Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μίλησα μαζί τους και τελικά εμείς της κοσμοκαρτας δεν θα πάρουμε κάποιο δώρο για το τριήμερο.

Το whats up έχει πακέτο προς όλους?

Το εκανα και εγώ whats up.

Edited by sakis88888

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

πως το κανουμε whats up και ποσο θα κοστισει; εχει δωρο 1 giga internet για 4μερες

edit ok το εκανα whats up

Edited by dimtz

τελικα μετα απο το 1 mbps down και up 0,73 της wind :lol: τωρα πιανω 59 mbps down και 9 up στην cosmote :p , εγω υπεφερα τοσο καιρο :D ,μπραβο στην cosmote ,πολυ καλυτερη και απο voda εδω στην περιοχη μου (δυτικη Μακεδονια)

Χε χε, εμεις οι υπολοιποι γιατι νομιζεις οτι καθομαστε ακομα στην κοσμοτε? Για τις χαμηλες της χρεωσεις, ή για τα ωραια ματια των πωλητριων?

Εχει το καλυτερο δικτυο, αλλα δυστυχως το υπερ(υπερ)χρεωνει.

Χε χε, εμεις οι υπολοιποι γιατι νομιζεις οτι καθομαστε ακομα στην κοσμοτε? Για τις χαμηλες της χρεωσεις, ή για τα ωραια ματια των πωλητριων?

Εχει το καλυτερο δικτυο, αλλα δυστυχως το υπερ(υπερ)χρεωνει.

σωστα, ας ελπισουμε να δουμε στο μελλον φθηνοτερες χρεωσεις :)

Ισχύει για 4 μέρες από την ενεργοποίηση.

Άρα αν ενεργοποιηθεί Δευτέρα πρωί θα σου λήξει Παρασκευή πρωί την ίδια ώρα.

Στάλθηκε από το "κτήνος" V10

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Οπότε κομπλέ,θα τα ενεργοποιήσω την Δευτέρα γιατί θα τα χρειαστώ μάλλον την επόμενη εβδομάδα.

Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

τελικα μετα απο το 1 mbps down και up 0,73 της wind :lol: τωρα πιανω 59 mbps down και 9 up στην cosmote :p , εγω υπεφερα τοσο καιρο :D ,μπραβο στην cosmote ,πολυ καλυτερη και απο voda εδω στην περιοχη μου (δυτικη Μακεδονια)

Σε ποια περιοχη στην Δ.Μακεδονια;Καστορια παντως η μπλε παιζει αρκετα καλα.Και σε ολα τα χωρια στις Πρεσπες σημα καμπανα,οπου τα αλβανικα δικτυα δεν σε πιανουν για περιαγωγη.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε ποια περιοχη στην Δ.Μακεδονια;Καστορια παντως η μπλε παιζει αρκετα καλα.Και σε ολα τα χωρια στις Πρεσπες σημα καμπανα,οπου τα αλβανικα δικτυα δεν σε πιανουν για περιαγωγη.

Κοζανη φιλε, χαλια μαυρα στο θεμα internet

Κοζανη φιλε, χαλια μαυρα στο θεμα internet

Θεσσαλονικη παντως καλα παει η μπλε.Η Cosmote οκ ειναι αλλα εχει αρκετο φορτο.Στις αλλες δεν εχει τοσο.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

προχτές μου ήρθε μήνυμα ότι λήγει ένα νούμερο κοσμοκάρτα που έχω και θα χαθούν τα χρήματα που έχει ο λογαριασμός ( δεν είχε τίποτα ) , χτες λοιπόν σε εισερχόμενη κλήση βγάζει το μήνυμα ότι έχουν φραγή οι εισερχόμενες κλήσεις, άρα πέρασε ένας χρόνος από την τελευταία ανανέωση. Τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω τον αριθμό ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

προχτές μου ήρθε μήνυμα ότι λήγει ένα νούμερο κοσμοκάρτα που έχω και θα χαθούν τα χρήματα που έχει ο λογαριασμός ( δεν είχε τίποτα ) , χτες λοιπόν σε εισερχόμενη κλήση βγάζει το μήνυμα ότι έχουν φραγή οι εισερχόμενες κλήσεις, άρα πέρασε ένας χρόνος από την τελευταία ανανέωση. Τι πρέπει να κάνω για να μην χάσω τον αριθμό ?

Ανανέωση?

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70L μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις.

μόνο ανανέωση ,Μεταφορά δεν είναι πλέον εφικτή.

Δεύτερη λύση : φορητότητα.

Γίνεται ανανέωση με μηδενικό υπόλοιπο; πήγα σε έναν Γερμανός και μου είπαν αλλαγή sim και αίτηση για να κρατήσω τον αριθμό, παπατζα το άκουσα....

Στάλθηκε από το m2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πηγα να κανω φορητοτητα στη vodafone και μου ζητησαν 30ευρω.............

SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3

Γίνεται ανανέωση με μηδενικό υπόλοιπο; πήγα σε έναν Γερμανός και μου είπαν αλλαγή sim και αίτηση για να κρατήσω τον αριθμό, παπατζα το άκουσα....

Εάν μπορείς να καλέσεις 1314 γίνεται

Μίλησα μαζί τους και τελικά εμείς της κοσμοκαρτας δεν θα πάρουμε κάποιο δώρο για το τριήμερο.

Το whats up έχει πακέτο προς όλους?

Το εκανα και εγώ whats up.

Εχει προς ολους 200'.Γενικα καλυτερο ειναι για εμενα το WU.

Μήπως περασε και ο 13ος μήνας απο την τελευταία ανανέωση?

Στα καταστήματα της vodafone ζητούν 20-30 ευρω για τη φορητότητα,online ή τηλεφωνικά ζητάνε μόνο το ποσό της πρώτης ανανέωσης (10 ευρώ)

Εάν μπορείς να καλέσεις 1314 γίνεται

ναι μπορώ να τον καλέσω....οπότε πάω να κάνω ανανέωση

----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως περασε και ο 13ος μήνας απο την τελευταία ανανέωση?

Στα καταστήματα της vodafone ζητούν 20-30 ευρω για τη φορητότητα,online ή τηλεφωνικά ζητάνε μόνο το ποσό της πρώτης ανανέωσης (10 ευρώ)

όχι δεν πέρασε, προχτές άρχισε να μετράει ο 13ος

Τελικά έβαλα 5€ μέσω PayPal και όλα οκ.

Sent from my 1+1

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Υπάρχει αλλά πρέπει να το στείλεις λίγο πριν σου τελειώσουν τα MB

Το Endday διακόπτει εντελώς το internet δεν διακόπτει το internet όταν δεν έχεις MB.

Ok φιλε, απλα θα παρακολουθω ποτε ληγουν, ευχαριστω

Στελνει ειδοποιηση η πρασινη οτι απομενουν 10MB αμα τα καταναλωσεις τα δεδομενα.Ή για τη ληξη τους.

ευχαριστω φιλε για την διευκρινηση

Να τα κοιτας αλλα να ξερεις,οτι στελνει συνηθως.

μου ηρθε μηνυμα μετα απο αίτηση να γινει απο συμβολαιο σε whats up συγκεκριμενη ημερομηνια οτι θα γινει τελικα και θα χρειαστει 2 μερες αφου κοπει η συνδεση μου...μου λεει κιολας δινει δωρο 0,25 λεπτα(μεσα τους εβαλα)να κανω καποια κλήση ωστε να γινει ενεργοποίηση τι ακριβως παιζει γιατι δεν ξερω την τυφλα μου απο καρτοσυμβολαια...θα κοπει 2 μερες θα γινει καρτοσυμβολαιο πρωτα και μετα whats up το αναποδο??πρεπει να κανω κατι εγω???

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

μου ηρθε μηνυμα μετα απο αίτηση να γινει απο συμβολαιο σε whats up συγκεκριμενη ημερομηνια οτι θα γινει τελικα και θα χρειαστει 2 μερες αφου κοπει η συνδεση μου...μου λεει κιολας δινει δωρο 0,25 λεπτα(μεσα τους εβαλα)να κανω καποια κλήση ωστε να γινει ενεργοποίηση τι ακριβως παιζει γιατι δεν ξερω την τυφλα μου απο καρτοσυμβολαια...θα κοπει 2 μερες θα γινει καρτοσυμβολαιο πρωτα και μετα whats up το αναποδο??πρεπει να κανω κατι εγω???

Το έκανα πρόσφατα και εγώ!!!Για μερικές ώρες κόβεται το σήμα!!Μετά επανέρχεται και ως το απόγευμα ενεργοποιήθηκε μόνο του!Αν θυμάμαι από cosmoκαρτα σε what's το έκανα ή το ίδιο βράδυ ή την άλλη μέρα το πρωί....Λένε 2 μέρες για να είναι καλυμμένοι.Η διαδικασία σε 1 24ώρο τελείωσε επιτυχώς