nikiforos_ Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Επίσης αν το "λίγο browsing" περιλαμβάνει λίγο youtube και λίγο fb (με τα βιντεάκια ρυθμισμένα να αναπαράγονται αυτόματα), τότε τα 60mb δεν είναι και τόσα πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LG1 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Μέχρι πριν δύο μήνες είχα καρτοσυμβολαιο με 1,5 γιγα ίντερνετ. Η μηνιαία κατανάλωση στον λογαριασμό ήταν 500 - 600mb. Γύρισα σε κοσμοκαρτα το Σάββατο και την Κυριακή έβαλα κάρτα και ενεργοποιησα το ππακέτο με 3€ 60 mb. Το βράδυ είχαν τελειώσει τα mb με μόνη χρήση λλίγο browsing. Οπότε 30 μέρες χ 60 mb =1.8 γιγα για λίγο browsing;;;;;; τόση διαφορά κατανάλωσης κάρτα με συμβόλαιο; Και γιατί δεν προτίμησες καλέ τα 500ΜΒ με 5 ευρώ;http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_Internet_Monthly_Pass200_ck/section/Prepaid_COSMOKARTA :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamian Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Καλά αυτο με τον ακριβη ογκο δεδομενων που φευγουν ειναι πολυ υποπτο. Υπηρχαν φορες που στο γουατς απ μου , μετα απο σερφαρισμα κοιτουσα αμεσως μετα ποσα μου απομενουν , κι εβλεπα οτι φευγανε σερι 3-4 φορες που το κανα αυτο 10 Mb, στρογγυλα δηλαδη. Πως γινεται παντα να καταναλωνα 10 Mb ακριβως;Αντιστοιχως με αλλη εταιρεια δεν το χω παρατηρησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 πως μπορώ να καταλάβω αν ένα whats up είναι φοιτητικό;;;;.... δεν μιλάω για smart Phone που έχει την εφαρμογή, το νούμερο είναι σε ένα κοινό τηλέφωνο.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ως 'παλιος' συνδρομητης που παιρνω τα 400 λεπτα ομιλιας με καθε 10ευρη ανανεωση, εχω την δυνατοτητα να αγορασω χρονο 200 λεπτα, με 5 ευρω, ή πρεπει να διαγραφώ από την παλια προσφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 πως μπορώ να καταλάβω αν ένα whats up είναι φοιτητικό;;;;.... δεν μιλάω για smart Phone που έχει την εφαρμογή, το νούμερο είναι σε ένα κοινό τηλέφωνο.... δες αν μπορεις στα πακετα να ενεργοποιησεις καποιο πακετο που ειναι αποκλειστικα για φοιτητες Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 (edited) δες αν μπορεις στα πακετα να ενεργοποιησεις καποιο πακετο που ειναι αποκλειστικα για φοιτητες σωστά, αν δεν είσαι στο φοιτητικό στο 1330 δεν σου βγάζει τα φοιτητικά πακέτα;;;. έτσι δεν ειναι;;; υγ τελικά βλέπω ότι τα λόγια που λέει στο φοιτητικό στο 1330 είναι τελείως διαφορετικά από ότι στο απλό, ξεχωρίζει εύκολα Edited June 1, 2015 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ως 'παλιος' συνδρομητης που παιρνω τα 400 λεπτα ομιλιας με καθε 10ευρη ανανεωση, εχω την δυνατοτητα να αγορασω χρονο 200 λεπτα, με 5 ευρω, ή πρεπει να διαγραφώ από την παλια προσφορα; Διαγράφεσαι από την παλιά. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδιά εχω ενα πρόβλημα με το 3g έβαλα σήμερα κάρτα με έβαλε τα 600 ΜΒ από το φοιτητικό και με ήρθε μνμ διαμόρφωσης και να κάνω εγκατάσταση πατάω εγκατάσταση και με ζητάει ένα pin που σκατ@ είναι αυτό το pin να το βάλω να κάνει την εγκατάσταση δεν έχω 3g! Είχα παλιά κανονικά και έστειλα END DAY για να μην με χρεώνει 1 ευρώ ! Έβαλα χθες τα δωρεάν που είναι 500 και δεν μπορώ να πω σήμερα που έβαλα κανονικά και με ήρθε το πακέτο το φοιτητικό με έβγαλε τα παραπάνω που αναφέρω! Συγγνωμη αν κουρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Παιδιά εχω ενα πρόβλημα με το 3g έβαλα σήμερα κάρτα με έβαλε τα 600 ΜΒ από το φοιτητικό και με ήρθε μνμ διαμόρφωσης και να κάνω εγκατάσταση πατάω εγκατάσταση και με ζητάει ένα pin που σκατ@ είναι αυτό το pin να το βάλω να κάνει την εγκατάσταση δεν έχω 3g! Είχα παλιά κανονικά και έστειλα END DAY για να μην με χρεώνει 1 ευρώ ! Έβαλα χθες τα δωρεάν που είναι 500 και δεν μπορώ να πω σήμερα που έβαλα κανονικά και με ήρθε το πακέτο το φοιτητικό με έβγαλε τα παραπάνω που αναφέρω! Συγγνωμη αν κουρασα Ο κωδικός είναι ή 1 ή 1111 ή 4444. Αν πάρεις στην εξυπηρέτηση στον λένε πριν σου στείλουν τις ρυθμίσεις. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Ο κωδικός είναι ή 1 ή 1111 ή 4444. Αν πάρεις στην εξυπηρέτηση στον λένε πριν σου στείλουν τις ρυθμίσεις. σε ευχαριστω φιλε μου το εκανα με τον 1111 εγκαταστηθηκε αλλα εξακολουθω να μην πιανω τπτ ουτε για δειγμα! δεν ξερω τι φαση!:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 σε ευχαριστω φιλε μου το εκανα με τον 1111 εγκαταστηθηκε αλλα εξακολουθω να μην πιανω τπτ ουτε για δειγμα! δεν ξερω τι φαση!:mad::mad: Πάρε τους ένα τηλ να κάνουν έλεγχο στη γραμμή σου. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Πάρε τους ένα τηλ να κάνουν έλεγχο στη γραμμή σου. που παιρνω τηλφ φιλε μου; εχει χρεωση επισης μπορω να παρω και τετοια ωρα τωρα το βραδυ συγνωμη για της ερωτησεις αλλα δεν μου εχει ξανατυχει αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 που παιρνω τηλφ φιλε μου; εχει χρεωση επισης μπορω να παρω και τετοια ωρα τωρα το βραδυ συγνωμη για της ερωτησεις αλλα δεν μου εχει ξανατυχει αυτο! 13838 είναι ο αριθμός για την εξυπηρέτηση και κοστίζει γύρω στα 0,20 ευρώ νομίζω. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Διαγράφεσαι από την παλιά. Για την ενεργοποιηση δηλαδη του πακετου 200λεπτα-5€, στελνω λοιπον SMS στο 1330 με περιεχόμενο «Β200»? Δεν θελω ομως αυτοματη ανανεωση, θελω εγω μονος μου οποτε χρειαζομαι, να ενεργοποιω το πακετο. Με την ενεργοποιηση του πακετου πρωτη φορα, ειναι default η αυτοματη ανανεωση; Αν οχι, καλως, αν ναι, πειτε μου πως μπορω να ρυθμισω να μην εχει αυτοματη ανανεωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Update δεν κάνω με δεδομένα παρά μόνο με WiFi. Βίντεο δεν παρακολουθώ από το κινητό όπως και φεις μπουκ δεν μπαίνω επίσης. Εκεί πού ήμουν δεν μπορούσα να βάλω κάρτα οπότε η μόνη μου επιλογή ήταν τα 60 mb. Σήμερα έβαλα πάλι κάρτα με τα 500 mb. Θα δω πως θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Παιδιά εχω ενα πρόβλημα με το 3g έβαλα σήμερα κάρτα με έβαλε τα 600 ΜΒ από το φοιτητικό και με ήρθε μνμ διαμόρφωσης και να κάνω εγκατάσταση πατάω εγκατάσταση και με ζητάει ένα pin που σκατ@ είναι αυτό το pin να το βάλω να κάνει την εγκατάσταση δεν έχω 3g! Είχα παλιά κανονικά και έστειλα END DAY για να μην με χρεώνει 1 ευρώ ! Έβαλα χθες τα δωρεάν που είναι 500 και δεν μπορώ να πω σήμερα που έβαλα κανονικά και με ήρθε το πακέτο το φοιτητικό με έβγαλε τα παραπάνω που αναφέρω! Συγγνωμη αν κουρασα Εχεις κόψει την κίνηση των δεδομένων όπως λες με το end day. Έχεις ζητήσει να ξανάενεργοποιηθουν? Γιατί αν δεν το κανεις δεν προκειτε να έχεις ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εχεις κόψει την κίνηση των δεδομένων όπως λες με το end day. Έχεις ζητήσει να ξανάενεργοποιηθουν? Γιατί αν δεν το κανεις δεν προκειτε να έχεις ιντερνετ. Το έχω ξανά κάνει άπειρες φορές πότε δεν μου έχει συμβεί αυτό! Που ζητάω να ξανά ενεργοποιούν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Start στο 1333 ?αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ έγινε με το start! Μια τελευταία ερώτηση είχα ενεργοποίηση και το 4g είχα πάει σε ένα από τα καταστήματα και το έκανα τώρα με αυτά τα παραπάνω που το ξανά ενεργοποίησα πρέπει πάλι να ξανά κάνω τον 4g για να πιανω; EDIT: γρατε ακυρο τελικα επιασα και 4G μετα απο καμποσο! σας ευχαριστω πολυ παιδια για την βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntua Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Εάν το έχεις ενεργοποιήσει στο παρελθον δεν χρειαζεται να κάνεις κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Για την ενεργοποιηση δηλαδη του πακετου 200λεπτα-5€, στελνω λοιπον SMS στο 1330 με περιεχόμενο «Β200»? Δεν θελω ομως αυτοματη ανανεωση, θελω εγω μονος μου οποτε χρειαζομαι, να ενεργοποιω το πακετο. Με την ενεργοποιηση του πακετου πρωτη φορα, ειναι default η αυτοματη ανανεωση; Αν οχι, καλως, αν ναι, πειτε μου πως μπορω να ρυθμισω να μην εχει αυτοματη ανανεωση. Ξερει κανεις αν υπαρχει αυτοματη ανανεωση ή οχι, το πακετο '5€-200λεπτα'; Ενεργοποιωντας αυτη την προσφορα, αυτοματως διαγραφομαι απο το '10€-400λεπτα'; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ενεργοποιωντας αυτη την προσφορα, αυτοματως διαγραφομαι απο το '10€-400λεπτα'; Ναι, ένα από τα δύο μπορείς να έχεις. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Ξερει κανεις αν υπαρχει αυτοματη ανανεωση ή οχι, το πακετο '5€-200λεπτα'; Ενεργοποιωντας αυτη την προσφορα, αυτοματως διαγραφομαι απο το '10€-400λεπτα'; Βασικα ειναι ανανεωση -3 ευρω = 400λεπτα με το παλιο μπονους το πακετο με ανανεωση ειναι -5 = 200λεπτα προς ολους Οποτε σε καμια περιπτωση δεν συμφερει το πακετο με 200 οταν με 3 παιρνεις ουσιαστικα 400.Και αν το απενεργοποιησεις φυσικα δεν μπορεις να το ξαναπαρεις μιας και η συγκεκριμενη προσφορα εχει καταργηθει εμπορικα Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 Βασικα ειναι ανανεωση -3 ευρω = 400λεπτα με το παλιο μπονους το πακετο με ανανεωση ειναι -5 = 200λεπτα προς ολους Οποτε σε καμια περιπτωση δεν συμφερει το πακετο με 200 οταν με 3 παιρνεις ουσιαστικα 400.Και αν το απενεργοποιησεις φυσικα δεν μπορεις να το ξαναπαρεις μιας και η συγκεκριμενη προσφορα εχει καταργηθει εμπορικα Εχω συσσωρευσει τοσο χρημα στην καρτα μου, δεκαδες ευρω, που μπορω να αγοραζω 200ευρα με 5ευρα, για κανα χρονο, χωρις να ξαναπληρωσω τιποτε! Ενω τωρα, για να εχω και χρονο, σκαω χρημα σε 10αρες καρτες. Και 10αρες, και τις πληρωνω. Ενω αλλιως, μονο 5ευρα, και δεν θα πληρωνω για πανω απο χρονο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts