Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι δεν ισχυει με πηρε ενας τυπος απο Cosmote κ μου έδωσε ενα τηλέφωνο της Bogorno να παρω εγω τηλ για να με διαγραψουν !

Ελεος ουτε sms ουτε τπτ!!!

Πως με χρεωνουν ετσι 2 μηνες;;;;κ παω καταστημα cosmote και μου λενε με φραγη στα 5ψηφια οτι θα σταματησει!!!

Δλδ κανενας υπευθυνος;

Σύμφωνα με την ΕΕΤΤ ο πάροχος δεν μπορει να παρέμβει. Υπεύθυνος ειναι ο χρήστης που το ενεργοποιεί και μόνο αυτός μπορει να το απενεργοποιήσει.

Ποιος είναι υπεύθυνος όταν ενεργοποιείται η υπηρεσία χωρίς να το έχεις ζητήσει, χωρίς να έχεις επισκεφτεί την ιστοσελίδα και χωρίς να σου έρθει μήνυμα για την ενεργοποίηση;

Απίθανο να έχει συμβεί αυτό που γράφεις.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

παιδια απο την πεμπτη προσπαθω μεσω fax να αλλαξω τον τροπο πληρωμης απο μετρητα σε πιστωτικη γιατι δεν μπορω λογω κινητικου προβληματος να παω σε καταστημα ενω το φαξ δευγει κανονικα απο μενα στην cosmote δεν μπορουν να το βρουν ευτυχως μου εδωσε μια υπαληλος ενα e-mail και τα εστειλα με pdf μπας και βρεθει λυση. η vodafone σε αυτο το κομματι ειναι αιωνες μπροστα
υπογραφή εκτός ορίων

Ποιος είναι υπεύθυνος όταν ενεργοποιείται η υπηρεσία χωρίς να το έχεις ζητήσει, χωρίς να έχεις επισκεφτεί την ιστοσελίδα και χωρίς να σου έρθει μήνυμα για την ενεργοποίηση;

Αυτός που σου πήρε το κινητό και εκανε όλα τα παραπάνω.

Αισιο τελος και για μενα τελικα, μιας και μου εδωσαν μια ικανοποιητικη τιμη για το Family L, στα €41,70 (μαζι με την εκπτωση σταθερου).

Χωρις να προβω σε φορητοτητα, απλα μιλωντας με το τμημα διακοπων, για μετατροπη των δυο νουμερων σε καρτοκινητα απο το Mobile XL οπου ηταν.

Ισως με φορητοτητα να επαιρνα τις τιμες που αναφερθηκαν απο αλλους για το Family L, οπως 37 ή 40, αλλα δεν ειχα χρονο να μπλεξω με ολα αυτα.

Εμενα 41,70 το δωσαν χωρις καν να μιλησω με το τμημα διακοπων,αρα δεν ειμαι καμια ιδιαιτερη προσφορα.Αν εκανες φορητοτητα,σιγουρα θα μπορουσες να παρεις καλυτερη προσφορα.Εμενα αν το προσφερουν γυρω στα 40 για 3 νουμερα θα το παρω,αλλιως θα παω σε καρτα what's up.

Πάει και το Spotify.... πέταξε!

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 27/10/2016 ΔEN ΘA ΠAPEXETAI ΠΛEON "TO ΠPONOMIAKO ΠAKETO SPOTIFY" MEΣΩ THΣ COSMOTE KAI ΘA ΔIAKOΠEI ΣTHN EΠETEIO AYTOMATHΣ ANANEΩΣHΣ TOY. AYTOMATA ΘA METAΦEPΘEITE ΣTHN YΠHPEΣIA SPOTIFY FREE XΩPIΣ XPEΩΣH. EAN EΠIΘYMEITE TO SPOTIFY PREMIUM MΠOPEITE NA TO AΠOKTHΣETE ΣTO SITE TOY SPOTIFY.

Εγώ μόλις ανανέωσα και το Spotify είναι ο κυριότερος λόγος που εμένα στην εταιρία.

Μπορώ να αλλάξω τώρα επικαλούμενος και αυτό. Είμαι στην εταιρία από την πρώτη μέρα που έφερε τo premium Spotify.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Stoupi
3>4

τους πηρα τηλεφωνο.εληξε η συμβαση λεει. ωραια αμα το παρει καμια βονταφον πχ εφυγα. τους βαρεθηκα. θα κανω και την καταγγελια αμεσα για το 5ευρο που ανεβασαν στοαπεριοριστα 65 και μην τον ειδατε τον παναη

κι εμενα μου ηρθε το μηνυμα και θεωρησα οτι ειναι μονο για μενα που λιγει σε λιγες μερες το συμβολαιο μου!

μεγαλη ξενερα πραγματικα αλλα δεν θα αλλαξω και εταιρεια για το spotify ουτε θα τους δινω 5 ή 7 ευρω το μηνα.

τι τιμη μπορω να πετυχω για να παρω το αντιστοιχο του 65 plus που εχω τωρα? εδινα 23 και μου πηγε 26 με τις αυξησεις το καλοκαιρι...

τους πηρα τηλεφωνο.εληξε η συμβαση λεει. ωραια αμα το παρει καμια βονταφον πχ εφυγα. τους βαρεθηκα. θα κανω και την καταγγελια αμεσα για το 5ευρο που ανεβασαν στοαπεριοριστα 65 και μην τον ειδατε τον παναη

Η Voda έχει το napster.

Καταγγελία πως και που κανείς;

κι εμενα μου ηρθε το μηνυμα και θεωρησα οτι ειναι μονο για μενα που λιγει σε λιγες μερες το συμβολαιο μου!

μεγαλη ξενερα πραγματικα αλλα δεν θα αλλαξω και εταιρεια για το spotify ουτε θα τους δινω 5 ή 7 ευρω το μηνα.

τι τιμη μπορω να πετυχω για να παρω το αντιστοιχο του 65 plus που εχω τωρα? εδινα 23 και μου πηγε 26 με τις αυξησεις το καλοκαιρι...

Σχετικό είναι αυτό. Εγώ πριν το βάλει η Cosmote το πλήρωνα και τώρα που θα αλλάξω πάροχο πάλι θα το πληρώνω. Με έχει βολέψει πολύ το Spotify στην καθημερινότητα μου.

Edited by Stoupi
3>4

Ξερει κανεις τι προσφορες παιζουν απο τις αλλες εταιριες για φορητοτητα;;;Εμενα δεν με εχει παρει κανεις,παρ'ολο που ληγει το συμβολαιο.Οταν τους καλεσα εγω,ιδιες τιμες δινουν περιπου με την κοσμοτε.

Πάει και το Spotify.... πέταξε!

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI AΠO 27/10/2016 ΔEN ΘA ΠAPEXETAI ΠΛEON "TO ΠPONOMIAKO ΠAKETO SPOTIFY" MEΣΩ THΣ COSMOTE KAI ΘA ΔIAKOΠEI ΣTHN EΠETEIO AYTOMATHΣ ANANEΩΣHΣ TOY. AYTOMATA ΘA METAΦEPΘEITE ΣTHN YΠHPEΣIA SPOTIFY FREE XΩPIΣ XPEΩΣH. EAN EΠIΘYMEITE TO SPOTIFY PREMIUM MΠOPEITE NA TO AΠOKTHΣETE ΣTO SITE TOY SPOTIFY.

Εγώ μόλις ανανέωσα και το Spotify είναι ο κυριότερος λόγος που εμένα στην εταιρία.

Μπορώ να αλλάξω τώρα επικαλούμενος και αυτό. Είμαι στην εταιρία από την πρώτη μέρα που έφερε τo premium Spotify.

Εμένα μου έστειλαν αυτό:

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H YΠHPEΣIA "ΠPONOMIAKO ΠAKETO SPOTIFY" ΠOY ΠAPEXETAI ΔΩPEAN ΣTO ΠPOΓPAMMA ΣYMBOΛAIOY ΘA ΔIAKOΠEI ME TH ΛHΞH TOY ΣYMBOΛAIOY ΣAΣ. AΠO THN IΔIA HMEP/NIA ΘA METAΦEPΘEITE AYTOMATA ΣTHN YΠHPEΣIA SPOTIFY FREE XΩPIΣ KAMIA XPEΩΣH. EAN EΠIΘYMEITE NA ΣYNEXIΣETE ΣTO SPOTIFY PREMIUM EΠIΣKEΦTEITE TO SITE TOY SPOTIFY.

Το θέμα είναι ότι έχω συμβόλαιο για κάνα χρόνο ακόμα. Άρα γι' αυτόν τον χρόνο θα έχω κανονικά δωρεάν το premium, έτσι δεν είναι;

Και μετά το spotify, τι; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

Εμένα μου έστειλαν αυτό:

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI H YΠHPEΣIA "ΠPONOMIAKO ΠAKETO SPOTIFY" ΠOY ΠAPEXETAI ΔΩPEAN ΣTO ΠPOΓPAMMA ΣYMBOΛAIOY ΘA ΔIAKOΠEI ME TH ΛHΞH TOY ΣYMBOΛAIOY ΣAΣ. AΠO THN IΔIA HMEP/NIA ΘA METAΦEPΘEITE AYTOMATA ΣTHN YΠHPEΣIA SPOTIFY FREE XΩPIΣ KAMIA XPEΩΣH. EAN EΠIΘYMEITE NA ΣYNEXIΣETE ΣTO SPOTIFY PREMIUM EΠIΣKEΦTEITE TO SITE TOY SPOTIFY.

Το θέμα είναι ότι έχω συμβόλαιο για κάνα χρόνο ακόμα. Άρα γι' αυτόν τον χρόνο θα έχω κανονικά δωρεάν το premium, έτσι δεν είναι;

Να εκεί είναι το θέμα. Θα κοπεί και σε εσένα όπως εμένα που ανανέωσα πριν λίγες μέρες.

Και τους ρώτησα για το συγκεκριμένο θέμα:

Το Spotify θα μείνει όπως το έχετε μέχρι στιγμής. Μου απάντησαν τότε. Πριν δέκα μέρες.

3>4

Κάποιος που έχει ενεργοποίησε νομίζω το Spotify ή το δικαιουτε μέσω του προγράμματος του,έχει επικοινωνεί με την cosmote αν μπορεί να διακόψει ατελως το συμβόλαιο τού?

Προσωπικά πριν από λίγο επικοινώνησα μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο site και πετιμές απάντηση.

Καταγγελία συμβασης γινετε με φορητοτητα.

Εγώ έχω το παλιο 45 νομίζω με 35 ευρώ και λήγει..ξ cosmote μου έστειλε ένα μήνυμα για ανανέωση με μια διεύθυνση url αλλά έλεγε πως δεν εχω ακόμη το δικαίωμα.με πήρε η voda και η wind σημερα.η πρώτη μου δίνει 1500 λεπτά προς όλους και 1500 μηνύματα και 2gb με 38.50€ και η δεύτερη 5 gb ίντερνετ με 30€ αλλά δεν παω λόγω σήματος..Έκανα αίτηση στην voda.σε περίπτωση που με καλέσει η cote με 30€ τι να ζητήσω πανω κατω..πιο πολυ με ενδιαφέρει το ίντερνετ

Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

Κάποιος που έχει ενεργοποίησε νομίζω το Spotify ή το δικαιουτε μέσω του προγράμματος του,έχει επικοινωνεί με την cosmote αν μπορεί να διακόψει ατελως το συμβόλαιο τού?

Προσωπικά πριν από λίγο επικοινώνησα μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο site και πετιμές απάντηση.

Καταγγελία συμβασης γινετε με φορητοτητα.

Εγώ κίνησα τις διαδικασίες για φορητότητα.

Μίλησα πολλές φορές με Cosmote για το θέμα και ούτε αναπροσαρμογή συμβολαίου δεν δέχονται. Μιλάμε για 18μηνο συμβόλαιο το οποίο το ανανέωσα πριν λίγες μέρες. Δεν πάνε καθόλου καλά μου φαίνεται αυτοί. Δεν αιτήθηκαν συμβόλαιο με τις ίδιες παροχές και λιγότερα χρήματα, ζήτησα μικρότερο συμβόλαιο επειδή θα πρέπει να πληρώσω και 7+7 € για δυο συμβόλαια παρά πάνω. Και τζίφος. Περισσότερο αυτό με ενόχλησε παρά όλα τα αλλά.

3>4

Να εκεί είναι το θέμα. Θα κοπεί και σε εσένα όπως εμένα που ανανέωσα πριν λίγες μέρες.

Και τους ρώτησα για το συγκεκριμένο θέμα:

Το Spotify θα μείνει όπως το έχετε μέχρι στιγμής. Μου απάντησαν τότε. Πριν δέκα μέρες.

Θα κοπεί αλλά με τη λήξη του συμβολαίου μου, έτσι δεν είναι; Έτσι λένε στο μήνυμα που μου έστειλαν και ανάρτησα παραπάνω.

Αλήθεια, μπορώ μέσω της εφαρμογής της Cosmote να δω πότε ακριβώς λήγει το 18μηνο συμβόλαιο μου; Αλλιώς, από πού μπορώ να το δω;

Edited by mplamplakas

Θα κοπεί αλλά με τη λήξη του συμβολαίου μου, έτσι δεν είναι; Έτσι λένε στο μήνυμα που μου έστειλαν και ανάρτησα παραπάνω.

Αλήθεια, μπορώ μέσω της εφαρμογής της Cosmote να δω πότε ακριβώς λήγει το 18μηνο συμβόλαιο μου; Αλλιώς, από πού μπορώ να το δω;

Το άλλαξαν το μήνυμα σίγουρα.

Εμένα δεν ήρθε έτσι και μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και μου είπαν πως θα κοπεί και σε εμένα και σε όλους. Μάλλον κάτι άλλαξε και όσοι έχουμε συμβόλαιο (εγώ το ανανέωσα πριν λίγες ημέρες να φανταστείς)

πιθανόν να την γλειτωσουμε μέχρι τη λήξη του. Θα πάρω πάλι αύριο για διευκρινίσεις.

3>4

Το άλλαξαν το μήνυμα σίγουρα.

Εμένα δεν ήρθε έτσι και μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και μου είπαν πως θα κοπεί και σε εμένα και σε όλους. Μάλλον κάτι άλλαξε και όσοι έχουμε συμβόλαιο (εγώ το ανανέωσα πριν λίγες ημέρες να φανταστείς)

πιθανόν να την γλειτωσουμε μέχρι τη λήξη του. Θα πάρω πάλι αύριο για διευκρινίσεις.

Οκ. Ό,τι μάθεις, γράψ' το εδώ να ξέρουμε.

Σ' ευχαριστώ.

Κάτι άλλο τώρα. Πριν λίγο μου ήρθε αυτό το μήνυμα από Cosmote:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOTE: ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΣΤΕΙΛΤΕ 11 ΣΤΟ 1256 ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 11 Ν. 3471/2006 ΕΩΣ 31/10/16. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΤΕ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟ 12485 ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ‘Η ΣΤΑΘΕΡΟ COSMOTE. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ, ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤE ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ http://www.cosmote.gr/mitroo11

Ερώτηση: Τι είδους διαφημιστικούς σκοπούς από "οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο" εννοούν; Υπάρχει περίπτωση να είναι ψιλοκολπάκι και να έχει να κάνει με τα τηλέφωνα που σε παίρνουν από άλλες εταιρείες κινητής όταν πας να κάνεις φορητότητα ή έστω όταν σε παίρνουν από μόνοι τους για να σου προσφέρουν ένα δελεαστικό συμβόλαιο;

Παίζει κάτι τέτοιο (να "κόψουν" τις άλλες εταιρείες από τις προσφορές, κάτι που θα λειτουργήσει σε βάρος του χρήστη) ή λέω βλακείες;

Κάνοντας εγγραφή στο μητρώο του άρθρου 11 δεν θα δίνει τον αριθμό σου (τα προσωπικά στοιχεία έτσι και αλλιώς δεν τα δίνει) σε εταιρείες προώθησης προϊόντων πχ να σε πέρνει ή wind και να σου προτείνει συμβόλαιο. Είναι προσωπικό σου δικαίωμα αυτό και είναι νόμος του κράτους το μητρώο του άρθρου 11 και δεν είναι κολπάκι. Εγώ είμαι περίπου 4 χρόνια στο μητρώο και έχω γλιτώσει κάτι ενοχλητικές κλήσεις στα 3 με 4 το μεσημέρι από wind kai vodafon. Στο διάστημα αυτό έκανα 2 αιτήσεις φορητότητας για καλύτερο συμβόλαιο και δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα το μητρώο.

Κάνοντας εγγραφή στο μητρώο του άρθρου 11 δεν θα δίνει τον αριθμό σου (τα προσωπικά στοιχεία έτσι και αλλιώς δεν τα δίνει) σε εταιρείες προώθησης προϊόντων πχ να σε πέρνει ή wind και να σου προτείνει συμβόλαιο. Είναι προσωπικό σου δικαίωμα αυτό και είναι νόμος του κράτους το μητρώο του άρθρου 11 και δεν είναι κολπάκι. Εγώ είμαι περίπου 4 χρόνια στο μητρώο και έχω γλιτώσει κάτι ενοχλητικές κλήσεις στα 3 με 4 το μεσημέρι από wind kai vodafon. Στο διάστημα αυτό έκανα 2 αιτήσεις φορητότητας για καλύτερο συμβόλαιο και δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα το μητρώο.

Σ' ευχαριστώ! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μέχρι τις 31/10; Αργότερα δεν μπορείς να εγγραφείς στο μητρώο 11;

Σ' ευχαριστώ! Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μέχρι τις 31/10; Αργότερα δεν μπορείς να εγγραφείς στο μητρώο 11;

...ή κάτι ετοιμάζουν πάλι.

Θα δώσουν στοιχεία για διαφήμισης και είναι ένα μήνυμα για να είναι καλυμμένοι μάλλον.

Δεν βρίσκω άλλο λόγο στο γιατί τώρα και μάλιστα με προθεσμία.

3>4

...ή κάτι ετοιμάζουν πάλι.

Θα δώσουν στοιχεία για διαφήμισης και είναι ένα μήνυμα για να είναι καλυμμένοι μάλλον.

Δεν βρίσκω άλλο λόγο στο γιατί τώρα και μάλιστα με προθεσμία.

Αν γραφτείς στο 11, δεν σημαίνει οτι δεν δίνουν τα στοιχεία σου (που ετσι κι αλλοιώς δεν τα δίνουν). Το αντίθετο. Τα δίνουν σε όλες τις εταιρίες που κανουν προωθητικες με τη σημείωση οτι δεν θες κλήσεις.

Ποιο ειναι το κέρδος της COSMOTE? Μα φυσικά δεν κινδυνεύει να σε παρει κανεις για προφορά να φύγεις.

Οκ. Ό,τι μάθεις, γράψ' το εδώ να ξέρουμε.

Σ' ευχαριστώ.

Μόλις μίλησα μαζί τους και τους ρώτησα για πιο λόγο σε μερικούς συνδρομητές θα παρέχεται η υπηρεσία μέχρι το τέλος του συμβολαίου τους και σε άλλους στις 27/10/2016.

Η απάντηση ήταν σχετικά.. απλή.

Για αυτούς που είναι παλιοί συνδρομητές της υπηρεσίας, όπως εγώ για παράδειγμα, και έχουν περάσει χρόνια από την ενεργοποίηση της συνδρομής τους, θα κοπεί στις 27/10/2016 για τους υπόλοιπους (που δεν το έχουν χαρεί ακόμη, λέω εγώ.) θα συνεχιστεί μέχρι τη λήξη του συμβολαίου τους.

Αυτά τα λίγα.

3>4