JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Όντως... Κάτι γίνεται πάλι! https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160914/e585ad2d16c2f79d12ac8311c3c1b2c8.jpg Ούτε αν πάρεις τηλέφωνο να δεις το υπόλοιπο σου δεν δουλεύει!! Επίσης δεν λειτουργεί από το μεσημέρι κ αυτός ο διαγωνισμός που είναι με την κοκακολα και την κοσμοτε. Σε μένα τουλάχιστον. Πάω να βάλω φωτο η κωδικό και μου λέει να προσπαθήσω αργότερα. --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- μεσω τις εφαρμογης στο κινητο δεν μπορεις να δεις το υπολοιπο σου; μεσω του my cosmote απο το site της κοσμοτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 (edited) μεσω τις εφαρμογης στο κινητο δεν μπορεις να δεις το υπολοιπο σου; μεσω του my cosmote απο το site της κοσμοτε ? Στο site της κοσμοτε δεν ξέρω καν πως γίνεται να δω τo υπόλοιπο μου.... Στις εφαρμογές mycosmote και γουατσαπ βλέπω κανονικά!! --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- Edited September 14, 2016 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 εχω προσφορα της κοσμοτε για ενα χρονο 600 προς wu, 200 προς ολους και 1.2gb καθε μηνα με ανανεωση 5+ ευρω. η προσφορα ενεργοποιήθηκε γυρω στις 6-7 σεπτεμβριου ποτε πρεπει να κανω ανανεωση για να μπουν τα λεπτα+mb? 1 οκτωβρη ή μετα τις 6-7? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Στο site της κοσμοτε δεν ξέρω καν πως γίνεται να δω τι υπόλοιπο μου.... Στις εφαρμογές mycosmote και γουατσαπ βλέπω κανονικά!! --Στάλθηκε απο tapatalk με Lg g4. Lollipop 5.1-- το my cosmote που εχεις εφαρμογη με τους ιδιους κωδικους μπορεις να μπεις και στο site μπες εδω https://www.cosmote.gr/dashboard/?gclid=CPyw39bNj88CFYgW0wodXUgBVw . εχω προσφορα της κοσμοτε για ενα χρονο 600 προς wu, 200 προς ολους και 1.2gb καθε μηνα με ανανεωση 5+ ευρω. η προσφορα ενεργοποιήθηκε γυρω στις 6-7 σεπτεμβριου ποτε πρεπει να κανω ανανεωση για να μπουν τα λεπτα+mb? 1 οκτωβρη ή μετα τις 6-7? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk τι ωραια προσφορα ειναι αυτη; και δεν πληρωνεις κατι; απλα ανανεωνεις; αντιπροσφορα ητανε ; για να μην φυγεις; πιστευω αρχες του μηνα! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 εχω προσφορα της κοσμοτε για ενα χρονο 600 προς wu, 200 προς ολους και 1.2gb καθε μηνα με ανανεωση 5+ ευρω. η προσφορα ενεργοποιήθηκε γυρω στις 6-7 σεπτεμβριου ποτε πρεπει να κανω ανανεωση για να μπουν τα λεπτα+mb? 1 οκτωβρη ή μετα τις 6-7? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Έχω ακριβώς την ίδια προσφορά κι εγώ. Μπορείς μετά τις 7 Οκτωβρίου να κάνεις ανανέωση σε περίπτωση που έχεις ενεργοποιήσει κάποιο άλλο πακέτο, αλλιώς μια μέρα πριν για να μεταφέρεις τυχόν υπολειπόμενα ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 αρα δεν είναι ανανεωση μεσα στον ημερολογιακο μηνα, αλλα σε 30 μερες απ την ενεργοποίηση?? δηλαδη αν κανω 1/10 θα μπει η προσφορα? ναι ηταν αντιπροσφορα να μεινω στο wu Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 αρα δεν είναι ανανεωση μεσα στον ημερολογιακο μηνα, αλλα σε 30 μερες απ την ενεργοποίηση?? δηλαδη αν κανω 1/10 θα μπει η προσφορα? ναι ηταν αντιπροσφορα να μεινω στο wu Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ναι έτσι είναι. Στείλε να δεις πότε λήγει το πακέτο και ρυθμίζεις πότε σε βολεύει. Έχεις όλο τον Οκτώβρη να επιλέξεις και το ίδιο θα κάνεις μια φορά τον μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 7/10/2016 12:00 ληγουν και τα 3. αρα 1/10 βαζω καρτα και ειναι οκ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagiotis Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 μεσω τις εφαρμογης στο κινητο δεν μπορεις να δεις το υπολοιπο σου; μεσω του my cosmote απο το site της κοσμοτε ? εγώ στέλνω Υ στο 1314 και λειτουργεί κανονικά(καρτοσυμβόλαιο έχω δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) Παράθεση Το να είσαι Έλληνας είναι υπερηφάνεια, το να είσαι Πόντιος είναι τίτλος τιμής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
physikos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 διαβαστε τους ορους https://summer.coca-cola.gr/contest αλλιως παιρνεις μερος με μπουκαλια (εκει εχει κωδικο) αλλιως με τα κουτακια (ανεβαζεις φωτο) Για τον φιλο που ρωταει παραπανω για ιντερνετ στο κινητο,με 5.04 δινει 1 γιγα ως 30/9,δεν ξερω αν παρει ανανεωση η προσφορα. Σε whatsup επισης με 10 ευρώ online ανανεωση δινει 1 γιγα για 15 μερες,δεν φαινεται στη σελιδα αν ισχυει για κοσμοκαρτα.Αν εχει ανανεώσει κανεις προσφατα ας πει. Στο whatsup θα μπορουσες να βολευτεις αν εχεις αρκετους με whatsup,προς ολους εχει ομως μονο το πακετο με τα 200' με 5 ευρώ. Στα υπολοιπα πακετα δινει 100' προς ολους και χρονο προς whatsup. Με την ανανέωση σε κοσμοκαρτα σου δίνει το 1 γίγα για 15 μέρες. Στάλθηκε από το LG-D620 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 7/10/2016 12:00 ληγουν και τα 3. αρα 1/10 βαζω καρτα και ειναι οκ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Δεν νομίζω να υπάρξει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1550 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Από τις αρχές Αυγούστου τα ΜΒ από ανανέωση δεν προστίθενται στα υπόλοιπα. Παιδιά σίγουρα έπαψε να ισχύει ή μεταφορά ΜΒ? Εγώ αγόρασα σήμερα τα 500 (+500 δώρο) και μου μετέφερε τα περισσότερα, όχι όλα, από το υπόλοιπο μου έως 16 οκτωβρίου... (Είχα υπόλοιπο από 10ευρη ανανέωση, από αγορά πακέτου ΜΒ, κι από κάτι άλλο που δε θυμάμαι) Τα 2 από τα 3 μου τα πήγε για ένα μήνα ακόμα..όχι τίποτα άλλο, αλλά θα μπορούσα να αγοράσω σήμερα το πακέτο των 3€ κι όχι των 5€... Υπάρχει κάπου κάτι επίσημο? (Κοσμοκαρτα έχω, από αρχές ιουλίου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Παιδιά σίγουρα έπαψε να ισχύει ή μεταφορά ΜΒ? Εγώ αγόρασα σήμερα τα 500 (+500 δώρο) και μου μετέφερε τα περισσότερα, όχι όλα, από το υπόλοιπο μου έως 16 οκτωβρίου... (Είχα υπόλοιπο από 10ευρη ανανέωση, από αγορά πακέτου ΜΒ, κι από κάτι άλλο που δε θυμάμαι) Τα 2 από τα 3 μου τα πήγε για ένα μήνα ακόμα..όχι τίποτα άλλο, αλλά θα μπορούσα να αγοράσω σήμερα το πακέτο των 3€ κι όχι των 5€... Υπάρχει κάπου κάτι επίσημο? (Κοσμοκαρτα έχω, από αρχές ιουλίου) Μεταφέρει μόνο τα Mb από αγορασμένα πακέτα ίντερνετ όχι από bonus ανανεώσεις . Edited September 15, 2016 by fotisk13 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Αυτό ακριβώς. Κυρίως δηλαδή το 1gb από ανανέωση σε κατάστημα ή ηλεκτρονικά, δεν ενσωματώνεται με τυχόν υπόλοιπα και λήγει σε 15 ημέρες. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1550 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Μεταφέρει μόνο τα Mb από αγορασμένα πακέτα ίντερνετ όχι από bonus ανανεώσεις κλπ Εγώ έχω μαζέψει 3,3GB έως 16/10 (+άλλα ~400ΜΒ που λήγουν αύριο)...Φαντάσου ότι ξεκίνησα 1η Ιουλίου και έχω πάρει μέχρι τώρα: Μια κάρτα των 10€ από κατάστημα Cosmote 120ΜΒ στις 1/7, 500ΜΒ (ΧΩΡΙΣ το δώρο +500, το έκανε διαθέσιμο μετά από 3-4 μέρες νομίζω και δε με "έπιασε") στις 15/7, 500 (+500) στις 15/8, και 500 (+500) σήμερα.. Έχω κάνει 3 online ανανεώσεις (1/7, 1/8 και 1/9) των 10€ (1GB για 15ημέρες). Αν υπολογίσουμε ότι για 10 μέρες τουλάχιστον στις διακοπές έπαιζα μόνο με data, εμένα μου φαίνεται ότι μου έχει μεταφέρει, εκτός από τα +500άρια, ΚΑΙ το 1GB από τις online ανανεώσεις Να έχω αγοράσει ενδιάμεσα και να μη το θυμάμαι είναι απίθανο, γιατί στην πραγματικότητα δε χρειάζομαι τόοοοσα πολλά, πιο πολύ με wi-fi παίζω, απλά κάνω την αγορά στις 15 του μήνα για να μη τα χάσω Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως και σόρρυ για το μακροσκελές, αλλά καλό θα είναι να ξέρουμε σίγουρα τι παίζει...Κάποια στιγμή θα πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο βασικά, αλλά δεν ξέρω και πού θα πέσω...Πριν κάνω τη διακοπή συμβολαίου με είχαν συνδέσει με κάποια υπάλληλο για να μου κάνει αντιπρόταση ώστε να μείνω με συμβόλαιο, και δεν ήξερε τα διαθέσιμα Πακέτα ΜΒ της Κοσμοκάρτας, οπότε σωθήκαμε κι από κει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ξεχωρα πλεον το 1Giga με την online ανανεωση 10€ και ανω πλεον υπαρχει και αυτο: TΩPA DATA: ΣE KAΘE ANANEΩΣH AΠO 10€ EΩΣ 31/10 EXEIΣ ΔΩPO 500MB INTERNET ΓIA 1 MHNA! Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Εγώ έχω μαζέψει 3,3GB έως 16/10 (+άλλα ~400ΜΒ που λήγουν αύριο)...Φαντάσου ότι ξεκίνησα 1η Ιουλίου και έχω πάρει μέχρι τώρα: Μια κάρτα των 10€ από κατάστημα Cosmote 120ΜΒ στις 1/7, 500ΜΒ (ΧΩΡΙΣ το δώρο +500, το έκανε διαθέσιμο μετά από 3-4 μέρες νομίζω και δε με "έπιασε") στις 15/7, 500 (+500) στις 15/8, και 500 (+500) σήμερα.. Έχω κάνει 3 online ανανεώσεις (1/7, 1/8 και 1/9) των 10€ (1GB για 15ημέρες). Αν υπολογίσουμε ότι για 10 μέρες τουλάχιστον στις διακοπές έπαιζα μόνο με data, εμένα μου φαίνεται ότι μου έχει μεταφέρει, εκτός από τα +500άρια, ΚΑΙ το 1GB από τις online ανανεώσεις Να έχω αγοράσει ενδιάμεσα και να μη το θυμάμαι είναι απίθανο, γιατί στην πραγματικότητα δε χρειάζομαι τόοοοσα πολλά, πιο πολύ με wi-fi παίζω, απλά κάνω την αγορά στις 15 του μήνα για να μη τα χάσω Ευχαριστώ για την απάντηση πάντως και σόρρυ για το μακροσκελές, αλλά καλό θα είναι να ξέρουμε σίγουρα τι παίζει...Κάποια στιγμή θα πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο βασικά, αλλά δεν ξέρω και πού θα πέσω...Πριν κάνω τη διακοπή συμβολαίου με είχαν συνδέσει με κάποια υπάλληλο για να μου κάνει αντιπρόταση ώστε να μείνω με συμβόλαιο, και δεν ήξερε τα διαθέσιμα Πακέτα ΜΒ της Κοσμοκάρτας, οπότε σωθήκαμε κι από κει :p Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία για το τι παίζει. Προσωπικά επειδή ελέγχω το υπόλοιπό μου τακτικά, τον τελευταίο 1,5 μήνα τουλάχιστον το 1GB δεν το μεταφέρει. Βέβαια δεν με επηρεάζει πολύ γιατί τρώει πρώτα από αυτό, οπότε τα υπόλοιπα μένουν αν αγοράζεις πακέτα. Όσο για τα 3,3gb που σου μένουν, ίσως είναι λογικό. Με την ανανέωση από κατάστημα(εκτός αν εννοείς ότι πήρες φυσική κάρτα) θα είχες πάρεις 1GB την 1/7. Τότε ίσως δεν είχε αλλάξει ακόμη το καθεστώς και μεταφέρονταν. Το ίδιο και από την ανανέωση ηλεκτρονικά. Αν αθροίσεις ότι αγόρασες, και υπολογίσεις ότι πήρες και άλλα 2 bonus με σύντομη λήξη που λογικά έτρωγε από εκεί, δεν είναι περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KIRIS Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ξεχωρα πλεον το 1Giga με την online ανανεωση 10€ και ανω πλεον υπαρχει και αυτο: TΩPA DATA: ΣE KAΘE ANANEΩΣH AΠO 10€ EΩΣ 31/10 EXEIΣ ΔΩPO 500MB INTERNET ΓIA 1 MHNA! Ναι το ειδα τι ειναι αυτο τωρα???εχθες εβαλα 10 μεσο χρωστικης και πηρα το 1gb για 15 μερες αυτο λεει ενεργοποιηση δηλαδη αν βαζω καρτα 10ευρη θα εχω 500 δωρο για ενα μηνα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ'' "Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία." smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ναι το ειδα τι ειναι αυτο τωρα???εχθες εβαλα 10 μεσο χρωστικης και πηρα το 1gb για 15 μερες αυτο λεει ενεργοποιηση δηλαδη αν βαζω καρτα 10ευρη θα εχω 500 δωρο για ενα μηνα? Ενεργοποιησετο απο την εφαρμογη. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1550 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Δεν νομίζω ότι υπάρχει αμφιβολία για το τι παίζει. Προσωπικά επειδή ελέγχω το υπόλοιπό μου τακτικά, τον τελευταίο 1,5 μήνα τουλάχιστον το 1GB δεν το μεταφέρει. Βέβαια δεν με επηρεάζει πολύ γιατί τρώει πρώτα από αυτό, οπότε τα υπόλοιπα μένουν αν αγοράζεις πακέτα. Όσο για τα 3,3gb που σου μένουν, ίσως είναι λογικό. Με την ανανέωση από κατάστημα(εκτός αν εννοείς ότι πήρες φυσική κάρτα) θα είχες πάρεις 1GB την 1/7. Τότε ίσως δεν είχε αλλάξει ακόμη το καθεστώς και μεταφέρονταν. Το ίδιο και από την ανανέωση ηλεκτρονικά. Αν αθροίσεις ότι αγόρασες, και υπολογίσεις ότι πήρες και άλλα 2 bonus με σύντομη λήξη που λογικά έτρωγε από εκεί, δεν είναι περίεργο. Ναι, η πρώτη ανανέωση ήταν με φυσική κάρτα άρα δεν πήρα το 1GB γι αυτό και το υπογράμμισα (δεν ήξερα ακόμα ότι παίζει το 1GB για 15) Και ίσως με την ανανέωση που έκανα γύρω στις 15 (ή 16) Αυγούστου να πρόλαβα το παλιό καθεστώς και να μου τα μετέφερε όλα. Σήμερα όμως που έκανα φαίνεται ότι μου μετέφερε και τα 2GB από 1/8 και 1/9, αλλιώς δε μου πολυβγαίνουν τα νούμερα... Επίσης, ξέχασα να πω ότι αρχές Αυγούστου (νομίζω στις 8) είχα κάνει χρήση και του 1GB που είχε δώσει για 7 ημέρες λόγω των τεχνικών προβλημάτων που είχε τότε, αλλά και πάλι...και σου λέω, δεν κάνω καμιά τρελή χρήση, αλλά και στις διακοπές 10-15 ημέρες μόνο αυτό χρησιμοποιούσα, και γενικά υπάρχουν μέρες που δεν ανοίγω wi-fi...Τι να πω, έχω ψιλομπερδευτεί πάντως...Μάλλον τον επόμενο μήνα θα βγάλω άκρη :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Έτσι όπως διαβάζω τη χρήση που περιγράφεις πάντως, μου φαίνεται απλό. Δηλαδή 1gb από online ανανέωση την 1η Ιούλιου,+ άλλα 2,5gb τουλάχιστον από αγορές πακέτων. Υπολόγισε ότι με τις υπόλοιπες 2 online είχες από 1gb για 15 ήμερες πλέον και έτρωγες και από εκεί, και κάπως έτσι βγαίνουν τα 3,3gb υπόλοιπο. Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Για λογους οικονομικους θα κανω φορητοτητα το νουμερο μου σημερα απο Vodafone Red 1 σε COSMOΚΑΡΤΑ.. Οι αναγκες μου πλεον ειναι καποιος χρονος ομιλιας προς ολους (προφανως θα βολευτω με το πακετο 300' προς ολους με 7ε) και θελω και Ιντερνετ, ισως ψιλοκαλυπτομαι με τα 500GB με τα 5ε, ισως και να χρειαζομαι λιγο παραπανω. αν πουμε οτι βαζωκαθε μηνα καρτα 10-12ε και προτιμω να τα βαζω ηλεκτρονικα μεσω χρεωστικης καρτας (ή δεν ξερω τι αλλο τροπο εχει για να μη τρεχω στα μαγαζια) παιρνω καμια δωρο προσφορα σε σχεση με το να παω σε καταστηματα; πχ τοποτα GB θα με βολευε Ειμαι πλεον σε COSMOΚΑΡΤΑ.. απ'οτι ειδα το My Cosmote app στο αντροιντ δεν ειναι για καρτοκινητα...δεν υπαρχει η δυνατοτητανα βλεπω τα υπολοιπα μου με εφαρμογη στο κινητο ε; Με δωρεαν ΣΜΣ σε καποιο αριθμο μου τα λεει μηπως; ή μονο τηλ στο 1314; Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1550 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Έτσι όπως διαβάζω τη χρήση που περιγράφεις πάντως, μου φαίνεται απλό. Δηλαδή 1gb από online ανανέωση την 1η Ιούλιου,+ άλλα 2,5gb τουλάχιστον από αγορές πακέτων. Υπολόγισε ότι με τις υπόλοιπες 2 online είχες από 1gb για 15 ήμερες πλέον και έτρωγες και από εκεί, και κάπως έτσι βγαίνουν τα 3,3gb υπόλοιπο. Sent from my XT1562 κατά λάθος έγραψα για 3 online (παρόλο που στην αρχή έγραψα σωστά για αγορά κάρτας από oteshop), 2 online είναι και μια με φυσική κάρτα (άρα 2GB και όχι 3)..Ακόμα κι έτσι όμως, το 1GB της online ανανέωσης της 1/9, ΔΕ θα πρέπει να έχει μεταφερθεί, παρόλα αυτά έχω την εντύπωση ότι μεταφέρθηκε... Τέλος πάντων, ας μη το κουράσω άλλο, τον επόμενο μήνα θα δείξει λογικά Κάτι τελευταίο, τα +500ΜΒ π.χ που μου έδωσε επιπλέον σήμερα, ως προσφορά, επειδή αγόρασα 500ΜΒ με 5€, θεωρούνται αγορασμένο πακέτο (άρα μεταφέρεται?) ή bonus (και άρα δε μεταφέρεται?) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ειμαι πλεον σε COSMOΚΑΡΤΑ.. απ'οτι ειδα το My Cosmote app στο αντροιντ δεν ειναι για καρτοκινητα...δεν υπαρχει η δυνατοτητανα βλεπω τα υπολοιπα μου με εφαρμογη στο κινητο ε; Με δωρεαν ΣΜΣ σε καποιο αριθμο μου τα λεει μηπως; ή μονο τηλ στο 1314; Είναι και για καρτοκινητά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Κάτι τελευταίο, τα +500ΜΒ π.χ που μου έδωσε επιπλέον σήμερα, ως προσφορά, επειδή αγόρασα 500ΜΒ με 5€, θεωρούνται αγορασμένο πακέτο (άρα μεταφέρεται?) ή bonus (και άρα δε μεταφέρεται?) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Από ότι γράφει στην εφαρμογή δεν μεταφέρεται. Edit: μιλάς για το πακέτο μάλλον. Λάθος κατάλαβα. Λογικά δεν πρέπει να τα διαχωρίζει. Δες στην εφαρμογή τι γράφει. Sent from my XT1562 Edited September 15, 2016 by Mark_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts