mol Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 mb μπορω να στειλω σε αλλον wu αριθμο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Μπήκα στο γουατσαπ και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα λόγω των αλλαγών!! Λογικά θα ενημερωθεί και η εφαρμογή κάποια στιγμή. Περιμένουμε λοιπόν. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/20e26ff1906acf845ecc6abf64cfe11c.jpg --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Ναι απλα αυτο συμφερει μονο για καποιον που εχει παρα πολλα mb και επερνε ετσι και αλλιως το 200' προς ολους, οποτε λογικα τα 100ΜΒ που δινει θα του ανανεωνει τα ηδη υπαρχον παντως μονο τα mb μπορει καποιος να μεταφερει στον επομενο μηνα στο whats up λεπτα ομιλιας και sms δεν μεταφερονται γραφει οτι αφαιρει απο το πακετο που ληγει πρωτα , μονο η βονταφον τα αθροιζει ολα και δεν χανεις τιποτα! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Μπήκα στο γουατσαπ και μου έβγαλε αυτό το μήνυμα λόγω των αλλαγών!! Λογικά θα ενημερωθεί και η εφαρμογή κάποια στιγμή. Περιμένουμε λοιπόν. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/20e26ff1906acf845ecc6abf64cfe11c.jpg --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Όπως έγραψα από χτες τα νέα πακέτα ήδη ειχαν μπει στην εφαρμογή. Τι αλλο περιμένουμε?Σε μένα φορτώνει κανονικά δεν βγαίνει αυτό το μήνυμα. Edited October 1, 2016 by kmpatra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Όπως έγραψα από χτες τα νέα πακέτα ήδη ειχαν μπει στην εφαρμογή. Τι αλλο περιμένουμε?Σε μένα φορτώνει κανονικά δεν βγαίνει αυτό το μήνυμα. Σε μένα δεν έχουν μπει όμως . Γι αυτό το είπα. Βλέπεις και το μήνυμα.. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 ποια έκδοση έχεις? στην 2.2.8 υπάρχουν κανονικά Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) ποια έκδοση έχεις? στην 2.2.8 υπάρχουν κανονικά Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk 2.2.8 έχω κ εγώ.... Περίεργο. Θα κάνω μια απεγκατασταση και εγκατάσταση ξανά γιατί κάτι δεν πάει καλά μάλλον. Edit : τελικά αυτό έφταιγε μάλλον. Τώρα είναι οκ --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited October 1, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Λίγες πρόσφατες δημοσιεύσεις που είχαν να κάνουν με το φοιτητικό, μεταφέρθηκαν στο αντίστοιχο θέμα. Μιας και υπάρχει πλέον και είναι και επισημασμένο, ας γράφουμε εκεί οτιδήποτε σχετικό με το φοιτητικό what's up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 καλημερα σε ολους! μολις μου εγινε η αλλαγη απο συμβολαιο σε cosmoκαρτα. απο οτι ειδα (εκτος αν κανω λαθος) το app που ελεπα το συμβολαιο δεν δουλευει. μου δειχνει μονο τον αλλο αριθμο που ειχαμε στο οικογενειακο ο οποιος παρεμεινε σε συμβολαιο. εγω με την καρτα μονο στο νουμερο που αναφερεται παραπανω μπορω να μαθαινω υπολοιπα κλπ? νομιζω το 1330? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ας επιβεβαιώσει λίγο κάποιος: τα MB από what's up reloaded μεταφέρουν τα αγορασμένα MB για μια επιπλέον βδομάδα? Μου λήγουν σήμερα γύρω στα 3GB και έβαλα το reloaded και πήγαν για μια βδομάδα αργότερα. Θέλω απλά να σιγουρευτω ότι δεν θα χαθούν. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1550 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Αν βάλεις online από το site τους 30€, ξέρουμε αν σου δίνει ΚΑΙ δώρο GB ή μόνο +3€? Τα 3 αυτά ευρώ σε περιορίζει στο πώς θα χρησιμοποιήσεις, ή απλά προστίθενται και τα κάνεις ό,τι θέλεις? Γιατί και κατά την αγορά των 10€ πχ δε λέει κάτι για δώρο 1GB, παρόλα αυτά το δίνει... (Τουλάχιστον μέχρι τον προηγούμενο μήνα το έδινε, ισχύει ακόμα ή μήπως με τις τελευταίες αλλαγές το έκοψαν?) Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ας επιβεβαιώσει λίγο κάποιος: τα MB από what's up reloaded μεταφέρουν τα αγορασμένα MB για μια επιπλέον βδομάδα? Μου λήγουν σήμερα γύρω στα 3GB και έβαλα το reloaded και πήγαν για μια βδομάδα αργότερα. Θέλω απλά να σιγουρευτω ότι δεν θα χαθούν. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 πως τα βλεπεις στην εφαρμογη? ληγουν ολα μαζι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 μεχρι ποσους μηνες μπορω να μη βαλω καρτα και να μη μου απενεργοποιησουν τον αριθμο? λογικα θα σου στελνουν και κανα sms για προειδοποιηση? ποιο πακετο σε κοσμοκαρτα ή whatsup ειναι καλυτερο για ιντερνετ? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 πως τα βλεπεις στην εφαρμογη? ληγουν ολα μαζι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι φαίνεται ότι ενσωματωθηκαν και μεταφέρθηκαν για μια βδομάδα. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 μεχρι ποσους μηνες μπορω να μη βαλω καρτα και να μη μου απενεργοποιησουν τον αριθμο? λογικα θα σου στελνουν και κανα sms για προειδοποιηση? ποιο πακετο σε κοσμοκαρτα ή whatsup ειναι καλυτερο για ιντερνετ? ευχαριστω! 13 μηνες οριο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Ναι φαίνεται ότι ενσωματωθηκαν και μεταφέρθηκαν για μια βδομάδα. Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 οποτε φανταζομαι δεν έχεις να φοβασαι κατι Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 Σε ενα αριθμο wu που εχω το χρηματικο υπολοιπο ληγει στης 01/11. Ποια ειναι η τελευταια μερα που πρεπει να ανανεωσω ωστε να μην χασω το υπολοιπο. Μπορω και στης 01/11 γιατι δεν αναφερη ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2016 μέχρι ΚΑΙ 1/11 μπορεις να κανεις ανανεωση. για καλο και για κακο, κανε 2-3 μερες νωριτερα Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Πως μπορει να καποιος νεους κωδικους στο mycosmos? Δεν βλεπω επιλογη στην σελιδα. https://www.mycosmos.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Πως μπορει να καποιος νεους κωδικους στο mycosmos? Δεν βλεπω επιλογη στην σελιδα. https://www.mycosmos.gr/ Έκδοση νέων κωδικών σε υπάρχον λογαριασμό mycosmos ή νέο λογαριασμό mycosmos θέλεις; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Έκδοση νέων κωδικών σε υπάρχον λογαριασμό mycosmos ή νέο λογαριασμό mycosmos θέλεις; Νεο λογαριασμο mycosmos, για τον αδερφο μου, που εχει cosmokarta εδω και πολλα χρονια, χωρις ομως ποτε να εχει χρησιμοποιησει υπηρεσιες mycosmos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Έχουν παγώσει (σταματήσει) οι νέες ενεργοποιήσεις από το 2014. Δοκίμασε να γραφτείς εδώ: http://mail.cosmote.gr . Τα ίδια ακριβώς είναι με το mycosmos! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Έχουν παγώσει (σταματήσει) οι νέες ενεργοποιήσεις από το 2014. Δοκίμασε να γραφτείς εδώ: http://mail.cosmote.gr . Τα ίδια ακριβώς είναι με το mycosmos! Ευχαριστω για την ενημερωση. Το νεο site ομως δωρεαν sms δινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 Ευχαριστω για την ενημερωση. Το νεο site ομως δωρεαν sms δινει? Ναι 100sms/μήνα! Απλά αν έχεις και το mycosmos τότε έχεις άλλα 300sms/μήνα! :) Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2016 μπα δεν βλεπω να εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts