karib Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Kοίτα... Η κόρη μου αυτό το ΣΚ θα φύγει εκτός Αθήνας για εκδρομή και αγώνες, οπότε εμένα μια χαρά με βόλεψε αυτό το 100+100 για το ΣΚ. Το πήρε αυτή και οι φίλοι της, οπότε εκεί θα είναι συνέχεια σε επαφή με τα σπίτια τους και μεταξύ τους χωρίς να πληρώσουν τίποτε... Οπότε για τους εκδρομείς του ΣΚ είναι μία χαρά... ;) Κοιτα, για τους φιλους της κορης σου δεν ξερω, αλλα για μεταξυ σας επικοινωνια, καλλιστα μπορεις και ισως ηδη εχεις, το '1 λεπτο το λεπτο'. Εγω ολες τις οικογενειες με cosmokarta που ξερω, αυτο εχουν. Εστω κι αν...δεν καλυπτει 4μελη οικογενεια, δηλαδη δεν μπορεις να δηλωσεις 3 αριθμους, αλλα μονο 2. Αλλα πχ αν το παιδι εχει στο προγραμμα αυτο τον πατερα, ε ενταξει, ειναι λες κι εχει και τη μανα. Οποτε για μονιμη λυση για την 'οικογενεια', θεωρω υπαρχει ηδη λυση, με αμελητεο κοστος (εγω το θεωρω σχεδον δωρεαν), και κυριως μονιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Κοιτα, για τους φιλους της κορης σου δεν ξερω, αλλα για μεταξυ σας επικοινωνια, καλλιστα μπορεις και ισως ηδη εχεις, το '1 λεπτο το λεπτο'. Εγω ολες τις οικογενειες με cosmokarta που ξερω, αυτο εχουν. Εστω κι αν...δεν καλυπτει 4μελη οικογενεια, δηλαδη δεν μπορεις να δηλωσεις 3 αριθμους, αλλα μονο 2. Αλλα πχ αν το παιδι εχει στο προγραμμα αυτο τον πατερα, ε ενταξει, ειναι λες κι εχει και τη μανα. Οποτε για μονιμη λυση για την 'οικογενεια', θεωρω υπαρχει ηδη λυση, με αμελητεο κοστος (εγω το θεωρω σχεδον δωρεαν), και κυριως μονιμη! Συμφωνώ 100% :) Κι εγώ έχω βάλει σ εμένα, την κόρη μου και τη γυναίκα μου το 1 λεπτό το λεπτό. Με έχει σώσει... Εδώ όμως τώρα στην εκδρομή του ΣΚ, θα μιλάει και με τους άλλους "εκδρομεις-μαντράχαλους-συναγωνιστές" κι επίσης δίνει και SMS. Της μικρής επίσης, της αρέσει κάθε τόσο να μου στέλνει με SMS τις GPS συντεταγμένες, της για να βλέπω που είναι. Oπότε καλά και τα SMS. Θα μου στείλει μπόλικα... Οπότε μάλλον απευθύνεται περισσότερο στους εκδρομείς του ΣΚ, και όχι σε εμάς που μουχλιάζουμε στο σπίτι... Ετσι κι αλλιώς όμως τζάμπα δωράκι είναι :lol::lol: Edited January 28, 2015 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Παιδιά μια ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Έχω μια cosmoκαρτα και βλέπω το φοιτητικό πακέτο του what's up. Έχω φοιτητικό πάσο. Μπορώ να μετατρέψω την cosmoκαρτα σε what's up και μετά να ενεργοποιήσω το φοιτητικό πακέτο διατηρώντας το ίδιο νούμερο; Ή πρέπει να κάνω καινούριο νούμερο; Ευχαριστώ. Edited January 28, 2015 by kax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ναι, μπορείς να το κάνεις κανονικά. Cosmote και Vodafone σου δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψεις υπάρχον νούμερο σε φοιτητικό, σε αντίθεση με τη Wind που σε υποχρεώνει να πάρεις καινούριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ναι, μπορείς να το κάνεις κανονικά. Cosmote και Vodafone σου δίνουν τη δυνατότητα να μετατρέψεις υπάρχον νούμερο σε φοιτητικό, σε αντίθεση με τη Wind που σε υποχρεώνει να πάρεις καινούριο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Χωρις να λεω οτι ειναι 'κακες' αυτες οι προσφορες, θα μπορουσε να δινει ενα δωρεαν 100λεπτο χρονου ομιλιας με καθε ανανεωση 10αρας. Τωρα 100λεπτα για το σκ, τι σημαινει δηλαδη, οτι θελω δεν θελω, θα πιασω την ατζεντα, και θα αρχισω να χτυπω τηλεφωνα σε τιποτε ξεχασμενους φιλους. Δεν νομιζω αυτο το δωρο να καλυπτει βασικες αναγκες επικοινωνιας. Για να τρως ποπ κορν και να χτυπας και κανα ξεκαρφωτο τηλεφωνακι καλο ειναι, αλλα.... Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Αλλα αυτο μας δίνει αυτό παίρνουμε.... Υπάρχουν και άλλες λυσεις φθηνότερες σε αλλες εταιρείες αλλα ο καθένας κάνει την επιλογή του. Εγω προσωπικα αν και θα ήθελα να παίρνω περισσότερα έκοψα την σύνδεση και σώθηκα με cosmokarta. Το μέγιστο που πληρώνω είναι 15€ και στην σύνδεση ήταν 27€ και χωρίς δυνατότητα για 4g. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Καλώ το 1330 για να κάνω εγγραφή στην προσφορά του Σαββατοκύριακου 100' και 100 μηνύματα αλλά δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα για να γραφτώ ενώ στο site νομίζω λέει ότι μπορούμε να γραφτούμε και αυτή τη βδομάδα. Τι φταίει; Ο αριθμός που έχω είναι cosmocarta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλο μηνα, η βονταφονε cu αν στειλεις μήνυμα το τηλ που θελεις στο 1286 σου λεει αν ειναι βονταφονε. Η whatsup? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλο μηνα, η βονταφονε cu αν στειλεις μήνυμα το τηλ που θελεις στο 1286 σου λεει αν ειναι βονταφονε. Η whatsup? WU 69ΧΧΧΧΧΧ στο 1314 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 αν είναι γενικά συνδρομητής cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 αν είναι γενικά συνδρομητής cosmote CO 69XXXXXX στο 1330. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Καλώ το 1330 για να κάνω εγγραφή στην προσφορά του Σαββατοκύριακου 100' και 100 μηνύματα αλλά δεν μου βγάζει κάποιο μήνυμα για να γραφτώ ενώ στο site νομίζω λέει ότι μπορούμε να γραφτούμε και αυτή τη βδομάδα. Τι φταίει; Ο αριθμός που έχω είναι cosmocarta. Έχει λήξει η προσφορά αυτή. Ακόμη και την Παρασκευή 30/01 να καλούσες, δε θα μπορούσες να την ενεργοποιήσεις. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Φρέσκο φρέσκο καλό ΣΚ EINAI ΩPAIO NA EIΣAI ANOIXTOΣ ΣE OΛO TON KOΣMO. ME THN COSMOKAPTA MΠOPEIΣ! ΓIA NA EXEIΣ ΔΩPO 100 ΛEΠTA & 100 SMS ΠPOΣ OΛOYΣ AYTO TO ΣABBATOKYPIAKO KAΛEΣE 1330. Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Μόλις κάλεσα , δεν λέει τίποτε για 100 + 100 για το Σ/Κ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pisons Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Τώρα κάλεσα και είναι το πρώτο που λέει, εκτός αν το κάνουν στοχευμένους αριθμούς, έχω καιρό να βάλω κάρτα και στην γυναίκα μου που δεν βάζει κάρτα ήρθε το ίδιο μήνυμα Παράθεση Aν δεν έχεις αυτό που αγαπάς, αγάπα αυτό που έχεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lord1982 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 τελικά βρήκα την απάντηση Τώρα η COSMOΚΑΡΤΑ σου κάνει δώρο, 100’ και 100SMS προς όλα τα δίκτυα για αυτό το Σαββατοκύριακο. Για ενεργοποίηση κάλεσε δωρεάν στο 1330. Για ενεργοποίηση ο συνδρομητής θα πρέπει να καλέσει δωρεάν στο 1330 το (Μενού Υπηρεσιών της COSMOΚΑΡΤΑ) από 26-30/01 καθώς & 2-6/2 Η προσφορά θα είναι διαθέσιμη στο 1330 (Μενού Υπηρεσιών της COSMOΚΑΡΤΑ) μόνο τις καθημερινές. Η πρόσφορα ισχύει για ενεργοποιήσεις έως Παρασκευή 6/2 στις 16:00. Τα δωρεάν λεπτά: μπορούν να καταναλωθούν προς όλα τα εθνικά δίκτυα μόνο για το Σαββατοκύριακο έχουν ελάχιστο χρόνο χρέωσης τα 3 λεπτά και στη συνέχεια η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο δεν καταναλώνονται προς τους επιλεγμένους προορισμούς της υπηρεσίας 0.01€/λεπτο ισχύουν παράλληλα με τα δωρεάν λεπτά από πακέτα ή από bonus ανανέωση, καταναλώνονται ανεξάρτητα και με προτεραιότητα του πακέτου με την προγενέστερη ημερομηνία λήξη. Τα δωρεάν SMS: αφορούν αποστολή μηνυμάτων σε Εθνικά δίκτυα εξαιρουμένων των σύντομων κωδικών και σύντομων κωδικών δικτύου μπορούν να καταναλωθούν προς όλα τα εθνικά δίκτυα μόνο για το Σαββατοκύριακο. Ο κάθε συνδρομητής θα μπορεί να λάβει μέρος στην ενέργεια και να πάρει δώρο τα 100΄ & 100 SMS μόνο μια φορά. από cosmote.gr τώρα γιατί σε μερικούς γίνεται και σε κάποιους οχι δεν ξερω αλλά εμένα με άφησε να το κάνω τελικά κατά το μεσημέρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) Εχω δοκιμάσει να καλέσω από 3 διαφορετικές cosmoκάρτες και σε καμία δε μου δίνει την παραπάνω προσφορά. Την περασμένη εβδομάδα μου την έδινε... αυτή την εβδομάδα όχι... -----Προσθήκη----- Λοιπόν μάλλον λύθηκε το θέμα. Φαίνεται πως η προσφορά δεν ήταν ΚΑΙ την προηγούμενη εβδομάδα ΚΑΙ αυτήν. Ηταν Ή την προηγούμενη εβδομάδα Ή αυτή. Οπότε όσοι πήραν την προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα δε τη δικαιούνται και αυτή. Φαίνεται πως μόνο όσοι δε την πήραν την προηγούμενη εβδομάδα την δικαιούνται αυτή. Διορθώστε με αν κάνω λάθος και κάποιος πήρε 100+100 ΚΑΙ την προηγούμενη εβδομάδα ΚΑΙ αυτή... Edited February 3, 2015 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Εχω δοκιμάσει να καλέσω από 3 διαφορετικές cosmoκάρτες και σε καμία δε μου δίνει την παραπάνω προσφορά. Την περασμένη εβδομάδα μου την έδινε... αυτή την εβδομάδα όχι... -----Προσθήκη----- Λοιπόν μάλλον λύθηκε το θέμα. Φαίνεται πως η προσφορά δεν ήταν ΚΑΙ την προηγούμενη εβδομάδα ΚΑΙ αυτήν. Ηταν Ή την προηγούμενη εβδομάδα Ή αυτή. Οπότε όσοι πήραν την προσφορά την προηγούμενη εβδομάδα δε τη δικαιούνται και αυτή. Φαίνεται πως μόνο όσοι δε την πήραν την προηγούμενη εβδομάδα την δικαιούνται αυτή. Διορθώστε με αν κάνω λάθος και κάποιος πήρε 100+100 ΚΑΙ την προηγούμενη εβδομάδα ΚΑΙ αυτή... Αν ισχύει όλο αυτό, πραγματικά είναι τραγελαφικό για την ίδια την κοσμοτε. Μια προσφορά έδωσε και την έδωσε με όρους και απαγορευτικά. Τι θα πει όσοι την πήραν την μια βδομάδα, δεν την παίρνουν την άλλη; Ή βγαίνει για όλους μια προσφορά ή δεν βγαίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Είμαστε τρεις με cosmoκάρτα στο σπίτι. Και στους τρεις μας ήρθε μήνυμα την προηγούμενη Δευτέρα. Οι δύο ενεργοποιήσαμε την προσφορά. Ο πατέρας μου, που δεν την ενεργοποίησε, έλαβε και πάλι μήνυμα χθες. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλησπέρα! Από αλλαγή κοσμοτε συμβόλαιο σε κοσμοκαρτα μας είπαν 2 μέρες θα μείνουμε χωρίς τηλέφωνο.. Ίσχυει? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλησπέρα! Από αλλαγή κοσμοτε συμβόλαιο σε κοσμοκαρτα μας είπαν 2 μέρες θα μείνουμε χωρίς τηλέφωνο.. Ίσχυει? Υπάρχει 1% πιθανότητα. Προληπτικά το λένε. Τη στιγμή που θα δεις ότι χάνεται το σήμα, το κλείνεις, το ανοίγεις μετά από 10 λεπτά και είναι οκ. Καμία ανησυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) Είμαστε τρεις με cosmoκάρτα στο σπίτι. Και στους τρεις μας ήρθε μήνυμα την προηγούμενη Δευτέρα. Οι δύο ενεργοποιήσαμε την προσφορά. Ο πατέρας μου, που δεν την ενεργοποίησε, έλαβε και πάλι μήνυμα χθες. Αρα μάλλον επιβεβαιώνεται αυτό που είπα ε? :( Καλησπέρα! Από αλλαγή κοσμοτε συμβόλαιο σε κοσμοκαρτα μας είπαν 2 μέρες θα μείνουμε χωρίς τηλέφωνο.. Ίσχυει? Οσες φορές έχω κάνει τέτοια αλλαγή, γίνεται άμεσα. Μπορεί να θέλει 2 μέρες για να γυρίσει από το ένα στο άλλο... Οχι ότι θα μείνεις 2 μέρες χωρίς τηλέφωνο... Οπως είπε και ο φίλος kostas_v παραπάνω, "Προληπτικά το λένε" ;) Edited February 3, 2015 by Yoda Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Οπως είπε και ο φίλος kostas_v παραπάνω, "Προληπτικά το λένε" ;) Που για να πούμε και την αλήθεια, το λένε για να κάνουν το συνδρομητή έστω και την τελευταία στιγμή να το ξανασκεφτεί για να μην σπάσει το συμβόλαιο. 2 μέρες χωρίς τηλέφωνο δεν είναι καθόλου λίγες για έναν επαγγελματία π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Σας ευχαριστω! Να φανταστώ το προληπτικά είναι για να παραμείνουμε στο συμβόλαιο, σωστά? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolas81 Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Για να εχω 4g πρεπει να κάνω κατι ή απλά ενεργοποιώ το πακέτο των 500mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts