paanos Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 1 ώρα πριν, Antonio21 said: Το 2009 είχα διαμάχη με την cosmote η Τηλεγνους ιδρύθηκε το 2017. Τυχόν χρέη από πριν είχαν καταχωρηθεί τότε. 1 ώρα πριν, elkons said: Εγώ χρωστάω 5,6 μήνες 30€ στη NOVA και με έχουν πρήξει λες και τα έχουν ανάγκη.. Αν δε τα δώσω καθόλου θα γίνει κάτι; Γενικά να σε κυνηγήσουν για 30€ νομικά δύσκολο, όμως το σίγουρο είναι ότι αυτό το χρέος χτυπάει σε κάθε εταιρία τηλεπικοινωνιών και φαίνεται ανεξόφλητο. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Ναι φαίνεται, απλώς με παίρνουν 3 φορές την εβδομάδα να μ τ λένε, είναι ψυχοφθόρο.. Αν είναι να γλυτώσω από αυτό θα τα δώσω αλλά πολύ σπαστικοί για μόνο 30€ δε θα με ξανά δουν. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 2 ώρες πριν, Antonio21 said: Δεν θα μπορούν να συμπληρώσουν τα 2 δις για επενδύσεις... 😂😂😂 Α ρε @elkons τι μας έκανες, ααααχ! 😂😂😂🤣🤣🤣😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, elkons said: Θα τους τα δώσω να τελειώνει και αυτό,γύφτοι όμως άλλοι αφήνουν τριψήφια .. Εγώ χρωστάω 290 Edited December 31, 2024 by Gv2008 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 2 ώρες πριν, paanos said: Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας. Γενικά εγγύηση ζητάνε σίγουρα αν ο πελάτης είχε οφειλές στον τηλεγνους (ακόμα και αν έχει εξοφληθεί). Από εκεί και πέρα, είναι και καμιά φορά λανθασμένη ένδειξη. Και σε εμένα η Vodafone είχε ζητήσει 150€ χωρίς λόγο τα οποία δεν έδωσα, για μια κάρτα δεδομένων (συμβολαιο), και 3 μήνες μετά που πήγα γραμμή κινητού εκεί δεν ζήτησαν. Επίσης εγγύηση ζητάνε συχνά αν ο πελάτης είναι υπήκοος εκτός ΕΕ. Στις τηλεπικοινωνίες -ακόμα- δεν μετράει η συμπεριφορά (χρέη, καθυστερήσεις) των συγγενών μας. Ισως προς τα εκεί πάμε όμως, με την εξέλιξη του τηλεγνους Και στην ενέργεια τα ίδια ακριβώς πρότυπα. Βέβαια εκεί άμα περάσεις γραμμή σε συγγενή με μεταβίβαση κάποιας σύνδεσης, το βλέπουν και ζητάνε εγγύηση μεγαλύτερη κλπ, δεν το αφήνουν έτσι. Αλλά να πρέπει εσύ να κάνεις κάτι δικό σου πχ νέα σύνδεση, να είσαι "καθαρός" και να κοιτάνε τη συμπεριφόρα του συγγενή, νομίζω ξεφεύγει λιγάκι από τα όρια της λογικής, αλλά όλα μπορούμε να τα περιμένουμε λολ Just now, Gv2008 said: Εγώ χρωστάω 290 Εγώ χρωστάω 290 44 minutes ago, elkons said: Ναι φαίνεται, απλώς με παίρνουν 3 φορές την εβδομάδα να μ τ λένε, είναι ψυχοφθόρο.. Αν είναι να γλυτώσω από αυτό θα τα δώσω αλλά πολύ σπαστικοί για μόνο 30€ δε θα με ξανά δουν. Μάγκες και γω για μια ξεχασμένη σταθερή, κάπου ένα 20αρικο χρωστάω. Και τους είπα ζητάτε ποσό για επανασύνδεση για τη γραμμή που μου διακόψατε (γνωστή τακτική της εταιρείας από εποχές wind -η νόβα γνήσιο τέκνο) , κρατήστε από τα λεφτά της επανασύνδεσης που δεν θα γίνει ποτέ και πατσίσαμε 😂😂😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 4 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ χρωστάω 290 300 ο θείος μου επειδή του τα ανανέωσαν όλα ξανά χωρίς τη θέληση του και έκανε τα πάντα φορητότητα 😂 Υ.Γ δε τον πήραν για αντιπροσφορά ούτε να τον ενοχλήσουν για τα λεφτά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Just now, elkons said: 300 ο θείος μου επειδή του τα ανανέωσαν όλα ξανά χωρίς τη θέληση του και έκανε τα πάντα φορητότητα 😂 Υ.Γ δε τον πήραν για αντιπροσφορά ούτε να τον ενοχλήσουν για τα λεφτά. Ούτε εμένα με έχουν ενοχλήσει, αλλά επειδή δεν θέλω να έχω χρέος, θα καταθέσω άμεσα την αγωγή για να σβηστούν 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 Μόνο για διψήφια ενοχλάν😂😂😃😃😃 Χαλάω την επένδυση τους,χιλια συγνώμη παιδιά δε θα ξανά γίνει με το νέο έτος θα τους τα δώσω να χτίσουν δίκτυο Συγνώμη νοβα 🫶 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 31, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2024 https://youtu.be/tFq4mZnqnAo?si=isyqMUvrVmn_YUbi 7 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 12 ώρες πριν, elkons said: Εγώ χρωστάω 5,6 μήνες 30€ στη NOVA και με έχουν πρήξει λες και τα έχουν ανάγκη.. Αν δε τα δώσω καθόλου θα γίνει κάτι; Αν στα χρωστούσαν εσένα, θα έλεγες τα ίδια; 4 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Αν στα χρωστούσαν εσένα, θα έλεγες τα ίδια; Ναι αλλά γιατί τους τα χρωστάει; Μήπως εκείνοι έκαναν κάτι και τον έδιωξαν από πελάτη; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 7 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Αν στα χρωστούσαν εσένα, θα έλεγες τα ίδια; Αν μου είχαν φερθεί σωστά δε με πειράζει. Για να φύγω όμως υπάρχει λόγος, δηλαδή αν εσύ είχες συμβόλαιο στην οποιαδήποτε εταιρία και δεν ήθελες να το ανανεώσεις και στο ανανεώνουν μόνοι τους,θα έμενες ακόμα πελάτης; θα πλήρωνες τέλη διακοπής για δικό τους λάθος; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 8 minutes ago, elkons said: Αν μου είχαν φερθεί σωστά δε με πειράζει. Για να φύγω όμως υπάρχει λόγος, δηλαδή αν εσύ είχες συμβόλαιο στην οποιαδήποτε εταιρία και δεν ήθελες να το ανανεώσεις και στο ανανεώνουν μόνοι τους,θα έμενες ακόμα πελάτης; θα πλήρωνες τέλη διακοπής για δικό τους λάθος; Θα έκανα αγωγή!! 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Just now, Antonio21 said: Θα έκανα αγωγή!! Με είχαν πάρει από τη Nova αν θέλουμε να το ανανεώσουμε είπα όχι (προφανώς η κλήση εχει ηχογραφηθεί) και τελικά ανανεώθηκε χωρίς την άδεια μου. Έχω ζητήσει την ηχογραφημένη κλήση για να πάει μαζί με τη καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Την κλήση δε τη πηρα ποτέ και η καταγγελία ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί οπότε δεν έχω ακόμα απάντηση . Τέλος πάντων γιατί είμαστε στο νήμα της Cosmote μη βγαίνω off topic. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Ζητήσατε εξηγήσεις; Τι σας είπαν; 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 3 minutes ago, Antonio21 said: Ζητήσατε εξηγήσεις; Τι σας είπαν; Τι εξηγήσεις αυτά που είπα παραπάνω έγινε,δε μπορεί να κάνει κάτι η εξυπηρέτηση πελατών. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου On 31/12/2024 at 6:51 ΜΜ, Gv2008 said: Εγώ χρωστάω 290 Εγώ 130€… μου έστειλαν χαρτί ότι πήγαν σε εισπρακτική από τη μαύρη… θα τα δώσω όμως κάποια στιγμή έτσι για το γαμωτο… 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου Όλοι μας χρωστάμε στο μαύρο δίκτυο Ώστε έτσι..γιαυτο δε μας βάζει n78 και mmwave παντού, χαλάμε τις επενδύσεις τους😂 1 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 1 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιανουαρίου 28 minutes ago, elkons said: Όλοι μας χρωστάμε στο μαύρο δίκτυο Ώστε έτσι..γιαυτο δε μας βάζει n78 και mmwave παντού, χαλάμε τις επενδύσεις τους😂 Μας τιμωρεί 🤣🤣🤣 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Θα σας χώσουν στην τηλενούς και μετά στην Cosmote θα σας ζητάνε εγγύηση ακόμα και για αγορά καρτοκινητού 😂😂 1 7 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Ότι θέλετε για εγγύηση εγώ εδώ θα σας καλύψω... 😂 ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI TO PANTEBOY ΣAΣ ME TON TEXNIKO TOY OMIΛOY OTE ΓIA THN ENEPΓOΠOIHΣH THΣ NEAΣ YΠHPEΣIAΣ EXEI ΠPOΓPAMMATIΣTEI ΓIA TIΣ 09/01/2025 METAΞY 11:00 EΩΣ 15:00 ΣTO XΩPO ΣAΣ. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΠOY EΠIΛEΓETE THN COSMOTE. Στέλνουν τεχνικό για να κάνει μέτρηση κτλ; 6 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Θα συνδέσει ρουτερ και θα γίνει η ενεργοποίηση της σταθερής Σε φίλο το πρωί πήγε ο τεχνικός έκανε τη διαδικασία με τη σταθερή και το απόγευμα συνδέθηκαν στα κινητά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 51 minutes ago, Antonio21 said: Ότι θέλετε για εγγύηση εγώ εδώ θα σας καλύψω... 😂 ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI TO PANTEBOY ΣAΣ ME TON TEXNIKO TOY OMIΛOY OTE ΓIA THN ENEPΓOΠOIHΣH THΣ NEAΣ YΠHPEΣIAΣ EXEI ΠPOΓPAMMATIΣTEI ΓIA TIΣ 09/01/2025 METAΞY 11:00 EΩΣ 15:00 ΣTO XΩPO ΣAΣ. ΣAΣ EYXAPIΣTOYME ΠOY EΠIΛEΓETE THN COSMOTE. Στέλνουν τεχνικό για να κάνει μέτρηση κτλ; Ναι, πρέπει να έρθει να βάλει το ρουτερ ώστε μετά να κονεξαρει στο καφάο. Δεν παίρνει πολύ ώρα 😜 50 minutes ago, elkons said: Θα συνδέσει ρουτερ και θα γίνει η ενεργοποίηση της σταθερής Σε φίλο το πρωί πήγε ο τεχνικός έκανε τη διαδικασία με τη σταθερή και το απόγευμα συνδέθηκαν στα κινητά. Unlimited ο φίλος; Για πες τιμουλες που πέτυχε. 😎 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου 2 minutes ago, johnny_htc said: Ναι, πρέπει να έρθει να βάλει το ρουτερ ώστε μετά να κονεξαρει στο καφάο. Δεν παίρνει πολύ ώρα 😜 Unlimited ο φίλος; Για πες τιμουλες που πέτυχε. 😎 Gigamax 20GB στα 16€ από το γνωστό 210 και 50αρα στα 28€ 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Just now, elkons said: Gigamax 20GB στα 16€ από το γνωστό 210 και 50αρα στα 28€ Εντάξει, not bad. Την 50αρα ίσως θα μπορούσε ελαφρώς 2 ευρώ κάτω πιστεύω, μικρό το "κακό" βέβαια. 😎 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts