TypeRS Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δεν είναι μόνο η Cosmote , και οι άλλες το ίδιο είναι... Σβήσε το προφίλ για το internet ή φτιάξε καποιο άλλο ώστε να μην μπορεί να μπει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δεν είναι μόνο η Cosmote , και οι άλλες το ίδιο είναι... Σβήσε το προφίλ για το internet ή φτιάξε καποιο άλλο ώστε να μην μπορεί να μπει.. Tο κρατάω μόναχα για το 0.facebook.com,αν θέλω να τσεκάρω κάτι εκτός σπιτιού...Aυτό να μου την κάνει την δουλειά τελικά; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δεν ξέρω , αν είναι πάντως να σου τρώει κάθε μέρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Δεν ξέρω , αν είναι πάντως να σου τρώει κάθε μέρα.. Σκέφτηκα να πάω απο μια κοσμοτέ να τους ρωτήσω αν ξέρουν τι μπορώ να κάνω...Eφόσον προσφέρεται δωρεάν απο το ν πάροχο,γιατί να με χρεώνει; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Σκέφτηκα να πάω απο μια κοσμοτέ να τους ρωτήσω αν ξέρουν τι μπορώ να κάνω...Eφόσον προσφέρεται δωρεάν απο το ν πάροχο,γιατί να με χρεώνει; η μοναδική λύση είναι να έχεις υπόλοιπο κάτω από ένα ευρώ για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε χρεώσει. Αλλιώς πότε δεν ξέρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Πήγαινε και δες μήπως βγάλεις άκρη...(λογικά δεν πρέπει να χρεώνεσαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Σκέφτηκα να πάω απο μια κοσμοτέ να τους ρωτήσω αν ξέρουν τι μπορώ να κάνω...Eφόσον προσφέρεται δωρεάν απο το ν πάροχο,γιατί να με χρεώνει; Η περιηγήσει είναι δωρεάν μόνο μέσω του "κοσμοτε μάι βίου" ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 η μοναδική λύση είναι να έχεις υπόλοιπο κάτω από ένα ευρώ για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα σε χρεώσει. Αλλιώς πότε δεν ξέρεις. όσο είχα κάτω απο 1 ευρώ δεν έκανε τίποτα...χθές που έβαλα άρχισαν τα παρατράγουδα... τελωσπάντων,θα πάω απο μια κοσμοτέ και θα δώ τι θα μου πούν.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Σκέφτηκα να πάω απο μια κοσμοτέ να τους ρωτήσω αν ξέρουν τι μπορώ να κάνω...Eφόσον προσφέρεται δωρεάν απο το ν πάροχο,γιατί να με χρεώνει; ειναι θεμα συσκευης δεν ειναι θεμα κοσμοτε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 ειναι θεμα συσκευης δεν ειναι θεμα κοσμοτε Aπο τι όμως;;;Tι είδους εφαρμογές μου κάνουν την ζημιά; Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Aπο τι όμως;;;Tι είδους εφαρμογές μου κάνουν την ζημιά; βαλε ενα τασκ μανατζερ και δες ποια εφαρμογη τρεχει στο παρασκηνιο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 βαλε ενα τασκ μανατζερ και δες ποια εφαρμογη τρεχει στο παρασκηνιο έχω,αλλά τρέχει συνήθως μόνο το advanced call manager...εκτός αν είναι,όπως είπα πιο πάνω,το antivirus που έχω.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 εγώ στο s2 απλά έχω απενεργοποιημένα τα πακέτα δεδομένων.. αυτό μου έκανε τη "δουλειά". Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Απλά βάλε ένα πακετάκι internet με 3 ευρώ τον μήνα. Θα γλυτώσεις τις τυχαίες χρεώσεις , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Απλά βάλε ένα πακετάκι internet με 3 ευρώ τον μήνα. Θα γλυτώσεις τις τυχαίες χρεώσεις , Eίχα,αλλά το σταμάτησα μιας και δέν πολυχρειαζόταν πλέον.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 αυτή η βλακεία με το reload it Με έχει ξενερώσει απίστευτα. για τον χ,ψ λόγο δηλαδή αν δεν έχω νετ,δώρο δεν θα πάρω για την ανανέωση; δωρεάν από το κινητό σου http://m.whatsup.gr Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 δωρεάν από το κινητό σου http://m.whatsup.gr ωπ,αυτό δεν το ήξερα! χρήσιμο. ευχαριστώω! Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 ωπ,αυτό δεν το ήξερα! χρήσιμο. ευχαριστώω! Και μπορείς να κάνεις ανανέωση σελίδας μέχρι να βγάλει κάτι καλό.... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Και μπορείς να κάνεις ανανέωση σελίδας μέχρι να βγάλει κάτι καλό.... μεχρι να κερδισω mp3 player???εδω γελαμε....:lol::lol: παντως αυτη η καινουρια π@$@ με τα κουτακια ειναι εκνευριστικη.μπηκα χθες απο το κινητο (ναι,υποστηριζει φλας περιεχομενο) να κανω reload και κολλουσε στο loading της εικονας...ΕΛΕΟΣ!δοκιμασα 3 browser και τιποτα.τελικα περιμενα μεχρι να βρω pc διαθεσιμο να κανω το reload. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 υπάρχει κανένας που να έχει κερδίσει κάτι εκτός απο τα κλασσικά(χρόνο,μηνύματα και mb δηλαδή)??? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 1 φορα πριν κανα μήνα κέρδισα 3€ με 10ευρη ανανέωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 μεχρι να κερδισω mp3 player???εδω γελαμε....:lol::lol: Και γώ προσπαθώ αλλά χωρίς επιτυχία...Που θα πάει όμως....:lol: υπάρχει κανένας που να έχει κερδίσει κάτι εκτός απο τα κλασσικά(χρόνο,μηνύματα και mb δηλαδή)??? 2 φορές διπλασιασμό επόμενης ανανέωσης... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 α βλέπω υπάρχει κόσμος που έχει κερδίσει κάτι πέρα από το συνηθισμένο. πάλι καλά.:lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2012 Έχω κερδίσει δύο φορές από 3 ευρώ , και μία φορά κέρδισα δύο εισιτήρια για την συναυλία της Rihanna ( άσκετο το ότι δεν πήγα τελικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2012 Μια ερώτηση: Τα 10€ ανανέωση που δίνουν 1 ώρα προς όλα τα κινητά και σταθερά ισχύει και σε μεταφορά χρόνου ομιλίας από άλλο καρτοκινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts