Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[/color]Επισης για να ενεργοποιησεις το 1 λεπτο/λεπτο θελει την πρωτη φορα τελος ενεργοποιησης 5€! Ενω παλαιοτερα ηταν δωρεαν..... Ελεος!

Πανω που θα έπαιρνα cosmokarta ακριβώς για το 1 λεπτό το λεπτό! Με φρέναρες!:lol:

Ρε τους ξεφτίλες! Δεν παίζονται!

Δηλαδή εγώ για να πάρω δυο κοσμοκάρτες θέλω 10 ευρώ και άλλα 10 ευρώ για τέλος ενεργοποίησης στα δύο κινητά πάμε στα 20 ευρώ!:mad:

Καλά είμαι με το F2G μου φαίνεται...

• Απαντήσεις 44,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπέρα, έτυχε να ακούσω στο ραδιόφωνο για έναν διαγωνισμό της cosmote-whats up με δώρο ταξίδι , ισχύει; ή ήταν κάτι άλλο; δεν μπορώ να βρω πληροφορίες στο internet.

Guest margarita12
Πανω που θα έπαιρνα cosmokarta ακριβώς για το 1 λεπτό το λεπτό! Με φρέναρες!:lol:

Ρε τους ξεφτίλες! Δεν παίζονται!

Δηλαδή εγώ για να πάρω δυο κοσμοκάρτες θέλω 10 ευρώ και άλλα 10 ευρώ για τέλος ενεργοποίησης στα δύο κινητά πάμε στα 20 ευρώ!:mad:

Καλά είμαι με το F2G μου φαίνεται...

Εδω ειναι η μεγαλυτερη ξεφτιλα highpriest,οτι πρεπει να πληρωσεις 10 ευρω για αγορα 2 πακετων! Vodafone και Wind στα δινουν δωρεαν στα καταστηματα τους! Την εχουν δει καπως στην COSMOTE!Ιδιαιτερα στον Γερμανο....

Το τέλος ενεργοποίησης ειναι 5€ Για την πρώτη και μόνο φορά και αφορά φυσικά και για τα δυο νούμερα.

Το τέλος ενεργοποίησης ειναι 5€ Για την πρώτη και μόνο φορά και αφορά φυσικά και για τα δυο νούμερα.

Τι εννοείς αφορά και τα δύο νούμερα; Δεν είναι 5 ευρώ για το ένα νούμερο και άλλα 5 για το άλλο νούμερο, σύνολο 10 ευρώ;

Τι εννοείς αφορά και τα δύο νούμερα; Δεν είναι 5 ευρώ για το ένα νούμερο και άλλα 5 για το άλλο νούμερο, σύνολο 10 ευρώ;

Αναφέρεται στα 2 αγαπημένα σου νούμερα που θα διαλέξεις να μιλάς με χρέωση 1 λεπτό το λεπτό σε κάθε καρτοκινητό που θα αγοράσεις.

Από ότι καταλαβα, η κοσμοκαρτα έχει το 1 λεπτό το λεπτό και το πακέτο 5 ευρω - 200 λεπτά προς όλους. Μπονους ανανέωσης δε βρηκα για νέους πελάτες.

Guest margarita12

Πληρωνεις 5 ευρω την πρωτη φορα οχι για τους 2 αριθμους,αλλα για την ενεργοποιηση της υπηρεσιας,κοινως χαρατσι!

Να συμπληρώσω ότι μετά μπορείς αν θες να τους αλλάξεις και να βάλεις 2 άλλους αριθμούς.

Μπορείς να αλλάζεις τους 2 δηλωμένους αριθμούς 1 φορά το μήνα...

Εγώ έχω συμβόλαιο ενώ η γυναίκα μου και η κόρη μου cosmocarta.

Η γυναίκα μου έχει δηλώσει εμένα και την κόρη μου,

Η κόρη μου έχει δηλώσει εμένα και τη γυναίκα μου

οπότε μιλάμε και οι τρεις μας μεταξύ μας σχεδόν τζάμπα... (1 λεπτό το λεπτό)

May The Force Be With You...

Κάπου μπερδευτήκατε με αυτό που έγραψα. Έχω καταλάβει ότι πληρώνω το τέλος ενεργοποίησης μια φορά. Απλά εγώ τόνισα σε κάποια ποστ παραπάνω ότι θέλω 2 κοσμοκάρτες (μια για εμένα και μια για την σύζυγο) άρα 10 ευρώ οι δύο κάρτες σιμ και άλλα δέκα οι δύο ενεργοποιήσεις,το σύνολο 20 ευρώ για να γυρίσουμε και οι δύο σε κοσμοκάρτα και να μιλάμε μεταξύ μας με 1 λεπτό το λεπτό.

Guest margarita12
Κάπου μπερδευτήκατε με αυτό που έγραψα. Έχω καταλάβει ότι πληρώνω το τέλος ενεργοποίησης μια φορά. Απλά εγώ τόνισα σε κάποια ποστ παραπάνω ότι θέλω 2 κοσμοκάρτες (μια για εμένα και μια για την σύζυγο) άρα 10 ευρώ οι δύο κάρτες σιμ και άλλα δέκα οι δύο ενεργοποιήσεις,το σύνολο 20 ευρώ για να γυρίσουμε και οι δύο σε κοσμοκάρτα και να μιλάμε μεταξύ μας με 1 λεπτό το λεπτό.

Ακριβως,αν αγορασεις και δεν εχεις τα πακετα,θα πληρωσεις 20€

Εσυ το έπιασες εξαρχής αυτό που έλεγα.

Τέλοσπαντων, δεν παύει να είναι μεγάλο νταβατζιλίκι, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική λύση δυστυχώς που να έχει 1 λεπτό το λεπτό, αλλά να έχει και ικανοποιητικό 3g για ιντερνετ στην περιοχή μου. Θα το πληρώσω δυστυχώς. :mad:

Guest margarita12
Εσυ το έπιασες εξαρχής αυτό που έλεγα.

Τέλοσπαντων, δεν παύει να είναι μεγάλο νταβατζιλίκι, αλλά δεν υπάρχει εναλλακτική λύση δυστυχώς που να έχει 1 λεπτό το λεπτό, αλλά να έχει και ικανοποιητικό 3g για ιντερνετ στην περιοχή μου. Θα το πληρώσω δυστυχώς. :mad:

Και η Vodafone εχει και μαλιστα δωρεαν την ιδια υπηρεσια,αλλα δεν την παω για πολλους λογους,προτιμω τη COSMOTE γιατι εχει καλυτερο σημα,internet και customer care

Άμα θες καινούριο νούμερο μόνο για αυτό το λόγο και μόνο για να μιλάτε οι δύο σας,πήγαινε και βόνταφον με 0 ευρώ. Έχει και αυτή 1 λεπτό το λεπτό.

Στην τελική μπορείς να κάνεις και το άλλο να πάρεις από άλλη εταιρεία τα νούμερα και μετά να πατε κοσμοτέ με τελικό κόστος 10 ευρώ.

Άμα θες καινούριο νούμερο μόνο για αυτό το λόγο και μόνο για να μιλάτε οι δύο σας,πήγαινε και βόνταφον με 0 ευρώ. Έχει και αυτή 1 λεπτό το λεπτό.

Στην τελική μπορείς να κάνεις και το άλλο να πάρεις από άλλη εταιρεία τα νούμερα και μετά να πατε κοσμοτέ με τελικό κόστος 10 ευρώ.

Ναι το ξέρω. για αυτήν ακριβώς την χρήση που θέλω να κάνω με την cosmokarta έχω αυτή την στιγμή δύο νούμερα vodafone CU. Μάλιστα είναι με την προσφορά της P&G οπότε ούτε καν 1 λεπτό το λεπτό, αλλά 600 λεπτά προς CU τον μήνα εντελώς δωρεάν. Επειδή μάλιστα τυχαίνει να μην τα μιλήσουμε όλα κάθε μήνα , προστίθενται, οπότε τώρα παίζουν κανα 2000 λεπτά μέσα. Το θέμα είναι ότι η Vodafone δεν πιάνει στην περιοχή μου. Την μισή μέρα το τηλέφωνο μου γράφει πάνω "μόνο επείγουσες κλήσεις". Καλό το εντελώς τζάμπα, αλλά αν σου είναι άχρηστο τι να το κάνεις;

Πιθανότατα θα μεταφέρω αυτά τα νούμερα σε cosmokarta.

Ναι το ξέρω. για αυτήν ακριβώς την χρήση που θέλω να κάνω με την cosmokarta έχω αυτή την στιγμή δύο νούμερα vodafone CU. Μάλιστα είναι με την προσφορά της P&G οπότε ούτε καν 1 λεπτό το λεπτό, αλλά 600 λεπτά προς CU τον μήνα εντελώς δωρεάν. Επειδή μάλιστα τυχαίνει να μην τα μιλήσουμε όλα κάθε μήνα , προστίθενται, οπότε τώρα παίζουν κανα 2000 λεπτά μέσα. Το θέμα είναι ότι η Vodafone δεν πιάνει στην περιοχή μου. Την μισή μέρα το τηλέφωνο μου γράφει πάνω "μόνο επείγουσες κλήσεις". Καλό το εντελώς τζάμπα, αλλά αν σου είναι άχρηστο τι να το κάνεις;

Πιθανότατα θα μεταφέρω αυτά τα νούμερα σε cosmokarta.

Ε τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις νέα νούμερα σε κοσμοτέ. Τα κάνεις φορητότητα και τέλος.

Στην κοσμοτέ κοίτα και για frog όπου έχει 300 λεπτά(3λεπτη χρέωση) με 1 ευρώ και 300σμς με 1 ευρώ προς frog. Και ούτε 5ευρα χαράτσια κλπ.

Επίσης μπορείς να πας και q που έχει με 2 ευρώ πολλά λεπτά ομιλίας για μεταξύ σας, όπου εκεί το νέο πακέτο δεν κοστίζει, οπότε αν βαριέσαι δεν κάνεις φορητότητα.

Αρκεί να ξερεις ποια εταιρεία πιάνει καλύτερα σε σένα.

Edited by LG1

Guest margarita12
Ε τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσεις νέα νούμερα σε κοσμοτέ. Τα κάνεις φορητότητα και τέλος.

Στην κοσμοτέ κοίτα και για frog όπου έχει 300 λεπτά(3λεπτη χρέωση) με 1 ευρώ και 300σμς με 1 ευρώ προς frog. Και ούτε 5ευρα χαράτσια κλπ.

Επίσης μπορείς να πας και q που έχει με 2 ευρώ πολλά λεπτά ομιλίας για μεταξύ σας, όπου εκεί το νέο πακέτο δεν κοστίζει, οπότε αν βαριέσαι δεν κάνεις φορητότητα.

Αρκεί να ξερεις ποια εταιρεία πιάνει καλύτερα σε σένα.

Καλημερα LG1,αν βαλω frog θα μπορει ο αντρας μου να με καλει με τα απεριοριστα 1500 που εχει στην cosmote; δεν βρισκω κατι στο internet

Καλημερα LG1,αν βαλω frog θα μπορει ο αντρας μου να με καλει με τα απεριοριστα 1500 που εχει στην cosmote; δεν βρισκω κατι στο internet

Καανονικά θα χρεώνεται από τα 1500 .

Μόνο στην αρχή δεν περιλαμβανόταν τα FROG . Τώρα πια περιλαμβάνονται.

Guest margarita12

Σ'ευχαριστω πολυ!

δηλαδή στους δύο αριθμούς που είναι 1 λεπτό το λεπτό απο κοσμοκάρτα μπορούμε να δηλώσουμε νούμερα φρόγκ;

Ή μόνο από συμβόλαιο ισχύει;

Καλημέρα.

Υπάρχει η δυνατότητα σε cosmokarta όταν είμαι κατειλημμένος να μου έρχεται sms ότι με πήραν τηλέφωνο? Αν ναι τι ρύθμιση πρέπει να κάνω?

Να σημειώσω δεν θέλω αναμονή κλήσης.

Στην Q υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

ευχαριστώ, αλλά το παραπάνω δεν απαντάει σε αυτό που ρώτησα.

Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες

ευχαριστώ, αλλά το παραπάνω δεν απαντάει σε αυτό που ρώτησα.

Πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο τον τηλεφωνητή για να έχεις αυτό που θες. Σκέτο δεν γίνεται. Δεν είναι άσχετο το λινκ.