Antonio21 Δημ. Χθες στς 12:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:02 πμ Σκέφτομαι τον άλλον μήνα να ζητήσω προσφορά για Φορητοτητα για το gigamax 10 για την γυναίκα μου γιατί με την Nona δεν.... Ελπίζω να μην μου ζητήσουν πάλι 100€ εγγύηση. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 12:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:25 πμ 22 minutes ago, Antonio21 said: Σκέφτομαι τον άλλον μήνα να ζητήσω προσφορά για Φορητοτητα για το gigamax 10 για την γυναίκα μου γιατί με την Nona δεν.... Ελπίζω να μην μου ζητήσουν πάλι 100€ εγγύηση. Της φτάνουν τα 10GB;,όταν λες δεν; Άμα πάει στο όνομα της μπορεί να μη ζήσουν εγγύηση αλλά δοκίμασε και σε εσένα μήπως και δε ζητήσει,έχεις ήδη σταθερή θα δώσει καλή τιμή. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 02:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 02:00 πμ Άμα πάει στο όνομα της κάνω μεταβίβαση δηλ της γραμμής κατά 99% δεν θα ζητήσει εγγύηση όπως έγινε στην μητέρα μου το δικό μου αφμ έχει πρόβλημα. Θα δω τι τιμή θα δώσει σε μένα και τι τιμή σε εκείνη θα πάω σε κατάστημα. Δεν έχει καλό σήμα στο σπίτι στο Κερατσίνι και γενικά όπου κινείτε στα πέριξ.. 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 03:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:59 μμ Καλό απόγευμα σε όλη την παρέα. Μία ερώτηση για να πάρω προσφορά για μια σύνδεση gigamax να πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός η να πάρω πάλι τηλέφωνο; Έχουν ίδιες προσφορές; 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. Χθες στς 04:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:01 μμ 1 minute ago, Antonio21 said: Καλό απόγευμα σε όλη την παρέα. Μία ερώτηση για να πάρω προσφορά για μια σύνδεση gigamax να πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός η να πάρω πάλι τηλέφωνο; Έχουν ίδιες προσφορές; Τι το θέλεις το gigamax? Ασύμφορο πλέον 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. Χθες στς 04:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:12 μμ 5 minutes ago, Antonio21 said: Καλό απόγευμα σε όλη την παρέα. Μία ερώτηση για να πάρω προσφορά για μια σύνδεση gigamax να πάω σε ένα κατάστημα Γερμανός η να πάρω πάλι τηλέφωνο; Έχουν ίδιες προσφορές; Σε Γερμανός λογικά θα σου εμφανίσουν ότι βλέπεις και στο επίσημο site της cosmote. Δέν θα σου προτείνουν κάτι ξεχωριστό και καλό. Όντως για τις παροχές που δίνει το gigamax είναι λίγο ακριβό. Το μόνο που μπορείς να καταφέρεις σχετικά με καλή τιμή είναι ή να έχεις μπεί για κάποιο λόγο σε αυτούς σαν ειδική κατηγορία όπως μου είχαν πεί κ εμένα όταν μου πέταξε την προσφορά ξαφνικά μια μέρα και ύστερα με πήραν τηλέφωνο και την προχώρησα, ή με αίτημα φορητότητας προς άλλη εταιρία.. Υπάρχει και μια άλλη περίπτωση.. Να έχεις κρατήσει κάποιον αριθμό απο το τμήμα προσφορών της cosmote και με πολύ παζάρι να τους κλαφτείς, να ''απειλήσεις'' ή να το παίξεις δυσαρεστημένος με όλες τις εταιρίες για να σου προτείνουν κάτι καλό. Υπενθυμίζω οτι στην δική μου περίπτωση με πήραν για το gigamax unlimited με λεπτά ομιλίας και δεδομένα απεριόριστα στα 22.14€. 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 05:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:37 μμ (edited) 22.14€ το έχω και εγώ αλλά το πήρα με σταθερή γραμμή και φορητοτητα το κινητό. Θα ρωτήσω στον Γερμανό αύριο γιατί πρέπει να γυρίσω τον εξοπλισμό από το παλιό Cosmote Tv. Αύριο θα με καλέσουν.. Edited Χθες στς 05:59 μμ by Antonio21 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 06:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:05 μμ 25 minutes ago, Antonio21 said: 22.14€ το έχω και εγώ αλλά το πήρα με σταθερή γραμμή και φορητοτητα το κινητό. Θα ρωτήσω στον Γερμανό αύριο γιατί πρέπει να γυρίσω τον εξοπλισμό από το παλιό Cosmote Tv. Αύριο θα με καλέσουν.. Κάνε και εκεί μια δοκιμή στον γερμανό όταν βλέπουν σταθερό κάτι δίνουν..ένας φίλος είχε πάρει σε κατάστημα λόγω σταθερής πιο καλές τιμές το χα πει στο παρελθόν. Του είπαν βέβαια άμα δεν είχε σταθερή θα έπαιρνε τιμές καταλόγου στα κινητά.. φορητότητα από nova έκανε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Χθες στς 07:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:09 μμ (edited) Με καλέσαν αλλά δεν το πρόλαβα. Αύριο πάλι ελπίζω να δώσουν την ίδια τιμή και εάν αλλάξουμε στοιχεία, η λογική λέει ότι θα το δώσει για να δούμε. Θέλουμε ένα gigamax 10 η 20 κάτω από 20€ Edited Χθες στς 07:09 μμ by Antonio21 3 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. Χθες στς 07:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:55 μμ Να ενημερώσω τι παίζει τώρα από τιμές από το τμήμα ειδικών προσφορών στην περίπτωση που λάβουν αίτημα φορητότητας από άλλο πάροχο για το κινητό. Cosmote GIGAMAX Unlimited 24 μήνες συμβόλαιο, 3 πάγια δώρο, 24.1 τον μήνα. Στην περίπτωση μου με την απαλλαγή των τελών κινητής και την έκπτωση 15% λόγω οτι θα μπω σε Cosmote ONE με ήδη 1 συμβόλαιο κινητής, η τελική τιμή ερχεται στα 17.8 ευρώ. 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Εγω αυτή τη στιγμή έχω 2 σταθερά cosmote και θέλω να μεταφέρω και 3 κινητά. Επειδή θέλω απεριόριστα Data σκέφτομαι γαι το Gigamax. Παίζει κάνα τηλέφωνο για καμιά καλή προσφορά? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 9 ώρες πριν, pank said: Εγω αυτή τη στιγμή έχω 2 σταθερά cosmote και θέλω να μεταφέρω και 3 κινητά. Επειδή θέλω απεριόριστα Data σκέφτομαι γαι το Gigamax. Παίζει κάνα τηλέφωνο για καμιά καλή προσφορά? Καλημέρα σας καλέσετε εδώ θα σας δώσουν προσφορά. 21 0629 2420. Μόλις μίλησα μαζί τους Cosmote gigamax 10 τελική τιμή 15.14€ φαντάζομαι με Cosmote one που έχω κτλ. Φυσικά το σύστημα ζήτησε πάλι εγγύηση 100€ κάναμε ακύρωση και θα γίνει μεταβίβαση στο όνομα της γυναίκας εάν δεν ζητήσει και εκεί εγγύηση 😂😂 Αλλιώς what's up.. Edited 11 ώρες πριν by Antonio21 4 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν Με πήραν τελικά τηλέφωνο γύρω στις 19:30 μετά από μιάμιση εβδομάδα και την εκ νέου καταχώρηση του αιτήματος για επικοινωνία. Το σηκώνω και αφού είπαμε τα τυπικά μου λέει ότι μου προτείνει το Gigamax Unlimited στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ τον μήνα. Κάπου εκεί και πριν ολοκληρώσει την διακόπτω και της λέω ότι έκανα αίτημα για προσφορά επειδή ήταν κάκιστες αυτές που μου δείχνει το app. Δεν περίμενα της λέω ότι και εσείς θα μου κάνατε μία εξίσου κακή προσφορά. Μου λέει πείτε μου το παράπονο σας να το καταγράψω. Της λέω πρώτον το συγκεκριμένο το δίνεται και πολύ φθηνότερα και δεύτερον είμαι τόσα χρόνια συνδρομητής και μάλλον θα με χάστε αφού το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα μου το δίνει η Vodafone ο ανταγωνιστής σας τουλάχιστον 9-10 ευρώ κάτω. Μου αρχίζει και μου λέει για το δίκτυο ότι είναι το καλύτερο κλπ πράγμα που δεν μου λέει κάτι εμένα προσωπικά. Της λέω θα το σκεφτώ,αλλά να ξέρετε τείνω προς την απόρριψη. Ευελπιστώ να μου κάνετε σύντομα καλύτερη προσφορά με τις εξής παραμέτρους: i)τουλάχιστον 20 GB ii)με τιμή μέχρι 25 ευρώ Και μου λέει θα το σημειώσει και θα το προωθήσει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Γιατί δεν κάνετε αίτηση φορητοτητας σε ένα καρτοκινητο; Πιθανόν θα δώσουν και 3 πάγια δώρο και πιο χαμηλή τιμή από τα 30€. 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 hour ago, aektzhs 1 said: Με πήραν τελικά τηλέφωνο γύρω στις 19:30 μετά από μιάμιση εβδομάδα και την εκ νέου καταχώρηση του αιτήματος για επικοινωνία. Το σηκώνω και αφού είπαμε τα τυπικά μου λέει ότι μου προτείνει το Gigamax Unlimited στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ τον μήνα. Κάπου εκεί και πριν ολοκληρώσει την διακόπτω και της λέω ότι έκανα αίτημα για προσφορά επειδή ήταν κάκιστες αυτές που μου δείχνει το app. Δεν περίμενα της λέω ότι και εσείς θα μου κάνατε μία εξίσου κακή προσφορά. Μου λέει πείτε μου το παράπονο σας να το καταγράψω. Της λέω πρώτον το συγκεκριμένο το δίνεται και πολύ φθηνότερα και δεύτερον είμαι τόσα χρόνια συνδρομητής και μάλλον θα με χάστε αφού το ίδιο ακριβώς πρόγραμμα μου το δίνει η Vodafone ο ανταγωνιστής σας τουλάχιστον 9-10 ευρώ κάτω. Μου αρχίζει και μου λέει για το δίκτυο ότι είναι το καλύτερο κλπ πράγμα που δεν μου λέει κάτι εμένα προσωπικά. Της λέω θα το σκεφτώ,αλλά να ξέρετε τείνω προς την απόρριψη. Ευελπιστώ να μου κάνετε σύντομα καλύτερη προσφορά με τις εξής παραμέτρους: i)τουλάχιστον 20 GB ii)με τιμή μέχρι 25 ευρώ Και μου λέει θα το σημειώσει και θα το προωθήσει Δηλώνεις φορητότητα σε cu,σου στέλνει προσφορά από το άλλο τμήμα:) Αυτό με το καλύτερο δίκτυο πόσο μου τη σπάει όμως...τώρα θα ξεκινήσει και η Nova θα ανεβάσουν κ άλλο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 51 minutes ago, Antonio21 said: Γιατί δεν κάνετε αίτηση φορητοτητας σε ένα καρτοκινητο; Πιθανόν θα δώσουν και 3 πάγια δώρο και πιο χαμηλή τιμή από τα 30€. 42 minutes ago, elkons said: Δηλώνεις φορητότητα σε cu,σου στέλνει προσφορά από το άλλο τμήμα:) Αυτό με το καλύτερο δίκτυο πόσο μου τη σπάει όμως...τώρα θα ξεκινήσει και η Nova θα ανεβάσουν κ άλλο. Δεν κάνω επειδή δεν με καίει. Έχω φοιτητικό συμβόλαιο που έληξε στα μέσα Ιανουαρίου. Είναι σίγουρο ότι αν κάποια στιγμή το κυνηγήσω ότι θα κάνω φορητότητα σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας. Προς το παρόν τα 10 GB του συμβολαίου μαζί με καρτοκινητό άλλης εταιρείας με καλύπτουν απόλυτα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 50 λεπτά πριν Κοινοποίηση Δημ. 50 λεπτά πριν 59 minutes ago, elkons said: Δηλώνεις φορητότητα σε cu,σου στέλνει προσφορά από το άλλο τμήμα:) Αυτό με το καλύτερο δίκτυο πόσο μου τη σπάει όμως...τώρα θα ξεκινήσει και η Nova θα ανεβάσουν κ άλλο. Νόβα ονλυ 🤣 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts