Vasileios Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 ποιες είναι η ρυθμίσεις για ιντερνετ σε iphone? ΑPN internet username κενό Password κενό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordos Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 παιδες εχει κανεις αλλος προβλημα με το internet cosmote σημερα;δεν με βαζει πουθενα.αλλαξανε apn ή τιποτα τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo481 Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 προβλημα σημερα με την ανανεωση των 60μβ...πηγα να ανανεωσω κανονικα πριν τη ληξη, η υπηρεσια δεν ηταν διαθεσιμη και εχασα το υπολοιπο που ειχα...περιμενω απαντηση απο το τεχνικο τμημα πλεον... σημερα το απογευμα μου επιστραφηκαν τα megabytes, η αληθεια ειναι οτι εκτος απο σμσ, με πηραν και 2 φορες τηλ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2011 σημερα το απογευμα μου επιστραφηκαν τα megabytes, η αληθεια ειναι οτι εκτος απο σμσ, με πηραν και 2 φορες τηλ:) πάλι καλά . Εγώ επειδή ήτανε η πρώτη φορά στα χρονικά που καταναλώσα υπερβολικό μεγάλο όγκο διότι δεν εχω υπολογιστή στο σπίτι και λόγω ότι είναι εξεταστική . Και το πρωί πρωί σήμερα πηγα και έβαλα κάρτα και το ενεργοποιήσά μέσω του1330 πρώτη φορά καλύτερα μέσω κλήσης παρά μέσω μυνήματος. Επίσης το δίκτυο της κοσμοτε κολλάει συνέχεια εκεί που μπαίνω μου βγάζει η σύνδεση πακέτων δεδομένων διακόπηκε από το δίκτυο και δεν φορτώνει πολύ σπαστικο και κολλάει και το 3G και το gsm και πολλές φορές βγάζει κατειλλημενο δίκτυο δηλαδή έλεος!. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest ioanmich Δημ. June 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2011 (edited) Νέα υπηρεσία "COSMOTE Easy Transfer" Ανακοινώνεται η εµπορική διάθεση της νέας υπηρεσίας «COSMOTE Easy Transfer» για συνδροµητές συµβολαίου COSMOTE (εξαιρούνται οι συνδροµητές των Οικονοµικών Προγραµµάτων COSMOTE at Home, COSMOTE at Office και COSMOTE Μηδενικό Πάγιο). Η νέα υπηρεσία προσφέρει τη δυνατότητα ανανέωσης υπολοίπου συνδροµητών Καρτοκινητής (WHAT’S UP, COSMOKAPTA, FROG και CIAO), COSMOTE ΚαρτοΣυµβολαίου, COSMOTE Business Cost Control και COSMOTE Internet On The Go µε κάρτα, µε χρέωση του ποσού ανανέωσης στο λογαριασµό συµβολαίου. Τα χρηµατικά ποσά που είναι διαθέσιµα για ανανέωση υπολοίπου, είναι 5€, 10€, 15€, 20€ και 30€. Η χρέωση χρήσης της υπηρεσίας είναι 0,30€ για κάθε ανανέωση υπολοίπου, ενώ, σε περίπτωση που η ανανέωση πραγµατοποιείται µέσω µηνιαίας πάγιας εντολής, δεν υπάρχει χρέωση. Η υπηρεσία «COSMOTE Easy Transfer» παρέχεται µε αποστολή δωρεάν SMS στο σύντοµο κωδικό 1219, µέσω της Εξυπηρέτησης Πελατών COSMOTE ή από το ∆ίκτυο Καταστηµάτων COSMOTE. Για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους ενεργοποίησης και χρήσης της υπηρεσίας «COSMOTE Easy Transfer», ενηµερωθείτε αναλυτικά από το http://www.cosmote.gr και από την Εξυπηρέτηση Πελατών COSMOTE, καλώντας στο 13838 για ιδιώτες (χρέωση 0,123€/κλήση από κινητό COSMOTE) ή στο 1200 για εταιρικούς πελάτες (χωρίς χρέωση από εταιρικό κινητό COSMOTE). Σε όλα τα ανωτέρω ποσά συµπεριλαµβάνεται Φ.Π.Α. 23%. Edited June 22, 2011 by ioanmich Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2011 (edited) Τις τελευταίες μέρες κάνει νερά το What's Up, και συγκεκριμένα το 3G. Έχω δύο κάρτες και μου δίνουν ελλιπές σήμα και οι δύο. Σε κοντινές παραλίες εδώ κοντά στο Βόλο που πέρισυ είχα μια χαρά σήμα, και για ομιλία και για ίντερνετ, φέτος βλέπω πρόβλημα. Ενώ μου δείχνει 7 γραμμές σήμα, πάω να μπω ίντερνετ και πέφτει σε επίπεδα 0-1-2 γραμμών. Και όλα αυτά σε σημεία με ανοιχτό ουρανό, χωρίς εμπόδια ούτε άλλη δυσκολία. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο; :what: Edited June 23, 2011 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. June 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2011 τώρα που λήγουν οι προσφορές, έχουμε κάνα νεότερο?? καλοκαιρατικο θα αφήσουν την αγορά στεγνή από προσφορές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 θα σου πουν ή αγόρασε το plus ή πάνε σε συμβόλαιο...απλά. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeff Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Eχω ενα προβλημα:σε siemens c-65(αρχαιο)εχω μια κοσμοτε μονο για το myview και mycosmos.Ωρες ωρες δεν μπαινει και μου αναφερει(στο myview):σφαλμα http:502 λαθος gateway και (για το mycosmos):σφαλμα http:503 η υπηρεσια δεν βρεθηκε.Προβλημα κινητου η δικτυου;(επισημαινω ωρες ωρες οχι παντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Τις τελευταίες μέρες κάνει νερά το What's Up, και συγκεκριμένα το 3G. Έχω δύο κάρτες και μου δίνουν ελλιπές σήμα και οι δύο. Σε κοντινές παραλίες εδώ κοντά στο Βόλο που πέρισυ είχα μια χαρά σήμα, και για ομιλία και για ίντερνετ, φέτος βλέπω πρόβλημα. Ενώ μου δείχνει 7 γραμμές σήμα, πάω να μπω ίντερνετ και πέφτει σε επίπεδα 0-1-2 γραμμών. Και όλα αυτά σε σημεία με ανοιχτό ουρανό, χωρίς εμπόδια ούτε άλλη δυσκολία. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο; :what: Εικονικό σήμα. Κοινώς, πρόβλημα κάλυψης. Δε νομίζω πως φταίει ειδικά το What's Up! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Τυχαία είδα αυτό:http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T15/xml/Personal__contractplans__contractplan_IOTP_60_prepaid/section/CIOTPprepaid[/url]"]Super Προσφορά! Μέχρι τις 31/8/2011, η COSMOTE με κάθε αγορά πακέτου COSMOTE Internet On The Phone 60 διπλασιάζει τα δωρεάν ΜΒ και σου προσφέρει 120ΜΒ για ένα μήνα. Υποθέτω θα συνεχιστεί η "προσφορά" μέχρι τέλος καλοκαιριού, αν και εδώ γράφουν μέχρι 30/6. :rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Πηρα δωρο εναν κωδικο GOLD και διαλεξα τα 300 σμσ προς WU για 7 μερες. Τελικα μου δωσε 600. Μακαρι να μην ειναι 7 μερες αλλα 30. Το συστημα καποιο bug εχει. Οντως και γω επελεξα 30 sms προς οπλους τους αριθμους και τελικα εχω 300 σμσ για τους whats up...:p Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 στην κυπρο ισχυει το whatsup,η εχουμε χρεωση εξωτερικου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Νομιζω ειναι roaming κανονικοτατο Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Νομιζω ειναι roaming κανονικοτατοσ ευχαριστω! και καποιος που ειναι πιο σιγουρος ας μου απαντησει γιατι θα παω κυπρο την πεμπτη,να ξερω πως να το χειρισθω:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Σχεδον σιγουρη ειμαι 99%. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Εντάξει, από χθες το βράδυ και όλη μέρα σήμερα είχα την χειρότερη τριτοκοσμική υπηρεσία κινητού που είχα όσο θυμάμαι να κρατάω αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο ... Το κινητό μου είχε μονίμως σήμα στο φουλ και όμως ανα ώρα μου έρχονταν κλήσεις που έχανα όπως αν θα ήταν το κινητό μου κλειστό ... Το ίδιο πράγμα σε άλλα 2 άτομα στην ίδια περιοχή, άλλο ένα άτομο στο κέντρο στην Αθήνα [Αλεξάνδρας] και ακόμα ένα άτομο εκτός Αθηνών ... Επίσης ορισμένα μηνύματα που έστελνα δεν παραδόθηκαν ποτέ και κάποια μηνύματα δεν τα πήρα ποτέ ... Έχει κανένας ιδέα τι συμβαίνει ?????? Επίσης, μπορεί κανένας να μου πει, τι γίνεται με την προσφορά λεπτών του What's Up μετά τον Ιούνιο ???? Ένας γνωστός μου ισχυρίζεται πως τον πήραν τηλέφωνο για να τον ενημερώσουν για νέο προσφορά καρτοσυμβολαίου όπου με 17 Ευρώ τον μήνα έχεις όλα όσα θα είχες με μία 20άρα κάρτα ... Γνωρίζει κανείς τίποτα ?????? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Προφανώς πρόβλημα χωρητικότητας.Καθημερινό φαινόμενο για Κοσμοτε.Δεν πειράζει όμως...Είχες σήμα καμπάνα!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 from dimikord "στην κυπρο ισχυει το whatsup,η εχουμε χρεωση εξωτερικου?" Χρέωση εξωτερικού γίνεται στην Κύπρο Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Εντάξει, από χθες το βράδυ και όλη μέρα σήμερα είχα την χειρότερη τριτοκοσμική υπηρεσία κινητού που είχα όσο θυμάμαι να κρατάω αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο ... Το κινητό μου είχε μονίμως σήμα στο φουλ και όμως ανα ώρα μου έρχονταν κλήσεις που έχανα όπως αν θα ήταν το κινητό μου κλειστό ... Το ίδιο πράγμα σε άλλα 2 άτομα στην ίδια περιοχή, άλλο ένα άτομο στο κέντρο στην Αθήνα [Αλεξάνδρας] και ακόμα ένα άτομο εκτός Αθηνών ... Επίσης ορισμένα μηνύματα που έστελνα δεν παραδόθηκαν ποτέ και κάποια μηνύματα δεν τα πήρα ποτέ ... Έχει κανένας ιδέα τι συμβαίνει ?????? Επίσης, μπορεί κανένας να μου πει, τι γίνεται με την προσφορά λεπτών του What's Up μετά τον Ιούνιο ???? Ένας γνωστός μου ισχυρίζεται πως τον πήραν τηλέφωνο για να τον ενημερώσουν για νέο προσφορά καρτοσυμβολαίου όπου με 17 Ευρώ τον μήνα έχεις όλα όσα θα είχες με μία 20άρα κάρτα ... Γνωρίζει κανείς τίποτα ?????? Αυτό το τελευταίο είναι λογικό ότι θα γίνει. Ήδη γίνεται σε όλους, αλλά προφανώς τμηματικά. Όσο για το σήμα "καμπάνα"...αν δεν έχεις ειδικά 3g συσκευή εκεί στην Αθήνα...απλά το ξεχνάς και έχεις τέτοια προβλήματα (γνωστό το πρόβλημα, το έχουν πει και άλλοι άλλωστε). Εδώ θεσσαλονίκη πάντως, δεν νομίζω να έχουμε τέτοιο πρόβλημα, ίσως άντε στο κέντρο. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
endj3 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παντως εχω παρατηρησει οτι σχεδον παντου το Cu εχει πολυ καλυτερο σημα απο το Wu χωρις να θελω να κανω δυσφημιση καθως και εγω Wu χρησιμοποιω απλα τωρα τελευταια εχει κουρασει λιγο το θεμα με το σημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 ... αν δεν έχεις ειδικά 3g συσκευή εκεί στην Αθήνα ... Tι εννοείς ??? Το έχω απενεργοποιήσει το 3G της συσκευής, λες να οφείλεται αυτό ???? Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Tι εννοείς ??? Το έχω απενεργοποιήσει το 3G της συσκευής, λες να οφείλεται αυτό ???? Μα γιατί να απενεργοποιήσεις το 3G? Όλοι το ίδιο λάθος κάνουν . Αν δεν θέλουμε internet κλείνουμε το Internet . Αν κλείσουμε το 3G μπαίνουμε στο internet με GPRS. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείσουμε το 3G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgian Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Προφανώς για εξοικονόμηση μπαταρίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaluas Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Μα γιατί να απενεργοποιήσεις το 3G? Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλείσουμε το 3G Υπάρχουν δύο λόγοι για να απενεργοποιήσει κάποιος το 3G .. Πρώτον για να μην τον παίρνουν άλλοι βίντεο κλήσεις (για να μην χαλάει τα λεπτά του στο διπλάσιο) και δεύτερον να γλιτώνει μπαταρία ... Παράθεση Nokia N9 & S.E.X. Play User x ) Απελπισμένες ρητορικές διαστρεβλώσεις ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts