pektis7 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Θέλω να αλλάξω πρόγραμμα συμβολαίου και να πάω σε χαμηλότερο πάγιο. Πόσοι μήνες πρέπει να έχουν περάσει από την 18μηνη ανανέωση που είχα κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Θέλω να αλλάξω πρόγραμμα συμβολαίου και να πάω σε χαμηλότερο πάγιο. Πόσοι μήνες πρέπει να έχουν περάσει από την 18μηνη ανανέωση που είχα κάνει; Νομίζω 12 . Γενικότερα ένα εξάμηνο πριν την επίσημη λήξη από όσο ξέρω. Έτσι ήταν για χρόνια, δεν ξέρω αν άλλαξε πρόσφατα. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 (edited) Νομίζω 12 . Γενικότερα ένα εξάμηνο πριν την επίσημη λήξη από όσο ξέρω. Έτσι ήταν για χρόνια, δεν ξέρω αν άλλαξε πρόσφατα.4μηνο ηταν για χρονια αλλα οι αλητες το εκαναν τον οκτωβριο του 2012 σε : 9μηνο τουλαχιστον για 12μηνο συμβολαιο και τουλαχιστον 15μηνο για 18μηνο συμβολαιο!εγω για να πεσω παγιο εστειλα στην eett.gr email και μονο τοτε το πετυχα και αυτο μετα απο 2 μηνες!μιλαω για wind Edited May 4, 2013 by fuorigioco1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. May 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2013 Καλησπέρα Έχω 2 γραμμές, καρτοσυμβόλαιο 20 και απεριόριστα 20(+750MB). Εαν εντάξω τις 2 γραμμές σε οικογενειακό πακέτο θα πληρώνω θεωρητικά 46€, έκπτωση σε κάθε γραμμή 2€. Έχει κάποια άλλη έκπτωση εκτός των 2€ το οικογενειακό πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. May 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2013 Έχω on the go 5GB και το εχω 5 μήνες και θέλω να φύγω γιατί άρχισε εδώ και 2 βδομάδες να ρίχνει άσχημα κολλήματα και δεν είναι δουλειά τώρα να κάνω επανασυνδέσεις κάθε 15 λεπτά είχα πάρει και ενα usb modem E195 (φαντάζομαι δεν μπορώ να το επιστρέψω) θα πρέπει να δώσω ενα 20αρικο γιαυτό νομίζω . Πόσο καιρό θέλει να κοπεί σύνδεση η να πάω σε Vodafone γιατί στις γιορτές με 3GB CU ήταν νεράκι ούτε παραμικρό κόλλημα Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Σημερα με πηρε μια κοπελα(cosmote)κ μου προτεινε το unlimited 65.1500 λεπτα σε ολους.1500 μνμτα σε ολους και 1gb internet.2 νουμερα στ οικογενειακο 49,20 ευρω. Ειμαι vodafone.δινω 60 τωρα γ 2 νουμερα.εχουν κ τ 2 απεριορ. Voda.το ενα 280 λεπτα σε αλλους κ τ αλλο 100 λεπτα. καλη προσφορα δε ειναι της cosmote? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Σημερα με πηρε μια κοπελα(cosmote)κ μου προτεινε το unlimited 65.1500 λεπτα σε ολους.1500 μνμτα σε ολους και 1gb internet.2 νουμερα στ οικογενειακο 49,20 ευρω. Ειμαι vodafone.δινω 60 τωρα γ 2 νουμερα.εχουν κ τ 2 απεριορ. Voda.το ενα 280 λεπτα σε αλλους κ τ αλλο 100 λεπτα. καλη προσφορα δε ειναι της cosmote? Και μενα με πηρε σημερα μια κοπελα απο κοσμοτε κ μου προσφερε το unilimited100 που εχει 1500 προς κοσμοτε κ σταθερα, 1500 προς αλλα κινητα, 1500 σμσ προς κοσμοτε, 300 σμσ προς αλλα δικτυα και 3 gb internet.ολα αυτα με 52 ευρω το μηνα με 18μηνο συμβολαιο.κ ενα παγιο δωρο!καλο δεν ακουγεται κ αυτο?μου φενεται οτι η κοσμοτε κανει τις καλυτερες προσφορες απ ολους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Και μενα με πηρε σημερα μια κοπελα απο κοσμοτε κ μου προσφερε το unilimited100 που εχει 1500 προς κοσμοτε κ σταθερα, 1500 προς αλλα κινητα, 1500 σμσ προς κοσμοτε, 300 σμσ προς αλλα δικτυα και 3 gb internet.ολα αυτα με 52 ευρω το μηνα με 18μηνο συμβολαιο.κ ενα παγιο δωρο!καλο δεν ακουγεται κ αυτο?μου φενεται οτι η κοσμοτε κανει τις καλυτερες προσφορες απ ολους... Για να αρχίσει να κάνει τις καλές προσφορές φαντάσου πόσοι την έχουν αφήσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Και μενα με πηρε σημερα μια κοπελα απο κοσμοτε κ μου προσφερε το unilimited100 που εχει 1500 προς κοσμοτε κ σταθερα, 1500 προς αλλα κινητα, 1500 σμσ προς κοσμοτε, 300 σμσ προς αλλα δικτυα και 3 gb internet.ολα αυτα με 52 ευρω το μηνα με 18μηνο συμβολαιο.κ ενα παγιο δωρο!καλο δεν ακουγεται κ αυτο?μου φενεται οτι η κοσμοτε κανει τις καλυτερες προσφορες απ ολους... Φιλαρακο σε ποια εταιρεια εισαι κ ποσο πληρωνεις αν επιτρεπεται?οσο για τ παγιο μου ειπε κ μενα οτι τ πρωτο θ ειναι δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Φιλαρακο σε ποια εταιρεια εισαι κ ποσο πληρωνεις αν επιτρεπεται?οσο για τ παγιο μου ειπε κ μενα οτι τ πρωτο θ ειναι δωρο ειμαι στην wind και εχω το business to all 1000. Πληρώνω μαζι με τελη (ολα μέσα) περιπου 45 ευρω.μου δινουν ομως αρκετα λιγοτερα απο την παραπανω προσφορα της κοσμοτε. ξερει κανένας κάποιο τηλεφωνο της βονταφον που μπορω να παρω ωστε να μου δωσουν και απο εκει προσφορα?Να λεςιτουργει και σ-κ? Edited May 11, 2013 by scopa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Σα τη cosmote φιλε μ δε νομιζω ν σου δωσουν τετοια προσφορα.πηραν κ κτ γνωστους μ με τετοιες προσφορες.η εχει χασει πολλους πελατες η θελει πελατες απο αλλες εταιριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Ναι συμφωνω, πολυ δύσκολα θα συγκρινεται η προσφορα της βονταφον με αυτή. Και όσον αφορά τα λεπτά ομιλίας ισχύσει και για βιντεοκλήσεις και για ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό και μετά ανα δευτερόλεπτο. Ξέρετε αν ισχύσει το ίδο και στις άλλες εταιρείες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) η εκπτωση απο την πιστωτικη της cosmote αφαιρειται απο το παγια προ ΦΠΑ? δηλαδη πρωτα αφιαρουνται ολα και μετα μπαινει το ΦΠΑ? Edited May 11, 2013 by dimitris15 Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 η εκπτωση απο την πιστωτικη της cosmote αφαιρειται απο το παγια προ ΦΠΑ? δηλαδη πρωτα αφιαρουνται ολα και μετα μπαινει το ΦΠΑ? Αφαιρείται πρώτα και μετά μπαίνει ο ΦΠΑ. Δηλαδή αν κάνεις 100 ευρώ αγορές, έχεις κέρδος 2 € x 23%, δηλαδή 2,46 €. Δεν είναι κι άσχημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 2,75 % είναι το κέρδος μαζί με τον φόρο κινητής τηλεφωνίας 2,46*1,12 = 2,75 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 εχω το Απεριοριστα 45 βγαινει 34,65 χωρις φπα η αφαιρεση γινεται απο 34,65 δηλαδη? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 2,75 % είναι το κέρδος μαζί με τον φόρο κινητής τηλεφωνίας 2,46*1,12 = 2,75 Ακόμα καλύτερα. :D Ένας από τους λόγους που διστάζω να φύγω από την cosmote είναι αυτή η κάρτα. Θα ήταν καλό αν η έκπτωση ήταν και για καρτοκινητά, όπως είναι η αντίστοιχη της Citibank Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 ειμαι στην wind και εχω το business to all 1000. Πληρώνω μαζι με τελη (ολα μέσα) περιπου 45 ευρω.μου δινουν ομως αρκετα λιγοτερα απο την παραπανω προσφορα της κοσμοτε. ξερει κανένας κάποιο τηλεφωνο της βονταφον που μπορω να παρω ωστε να μου δωσουν και απο εκει προσφορα?Να λεςιτουργει και σ-κ? Αν πας να κοιτάξεις συμβόλαια στο site τους σου βγάζει ένα popup κάτω δεξιά, όπου έχει πληροφορίες. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Τη τεταρτη θα μου ρθουν τα χαρτια της φορητοτητας.θα φυγω απο vodafone και θα παω cosmote.τη πεμπτη που μας περασε ηρθε ο λογαριασμος σπιτι.τωρα με τη διακοπη τi πληρωνω στη vodafone για να καθαρισω?Δεν ειχα παρει επιδοτηση.μονο εκπτωση στο παγιο Edited May 12, 2013 by diver86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Προχθές με πήραν τηλέφωνο από τη Vodafone για να πάω σε αυτούς και τους είπα ότι έχω 6 μήνες συμβόλαιο ακόμα στην cosmote. Η κοπέλα μου πρότεινε ένα πακέτο και μου είπε ότι θα κάνει μία εκδήλωση ενδιαφέροντος για να με πάρει η cosmote και να μου κάνει καλύτερη προσφορά, ενώ μετά θα με ξαναπάρει η Vodafone για να μου κάνει ακόμα καλύτερη πρόταση. Αυτή τη στιγμή έχω το παλιό απεριόριστα 45. Σε αυτές τις περιπτώσεις κάνει καλές προσφορές η cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Ποσο δινεις φιλε μου στην cosmote? Edited May 12, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Το πάγιο είναι 45, αλλά έχω έκπτωση 4,8 ευρώ το μήνα από την ανανέωση που είχα κάνει και έχω και γύρω στα 10 με 20 ευρώ έκπτωση από την πιστωτική cosmote, ανάλογα με τις αγορές που κάνω. Συνήθως πληρώνω από 25 μέχρι 35 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Εμενα για να φυγω απο vodafone μου καναν τρελη προσφορα οπως και σε ενα παληκαρι εδω μεσα.για να σε κρατησουν πιστευω πως θα σου κανουν καλη προσφορα.και αν βαλεις και αλλο νουμερο στο ονομα σου θα ειναι καλυτερα. Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms! Edited May 12, 2013 by mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Είμαι συνδρομητής στην cosmote από το 2002 και τα τελευταία 4 χρόνια έχω επαγγελματικό συμβόλαιο. Το BUSINESS 150 και 200. Οι λογαριασμοί ποικίλουν από 60,00€ έως 150,00€ τον μηνά, ανάλογα των αναγκών, και με επιδότηση παγίου – 20,00€ τον μήνα. Είπα να ψάξω για καλύτερη προσφορά στις άλλες δυο εταιρείες και βρήκα ότι η Vodafone έχει το My Business 30 στα 22,50€ με 300 λεπτά προς όλα τα δίκτυα, 1500 προς σταθερά και 200Mb internet και απεριόριστες ενδοεταιρικές. Δηλ. 50,40€ τελική τιμή, της wind βγαίνουν 69,00€. Μπροστά στα 150 και 200 λεπτά της cosmote χωρίς τίποτα άλλο αλλάζω εταιρεία αμέσως μετά το Πάσχα. Μήπως ξέρετε κανένα άλλο επαγγελματικό πρόγραμμα με τα ίδια χρήματα και με 12μηνη συνδρομή γιατί και οι τρεις μου δίνουν 18μηνη; Πρόσφατα μου έκανε προσφορά η WIND στο αντίστοιχο πρόγραμμα της στο Business All 300 το οποίο έχει 300 προς VF/COTE, 1500 σε σταθερά & 300ΜΒ Internet και μου δώσανε δώρο το WIND to All 1500 σε WIND με τιμή κάτω από 25Ε/μήνα με τα τέλη & φόρους. Στην Vodafone που ήμουν μου είπαν ότι δεν μπορούσαν στα προγράμματα RED/My Business να κάνουν κάτι καλύτερο, μόνο στα παλιά τα ευέλικτα.... Η Cosmote μου έκανε προσφορά με λίγο λιγότερο χρόνο ομιλίας και που όμως έβγαινε κάπου 5Ε ποιο ακριβά οπότε κατέληξα στην WIND. Πλέον τα συμβόλαια σε όλες τις εταιρίες είναι 18 μηνα για να μπορέσουν να σου κάνουν κάποιο ποσό έκπτωσης ή επιδότησης, σε 12μηνο μόνο με πολύ πίεση και μόνο αν είσαι "καλός πελάτης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scopa Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Καποιος που εχει προγραμμα κοσμοτε με ενδοεταιρικη η οχι ομιλια, μπορει να μου πει αν στα απεριοριστα λεπτα ισχυουν και οι βιντεοκλησεις?στις αλλες εταιρειες ισχυουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts