Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα μπορω να αγορασω κοσμοκαρτα(ανανεωση χρονου ομιλιας) απο το ιντερνετ με πιστωτική;;;
Ακομα μαθαίνω......

• Απαντήσεις 44,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα μπορω να αγορασω κοσμοκαρτα(ανανεωση χρονου ομιλιας) απο το ιντερνετ με πιστωτική;;;

Αν είναι της Τράπεζας Πειραιώς μέσω του http://www.easypay.gr

Αν είναι της Τράπεζας Πειραιώς μέσω του http://www.easypay.gr

Δεν εχω πειραιως μονο Eurobank.Aλλα στο easypay εχει αφαιρεθει η συγκεκριμενη δυνατοτητα και μονο μεσα από το winbank γινεται πλεον.

Edited by tsafou
Ακομα μαθαίνω......

πολλες φορες στα νοκια γινεται αυτο μου ειχε γινει παλια. οταν δεν εχει σημα το κινητο πολλες φορες συνδεεται με το δικτυο που εχει ισχυρο σημα αλλα για πολυ ελαχιστα. μου ειχανε πει οτι σε μερικες κεραιες τις κοσμοτε τις δινει στην βοντα δεν ξερω ομως αν οντως ισχυει παρολου που δεν το πιστευω τσεκαρε το με το 1313 για να εισαι μεσα. μηπως εποιανες δικτυα απο περιαγωγη; . αφου λες οτι τα διαθεσιμα δικτυα ητανε Libyana και ενα αλλο νουμερο 606.02 κατι τετοιο οποτε δεν ησουνα στην ελλαδα αλλιως θα εγραφε wind (tim) 'h vodafone στα διαθεσιμα δικτυα οταν πηγαινες να κανεις χειροκινητη αναζητηση. παντως τσεκαρε το. δεν νομιζω να ισχυει η εθνικη περιαγωγη διοτι η βοντα και η γουιντ την διακοψανε και η κοσμοτε εχει πολλους συνδρομητες και ειναι πρωτη απο αποψη προτεραιοτητας . αλλα ποτε δεν ξερεις ολα αλλαζουνε.

δεν νομιζω ομως να ισχυει ρωτα για να εισαι σιγουρος.

iOS 4 εχω και εγω φιλε μου ~!

Η απορια μου ειναι ομως ενω εχω APN = internet δεν εχω internet οπως ειχα και στην 3.1.3.Τι πρεπει να κανω?Εχω ενεργοποιημενο το πακετο με τα 120mb.

τι σημαίνει δεν έχεις με το νέο OS Ίντερνετ όπως παλιά δεν καταλαβαίνω.

τι σημαίνει δεν έχεις με το νέο OS Ίντερνετ όπως παλιά δεν καταλαβαίνω.

Εννοώ οτι στην 3.1.3 είχα ιντερνετ ενώ στην iOS δεν έχω.κ

καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να κανω μια ερωτηση.υπάρχουν ειδικές κάρτες sim για 3G ? ή όλες είναι για 3G? ευχαριστώ. Ανα\φέρομαι στην cosmocarta ή whatsup ευχαριστώ

καλησπέρα σε όλους θα ήθελα να κανω μια ερωτηση.υπάρχουν ειδικές κάρτες sim για 3G ? ή όλες είναι για 3G? ευχαριστώ. Ανα\φέρομαι στην cosmocarta ή whatsup ευχαριστώ

Αν η κάρτα sim σου είναι πολύ παλιά,μάλλον δεν υποστηρίζει 3G.Σε αυτή την περίπτωση,πας σε κάποιο π.χ. Γερμανό και σου την αντικαθιστούν.

grsaint13

Αν η κάρτα sim σου είναι πολύ παλιά,μάλλον δεν υποστηρίζει 3G.Σε αυτή την περίπτωση,πας σε κάποιο π.χ. Γερμανό και σου την αντικαθιστούν.
είναι καινουρια wathsup

Καλησπέρα σε όλους!έκανα φορητοτητα ένα αριθμό σε whats up...η κάρτα μ ήρθε αλλά δν αναφέρει πουθενά whats up αλλά μόνο cosmote η κάρτα σιμ είναι πράσινη κ φυσικά δν είναι όπως οι άλλες whats up!είναι πράσινη κ έχει λογότυπο κοσμοτε και την ένδειξη 3g!υπάρχει περιπτώσει να έχει κάνει λάθος ο υπάλληλος κ να μ το έχει κάνει κοσμοκαρτα αντί για whats up?η απλά είναι η ιδέα μ?η κάρτα θα ενεργοποιηθεί στις 7/7/2010.

και γω απο φορητοτητα πηγα σε whats up. η sim ειναι ιδια με τη δικη σου! κανενα προβλημα!

α, νομιζω ειναι κοσμοκαρτα το πακετο συνδεσης αλλα δωρεαν μεταφερεσαι σε whats up! δε θυμαμαι σιγουρα... :(

και γω απο φορητοτητα πηγα σε whats up. η sim ειναι ιδια με τη δικη σου! κανενα προβλημα!

α, νομιζω ειναι κοσμοκαρτα το πακετο συνδεσης αλλα δωρεαν μεταφερεσαι σε whats up! δε θυμαμαι σιγουρα... :(

Μακάρι αν είναι ετσ όπως τα λές!!!εσύ δήλωσες γουατς απ κ σ ήρθε κοσμοκαρτα?κ το έκανες γουτς απ?ευχαριστώ:)

ναι, δηλωσα whats up και (αν δεν κανω λαθος) ηρθε κοσμοκαρτα. με κληση ή sms αλλαξα το πακετο ΔΩΡΕΑΝ σε whats up.

θυμάσαι η κλήση σε ποιο αριθμό ήταν?1314

Στέλνεις ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Και εγω απο φορητοτητα ηρθα στην Cosmote. Μου εστειλαν μια Cosmokarta και επρεπε να στειλω καπου μηνυμα με τη λεξη ΑΛΠΑΚ για να γινει Whats Up. (η πρωτη αλλαγη ειναι δωρεαν) Που ομως δεν θυμαμαι...

seranata,silmarien,mol σας ευχαριστώ!!!είπα κ εγώ να έκανε λάθος ο υπάλληλος!!!χεχε να στε καλά παιδιά!

Μπορεί χρήστης cosmokarta να ανανεώσει το υπόλοιπο άλλου χρήστη cosmokarta από το κινητό του;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μεταφορά υπολοίπου από το ένα στο άλλο (όποιο ποσό θέλεις από 5 ευρώ και πάνω νομίζω) ΑΛΛΑ μια φορά που είχα ρωτήσει στο 1313 μου είπαν ότι η μεταφορά αυτή δεν λογίζεται ως ανανέωση για τις διάφορες προσφορές που απαιτούν ανανέωση, αν αυτό είναι που σε ενδιαφέρει. Επίσης για την μεταφορά υπολοίπου είναι απαραίτητο να ξέρεις τους κωδικούς χρήστη των δύο κινητών.

Ευχαριστώ για την απάντηση.:)