Jump to content

Τα πάντα για τα καρτοκινητά της Cosmote

Petros the Great
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H cosmοκαρτα δεν σωζεται με τιποτα πλεον, μονο η επιλογη να μιλας με 2 αριθμους με 1λεπτο το λεπτο αξιζει.

Αντε να δουμε και εκει μειωσεις! Ειναι και καλα για να μιλας πολυ και ειναι ακριβοτερη στην ομιλια ακομα και απο το whats up!

Και σε αναγκαζουν να βαζεις την καρτα των 20ευρω 'προνομιακη' για να μιλας πιο φθηνα, αλλα και παλι ειναι πιο ακριβα απο τα βασικα προγραμματα του ανταγωνισμου...

• Απαντήσεις 44,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εκανα την αλλαγη στο νεο whats up (δωρεαν) και δεν εχασα ουτε τα δωρεαν sms που ειχα απο ανανεωση,ουτε τα δωρεαν λεπτα απο το call600!!!

Καλιο αργα παρα ποτε...

Δηλαδη για να καταλαβω.Στελνω το μνμα δωρεαν στο 1313 και εχω τις νεες φθηνες χρεωσεις?Χωρις να χασω τα δωρεαν sms και τα 600 λεπτα απο το call600?Αυτες οι υπηρεσιες θα συνεχισουν και μετα?η' θα χαθουν?

Κωνσταντινος..

-nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512

Στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314, όχι 1313, και σου ζητάει να στείλεις W στο 1314 χωρίς χρέωση! Οι υπηρεσίες δέν χάνονται. Εγώ είχα 80+sms, και 550 λεπτά απο το Call600, και τα είχα όλα κανονικά κ μετά την αλλαγή. Και μετά την αλλαγή μπορείς να τα ενεργοποιείς (Call600/sms choice/sms απο ανανέωση)

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

να ροτησω κατι..τωρα με τις νεες χρεωσεις στο whats up το sms ειναι 5 cents..οποτε το πακετο με τα 100 sms δεν εχει πια νοημα..γιατι το διαφημιζουν οταν καλεις το 1314...

edit ok to vrika

My dream is to fly Over the rainbow so high!:music:

να ροτησω κατι..τωρα με τις νεες χρεωσεις στο whats up το sms ειναι 5 cents..οποτε το πακετο με τα 100 sms δεν εχει πια νοημα..γιατι το διαφημιζουν οταν καλεις το 1314...

Τo πακέτo sms choice 100 είναι λίγο φθηνότερo απο τις βασικές χρεώσεις του whats up δηλαδή είναι 0,05€ /sms έναντι 0,0514€ /sms άρα η διαφορά είναι μόλις 0,0014€ / sms υπέρ του sms choice 100. Οπότε αυτό σημένει ότι λογικά θα βγούνε νέα πακέτα sms choise με ακόμα πιο φθηνες χρεώσεις κάπου στα 0,04€ / sms ή και φθηνότερα για να μπορούν να ανταγωνιστούν τις χρεώσεις της Q της Frog και του FTG1 και FTG2 που τώρα έχουν το φθηνότερο sms με 0,04€ / sms.

.

den exo katalavei ti einai ayta ta F2G1,2,3 ktl..einai polla ta free2go? ti diafora exoun

Λοιπον εχω κανει ενα txt αρχειο που τα εξηγω οσο καλυτερα μπορω

Δεν ειναι πολλα τα f2go.....

http://rapidshare.com/files/72290577/Wind_Free2GO.txt.html

Εντελώς off topic είστε παιδιά...

Anyway, κανένα νέο για το sms choice ? Θα βγούν νέα πακετάκια τελικά ? Ξέρει κανείς τίποτα ?

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Εντελώς off topic είστε παιδιά...

Anyway, κανένα νέο για το sms choice ? Θα βγούν νέα πακετάκια τελικά ? Ξέρει κανείς τίποτα ?

Αυτο περιμενουμε ολοι.

Με τα τωρινα πακετα δεν συμφερει και πολυ να διαλεξεις SMS Choice.

Ελπιζουμε να σκεφτει κατι καλο η Cosmote και να τα Προωθησει συντομα :worry:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Ωραία... Μακάρι :)

Μπορεί να αργεί να βγάλει προσφορά, αλλα όταν βγάζει... :D

Ρε παιδια εχω μια απορια

Χρησιμοποιω παρα πολυ sms (δεν μιλαω σχεδον καθολου). Τι συμφερει περισσοτερο απο πλευρας χρεωσεων: CU ή WHATS UP???

Αυτη τη στιγμη εχω το vodafone cu αλλα μου ειπαν οτι απο whats up σε whats up η χρεωση του sms ειναι φθηνοτερη. Ισχυει κατι τετοιο? Τα χω μπλεξει...

Ποια εναι τελικα η καλυτερη σε χρεωσεις και προγραμματα σε σχεση με τα sms?

s21 ultra 256

Παιδιά να ρωτήσω ενεργοποίησα μια κάρτα χρόνου τον 9 ευρώ (whatsup νέες χρεώσεις) και κανονικά έπρεπε να έχω κάποια δωρεάν μηνύματα .Έστειλα SMSALL στο 1314 και μου ήρθε μνμ η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε κανονικά,αλλά αυτά τα δωρεάν μηνύματα δεν τα είδα ποτέ.

Υγ:Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υγ 2:Χμμμ μάλλον έπρεπε να έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία πριν ανανεώσω την κάρτα.Είναι καλοί αυτοί.:π

Παιδιά να ρωτήσω ενεργοποίησα μια κάρτα χρόνου τον 9 ευρώ (whatsup νέες χρεώσεις) και κανονικά έπρεπε να έχω κάποια δωρεάν μηνύματα .Έστειλα SMSALL στο 1314 και μου ήρθε μνμ η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε κανονικά,αλλά αυτά τα δωρεάν μηνύματα δεν τα είδα ποτέ.

Υγ:Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Υγ 2:Χμμμ μάλλον έπρεπε να έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία πριν ανανεώσω την κάρτα.Είναι καλοί αυτοί.:π

Ακριβως.Επρεπε να την εχεις ηδη ενεργοποιημενη την υπηρεσια :cool:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Χρησιμοποιω παρα πολυ sms. Τι συμφερει περισσοτερο απο πλευρας χρεωσεων: CU ή WHATS UP???

Και τα δύο πακέτα που αναφέρεις έχουν την ίδια ακριβώς χρέωση σε sms απλώς στο WHATS UP η χρέωση ισχύει για πάντα ενώ στο CU μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2008 (αν δεν κάνω λάθος για την ημερομηνία) Λογικά μετά το CU θα παραμείνει στις τωρινές χρεώσεις γιατί αλλιώς θα θεωρηθεί αυτοκτονία το να γυρίσει στις παλιές χρεώσεις.

Αυτη τη στιγμη εχω το vodafone cu αλλα μου ειπαν οτι απο whats up σε whats up η χρεωση του sms ειναι φθηνοτερη. Ισχυει κατι τετοιο?

Όχι δεν ισχύει.

Ποια εναι τελικα η καλυτερη σε χρεωσεις και προγραμματα σε σχεση με τα sms?

Η πιο φθηνή είναι η MoMad με 0,0315 / sms με τον διπλασιασμό της κάρτας που δίνει για πάντα και συμφέρει για κατανάλωση μέχρι 25€ περίπου.

Απο εκεί και πέρα πιο φθηνές είναι η Q, η Frog και τα αντίστοιχα πακέτα του FTG δήλ το πακέτο FTG1 και το πακέτο FTG2 με χρέωση σε όλα τα παραπάνω 0,04€ /sms

.

Και τα δύο πακέτα που αναφέρεις έχουν την ίδια ακριβώς χρέωση σε sms απλώς στο WHATS UP η χρέωση ισχύει για πάντα ενώ στο CU μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2008 (αν δεν κάνω λάθος για την ημερομηνία) Λογικά μετά το CU θα παραμείνει στις τωρινές χρεώσεις γιατί αλλιώς θα θεωρηθεί αυτοκτονία το να γυρίσει στις παλιές χρεώσεις.

Όχι δεν ισχύει.

Η πιο φθηνή είναι η MoMad με 0,0315 / sms με τον διπλασιασμό της κάρτας που δίνει για πάντα και συμφέρει για κατανάλωση μέχρι 25€ περίπου.

Απο εκεί και πέρα πιο φθηνές είναι η Q, η Frog και τα αντίστοιχα πακέτα του FTG δήλ το πακέτο FTG1 και το πακέτο FTG2 με χρέωση σε όλα τα παραπάνω 0,04€ /sms

Κατ αρχας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!!!:D

Αρα μαλλον MoMad...

Τελευταιες ερωτησεις:

1) Τον διπλασιασμο καρτας τον ζητας? Και ισχυει οσες καρτες και να βαλεις μεσα στο μηνα

2) Απο τα FTG, το 1 και το 2 τι διαφορα εχουν? Με ποιο κριτηριο πρεπει να διαλεξω?

s21 ultra 256

Αρα μαλλον MoMad... Το MoMad ειναι ουσιαστικα wind? Η ειναι ξεχωριστη αυτονομη εταιρεια

Τυπικά είναι της wind αλλά τα κέρδη από αυτό το πακέτο δεν πάνε 100% στην Wind αλλά ένα μέρος πάει στoυς διαχειριστές του καναλιού Mad. Βέβαια δεν απασχολεί εμάς τους χρήστες καρτοκινητών :rolleyes:

Απο τα FTG το 1 και το 2 τι διαφορα εχουν? Με ποιο κριτηριο πρεπει να διαλεξω?

Καμία απόλυτος διαφορά. Είναί πακέτα στο πλαίσιο δέσμευσης τιμής της Wind. Το ένα είναι δέσμευση τιμής για την Q και το άλλο για την Frog. Άρα επειδή η Q και η Frog είναι ίδια πακέτα στις χρεώσεις, το FTG1 είναι το ίδιο με το FTG2.

.

Καμιά μείωση στη COSMOKΑPTA θα έχουμε?

Πολύ σωστή ερώτηση, γιατί πέρα απο το 1 λεπτό / λεπτό ομιλίας δεν συμφέρει σε τίποτε άλλο η cosmocarta!

.

Υπάρχει καλύτερη προσφορά από την 12in1 Sim card που δέχεται μέχρι και 12 σιμ κάρτες οποιουδήποτε συνδυασμού Wind-Cosmote; Συνδυάζεις πχ. 6 f2go και άλλα 6 cosmokarta (ή 12 cosmokartes πχ.) και έτσι μιλάς με εώς και 24 άτομα με 1σεντ το λεπτό. Αυτό κάνω εδώ και καιρό εγώ.

Στέλνεις ΑΛΠΑΚ στο 1314, όχι 1313, και σου ζητάει να στείλεις W στο 1314 χωρίς χρέωση! Οι υπηρεσίες δέν χάνονται. Εγώ είχα 80+sms, και 550 λεπτά απο το Call600, και τα είχα όλα κανονικά κ μετά την αλλαγή. Και μετά την αλλαγή μπορείς να τα ενεργοποιείς (Call600/sms choice/sms απο ανανέωση)

SMSALL?

Πιο φτηνό από όλα για εμένα είναι το Whats UP, γιατί έχω 100 δωρεάν SMS με την κάρτα των 15€. Βάζω λοιπόν 30€ το μήνα και έχω 200 εντελώς δωρεάν μηνύματα.

Αν σε αυτά συνυπολογίσουμε και το Call 600 (αφού όλη η παρέα έχει Whats UP) όπου μιλάμε 600 λεπτά (10 ώρες) το μήνα με 5€ και το ενεργοποιούμε όσες φορές θέλουμε, καθώς και τις νέες χρεώσεις προς όλους τους άλλους σε sms και κλήσεις, συμφέρει.

Συμφωνώ πάντως, οτι αν δεν κάνει κανείς χρήση των προσφορών, πιο φτηνά είναι Frog και Q...

Υπάρχει καλύτερη προσφορά από την 12in1 Sim card που δέχεται μέχρι και 12 σιμ κάρτες οποιουδήποτε συνδυασμού Wind-Cosmote; Συνδυάζεις πχ. 6 f2go και άλλα 6 cosmokarta (ή 12 cosmokartes πχ.) και έτσι μιλάς με εώς και 24 άτομα με 1σεντ το λεπτό. Αυτό κάνω εδώ και καιρό εγώ.

που ειναι βρε παιδια αυτη η 12in1 Sim card ????

θελω κι εγωωωω.........:):);)