MeddlingMageGR Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Δεν ισχύει. Η twin sim (δύο κάρτες με τον ίδιο αριθμό, μόνο μια λειτουργεί την φορά) δεν έχει μηνιαίο πάγιο Η extra sim (κάρτα μόνο για SMS και δεδομένα) έχει χρέωση 3€ ανεξάρτητα από το πλάνο. Η multisim έχει 20€ χρέωση στα απεριόριστα προγράμματα (πολλές sim και όλες μπορούν να κάνουν χρήση δεδομένων ταυτόχρονα, χτυπάνε ταυτόχρονα σε εισερχόμενες)Έχεις δίκιο. Multi SIM είναι το όνομα. Αλλά κοστίζει 25 ευρώ σε unlimited πρόγραμμα Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. July 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2020 (edited) Κατέφτασε η καλοκαιρινή προσφορά (Δεν ξέρω αν ισχύει σε καρτοκινητά) Απεριοριστα data για 15 μέρες με 7 Ευρώ. Μου ήρθε στο MyCosmote App . Μπορει να ενεργοποιηθεί μεχρι 31/8, ενα πακέτο κάθε 15 μέρες.. Edited July 9, 2020 by babakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovas77 Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ξεφεύγει η cosmote, 7 ευρώ για 15 ημέρες απεριόριστα data στις διακοπές μας είναι πραγματικά τρελή προσφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ξεφεύγει η cosmote, 7 ευρώ για 15 ημέρες απεριόριστα data στις διακοπές μας είναι πραγματικά τρελή προσφοράCosmotαρα είπαμε...κ σύντομα με 5G εξοπλισμό, μόλις περάσει η αδειοδότηση για τις συχνότητες, θα είναι έτοιμη να εκπέμψει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ξέρετε πόσο πιο φθηνά έδωσαν το GIGAMAX Unlimited M? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Κατέφτασε η καλοκαιρινή προσφορά (Δεν ξέρω αν ισχύει σε καρτοκινητά) Απεριόριστα πλέον μόνο στα συμβόλαια όπως φαίνεται. Και καλώς απο μια άποψη καθώς φάνηκε η υπερκατάχρηση που έκαναν αρκετοί καρτοκινητοί τις γιορτές απλά και μόνο επειδή μπορούσαν και βλέπαμε φαινόμενα σε διάφορες περιοχές να έχει κλατάρει το δίκτυο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ειναι προφανές οτι η στόχευση πλέον ειναι στα συμβόλαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ξέρετε πόσο πιο φθηνά έδωσαν το GIGAMAX Unlimited M? Πόσο? Και σε νέα σύνδεση ή ανανέωση της ήδη υπάρχουσας? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Πόσο? Και σε νέα σύνδεση ή ανανέωση της ήδη υπάρχουσας? Δεν γνωρίζω, απλώς ρωτάω. Επίσης αναφέρομαι και στις δυο περιπτώσεις δηλαδή και για νέα αλλά και για αλλαγή από καρτοκινητό WU. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Εγώ πάντως το πρόγραμμα των 55 ευρώ με αλλαγή προγράμματος (όχι ανανέωση) το πήρα στα 38.5 ευρώ τον μήνα, για 1 χρόνο που μου απομένει ακόμα. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Ξεφεύγει η cosmote, 7 ευρώ για 15 ημέρες απεριόριστα data στις διακοπές μας είναι πραγματικά τρελή προσφορά Δεν κατάλαβες.15 μέρες απεριόριστα δωρεάν μου δίνει.όχι με 7 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Μάλλον εννοει ότι το δίνει για όλους με 7€, αν και δεν βλέπω κάτι στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Η καλοκαιρινή προσφορά για τα συμβόλαια είναι απεριόριστα δεδομένα για 15 μέρες με 6,90 όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω και φαίνεται κανονικά στο cosmote app δίπλα στην προσφορά για τα καρτοκινητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2020 Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Εμένα μου το δίνει το app κατευθείαν δωρεάν.cosmote one Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Εμένα μου το δίνει το app κατευθείαν δωρεάν.cosmote one Έχεις gigamax πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. July 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2020 Gigamax 10gb xl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Η εφαρμογή πάντως έχει θέματα έτσι; Εχω το mobile Family M και στην εφαρμογή μου δείχνει οτι εχω αλλη ταριφα με πάγιο τα διπλά λεφτά. (Πληρώνω 36 ευρω και 15 για το δευτερο νούμερο στην σελίδα ομως εμφανίζονται όλα σωστά και όντως αυτά που πληρώνω. Συμβαίνει και σε άλλους; Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Από το web σου βγάζει το ίδιο; αν ναι επικοινώνησε με τo support. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 Από το web σου βγάζει το ίδιο; αν ναι επικοινώνησε με τo support. Sent from my iPhone using Tapatalk Απο το web μου βγάζει την κανονική τιμή που πληρώνω τον μήνα.Μόνο στην εφαρμογή δειχνει λάθος. Πήρα μου είπαν οτι στο app με την αλλαγη δειχνει το κανονικό παγιο χωρίς τις εκπτωσεις Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 δηλαδή κάποιος που ασχολείται με τον λογαριασμό μόνο μέσω της εφαρμογής θα το πληρώσει επί διπλού; ωραίοιι.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 δηλαδή κάποιος που ασχολείται με τον λογαριασμό μόνο μέσω της εφαρμογής θα το πληρώσει επί διπλού; ωραίοιι.. Sent from my iPhone using Tapatalk Όχι όταν βγαίνει ο λογαριασμός βγαίνει κανονικά με τις εκπτώσεις του καθένα.Μου είπε οτι προκειται για ενα κολλημα στην εφαρμογή πιθανότατα δεν επηρεάζει κάτι.Εγω πληρωνω κανονικά 48 ευρω για το Family Mobile M και για τα 2 νούμερα. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει και κάποιος άλλος... Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yoda Δημ. July 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2020 (edited) Εχω το mobile Family M και στην εφαρμογή μου δείχνει οτι εχω αλλη ταριφα με πάγιο τα διπλά λεφτά. (Πληρώνω 36 ευρω και 15 για το δευτερο νούμερο στην σελίδα ομως εμφανίζονται όλα σωστά και όντως αυτά που πληρώνω. Συμβαίνει και σε άλλους; Εχω το 1500-35 και χθες όλη μέρα μου έδειχνε κι εμένα διπλό πάγιο. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δε βλέπουν κάτι τέτοιο, που το είδα εγώ κλπ..., Ευχαρίστησα κι έκλεισα... Σήμερα διορθώθηκε. Εγώ όμως έχω ένα άλλο θέμα. Ενώ με την παλιά εφαρμογή μου έδινε τη δυνατότητα να αλλάξω οικονομικό πρόγραμμα (σε κάτι ακριβότερο ασφαλώς) στη νέα εφαρμογή δεν υπάρχει τέτοια επιλογή. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ( :blink: ) οτι επειδή ανήκω σε μη εμπορικά διαθέσιμο πρόγραμμα δεν έχουν ούτε οι ίδιοι δυνατότητα να με μεταφέρουν σε άλλο. Θα πρέπει (λέει) να περιμένω να λήξει το συμβόλαιό μου για να ανανεώσω σε κάποιο από τα εμπορικά διαθέσιμα. Edited July 12, 2020 by Yoda ορθογραφία Παράθεση May The Force Be With You... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Έχω ένα φοιτητικό συμβόλαιο 20GB Cosmote student mobile. Είναι σε μια συσκευή WiFi που δεν έχω άμεση πρόσβαση στα μηνύματα. Δεν βλέπω αν έχω ειδοποιήσεις πάρα μόνο αν ανοίξω εφαρμογή. Τις τελευταίες 20 ημέρες δεν είχα μπει και αφού μπήκα βλέπω μήνυμα πριν 20 μέρες από μια υπηρεσία SPORTWIRE και άλλη μια ASTRO BOOK ότι μετά την πρώτη βδομάδα θα χρεωθω 3€κλπ κλπ. Έστειλα τη λέξη stop που είχε αλλά εκδόθηκε λογαριασμός και είναι +10€ Το SPORTWIRE το είχα δει και τους είχα ενοχλήσει να το κάνουν φραγή και άλλες φορές. Και δεν έγινε τίποτα. Εννοείται πως δεν εχω δώσει πουθενά τον αριθμό για να κάνω συνδρομή. Τι κάνω σε αυτή τη περίπτωση? Δεν είναι το ποσό το θέμα τα 10€ αλλά η κοροϊδία.. Να μη μπορούν να ελέγξουν ότι οι συνδρομητές τους πέφτουν θύμα απάτης;; ειδικά για την υπηρεσία SPORTWIRE τους έχω ενοχλήσει τουλάχιστον 2-3 φορές ακόμα να τη μπλοκάρουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2020 Μπες στο My Cosmote/Cosmote App, και κάνε φραγή τα πενταψήφια νούμερα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts