Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παράταση;

Μα αν τρέχουν παράλληλα ,ποιος θα διαλέξει τα 360΄+60΄με 5€ για 15 μέρες και όχι τα 300΄+100΄για ένα μήνα με τα ίδια λεφτα;

Μα και τώρα και για τις επόμενες 31 μέρες παράλληλα θα τρέχουν. :)

Αν δουν ελάχιστες ενεργοποιήσεις του 360-60 και μαζικές ενεργοποιήσεις των ήδη υπαρχόντων, είναι πολύ πιθανό να δώσουν παράταση.

• Απαντήσεις 44,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

με το mycosmos τι παιζει ρε παιδια; γιατι δεν ερχονται οι ειδοποιησεις;
Είσαι σίγουρος??? εμένα μου έρχονται κανονικά... στο site είναι ενεργοποιημένη η ειδοποίηση?

δεν μου λες/λετε με την ευκαιρια, ειναι αξιοπιστες οι ειδοποιησεις γενικως; ποσο καιρο το χρησιμοποιεις;

μπορει κανεις να την εμπιστευτει αν περιμενει καποιο σημαντικο mail;

Μπειτε στη σελιδα του whats up να δειτε τι γραφουν αυτοι που το χουν,απο παραπονα μεχρι και μπινελικια αρπαζουνε καθε φορα,καθολου τυχαιο με την τακτικη cosmote..

Μπειτε στη σελιδα του whats up να δειτε τι γραφουν αυτοι που το χουν,απο παραπονα μεχρι και μπινελικια αρπαζουνε καθε φορα,καθολου τυχαιο με την τακτικη cosmote..

Ρε παιδια κακα τα ψεματα το WhatsUp δε μπορει να βγαλει καλυτερα πακετα γιατι απλα θα εχει αλλα τραβηγματα. Δε γινεται αλλιως.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

εγω πιστευω πως δεν φταει αυτο, αλλα η τρελη συμπιεση που πεφτει,

τεσπα, ερωτηση: αν αλλαξει καποιος το καρτοκινητο του απο κοσμοκαρτα σε whatsup χανει το υπολοιπο ιντερνετ που εχει;

Ρε παιδια κακα τα ψεματα το WhatsUp δε μπορει να βγαλει καλυτερα πακετα γιατι απλα θα εχει αλλα τραβηγματα. Δε γινεται αλλιως.

εγω πιστευω πως δεν φταει αυτο, αλλα η τρελη συμπιεση που πεφτει,

απο τη στιγμη που ο καταναλωτης αρκειται στα λιγοτερα, χαζη ειναι η κοσμοτε να δωσει περισσοτερα;

Ε,μην την δικαιολογουμε και συνεχεια οτι δεν μπορει να βγαλει καλυτερα πακετα.Εδω μου εβγαλε προ ημερων 15 θημερο πακετο.Μιλαμε για κοροιδια οχι απλα κραταει μια σταση λογω ποσοστου..

Το whats up τι bonus δινει με καθε ανανεωση??? γιατι δε βγαζω ακρη με τη σελιδα τους... επισης διορθωστε λιγο και τη σελιδα του frog κολλαει εχει προβλημα..

Με την "τακτική Έλληνα" θα έλεγα εγώ...που μια ζωή θα παραπονιέται για όλα, ακόμη κι όταν του δίνουν πράγματα που ζητούσε (βλ. χρόνο προς όλους). Όλα τα σχόλια στη σελίδα του fb είναι τουλάχιστον θλιβερά.

Το whats up τι bonus δινει με καθε ανανεωση??? γιατι δε βγαζω ακρη με τη σελιδα τους... επισης διορθωστε λιγο και τη σελιδα του frog κολλαει εχει προβλημα..

Δεν είναι συγκεκριμένο το bonus. Σου δίνει ένα κωδικό που τον συμπληρώνεις στο reload it και σου βγάζει 3 δώρα ανάλογα με το ποσό ανανέωσης. Με 5€ είναι μικρότερα απ' ότι με 10. Π.χ. μπορεί να σου δίνει 100sms προς wu-60' προς wu με την 5αρα ενώ στη 10αρα αντίστοιχα θα σου δίνει 300sms προς wu-120'. Σε κάθε περίπτωση, το δώρο διαρκεί 7 μέρες.

Edited by kostas_v

Καλούτσικα νέα.

Τα 300 λεπτά δώρο της κοσμοκάρτας με κάθε ανανέωση από 10€ ισχύει τώρα για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας και εγγραφές έως 15/03/2013. Μετά έχει ο θεός.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/Prepaid_COSMOKARTA

Για να δούμε αν θα υπάρξει και νέα παράταση της προσφοράς. Η αντίστοιχη f2g είναι μόνιμη;

Όσον αφορά την προσφορά με τα 500ΜΒ internet για κοσμοκάρτα στο 1330 λέει ότι ισχύει μέχρι 31 Μαρτίου. Ευτυχώς γιατί το προηγούμενο πακέτο μου λήγει σε 4 ημέρες...

Καλούτσικα νέα.

Τα 300 λεπτά δώρο της κοσμοκάρτας με κάθε ανανέωση από 10€ ισχύει τώρα για ανανεώσεις χρόνου ομιλίας και εγγραφές έως 15/03/2013. Μετά έχει ο θεός.

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__article_freetalktime_allnetworks/section/Prepaid_COSMOKARTA

Για να δούμε αν θα υπάρξει και νέα παράταση της προσφοράς. Η αντίστοιχη f2g είναι μόνιμη;

Ναι της γουιντ ειναι μονιμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόλις κάλεσα το 6971314 για να ανανεώσω και άκουσα "Ο αριθμός που καλείτε δεν χρησιμοποιείται". Τι έγινε, το κατήργησαν;

Μόλις κάλεσα το 6971314 για να ανανεώσω και άκουσα "Ο αριθμός που καλείτε δεν χρησιμοποιείται". Τι έγινε, το κατήργησαν;

Απλά ξανακάλεσε το

Θελει απο σταθερο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απλά ξανακάλεσε το

Το ξανακάλεσα πολλές φορές, αλλά εξακολουθεί να λέει το ίδιο.

Θελει απο σταθερο.

Από κινητό καλούσε κανονικά, τώρα τι έγινε;

Edited by DonJuan

Από κινητό καλούσε κανονικά, τώρα τι έγινε;

Δεν ξερω. Και εγω πριν λιγες μερες απο κινητο δεν μπορουσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αφού καλείς από κινητό, γιατί δεν παίρνεις το 1314;

Αφού καλείς από κινητό, γιατί δεν παίρνεις το 1314;

Γιατί το 6971314 δεν έχει (είχε) τις διαφημίσεις, άκουγες κατ'ευθείαν το μενού επιλογών.

End of an era. :cry:

Εβαλα 10ευρη καρτα πριν και στο reload it ειδα οτι παει το 500ρακι που δινανε, πλεον 100 για μια βδομαδα. Ελεος?? Πολυ κρατησε και αυτη η προσφορα. Επισης το 300 + 100 για ολους νομιζω και αυτο εχει ληξη σε κανα μηνα καπου εκει. Οχι οτι ειναι καμμια τρελλη απλα σου δινει την επιλογη για ολους αν σε βολευει να μειωσεις τον χρονο του what's up. Τι να πω αν αυτα τα 2μηνα/3μηνα κολπακια τους ανανεωνουν τοσο και τους δινουν την ανεση να τα αποσυρουν χωρις να βγαλουν κατι σπεσιαλ..

Κατι αλλο τωρα, εχω το νοκια 701 και εχω δοκιμασει να κανω βιντεο κληση και δεν πιανει. Παλια ειχα το 6233 (ουτε 2η καμερα δεν ειχε αλλα το υποστηριζε) και οταν επιανε 3G σημα μπορουσα κανονικα δεν εκανα κατι. Τωρα πιανω σημα αλλα τιποτα. Πρεπει να στειλεις κανα μηνυμα για ρυθμισεις δικτυου για λειτουργησει?:confused:

Nokia 3210-3510-7360-6233-7230-701-Xiaomi Redmi Note 4 3/32 Snapdragon - Xiaomi Redmi Note 10 pro