Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, Gv2008 said:

Δεν μπέρδεψαν το gigabit voucher. Ο ΟΤΕ δεν συνδέει για κάποιο λόγο την οπτική ίνα 

Α ναι ρε συ. Θυμάμαι είχες πρόβλημα με μια τύπισσα που δεν ήθελε να τρυπησουν για οπτική. Τι έγινε τελικά; Την κλεισατε σε σπηλιά και ησυχασατε;; 🤣🤣🤣

11 minutes ago, elkons said:

Γενικά με το Gigabit voucher τα χουν κάνει αχταρμά. 

Τι σχέση έχει ο ΟΤΕ με το Gigabit voucher κ αυτοί ότι να ναι. Σ έφεραν τελικά ινα στη πολυκατοικία πως το έπαθαν;

Γενικά η όλη φάση με την επιδότηση σε τέτοια πράματα είναι καταντιεξ λιγάκι, όπως όλα τα επιδόματα - επιδοτήσεις 😏

2 minutes ago, johnny_htc said:

Α ναι ρε συ. Θυμάμαι είχες πρόβλημα με μια τύπισσα που δεν ήθελε να τρυπησουν για οπτική. Τι έγινε τελικά; Την κλεισατε σε σπηλιά και ησυχασατε;; 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣

Πήρα χτες τηλέφωνο για ανανέωση του συμβολαίου μου και μου είπαν ότι θα καταχωρήσουν αίτημα για να επικοινωνήσουν μαζί μου από Δευτέρα. Τους ζήτησα ένα πρόγραμμα με τουλάχιστον 20 GB και με τιμή που βαριά να φτάνει τα 27 ευρώ τον μήνα 

2 ώρες πριν, elkons said:

Κάτσε πριν λίγο καιρό δεν υπήρχαν διαφώνησε με τον διαχειριστή π δεν ήθελε οπτική στη πολυκατοικία ενώ υπάρχει διαθεσιμότητα απλά δε θέλει να τρυπήσει;

Άλλη πολυκατοικία αυτή 

2 ώρες πριν, johnny_htc said:

Γενικά η όλη φάση με την επιδότηση σε τέτοια πράματα είναι καταντιεξ λιγάκι, όπως όλα τα επιδόματα - επιδοτήσεις 😏

Τύπος, αλλά και ακόμα έχει το ίδιο πρόβλημα δεν έχουμε στη δική μου πολυκατοικία δυστυχώς 

Σπάσιμο νεύρων πάντως να είσαι από τους τυχερούς που έχει η περιοχή σου οπτική ίνα και να μη σε αφήνει ο άλλος να βάλεις στο διαμέρισμα σου για να μη κάνει μια τρυπούλα στη πολυκατοικία 

Άλλοι βάζουν ολόκληρη κεραία αυτό τον πειράζει.. κρίμα ρε φίλε όμως.

ρώτησες όλους τους ιδιοκτήτες της οικοδομής αν συμφωνούν για οπτική ίνα; με την πλειοψηφία μπορεί να γίνει δουλειά 

KT23

Το θέμα είναι πως ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας του είναι και διαχειριστής κ είναι άνθρωπος παλιάς κοπής θα έχει μείνει στις γραμμές οπότε δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες... @Gv2008 καλά δε λέω μαν;

6 minutes ago, elkons said:

Το θέμα είναι πως ο ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας του είναι και διαχειριστής κ είναι άνθρωπος παλιάς κοπής θα έχει μείνει στις γραμμές οπότε δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες... @Gv2008 καλά δε λέω μαν;

Θα είναι απο αυτούς δεν έχουν καθόλου μυρωδιά, και μόνο που ακούν την λέξη internet, το μυαλό του θα πηγαίνει στα ραδιοκύμματα,5G,κεραίες,ακτινοβολίες..ούτε που θα ξέρει οτι πρόκειτε για κάτι ενσύρματο για καλυψη γρήγορου διαδυκτίου που δεν τίθεται θέμα υγείας...κάτι και τα μερεμέτια που θα σκέφτεται..άν είναι και φιλοχρήματος τσιγγούνης μπορεί να νομίζει οτι θα του χαλάσουν την πολυκατοικία οι τεχνικοί..άστα..

Redmi By Xiaomi

18 minutes ago, kxtsao said:

ρώτησες όλους τους ιδιοκτήτες της οικοδομής αν συμφωνούν για οπτική ίνα; με την πλειοψηφία μπορεί να γίνει δουλειά 

Καλή ιδέα αυτό. Εν τω μεταξύ μαν, νομίζω εσύ πρέπει να ήσουν που είχες θέμα με μια τύπισσα για οπτική; Με κάποιον άλλον επίσης θυμάμαι το συζηταγα εδώ μέσα. Μου το θύμισες τώρα με τον Steve George που έχεις προφίλ 😜😅

24 minutes ago, kxtsao said:

Τυπικά (σύμφωνα με το νόμο) απαιτείται ομόφωνα αρνητική απόφαση για να μην γίνει δεκτή εγκατάσταση. Διαφορετικά, αρκεί να θέλει έστω ένας για να γίνει, χωρίς δυνατότητα άρνησης.

Βεβαίως ο ένας πρέπει να είναι ιδιοκτήτης, όχι απλά ενοικιαστής και επιπλέον πρέπει κάποιος να υπογράψει για την εγκατάσταση ως εκπρόσωπος πολυκατοικίας. Εν γένει εάν θέλει κάποιος να το κυνηγήσει, έχει εφόδια. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να μένεις στο ίδιο κτίριο με τους... αρνητές.

ναι, εγώ έχω θέμα με την οπτική ίνα και εξακολουθώ αν και φαίνεται πως θα ξεδιαλύνει αυτή την εβδομάδα 

KT23

On 12/2/2025 at 10:11 ΠΜ, Nikos_96 said:

Αυτό πού το είδες σαν προσφορά; μέσα στην εφαρμογή; όταν τελειώνουν τα συμβόλαια συνήθως εμφανίζουν ότι νά ναι προσφορές και ποσά.. Προσφορά θα ήταν άν το καινούριο πακέτο έβγενε λιγότερο απο το προηγούμενο. Τί 34.93€; Αγου παίρνεις το neo με 33€ και χωρίς δεσμέυσεις. Όχι μην το δεχτείς. για μένα άν έχεις κρατήσεις κάποιον αριθμό απο τα τμήματα προσφορών cosmote παρτους και πές τους οτι πλήρωνες τόσο, δέχτηκες προσφορά απο vodafone με λιγόυερα λεφτά και τί σου προτείνουν αυτοί γιατί είσαι ευχαρηστημένος.. Αν θέλουν μπορούν να στο κατεβάσουν..εγώ είμαι στο gigamax με 22,14€ και έχω ακούσει και αλλους με ακόμα μικρότερο ποσό να το έχουν..

Ναι στο app, και Γερμανό που ρώτησα την ίδια προσφορά βλέπει στο σύστημα

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power