Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα πακέτα για Mobile Internet είναι το πρώτο πινακάκι σε αυτήν την σελίδα? Το Student είναι φοιτητικό να υποθέσω?

Ρε παιδιά με πήραν τηλ. από μια εταιρία που λέγεται Σ Κ Εισαγωγική (εδραύει στη Θεσσαλονίκη), και μου έδωσαν μια προσφορά για να φύγω από το δίκτυο μου (Wind) και να πάω στην Cosmote.

Μου είπαν λοιπόν τα εξής:

25 ώρες κλήσεις προς κινητά Cosmote + όλα τα σταθερά δίκτυα

1500 sms προς Cosmote

2 ώρες κλήσεις προς άλλα δίκτυα κινητής

120 sms προς άλλα δίκτυα

160 ευρώ επιδότηση

Σαν πρόγραμμα ακούγεται αρκετά δελεαστικό. Αλλά έψαξα στο cosmote.gr και δε βρήκα κάποιο πρόγραμμα με τέτοια χαρακτηριστικά. Πήραν κανέναν από εσάς τηλ. με κάτι αντίστοιχο? Φοβάμαι μήπως υπάρχει καμιά παγίδα από πίσω...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=269206

Αυτή είναι μια απορία ενός φίλου σε ένα άλλο τόπικ.

Κι εμένα με κάλεσαν από τη συγκεκριμένη εταιρεία,και μου έκαναν μια εξαιρετική προσφορά(για φορητότητα 2 αριθμών που ειναι στο όνομα του πατέρα μου,ένας στη WIND και ένας στη VF),για αυτό και φοβάμαι μήπως είναι παγίδα.

Μου προσφέρουν συγκεκριμένα 2 πακέτα,ένα Απεριοριστα 35 και ένα 45,με 10Ε έκπτωση στο καθένα(για ένα χρόνο).Ξέρω πως ισχύουν για πακέτα.

Ε λοιπόν,δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία αυτής της εταιρείας,μολονότι με κάλεσαν από WIND & VF για να με ρωτήσουν το λόγο για τον οποίο αλλάζω δίκτυο.Εννοώ,δηλαδή δε μπορούσε η Cosmote να με καλέσει?

Αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρια,και ειδικά αν έχει ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία(έχει πάρει συσκευή και κάρτα SIM σύνδεση,ακόμα καλύτερα αν του έχει έρθει λογαριασμός κλπ),θα το εκτιμούσα αν το ανέφερε,να σιγουρευτώ.

H τουλάχιστον ποιο είναι το κατάλληλο τηλέφωνο,ώστε να καλέσω για να μάθω αν συνεργάζονται οι 2 εταιρείες?

Ευχαριστώ..

Στις προηγούμενες σελίδες δε βρήκα κάποια αναφορά σε αυτή την εταιρεία,στο άλλο τόπικ δεν υπήρξε σαφής απάντηση,μόνο εικασίες. :wacko:

Οι προσφορές που αναφέρετε δεν είναι κάτι το καινούριο! Αυτό που παραθέτεις σα quote (που είδες σε άλλο topic όπως λες), είναι η ακριβής περιγραφή του Απεριόριστα 35 (εντάξει αντί να πει 1500', λέει "ψαρωτικά" 25 ώρες - αν κάνεις τον πολλαπλασιασμό το ίδιο είναι)! Οπότε δεν καταλαβαίνω το λόγο να σου φαίνεται περίεργο..

Για να σιγουρευτείς, μπορείς να καλέσεις το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Cosmote. 1212 από κινητό Cosmote, 13838 από σταθερό και 6971001212 από οπουδήποτε. Πες τους το όνομα της εταιρίας και ρώτα τους "τι γίνεται ρε παιδιά;"... :D

Οι προσφορές ισχύουν για αιτήσεις μέχρι 03/04, αλλά πρόσεχε με τη συγκεκριμένη εταιρία. Κάνε σαφές ότι μιλάμε για φορητότητα 2 αριθμών, ότι δεν θα σου ενεργοποιήσουν καποια άλλη σύνδεση παράλληλα και πρόσεξε πολύ τι θα υπογράψεις όταν έρθει το courier.

Αυτή είναι μια απορία ενός φίλου σε ένα άλλο τόπικ.

Κι εμένα με κάλεσαν από τη συγκεκριμένη εταιρεία,και μου έκαναν μια εξαιρετική προσφορά(για φορητότητα 2 αριθμών που ειναι στο όνομα του πατέρα μου,ένας στη WIND και ένας στη VF),για αυτό και φοβάμαι μήπως είναι παγίδα.

Μου προσφέρουν συγκεκριμένα 2 πακέτα,ένα Απεριοριστα 35 και ένα 45,με 10Ε έκπτωση στο καθένα(για ένα χρόνο).Ξέρω πως ισχύουν για πακέτα.

Ε λοιπόν,δεν είμαι σίγουρος για την αξιοπιστία αυτής της εταιρείας,μολονότι με κάλεσαν από WIND & VF για να με ρωτήσουν το λόγο για τον οποίο αλλάζω δίκτυο.Εννοώ,δηλαδή δε μπορούσε η Cosmote να με καλέσει?

Αν κάποιος έχει ανάλογη εμπειρια,και ειδικά αν έχει ήδη ολοκληρώσει τη διαδικασία(έχει πάρει συσκευή και κάρτα SIM σύνδεση,ακόμα καλύτερα αν του έχει έρθει λογαριασμός κλπ),θα το εκτιμούσα αν το ανέφερε,να σιγουρευτώ.

H τουλάχιστον ποιο είναι το κατάλληλο τηλέφωνο,ώστε να καλέσω για να μάθω αν συνεργάζονται οι 2 εταιρείες?

Ευχαριστώ..

Στις προηγούμενες σελίδες δε βρήκα κάποια αναφορά σε αυτή την εταιρεία,στο άλλο τόπικ δεν υπήρξε σαφής απάντηση,μόνο εικασίες. :wacko:

Η απορία που έκανες quote φίλε μου είναι δική μου, και για να κάνω κι ένα update όσων αφορά το τι έκανα τελικά (μιας και το original topic που άνοιξα κλειδώθηκε), πήγα σήμερα σε έναν Γερμανό και έκανα τελικά φορητότητα από τη Wind που ήμουν στην Cosmote.

Όπως μου είχε απαντήσει κι ένα παλικάρι στο άλλο topic, το -10€ είναι έκπτωση της Cosmote, οπότε δεν είναι ανάγκη να το προχωρήσεις μέσω της άγνωστης Σ Κ Εισαγωγικής...

Επίσης, αν δεν θέλεις επιδότηση (όπως δεν ήθελα εγώ μιας και είμαι ευχαριστημένος από το 5800ΧΜ μου), το ποσό της επιδότησης απλά μοιράζεται ισόποσα, και αφαιρείται από τα πάγια κάθε μήνα. Έτσι π.χ. εγώ που έκανα φορητότητα στο Απεριόριστα 35 σήμερα θα πληρώνω κάθε μήνα 35,59€ - 10€ έκπτωση - (160€/12 μήνες) + 3,xx τέλη κινητής ~ 17-18€ πάγιο...

Εντωμεταξύ πριν λίγο πρόσεξα μια διαφήμιση της Cosmote που έλεγε για δωρεάν κινητό (και τα ψιλά γραμματάκια που έτρεχαν κάτω νομίζω πως έλεγαν για κινητό αξίας ως 600€). Δε πρόλαβα να ακούσω ακριβώς τι έλεγε όμως. Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω να με ενημερώσει? Γιατί αύριο θα μεταφέρω και της γυναίκας το κινητό από Wind σε Cosmote, οπότε ίσως τσιμπήσω και καμιά τρελή συσκευή με Αndroid αν είναι τσάμπα :P

H βλακεία βέβαια φίλε είναι πως ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία φορητότητας,και δεν ξέρω τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση.

Καταλαβαίνω πως μπορώ κι εγώ να πάω στη Cosmote ή τον Γερμανό και το έχω σκεφτεί.Εν των μεταξύ προσπαθούσα όλο το απόγευμα να πιάσω γραμμή στο τμήμα Εξυπ. πελατών της Cosmote,από σταθερό και κινητό,αλλά συνέχεια έπεφτε η γραμμή,δηλαδή δε μπόρεσα να λύσω την απορία μου,αν συνεργάζονται με την Κ Σ.

Πάντως αν ισχύει αυτό για τα 600Ε,σωστά μου έλεγαν από την Κ Σ πως δε μπορούν να μου προσφέρουν τα HD2-3Gs.

Από συσκευή,μπορείς να πάρεις το Hero,που το έψαξα πολύ αυτές τις μέρες,και είναι εξαιρετικό.Βλακεία σου που δεν έκανες μαζί και τους 2 αριθμούς φορητότητα,να πάρεις μια μεγάλη επιδότηση.

πχ Εμένα μου προσέφεραν το Hero με 100Ε ,με ένα απεριόριστο 45,κι ένα 35.

UniqueGR σίγουρα μιλάμε για φορητότητα,αφού οι Wind και VF με κάλεσαν να με ρωτήσουν γιατί αλλάζω εταιρεία.Για επιπρόσθετο αριθμό δεν ξέρω,και ελπίζω να μην παίζει κάποιο κόλπο.¨οταν λες για τη συγκεκριμένη εταιρεία,ξέρεις κάτι,ή απλά το ψυλιάζεσαι όπως εγώ?

Αύριο θα πάω σε ένα κατάστημα Cosmote να ρωτήσω.

εγω "προλαβα" και εκανα 2 συνδεσεις στην ΣΚ Εισαγωγικη απεριοριστα 35 και μου δωσανε 2 συσκευες νοκια 5800 με 85 ευρω. Μου τα φερανε υπεγραψα τα συμβολαια και ολα καλα. Βεβαια ειχα παρει την cosmote και μου ειπανε πως υπαρχει αυτη η εταιρεια, αλλα αν ηθελα να πηγαινε και σε ενα ΟΤΕShop. Βεβαια πριν απο μια εβδομαδα το OTEShop σερρων εδινε το νοκια 180 ευρω.

Πράγματι υπάρχει αυτή η εταιρεία,και είναι επίσημος συνεργάτης της Cosmote,όπως μου απάντησαν.Οπότε λογικά κανένα πρόβλημα.

Από την άλλη με τρώει να πάρω,iPhone 3Gs ή HTC HD2,ενώ το καλύτερο που μου προσφέρει η ΣΚ είναι το Hero(σύντομα ως θέμα στους διαξιφισμούς).Για αυτό θα πάω τώρα σε ένα κατάστημα Cosmote,και αν μου το προσφέρουν σε καλή τιμή,θα πάω στο κατάστημα να κάνω τη σύνδεση και θα το ακυρώσω από τη ΣΚ.

Γενικά λόγους για να ψάχνομαι ψάχνω...:happy:

Edited by ceidmaster

εγω "προλαβα" και εκανα 2 συνδεσεις στην ΣΚ Εισαγωγικη απεριοριστα 35 και μου δωσανε 2 συσκευες νοκια 5800 με 85 ευρω. Μου τα φερανε υπεγραψα τα συμβολαια και ολα καλα. Βεβαια ειχα παρει την cosmote και μου ειπανε πως υπαρχει αυτη η εταιρεια, αλλα αν ηθελα να πηγαινε και σε ενα ΟΤΕShop. Βεβαια πριν απο μια εβδομαδα το OTEShop σερρων εδινε το νοκια 180 ευρω.

Δηλαδη μπορουμε απο oteshop να παρουμε το nokia 5800 με 42,5ε με συνδεση στο απεριοριστα 35;;

edit: 34.7e εχει στο απεριοριστα 35 απ το site της cosmote.

Edited by nikosst

Καλησπερα παιδες κ απο μενα!Σορρυ αν ρωταω τα ιδια κ τα ιδια αλλα μολις εμαθα κ εγω για τις καινουργιες προσφορες της Cosmote οποτε ειμαι λιγο (μαλλον πολυ) μπερδεμενος!

Λοιπον εχουμε κ λεμε!

Πριν 2 μηνες περιπου εκανα αιτηση αλλαγης προγραμματος απο ενα που ειχα με χρονο ομιλιας (δε θυμαμαι ποιο) σε καρτοσυμβολαιο 25 επειδη ειχα μεγαλους λογαριασμους.Την περασμενη εβδομαδα εκανα ανανεωση της συμβασης κ την επιδοτηση 90ευρω που μου εδιναν την εβαλα να αφαιρειται απο τους λογαριασμους (7.5 ευρα το μηνα).Τωρα ομως ειδα οτι με συμφερει καλυτερα το απεριοριστα 35!Μπορω να μεταβω σε αυτο?Η μειωση 10 ευρω το μηνα θα ισχυσει για μενα?Επιδοτηση προφανως δε θα εχω σωστα?Κ με την μειωση 7.5 ευρω που εκανα πριν μια βδομαδα τι θα ισχυσει?Την χανω?Απο οτι ειδα η προσφορα ισχυει μεχρι Μ. Σαββατο οποτε μενουν 3 μερες για να αποφασισω!

Ευχαριστω για τη βοηθεια!

Παιδιά αυτό το καιρό ψάχνω να αγοράσω κινητό. Μια φίλη μου που δουλεύει στο Γερμανό μου είπε χθες οτι τους ήρθε σήμα για μια καινούρια προσφορά που αφορά τα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ τις cosmote. Μου είπε οτι θα κρατήσει για λίγες μέρες οπότε σήμερα το πρωί πέρασα από ένα Γερμανό για να ρωτήσω. Μου είπαν ότι εάν κάνω σύνδεση στο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ 45 θα έχω έκπτωση 10 ευρώ στο πάγιο (δλδ σαν να πληρώνω ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ 35) και μπορώ να πάρω όποια συσκευή θέλω με 300 ευρώ έκπτωση. Αντίστοιχα μου είπε ότι στο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ 55 θα έχω 10 ευρώ έκπτωση στο πάγιο και 400 ευρώ έκπτωση σε συσκευή. Και για ένα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ακόμα μου είπε αλλά δεν το συγκράτησα γιατί πρωσοπικά δεν με ενδιέφερε.Την βρίσκω πολύ καλή την προσφορά και μάλλον θα πάρω στο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ 55 το OMNIA II (74 ευρώ) ή το IPHONE (179 ευρώ) αύριο, με 45 ευρώ πάγιο :) . Η προσφορά ισχύει από σήμερα μέχρι και το Σάββατο.

φιλε μου η προσφορα ειναι γνωστη εδω και καποιες μερες.

να σαι καλα ομως για τον κοπο που εκανες να ποσταρεις εδω.

δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα νομιζω οτι το iphone ΣΥΝΗΘΩΣ το εξαιρουν απο τετοιου ειδους προσφορες για διαφορους λογους.θα εχει ενδιαφερον ομως να μας πεις αυριο αν το πηρες με την εκπτωση.

φιλε μου η προσφορα ειναι γνωστη εδω και καποιες μερες.

να σαι καλα ομως για τον κοπο που εκανες να ποσταρεις εδω.

δεν θελω να σε στενοχωρησω αλλα νομιζω οτι το iphone ΣΥΝΗΘΩΣ το εξαιρουν απο τετοιου ειδους προσφορες για διαφορους λογους.θα εχει ενδιαφερον ομως να μας πεις αυριο αν το πηρες με την εκπτωση.

Sorry,δεν το ήξερα ότι ήταν γνωστή η προσφορά. Σήμερα στον Γερμανό ρώτησα συγκεκριμένα για το Iphone, και μου είπαν ότι με την προσφορά στο ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ 55 βγαίνει 179 ευρώ. Βέβαια δεν το πολυέψαξε η πωλήτρια (βασικά νομίζω ότι απλά αφέρεσε 400 ευρώ από την τιμή του,χωρίς να πολυψάξει εάν είναι στα κινητά που αφορά η προσφορά). Αύριο θα ξέρω σίγουρα :)

Καλά έκανες και την ανάφερες γιατί όσα post και αν διάβασα κανένα δεν ήταν ξεκάθαρο όπως το δικό σου.

Για το απεριόριστο 35 ξέρουμε τι ισχύει;

Edited by kokorets

εμένα μου το προσεφεραν στην Cosmote,με 2 αριθμούς έναν στο 35,κι έναν στο 45, τσάμπα..Οπότε προσφέρεται...

Όπως και το HD2 τελικά,απλά για αυτό θα πληρώσεις κάτι,ότι πρόγραμμα και αν βάλεις.Δηλαδή εμένα στα παραπάνω προγράμματα μου το έδιναν 150 νομίζω..:mad:

Καλά έκανες και την ανάφερες γιατί όσα post και αν διάβασα κανένα δεν ήταν ξεκάθαρο όπως το δικό σου.

Για το απεριόριστο 35 ξέρουμε τι ισχύει;

Για το απεριοριστο 35 δεν είχε καμία προσφορά όσον αφορά την έκπτωση σε κάποια συσκευή (τουλάχιστον δεν μου είπαν κάποια προσφορά). Μου είπαν κατευθείαν για το απεριόριστο 45 που πέφτει στην τιμή του 35, μετά για το απεριόριστο 55 και για ένα ακόμα απεριόριστο,μεγαλύτερο από το 55 (δεν το συγκράτησα,επειδή δεν με ενδιέφερε :( )

Για το απεριοριστο 35 δεν είχε καμία προσφορά όσον αφορά την έκπτωση σε κάποια συσκευή (τουλάχιστον δεν μου είπαν κάποια προσφορά). Μου είπαν κατευθείαν για το απεριόριστο 45 που πέφτει στην τιμή του 35, μετά για το απεριόριστο 55 και για ένα ακόμα απεριόριστο,μεγαλύτερο από το 55 (δεν το συγκράτησα,επειδή δεν με ενδιέφερε :( )

Εγώ πάντως ρώτησα σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σήμερα και μου την είπαν κανονικά την προσφορά: για το ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ-35 που ρώτησα, -10 ευρώ/μήνα στο πάγιο και 300ευρώ έκπτωση για συσκευή. :)

Είχε η μητέρα μου μια επιδότηση 80€ και εγκρίθηκε αύξησή της στα 140€. Πήγε να την χρησιμοποιήσει ως μείωση παγίου και δεν το δέχθηκαν. Γίνεται λέει μόνο για αγορά συσκευής.

Εγώ πάντως ρώτησα σε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ σήμερα και μου την είπαν κανονικά την προσφορά: για το ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ-35 που ρώτησα, -10 ευρώ/μήνα στο πάγιο και 300ευρώ έκπτωση για συσκευή. :)

εχεις απόλυτο δίκιο, τα σημείωσα πάνω σε ένα διαφημιστικό, και τώρα που το βλέπω στα απεριόριστα 35-45 έχει την ίδια έκπτωση (300 ευρώ). Δικό μου λάθος :(

Είχε η μητέρα μου μια επιδότηση 80€ και εγκρίθηκε αύξησή της στα 140€. Πήγε να την χρησιμοποιήσει ως μείωση παγίου και δεν το δέχθηκαν. Γίνεται λέει μόνο για αγορά συσκευής.

Έτσι είναι. Σαν έκπτωση συσκευής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το αρχικό ποσό. Απλά επειδή τώρα πλέον φαινεται μόνο το 140 στο σύστημά τους θα πρέπει να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση (νόμίζω καθημερινές μέχρι τις 5 το απόγευμα λειτουργεί το αρμόδιο τμήμα) και να ζητήσετε να το επαναφέρουν στα 80 ευρώ για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν έκπτωση.

Έτσι είναι. Σαν έκπτωση συσκευής μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο το αρχικό ποσό. Απλά επειδή τώρα πλέον φαινεται μόνο το 140 στο σύστημά τους θα πρέπει να μιλήσετε με την εξυπηρέτηση (νόμίζω καθημερινές μέχρι τις 5 το απόγευμα λειτουργεί το αρμόδιο τμήμα) και να ζητήσετε να το επαναφέρουν στα 80 ευρώ για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν έκπτωση.

Ρε παιδιά, για το ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ-35 στο http://www.e-cosmote.gr δίνει έκπτωση αντί επιδότησης >12 ευρώ το μήνα! Για δείτε το! ;)

Ρε παιδιά, για το ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ-35 στο www.e-cosmote.gr δίνει έκπτωση αντί επιδότησης >12 ευρώ το μήνα! Για δείτε το! ;)

Tι εννοείς; Ισχύει για ανανέωση;

Edited by soublaki-3

Ρε παιδιά, για το ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ-35 στο http://www.e-cosmote.gr δίνει έκπτωση αντί επιδότησης >12 ευρώ το μήνα! Για δείτε το! ;)

Tι εννοείς;

Τι να εννοώ; Αυτό που γράφω! :p Ότι εάν το κατάλαβα σωστά, δίνει κάθε μήνα έκπτωση στο πάγιο (για μη-χρήση επιδότησης αγοράς συσκευής) ένα αρκετά μεγάλο ποσό! Στο 12μηνο εάν θυμάμαι καλά βγαίνει ~155 ευρώ! Τσεκάρετε το! ;)