Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και το παραμύθι συνεχίζεται.

Τα ίδια και τα ίδια...

Λοιπόν όποιος διαβάσει λίγο θα δει ότι τα ποσοστά της cosmote είναι στο 52,4% περίπου.

Αν βγάλει τρελή προσφορά θα πάει στο 60% με αποτέλεσμα η ένσταση για δεσπόζουσα θέση της cosmote στην αγορά άρα και επιτήρηση από την ΕΕΤΤ (βλέπε ΟΤΕ) της vodafone θα ενεργοποιηθεί με δυσάρεστα αποτελέσματα για την εταιρεία.

Αυτά μπας και τελειώσει αυτό το μονότονο βαρετό και επαναλαμβανόμενο παράπονο σε βαθμό που γεννάει άλλες υποψίες...

Τι θα γίνει αν πάει στο 60%? Ελεύθερο ανταγωνισμό δεν έχουμε?

• Απαντήσεις 44,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Τι θα γίνει αν πάει στο 60%? Ελεύθερο ανταγωνισμό δεν έχουμε?

Θα παρέμβει η ΕΕΤΤ και μπορει να θέσει περιορισμούς αν και νομίζω οτι η ΕΕΤΤ μπορει να παρέμβει πάνω απο το 50% αφου θα θεωρείται πάροχος με δεσπόζουσα θέση απο τη στιγμή που ο επόμενος απέχει μίλια μακριά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Θα παρέμβει η ΕΕΤΤ και μπορει να θέσει περιορισμούς αν και νομίζω οτι η ΕΕΤΤ μπορει να παρέμβει πάνω απο το 50% αφου θα θεωρείται πάροχος με δεσπόζουσα θέση απο τη στιγμή που ο επόμενος απέχει μίλια μακριά

για να παρεμβει η ΕΕΤΤ, χρειαζονται χρηματα... η wind δεν εδινε ποτέ, οποτε μενει η voda (η οποια εδω δεν εχει λεφτα να κρατησει το σημα της...)...

εγω βλεπω τη κοσμοτε μπλοκαρισμενη απο νεες ιδεες, μαλλον εξ'αιτιας του παντρεματος γερμανων/ελληνων στα διοικητικά, με αποτελεσμα να μην παιρνει κανενας πρωτοβουλιες.

Όχι δεν έχουμε ελεύθερο ανταγωνισμό .

Μία από τις προϋποθέσεις του ελεύθερου ανταγωνισμού είναι ότι έχουμε πολλές επιχειρήσεις , καμμία από τις οποίες δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να επηρεάζει τις τιμές.

Στην κινητή τηλεφωνία έχουμε ολιγοπώλιο ( 3 μόνο εταιρείες ), και δεν πρέπει να εξελιχθή κάπια από αυτές σε μονοπώλιο. Για τον λόγο αυτό , η Ε.Ε.Τ.Τ. ως ρυθμιστής της αγοράς επιβάλει περιορισμούς.

Edited by Vasileios

Μη λες κακα λογια για την κοσμοτε. Υπαλληλε της γουιντ.

καλυτερα να σου βγει το ματι...:lol:

τα γεγονοτα αυτη τη στιγμη ειναι τα εξης: η wind εχει δωσει γυρω στις 10 προσφορες (ουτε η ιδια ξερει ποσες ειναι), η voda 4-5 και η cosmo 1 (που καλυτερα να μην την εδινε). Η διοικηση της κοσμο απλα κοιμαται... Και το 52% των συνδρομητων την προτιμουν... Μετά αναρωτιωμαστε για τα στατιστικά των γκαλοπ για τις εκλογες...

καλυτερα να σου βγει το ματι...:lol:

τα γεγονοτα αυτη τη στιγμη ειναι τα εξης: η wind εχει δωσει γυρω στις 10 προσφορες (ουτε η ιδια ξερει ποσες ειναι), η voda 4-5 και η cosmo 1 (που καλυτερα να μην την εδινε). Η διοικηση της κοσμο απλα κοιμαται... Και το 52% των συνδρομητων την προτιμουν... Μετά αναρωτιωμαστε για τα στατιστικά των γκαλοπ για τις εκλογες...

Εσένα σου έχει βγει και το όνομα εδώ μέσα. Μην ανησυχείς παλικάρι μου.

Αρα αν φυγει ενα σεβαστο ποσοστο απο κοτε, και παψει να ειναι μονοπωλειο τοτε θα βγαλει προσφορα της προκοπης; οταν εβγαζε τα 1500+1500δεν ηταν μονοπωλειο δηλαδη;

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

Εσένα σου έχει βγει και το όνομα εδώ μέσα. Μην ανησυχείς παλικάρι μου.

αυτη η ψυχωση σου με τα posts μου ειναι φοβερη :lol: Δε μπορω να καταλαβω τι σε ενοχλει απο αυτα που γραφω... Δεν ειναι αληθεια αυτα που γραφω; Εαν διαφωνεις, απλα πες τη γνωμη σου (και οχι μονο προσωπικους χαρακτηρισμους) και ασε τους υπολοιπους να σχολιασουν...

Αρα αν φυγει ενα σεβαστο ποσοστο απο κοτε, και παψει να ειναι μονοπωλειο τοτε θα βγαλει προσφορα της προκοπης; οταν εβγαζε τα 1500+1500δεν ηταν μονοπωλειο δηλαδη;

ελα ντε, πολυ σωστη παρατηρηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια καλησπερα.

τις τελευταιες δυο φορες που εχω βαλει καρτα ,βαζω καποιος προγαμμα πχ 300 sms και μετα απο κανα δυο μερες παρατηρω οτι ΠΑΝΤΑ εχω 0 λεπτα και -κατι.

συγγκεκριμενα πριν απο τεσσερις μερες εβαλα μια καρτα 10 ευρω , εβαλα 600 λεπτα (5 euro ειναι νομιζω) και ειχα καποια δωρεαν sms προς ολα τα εθνικα δικτυα ,πριν κανω οτιδηποτε εστειλα το γνωστο μηνυμα οπου και επαληθευτηκαν ολα τα παραπανω απο την υπηρεσια του WHATS UP.

εστειλα 5 μηνυματα προς αριθμους whats up και απο χθες εχω 0 ευρω και -7 λεπτα!

πως γινεται αυτο?ιντερνετ δεν μπαινω μια και δεν εχω κατεβασει καν τις ρυθμισεις μηνυματα προς αλλα καρτοκινητα διαφορετικης εταιριας δεν στελνω ,ουτε τηλεφωνα προς αλλες εταιριες δεν παιρνω.

*κατα καιρους ειχα δωσει το κινητο μου σε διαφορους διαγωνισμους του στυλ :''παιζεις για ενα iphone ,γραψε τον κωδικο σου για να μπεις στην κληρωση '' χωρις ωστοσο ΠΟΤΕ να στειλω μηνυμα απενεργοποιησης (ειναι ακριβα) η καποιο αλλο στους 5ψηφιους αυτους αριθμους και ετσι μου ερχονται ακομα διαφημισεις απο αυτους τους αριθμους.

μηπως ξερει καποιος κατι?εχω απελπιστει ,τα ευρω κανουν φτερα χωρις να ξερω τον λογο :cry:

Ποια ΕΕΤΤ άμα δεν μπορεί να παρέμβει τώρα που να παρέμβει στο μελών ξέχασε το μονό με ΟΤΕ ασχολείται

:ninja:

Με την ιδια λογικη και σε εμας δημιουργουνται υποψιες με τον ρολο του υπερασπιστη της κοσμοτε που εχεις αναλαβει. Χαλαρωσε λιγο, δημοσιο φορουμ ειναι. Οποιος διαφωνει μαζι σου και το εκφραζει δεν ειναι ουτε υπαλληλος της κοσμοτε ουτε πληρωνεται για να το κανει. Απλα εκφραζει την αποψη του. Αυτο για να τελειωνει το παραμυθακι με τα υπονοουμενα και τις διαφορες υποψιες.

Από όλο το post κατάλαβες ότι είμαι υπαλληλος της cosmote ενω ολοι οι υπολοιποι καταλαβαν αυτο που ειπα. Οποιος εχει την μυγα.... Δεν πειραζει.

παιδια καλησπερα.

τις τελευταιες δυο φορες που εχω βαλει καρτα ,βαζω καποιος προγαμμα πχ 300 sms και μετα απο κανα δυο μερες παρατηρω οτι ΠΑΝΤΑ εχω 0 λεπτα και -κατι.

συγγκεκριμενα πριν απο τεσσερις μερες εβαλα μια καρτα 10 ευρω , εβαλα 600 λεπτα (5 euro ειναι νομιζω) και ειχα καποια δωρεαν sms προς ολα τα εθνικα δικτυα ,πριν κανω οτιδηποτε εστειλα το γνωστο μηνυμα οπου και επαληθευτηκαν ολα τα παραπανω απο την υπηρεσια του WHATS UP.

εστειλα 5 μηνυματα προς αριθμους whats up και απο χθες εχω 0 ευρω και -7 λεπτα!

πως γινεται αυτο?ιντερνετ δεν μπαινω μια και δεν εχω κατεβασει καν τις ρυθμισεις μηνυματα προς αλλα καρτοκινητα διαφορετικης εταιριας δεν στελνω ,ουτε τηλεφωνα προς αλλες εταιριες δεν παιρνω.

*κατα καιρους ειχα δωσει το κινητο μου σε διαφορους διαγωνισμους του στυλ :''παιζεις για ενα iphone ,γραψε τον κωδικο σου για να μπεις στην κληρωση '' χωρις ωστοσο ΠΟΤΕ να στειλω μηνυμα απενεργοποιησης (ειναι ακριβα) η καποιο αλλο στους 5ψηφιους αυτους αριθμους και ετσι μου ερχονται ακομα διαφημισεις απο αυτους τους αριθμους.

μηπως ξερει καποιος κατι?εχω απελπιστει ,τα ευρω κανουν φτερα χωρις να ξερω τον λογο :cry:

Δεν κάνουν φτερά χωρίς λόγο,από τη στιγμή που βάζεις τον αριθμό σε τέτοιους διαγωνισμούς αυτομάτα γίνεσαι και συνδρομητής (τα ψιλά γράμματα). Δηλαδή νόμιζες ότι όλα αυτά τα κινητά από την καλή τους την καρδιά τα δίνουν; Άρα πρέπει να κάνεις απενεργοποίηση σε ό,τι έχεις γραφτεί. Συνήθως είναι η λέξη STOP.

Από όλο το post κατάλαβες ότι είμαι υπαλληλος της cosmote ενω ολοι οι υπολοιποι καταλαβαν αυτο που ειπα. Οποιος εχει την μυγα.... Δεν πειραζει.

μαλλον λαθος καταλαβες. Ειμαι ο μονος που μπηκα στον κοπο να σου απαντησω. Ολοι οι αλλοι απλα αδιαφορησαν με το ποστ σου.... Δεν πειραζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όπως είπε και ο achilles πρέπει να στείλεις μήνυμα απενεργοποίησης. Συνήθως είναι δύο μηνύματα. Την είχα πατήσει και εγώ μια φορά έτσι. Για κάθε διαφημιστικό που σου στέλνουν, έχεις συμφωνήσει (αφού έβαλες τον αριθμό σου και πάτησες OK) να τους σίνεις κάπου στο ενάμιση ευρώ το μήνυμα...

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Ενώ τα Dropcall συνεχίζονται :mad: 10 φορές

Και πλέων δεν μπορείς να μιλήσεις μέσα αναγκάζεσαι να βγαίνεις έξω :mad:

Πρόσεξε μην σε πούνε υπάλληλο των άλλων!

Όποιος λέει κακά λόγια για την κοσμοτε πρέπει ντε και καλά να δουλευει στον ανταγωνισμο!:lol:

Υ.Γ Εγώ πλέον έχω 2-3 dropcalls την μέρα. Στο μαγαζί βγαίνω έξω στην βιτρίνα για να μιλήσω. Άντε γεια cosmote!

Όπως είπε και ο achilles πρέπει να στείλεις μήνυμα απενεργοποίησης. Συνήθως είναι δύο μηνύματα. Την είχα πατήσει και εγώ μια φορά έτσι. Για κάθε διαφημιστικό που σου στέλνουν, έχεις συμφωνήσει (αφού έβαλες τον αριθμό σου και πάτησες OK) να τους σίνεις κάπου στο ενάμιση ευρώ το μήνυμα...

παιδια ισως εχετε δικιο ,να επισημανω οτι μερος σε αυτους τους διαγωνισμους ομως ειχα λαβει πριν απο αρκετο καιρο και οχι τον τελευταιο μηνα που παρατηρησα αυτες τις χρεωσεις.

οπως και να εχει θα στειλω μηνυμα (το stop poy ειπατε) και θα δω αν θα σταματησουν.ευχαριστω

Λακεδαίμονα γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ στην εξυπηρέτηση να σου πουν σίγουρα ποια εντολή να στείλεις;

Androidoθαυμάστρια.

Πρόσεξε μην σε πούνε υπάλληλο των άλλων!

Όποιος λέει κακά λόγια για την κοσμοτε πρέπει ντε και καλά να δουλευει στον ανταγωνισμο!:lol:

Υ.Γ Εγώ πλέον έχω 2-3 dropcalls την μέρα. Στο μαγαζί βγαίνω έξω στην βιτρίνα για να μιλήσω. Άντε γεια cosmote!

Οχ... Ναι πρώην Wind :lol:

Λακεδαίμονα γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ στην εξυπηρέτηση να σου πουν σίγουρα ποια εντολή να στείλεις;

δεν χρεωνεται αυτο?

σε ποιο τηλ να παρω ?απο εκεινο που μου ερχονται τα μηνυματα?

13838. Νομιζω η κληση στοιχιζει 10 λεπτα ανεξαρτητου διαρκειας.

Androidoθαυμάστρια.

παιδια ισως εχετε δικιο ,να επισημανω οτι μερος σε αυτους τους διαγωνισμους ομως ειχα λαβει πριν απο αρκετο καιρο και οχι τον τελευταιο μηνα που παρατηρησα αυτες τις χρεωσεις.

Να ξέρεις οι χρεώσεις γίνονται σε οποιαδήποτε στιγμή έχεις υπόλοιπο στην κάρτα. Αν έχεις συμβόλαιο γίνονται στις χρεώσεις κάθε μήνα.

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

αυτό γίνεται και με 3g συσκευή ή όχι ; πάντως εγώ όταν μιλάω, μόνο μερικές φορές κόβει την φωνή του άλλου..τίποτα περισσότερο ακόμα (θεσ/νίκη).