Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, johnny_htc said:

Μάλλον εννοεί να κάνει αίτηση ο φίλος. Αυτό όντως το βρίσκεις πανεύκολα 

ναι εχεις δικαιο, δεν το βλεπω στα συμβολαια

αλλα αν το εχει στον τιλοκαταλογο τοτε δεν εχει κατατγηθει

αν μιλησει μαζι τους η παει σε καταστημα θα τον εξυπηρετησουν πιστευω

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Πριν 1/2 μήνες το διαφήμιζε το τεκμανιακ αυτό το πακέτο

1 hour ago, johnny_htc said:

Μάλλον εννοεί να κάνει αίτηση ο φίλος. Αυτό όντως το βρίσκεις πανεύκολα 

Ναι αυτό εννούσα. Το είχα βρει και γω αυτό το λινκ με τον λόρδο γκουγκλ. 🙂 FWIW, τους πήρα τηλέφωνο και έκανα την παραγγελία και ρώτησα την εκπρόσωπο γιατί δεν είναι στη σελίδα και μου είπε γιατί είναι το πιο βασικό πακέτο. Αυτό που υποψιάζομαι είναι ότι θέλουν να είναι εναλλακτική μόνο για τους πολύ ψαγμένους.

Τώρα θα κάνω μια πολύ πιο προχωρημένη ερώτηση. Βρίσκομαι στο εξωτερικό και ο λόγος που θέλω τη νέα γραμμή είναι ούτως ώστε να ταυτοποιηθώ από την ΑΑΔΕ για να βγάλω κλειδάριθμους για το taxisnet. Την προηγούμενη βδομάδα έκανα παραγγελία καρτοκινητού από την Vodafone. Δυστυχώς παρόλο που προσπάθησα να συνδέσω το κινητό με τον ΑΦΜ μου, δεν μπόρεσα και ως εκ τούτου η ΑΑΔΕ δεν αναγνωρίζει το κινητό ως δικό μου- τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Ως εκ τούτου προχώρησα στην παραγγελία κινητού με συμβολαίο για το οποίο έμαθα ότι είναι μέρος της διαδικασίας να δίνεις το ΑΦΜ σου. Την κάρτα ΣΙΜ θα την στείλουν στην αδελφή μου η οποία έχει γενικό πληρεξούσιο- όχι εξουσιοδότηση - από μένα. Όταν έφτασε στο τέλος της παραγγελίας, η εκπρόσωπος μου λέει το εξής. Η αδελφή σας θα υπογράψει τα δικαιολογητκά και θα μας τα δώσει πίσω.

Οπότε εκεί την ρωτάω, είστε σίγουροι ότι θα τα δεχτείτε; Η αδελφή μου δεν θα σας δώσει το πληρεξούσιο με την υπογραφή της, θα πρέπει να το κρατήσει. Μπορείτε να ρωτήσετε ένα μάνατζερ να μας πει τί ισχύει; Ρωτάει πράγματι ένα μάνατζερ και μου λέει ότι θα βγάλει το πληρεξούσιο φωτοτυπία και θα το επικυρώσει σε μια δημόσια αρχή - φαντάζομαι σε ΚΕΠ.

Εμένα μου φαίνεται χλωμό ότι το ΚΕΠ θα το κάνει αυτό. Έχει κανείς εμπειρία με αυτό το θέμα; Λέτε ο ΚΟΣΜΟΤΕ να δεχτεί σκέτη τη φωτοτυπία χωρίς επικύρωση;

Edited by Serraios1

11 ώρες πριν, Antonio21 said:

Ούτε εγώ το βρίσκω φιλος το πήρε για την μητέρα σου από κατάστημα εάν δεν κάνω λάθος. 

https://techmaniacs.gr/cosmote-i-lysi-gia-diatirisi-arithmoy-me-molis-4-81-to-mina/

Τι είπες ρε για τη μητέρα μου; 😛

10 minutes ago, minast said:

Παιδιά για μάνες δεν θα λέμε.. να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.. 😉😂😂

19 ώρες πριν, Serraios1 said:

Δυστυχώς παρόλο που προσπάθησα να συνδέσω το κινητό με τον ΑΦΜ μου, δεν μπόρεσα και ως εκ τούτου η ΑΑΔΕ δεν αναγνωρίζει το κινητό ως δικό μου- τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

τωρα θα πω κατι εκτος θεματος αλλα σχετικο

οι γονεις μου ειχαν ενα καταστημα το οποιο το εκλεισαν λογω συνταξης

κλειδαριθμους ειχε η λογιστρια και εκανε ολες τις φορολογικες δηλωσεις, τιμολογια κλπ.

Ε καποια στιγμη λεω ειναι κριμα να πληρωνουν τζαμπα τζερεμεδες, θα κανω εγω τις φορολογικες δηλωσεις, συνταξιουχοι ανθρωποι 2-3 πραγματα εχουν.

Στην καρτελα τους στην ΑΑΔΕ ειχε μονο το σταθερο της λογιστριας και το μειλ της, εβαλα το σταθερο του σπιτιου μας το μειλ το δικο μου και το ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ, το πηρε μια χαρα.

να προσθεσω, το σταθερο ειναι μια γραμμη που ειναι στο ονομα μου και την μοιραζομαστε 3 διαμερισματα. Εγω, οι γονεις και η αδερφη μου με την οικογενεια της

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

10 ώρες πριν, minast said:

Για την μητέρα του 😋

Μακάρι να ήταν τόσο το giga max πάλι λάθος της εφαρμογής η τιμή 22€ πληρώνω. 

Screenshot_20250220_182120_COSMOTE.jpg

Edited by Antonio21

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

4 minutes ago, Antonio21 said:

Για την μητέρα του 😋

Μακάρι να ήταν τόσο το giga max πάλι λάθος της εφαρμογής η τιμή 22€ πληρώνω. 

Screenshot_20250220_182120_COSMOTE.jpg

Σε φίλο μ π πληρώνει 23€ το Gigamax unlimited η εφαρμογή λέει 6,89€ και στο κινητό της συζύγου του (τα έβαλαν σε ένα όνομα όλα μαζί από nova σε Cosmote και έχουν ίδιο id) αυτη Gigamax 20GB 22.10€ είναι κανονοικα,στις πληροφορίες προγράμματος αναφέρει 40€..

Γιατί ρε φίλε τέτοια λάθη αυτή η εφαρμογή..