Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

4 minutes ago, opmgls said:

Σωστά φαίνεται μονόδρομος.

Έφυγα για Vodafone αν και δεν την πάω μια.

9 μήνες απεριόριστα με 13 το μήνα?

Μάλλον για μλκ μας έχουν...

Κάνω αίτηση τώρα. Νομίζω ακόμα φεύγεις ατελώς λόγω της αλλαγής στις extra sim

Edited by rebel1

11 minutes ago, rebel1 said:

Έφυγα για Vodafone αν και δεν την πάω μια.

9 μήνες απεριόριστα με 13 το μήνα?

Μάλλον για μλκ μας έχουν...

Κάνω αίτηση τώρα. Νομίζω ακόμα φεύγεις ατελώς λόγω της αλλαγής στις extra sim

Αν θες να κάνεις φορητότητα, ελπίζω να προλάβεις γιατί έχω την εντύπωση ότι η προσφορά με τα απεριοριστα είναι μέχρι 7/01. Λογικά αν παραγγείλεις σήμερα και πληρώσεις σήμερα είσαι εντός! Εγώ το έκανα χθες. ΟΜΩΣ στη Vodafone τα απεριοριστα είναι 300Gb και μετα΄πέριορίζει την ταχύτητα αισχρά στα 4Mbps (νατανε 8 κάτι πηγαινε κι ερχότανε - κυριολεκτικά όμως για τα δεδομένα το λέω :classic_laugh:). Οποτε αν δεν σε φτάνουν τα 300 παράγγειλε σήμερα όσες sim σε βολεύουν καινούργιο  νουμερο whatsup online (κόστος 3€/καρτα). Προλαβαίνουν να σου έρθουν στο σπίτι και να ενεργοποιήσεις μέχρι 15/01 (και από αυτό πήρα :classic_biggrin:). 
Θυμίσου ότι όλα αυτά είναι καρτοκινητά. Δε σε υποχρεώνει κανείς να βάζεις κάθε μήνα. Όταν τελειώσει το 9μηνο τα πετάς.

41 minutes ago, opmgls said:

Αν θες να κάνεις φορητότητα, ελπίζω να προλάβεις γιατί έχω την εντύπωση ότι η προσφορά με τα απεριοριστα είναι μέχρι 7/01. Λογικά αν παραγγείλεις σήμερα και πληρώσεις σήμερα είσαι εντός! Εγώ το έκανα χθες. ΟΜΩΣ στη Vodafone τα απεριοριστα είναι 300Gb και μετα΄πέριορίζει την ταχύτητα αισχρά στα 4Mbps (νατανε 8 κάτι πηγαινε κι ερχότανε - κυριολεκτικά όμως για τα δεδομένα το λέω :classic_laugh:). Οποτε αν δεν σε φτάνουν τα 300 παράγγειλε σήμερα όσες sim σε βολεύουν καινούργιο  νουμερο whatsup online (κόστος 3€/καρτα). Προλαβαίνουν να σου έρθουν στο σπίτι και να ενεργοποιήσεις μέχρι 15/01 (και από αυτό πήρα :classic_biggrin:). 
Θυμίσου ότι όλα αυτά είναι καρτοκινητά. Δε σε υποχρεώνει κανείς να βάζεις κάθε μήνα. Όταν τελειώσει το 9μηνο τα πετάς.

300 μου φτάνουν στο κινητό αυτό. Στις άλλες όμως όχι.

Παρήγγειλα ήδη what's up όπως ανέφερα πριν.

Ευχαριστώ πολύ για το τιπ!😉

Δηλαδή αν δεν βάλεις κάρτα για ένα διάστημα δεν χάνεις την προσφορά; Μόλις βάλεις ξανά θα σου δώσει απεριόριστα; Δεν έχω ιδέα από κάρτες.

Μόλις τελείωσα την αίτηση φορητότητας.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά 

Edited by rebel1

44 minutes ago, rebel1 said:

300 μου φτάνουν στο κινητό αυτό. Στις άλλες όμως όχι.

Παρήγγειλα ήδη what's up όπως ανέφερα πριν.

Ευχαριστώ πολύ για το τιπ!😉

Δηλαδή αν δεν βάλεις κάρτα για ένα διάστημα δεν χάνεις την προσφορά; Μόλις βάλεις ξανά θα σου δώσει απεριόριστα; Δεν έχω ιδέα από κάρτες.

Μόλις τελείωσα την αίτηση φορητότητας.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά 

Vodafone συμβόλαιο:

•απεριόριστα πραγματικά στην κυρία κάρτα 

•40 GB πραγματικά απεριόριστα και μετά 4 Mbps στην i4s

•76 GB για περιαγωγή εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης 

•δωρεάν κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης από Ελλάδα 

Επίσης τρέχει η προσφορά στο Vodafone CU με απεριόριστα δεδομένα,λεπτά ομιλίας προς όλους και μηνύματα με 13 ευρώ τον μήνα για 9 μήνες,αλλά όπως και σε wu δεν είναι απεριόριστα στην περιαγωγή 

Εντελώς απαράδεκτη η προσφορά ανανέωσης που σου έκαναν. Τελικά τι θα κάνεις;;;;πας vf σε καρτοκινητό και θα πάρεις και wu κάρτες;;;;

Edited by aektzhs 1

Αυτά που δίνουν (CU απεριόριστα)για 9 μήνες δεν είναι για περιαγωγή 🙂

Screenshot_20250105_201738_Chrome.thumb.jpg.a38b6fbd24fb8ff512490d17a7ab9760.jpg

Edited by elkons

Cu έκανα αίτηση φίλε.

9 μήνες κι έχει ο Θεός.

Just now, elkons said:

Αυτά που δίνουν για 9 μήνες δεν είναι για περιαγωγή 🙂

Βάζεις μια esim για δεδομένα.

27 minutes ago, elkons said:

Αυτά που δίνουν (CU απεριόριστα)για 9 μήνες δεν είναι για περιαγωγή 🙂

Screenshot_20250105_201738_Chrome.thumb.jpg.a38b6fbd24fb8ff512490d17a7ab9760.jpg

Ούτε του What's Up 

27 minutes ago, rebel1 said:

Cu έκανα αίτηση φίλε.

9 μήνες κι έχει ο Θεός.

Βάζεις μια esim για δεδομένα.

Ακριβώς. Βλέπουμε,ίσως σε πάρουν και μετά την φορητότητα για καμιά καλή αντιπροσφορά 

5 minutes ago, aektzhs 1 said:

Ούτε του What's Up 

Ακριβώς. Βλέπουμε,ίσως σε πάρουν και μετά την φορητότητα για καμιά καλή αντιπροσφορά 

Ακριβώς 

Αυτό ελπίζω και εγώ τι το είδαν 90€ ούτε στην Αυστρία δεν είναι έτσι που έχουν καλούς μισθούς εκεί,έχουν και εφηβικά προγράμματα η Magenta πχ ένα στα 150mbps το πολύ δεδομένα 14€/μηνα απεριόριστα ή 20€ με δέσμευση και δώρο συσκευή πχ iPhone 15.

4 ώρες πριν, rebel1 said:

Η προφορά ενεργοποιείται μόνο όταν ενεργοποιείς το συγκεκριμένο πακέτο για 9 μήνες (cu combo flow). Δεν σε υποχρεώνεις κανείς να το κάνει κάθε μήνα γιατί αλλιως θα ήταν σαν συμβόλαιο. Απλά έχεις το προνόμιο αυτό αν το χρειαστείς. Επίσης οταν βάλεις χρήματα αυτά μένουν μέσα και πρέπει να ενεργοποιήσεις το πακέτο για να πάρεις τις παροχές. Το πακετο κοστιζει περίπου 11.80€ + φόρος κινητης =13€
Υπάρχουν κουπόνια ανταποδοτικα σε καταναλωτικες προσφορές που μπορείς να πάρεις οπότε με ένα τρόπο έχεις και επιστροφή χρημάτων. Drop ονομάζεται η υπηρεσία και την βρίσκεις στο CU app. Άμα με το καλό ξεκινήσεις ψάξτο λίγο και ρώτα πάλι τις απορίες σου αλλά όχι σε αυτό το νήμα, στο άλλο που είναι αφιερωμένο στο CU.

90€ το Unlimited Giga max δεν είναι ούτε τιμή κατάλογου. 

Πιθανόν δεν ξέρουν τι τους γίνεται. 

Είναι κρίμα για μια εταιρία που θέλει να λέγετε κολοσσός στις τηλεπικοινωνίες να γίνετε έτσι ξεφτίλα.. 

Μόλις δουν την φορητότητα λογικά θα πέσουν στα 23€-26€ για να δούμε.. 

Edited by Antonio21

Nova only Edge SA For Ever.. 

Τουλάχιστον αν γίνει Rebranding να αλλάξουν όλο το site και app

Just now, Antonio21 said:

Screenshot_20250106_142439.jpg

Πανάκριβο και αυτό, αλλά τουλάχιστον όχι 90 ευρώ. Άμα δεν ήθελε τις extra sim ο φίλος, έφευγε για neo δαγκωτό... 

Πρέπει να έχουν κάνει @@@ για να ζητάνε 90€

1 minute ago, Antonio21 said:

Πρέπει να έχουν κάνει @@@ για να ζητάνε 90€

Ναι εννοείται ότι κάποια μαλακια έχει γίνει και βγάζει αυτή τη τιμή. Έπρεπε να το ελέγχουν πριν το βγάλει η εφαρμογή, αυτοματοποοημενες βλακειες είναι αυτές. Δεν θα τους χάλαγε φυσικά η 90αρα να τους τα έδινε κάποιος, αλλά είναι απλά τρελό σαν νούμερο.. Και η κοπέλα που τον πήρε μετά για ανανέωση κλπ τι έγραψε πιο πάνω, φρίκαρε με τη τιμή και δεν είπε τίποτα. Απλά από την εξυπηρέτηση θα ήταν. Το θέμα είναι ότι δεν το κοίταξαν καθόλου να τον πάρουν πίσω τηλέφωνο με καλύτερη προσφορά. Αυτό είναι που προκαλεί εντύπωση λολ 😅

Αισχροκέρδια.

Δείτε τα ψιλά γράμματα, μπορεί να δίνουν και μετοχές τέλεκομ

Και κανονικά δεν πρέπει να απαντήσει θετικά στην αντιπροσφορά μήπως και βάλουν μυαλό..

Edited by cocu

Σίριαλ έχει γίνει η παραλαβή του ρούτερ... 

Screenshot_20250107_110501.jpg

1 ώρα πριν, Antonio21 said:

Μπορεί να το παραλάβει ο τεχνικός αυτό νομίζω. 

10 minutes ago, elkons said:

Μπορεί να το παραλάβει ο τεχνικός αυτό νομίζω. 

Όντως, συνήθως οι τεχνικοί τα φέρνουν μαζί τους αυτά. Δεν το θυμάμαι καλά. Πάντως το boxaki της tv, στο δίνουν απευθείας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο 😜 Βέβαια εδώ για να έχει ενημέρωση από την courier, μάλλον θα το πάρει στα χέρια του ο @Antonio21

1 ώρα πριν, Antonio21 said:

Τελικά, μάλλον η χειρότερη courier εκεί έξω, με διαφορά.. 

Για να θεωρηθεί η χειρότερη θα πρέπει να είναι έτσι και σε όλους παίζει ρόλο όμως και από ποιο κατάστημα τους θα του το στείλουν γιατί το κάθε ένα κάνει ότι θέλει. 

Με κουριερ το χειρότερο που έχω σε εμπειρία είναι με speedex 2 μήνες να περιμένω επειδή τάχα μου ήρθε και έλειπα και το πήγαν πίσω το δέμα.

Καλά μην αγχώνεται σίγουρα θα έχει και ο τεχνικός κάποιο. 

2 minutes ago, elkons said:

Για να θεωρηθεί η χειρότερη θα πρέπει να είναι έτσι και σε όλους παίζει ρόλο όμως και από ποιο κατάστημα τους θα του το στείλουν γιατί το κάθε ένα κάνει ότι θέλει. 

Με κουριερ το χειρότερο που έχω σε εμπειρία είναι με speedex 2 μήνες να περιμένω επειδή τάχα μου ήρθε και έλειπα και το πήγαν πίσω το δέμα.

Καλά μην αγχώνεται σίγουρα θα έχει και ο τεχνικός κάποιο. 

Ισχύει. Απ όλες τις courier θυμάμαι και κάποια πατάτα να έχει γίνει. Ναι συνήθως οι τεχνικοί έχουν και έτσι και αλλιώς, άμα είναι να έρθει θα ενημερώσει πρώτον και δεύτερον θα ρωτήσει αν το έχει παραλάβει το ρούτερ για να ξέρει τι θα κάνει και αυτός.. 

2 ώρες πριν, Antonio21 said:

Ωχ έμπλεξες με τους συγκεκριμένους 

ελπίζω να πάει καλά