greatst Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Ρε παιδιά, ο alany δεν πέφτει έξω σε αυτά που λέει.. Περιμένετε λιγάκι... Συνήθως 9 η ώρα το βράδυ τις βγάζουν τις προσφορές στην Cosmote, για να τις δει ο κόσμος που μαζεύεται σπίτι του. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θέλω να έχεις δίκιο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 όχι σήμερα δευτέρα 22/3 δεν πρόκειται να βγάλει προσφορά η cοsmοte για την καρτοκινητή(ίντερνετ,κλήσεις σε όλα τα δίκτυα,απεριόριστα σε όλη την cοsmοte,κλήσεις προς σταθερά)αλλά ούτε στην επόμενη καθαρά δευτέρα! Έλεος με τις φήμες Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο θέλω να έχεις δίκιο! :) Παίδες από 20/3 ανακοινώθηκε το απεριόριστα για τα καρτοσυμβόλαια. Πιθανόν νέες προσφορές από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας από 24/3. Δεν επαληθεύτηκαν πλήρως οι πληροφορίες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 ... Πιθανόν νέες προσφορές από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας από 24/3. ... Μακάρι! :) ... Δεν επαληθεύτηκαν πλήρως οι πληροφορίες μου. Δεν πειράζει. Σε ευχαριστούμε που μας κρατάς ενήμερους. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user4707 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 δεν πρόκειται φίλε μου να ανακοινώσει τίποτα απολύτως η cοsmοte,ας συμβιβαστούμε με αυτα που μας προσφέρει και ας σταματήσουμε τις φήμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 δεν πρόκειται φίλε μου να ανακοινώσει τίποτα απολύτως η cοsmοte,ας συμβιβαστούμε με αυτα που μας προσφέρει και ας σταματήσουμε τις φήμες Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Θα ανακοινώσει σίγουρα Απεριόριστα από καρτοκινητά προς όλο το δίκτυό της. Είπαμε δεν πολυακολουθεί τον ανταγωνισμό αλλά αυτό είναι κάτι πολύ κραυγαλέο και δεν τους κοστίζει και τίποτα (μόνο ρεύμα)! Εγώ αν και δε με νοιάζει καθόλου (έχω συμβόλαιο Απεριόριστα 35), είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσουν. :D Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Θα ανακοινώσει σίγουρα Απεριόριστα από καρτοκινητά προς όλο το δίκτυό της. Είπαμε δεν πολυακολουθεί τον ανταγωνισμό αλλά αυτό είναι κάτι πολύ κραυγαλέο και δεν τους κοστίζει και τίποτα (μόνο ρεύμα)! Εγώ αν και δε με νοιάζει καθόλου (έχω συμβόλαιο Απεριόριστα 35), είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσουν. :D Ότι δώσει .... καλοδεχούμενο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Θα ανακοινώσει σίγουρα Απεριόριστα από καρτοκινητά προς όλο το δίκτυό της. Είπαμε δεν πολυακολουθεί τον ανταγωνισμό αλλά αυτό είναι κάτι πολύ κραυγαλέο και δεν τους κοστίζει και τίποτα (μόνο ρεύμα)! Εγώ αν και δε με νοιάζει καθόλου (έχω συμβόλαιο Απεριόριστα 35), είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσουν. :D Στα μόνα πακέτα που δεν έχουν δώσει απεριόριστο στο δίκτυό της η cosmote είναι στην cosmoκάρτα και στα πακέτα frog και ciao. Η λογική λέει ότι θα δώσει και σε αυτά, το μόνο που απομένει είναι ο χρόνος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Στα μόνα πακέτα που δεν έχουν δώσει απεριόριστο στο δίκτυό της η cosmote είναι στην cosmoκάρτα και στα πακέτα frog και ciao. Η λογική λέει ότι θα δώσει και σε αυτά, το μόνο που απομένει είναι ο χρόνος. Αυτό που εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο είναι να δώσουν "καθαρό" ίντερνετ από το κινητό με λογικό ποσό (πχ: 5ευρώ/μήνα) και επαρκή όγκο (πχ: 500MB). Τους είχα στείλει και εκτενέστατο email πριν από καιρό σχετικά αλλά ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user4707 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Δε γίνονται αυτά τα πράγματα! Θα ανακοινώσει σίγουρα Απεριόριστα από καρτοκινητά προς όλο το δίκτυό της. Είπαμε δεν πολυακολουθεί τον ανταγωνισμό αλλά αυτό είναι κάτι πολύ κραυγαλέο και δεν τους κοστίζει και τίποτα (μόνο ρεύμα)! Εγώ αν και δε με νοιάζει καθόλου (έχω συμβόλαιο Απεριόριστα 35), είμαι σίγουρος ότι θα απαντήσουν. :D ναι,θα απαντήσει,όπως έκανε στο παρελθόν που την προκάλεσαν οι προσφορές των wind και vodafone στα καρτοκινητά τους.....πότε θα το πάρετε χαμπάρι ότι ο μόνος λόγος που είμαστε στην cοsmοte είναι γιατί έχει τους περισσότερους συνδρομητές πχ whats up,το ξέρουν και αυτοί για αυτό μας έχουν γραμμένους,δεν θα απαντήσουν γιατί είναι αλαζόνες Σ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Παίδες από 20/3 ανακοινώθηκε το απεριόριστα για τα καρτοσυμβόλαια. Πιθανόν νέες προσφορές από όλες τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας από 24/3. Δεν επαληθεύτηκαν πλήρως οι πληροφορίες μου. Απεριόριστα στο καρτοσυμβόλαιο απο της 20/3/10? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Απεριόριστα στο καρτοσυμβόλαιο απο της 20/3/10? Ναι με απλή κλήση στο 1318 ή με δωρεάν sms στο 1313 του λεκτικού 1500L ή 1500Λ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Ναι με απλή κλήση στο 1318 ή με δωρεάν sms στο 1313 του λεκτικού 1500L ή 1500Λ. Χωρίς επιπλέον χρέωση?Θα μπορώ όμως να ενεργοποιώ συνάμα και τα 500 λεπτά προς σταθερά-cosmote με 5 ευρώ? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user4707 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) γιατί επανέρχεστε όλο στα ίδια και στα ίδια ΑLΑΝY? Το εμπεδώσαμε για το καρτοσυμβόλαιο,μήπως γιατί στην καρτοκινητή δεν υπάρχει πρόθεση για απεριόριστα σε cοsmοte? Εδώ για τα καρτοκινητά καιγόμαστε! Edited March 22, 2010 by user4707 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 γιατί επανέρχεστε όλο στα ίδια και στα ίδια ΑLΑΝY? Το εμπεδώσαμε για το καρτοσυμβόλαιο,μήπως γιατί στην καρτοκινητή δεν υπάρχει πρόθεση για απεριόριστα σε cοsmοte? Εδώ για τα καρτοκινητά καιγόμαστε! Όχι γιατί απλά κάποιος ρώτησε κάτι συγκεκριμένο και πήρε συγκεκριμένη απάντηση. Που είναι το κακό; Τι να πω βρε παιδιά ήμαρτον. Τα forum για τον λόγο αυτό υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Χωρίς επιπλέον χρέωση?Θα μπορώ όμως να ενεργοποιώ συνάμα και τα 500 λεπτά προς σταθερά-cosmote με 5 ευρώ? Αν δεις τα προηγούμενα μηνύματα το έχω διευκρινίσει ότι το κατηργησαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τα 500 λεπτα προς σταθερά και cosmote. Είναι λάθος μεγάλο της εταιρίας αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Αν δεις τα προηγούμενα μηνύματα το έχω διευκρινίσει ότι το κατηργησαν το συγκεκριμένο πρόγραμμα με τα 500 λεπτα προς σταθερά και cosmote. Είναι λάθος μεγάλο της εταιρίας αυτό Nai δυστυχώς τα κατήργησαν τα στσαθερά Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Στα μόνα πακέτα που δεν έχουν δώσει απεριόριστο στο δίκτυό της η cosmote είναι στην cosmoκάρτα και στα πακέτα frog και ciao. Η λογική λέει ότι θα δώσει και σε αυτά, το μόνο που απομένει είναι ο χρόνος. Όταν λέω απεριόριστα, εννοώ προς ΟΛΟΚΛΗΡΟ το δίκτυο! Διάβαζε καλύτερα πριν απαντήσεις... Σε κανένα πακέτο καρτοκινητής δεν έχει απεριόριστα προς όλο το δίκτυό της, μόνο στα συμβόλαια "Απεριόριστα"! Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Όταν λέω απεριόριστα, εννοώ προς ΟΛΟΚΛΗΡΟ το δίκτυο! Διάβαζε καλύτερα πριν απαντήσεις... Σε κανένα πακέτο καρτοκινητής δεν έχει απεριόριστα προς όλο το δίκτυό της, μόνο στα συμβόλαια "Απεριόριστα"! τι λες εσυ παλικαρι μου; η vodafone δινει προς ολο το δικτυο της αν κανεις ανανεωση 10€ και η wind μέσω της Νεας Καρτοκινητης επισης. Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 τι λες εσυ παλικαρι μου; η vodafone δινει προς ολο το δικτυο της αν κανεις ανανεωση 10€ και η wind μέσω της Νεας Καρτοκινητης επισης. Άλλος από 'δω! Καλά στραβομάρα πάθατε όλοι σήμερα; Αυτό δε λέω κι εγώ; Ότι η Cosmote ΔΕΝ δίνει για όλο το δίκτυο αλλά μόνο για τα WU? :wacko::blink::baby::whip: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount76533 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Άντε να έρθει η Δευτέρα να δούμε πρόωρη Ανάσταση στα καρτοκινητά... Τι εγινε τελικά? Αναβλήθηκε η ανάσταση? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 :p Για να δείτε Ανάσταση :D μάλλον θα πρέπει να πάτε σε ένα από τα άλλα δίκτυα. Με μερικές φορητότητες θα δείτε για πότε θα αναγκαστεί η cosmote να 'αναστηθεί' και να ακολουθήσει τρίτη και καταϊδρωμένη τις άλλες 2 εταιρίες...:lol: Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Για να μην είμαστε "άδικοι", προφανώς κάποιον λόγο έχουν οι συνδρομητές καρτοκινητής που παραμένουν στην Cosmote. Εγώ πάντως πέρα από το θέμα της μη ύπαρξης ενός αξιοπρεπούς πακέτου δεδομένων, είμαι ευχαριστημένος. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Για να μην είμαστε "άδικοι", προφανώς κάποιον λόγο έχουν οι συνδρομητές καρτοκινητής που παραμένουν στην Cosmote. Εγώ πάντως πέρα από το θέμα της μη ύπαρξης ενός αξιοπρεπούς πακέτου δεδομένων, είμαι ευχαριστημένος. :cool: Μου τη σπάει απίστευτα όταν το βλέπω από άλλους αλλά συμφωνώ τόοοοοοσο πολύ μαζί σου που θα το κάνω κι εγώ: +1 :lol::lol: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hetfield89 Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Εγω παντως επειδη δεν εμπιστευομαι την Cosmote σε τετοια θεματα, προλαβα χθες και προμηθευτηκα 2 καρτες f2g για να εχω τσαμπα internet στο λαπτοπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 Εγω παντως επειδη δεν εμπιστευομαι την Cosmote σε τετοια θεματα, προλαβα χθες και προμηθευτηκα 2 καρτες f2g για να εχω τσαμπα internet στο λαπτοπ. Καλά κάνεις. Άλλωστε όλοι αυτό κάναμε. Έχουμε στην άκρη μία καρτούλα για τις διακοπές μας. Πάντως όταν θα δώσει κανονικό internet η cosmote στα καρτοκινητά θα το δώσει για μία περίοδο εντελώς δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts