασα την προσφορά Whats up με 10€ και δίνει 1500` προς όλους και 1.5GB internet.

Κόστος: 10€

Ανανέωση: 8.5€/μηνιαίως

Περιοχή: Πλ. Ομονοίας

Διάρκεια: Σύμφωνα με την κοπέλα που μου το πούλησε - για πάντα (αν και μου ακούγεται πολύ ιδανικό για να είναι αληθινό, αλλά θα δείξει...)

Αν στην αγγελία το γράφουν ως φοιτητικό αυτό της κοσμοτέ κακώς το παρουσιάζουν έτσι. Η wind έχει την ίδια προσφορά,επίσημα ως φοιτητική και ανεπίσημα ως "ειδικό" πακέτο σε περιορισμένη σχετικά διάθεση για όλους τους άλλους. Μάλλον απο αυτό παρασύρθηκαν και το έγραψαν έτσι στην αγγελία. Η κοσμοτέ την συγκεκριμένη προσφορά δεν την συσχετίζει με φοιτητές. Δεν αποκλείεται να την βρεις στην Ομόνοια όπως την βρήκε ο bill33 που το έγραψε εδώ χτες προχτες. Αν κατάλαβα καλά από αυτά που εγραψε τότε όμως, δεν την πολυδιαφημίζουν ούτε την δίνουν πολύ εύκολα,δείγμα του οτι προς το παρόν πρέπει να είναι λίγα τα πακέτα.

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λοιπόν, εγώ μόλις αγόρασα την προσφορά Whats up με 10€ και δίνει 1500` προς όλους και 1.5GB internet.

Διάρκεια: Σύμφωνα με την κοπέλα που μου το πούλησε - για πάντα (αν και μου ακούγεται πολύ ιδανικό για να είναι αληθινό, αλλά θα δείξει...)

Α οκ τωρα το ειδα,μια χαρά βολεύτηκες

Παιδιά κι εγώ θα ήθελα μια εξυπηρέτηση αν μπορεί κάποιος, έστω και με το αζημίωτο. Ζω στο εξωτερικό και θέλω να κάνω ένα νουμεράκι κάπου δώρο, οπότε θα ήμουν υπόχρεος αν κάποιος έβρισκε για εμένα ένα και να κανονίσουμε αποστολή και πληρωμή. Εννοείται θα καλύψω το 10ευρο της αγοράς και κάτι παραπάνω για τον κόπο :) :)

Υπάρχει κανείς που να μην θέλει τέτοια προσφορά;

Αν στην αγγελία το γράφουν ως φοιτητικό αυτό της κοσμοτέ κακώς το παρουσιάζουν έτσι. Η wind έχει την ίδια προσφορά,επίσημα ως φοιτητική και ανεπίσημα ως "ειδικό" πακέτο σε περιορισμένη σχετικά διάθεση για όλους τους άλλους. Μάλλον απο αυτό παρασύρθηκαν και το έγραψαν έτσι στην αγγελία. Η κοσμοτέ την συγκεκριμένη προσφορά δεν την συσχετίζει με φοιτητές. Δεν αποκλείεται να την βρεις στην Ομόνοια όπως την βρήκε ο bill33 που το έγραψε εδώ χτες προχτες. Αν κατάλαβα καλά από αυτά που εγραψε τότε όμως, δεν την πολυδιαφημίζουν ούτε την δίνουν πολύ εύκολα,δείγμα του οτι προς το παρόν πρέπει να είναι λίγα τα πακέτα.

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α οκ τωρα το ειδα,μια χαρά βολεύτηκες

αρκεί αυτή η τόσο καλή προσφορά να έχει διάρκεια και να μην είναι κανά πυροτέχνημα για κανα 3μηνο και μετά πας να ανανεώσεις και σου λένε ότι η συγκεκριμένη προσφοράσ δεν είναι πια διαθέσιμη...

καλησπερα παιδια.εχει δει κανεις αν το πουλανε στον Πειραια?στο ησαπ πχ?επισης μπορω να το αγορασω μονο χωρις να το ενεργοποιησω,δηλωσω? Edited by Sdouze

Η ανανεωση του πακετου γινεται αυτοματα ή στελνεις καποιο λεκτικο ή παίρνεις καποιο τηλεφωνο;

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Οποιος έχει τηλ από τις κοπέλες που τα μοιράζουν ας μου στείλει ένα πμ.