Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τότε κι εγώ θα κάνω την δουλειά μου με κάρτα, όσο με παίρνει, αυτοί χάνουν, ας μην έβαζαν τα χαράτσια για να μην καθυστερούσα 4 μήνες την πληρώμή, μήπως θα έπρεπε να είναι κα΄πως πιο ελαστικοί; Οι εποχές έχουν αλλάξει με τόσους φόρους. Καλύτερα καρτα και πιο ελεγχόμενα. :mad::mad::mad:

• Απαντήσεις 19,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Γνωρίζει κανείς να μου πει πόσο αυξάνεται η επιδότηση με έκδοση της πιστωτικής κάρτας Cosmote Eurobank;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωρίζει κανείς να μου πει πόσο αυξάνεται η επιδότηση με έκδοση της πιστωτικής κάρτας Cosmote Eurobank;

+100€ αν και κάπου διάβασα ότι το μειώσαν στα 50€

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

Έχει διαφορά αν θα κάνω αγορά κάποιου συμβολαίου από το eshop της κοσμοτέ ή αν θα πάω σε κάποιο κατάστημα?

Άσχετο αλλά η τεχνική υποστήριξη της κοσμοτέ είναι για γέλια, δεν με έβγαζαν στο τμήμα και έπρεπε να αφήσω τηλέφωνο για να με πάρουν πίσω. Τελικά με πήραν 22:30 το βράδυ!!! Ήθελα μόνο κάτι ρυθμίσεις ίντερνετ για GSM modem που τις βρήκα εκ των υστέρων με μια αναζήτηση στο ίντερνετ.

Έχει διαφορά. Στο eshop παίρνεις καλύτερη επιδότηση ή 3 πάγια έκπτωση στο πάγιο. Η καλύτερη επιδότηση δεν ισχύει για iphone. Επίσης από το site δεν μπορείς να κάνεις οικογενειακό αλλά μεμονομένες συνδέσεις.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Μου δημιούργησες μια απορία όμως. Αν κάνω κάποιο συμβόλαιο απο το site μπορώ μετά σε κάποιο κατάστημα να το βάλω και σε υπάρχων οικογενειακό πρόγραμμα?

Φαντάζομαι πως ναι. Αν είναι στο ίδιο αφμ απλά τα βάζουν στο ίδιο μητρώο, αλλιώς τα κάνεις μεταβίβαση στο άλλο μητρώο και θα χρειαστεί να είναι παρών και ο άλλος συνδρομητής. Πάντως γίνεται, το πιο συμφερτικό που μπορώ να σκεφτώ είναι κάνεις 2 συνδέσεις από το site, να πάρεις έκπτωση στα πάγια και μετά να πας σε κατάστημα και να τα ενώσεις σε οικογενειακό πακέτο και παίρνεις και επιπλέον έκπτωση. :D Φαντάζομαι πώς γίνεται. Όσο για συσκευή από άλλα καταστήματα τις βρίσκεις πολύ φτηνότερα. :)

Ωραίος. Καλά για συσκευή έτσι και αλλιώς σιγά μην έπαιρνα απο κοσμοτέ. Καλώς οπότε κάνω αν είναι την αίτηση, και κάποια στιγμή το βάζω και στο οικογενειακό. Το μόνο που με ενοχλεί ειναι η 18μηνη σύμβαση που θέλει μέσω site αλλά τι να κάνουμε, μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!:)

50 ευρω παραπανω. στο αρης μεγκα στορ θα πας για να παρεις και διαφορα καλουδια της ομαδαρας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, για αύξηση της επιδότησης ποια είναι η σωστή σειρά;

Πρώτα αίτημα φορητότητας και μετά να περιμένω κλήση από την Cosmote, ή πρέπει να καλέσω εγώ πρώτος και να το διαπραγματευτώ; Και αν ναι, σε ποιον αριθμό;

Παιδιά, για αύξηση της επιδότησης ποια είναι η σωστή σειρά;

Πρώτα αίτημα φορητότητας και μετά να περιμένω κλήση από την Cosmote, ή πρέπει να καλέσω εγώ πρώτος και να το διαπραγματευτώ; Και αν ναι, σε ποιον αριθμό;

αιτημα φορητοτητας και ολα τα αλλα θα παρουν το δρομο τους

[sIGPIC][/sIGPIC]

αιτημα φορητοτητας και ολα τα αλλα θα παρουν το δρομο τους

Ευχαριστώ!

Και οταν με πάρουν τηλέφωνο, τι ποσό να πω ότι μου δίνει η αντίπαλος εταιρεία; Τώρα η cosmote μου δίνει επιδότηση €40 μόνο :confused:

Ευχαριστώ!

Και οταν με πάρουν τηλέφωνο, τι ποσό να πω ότι μου δίνει η αντίπαλος εταιρεία; Τώρα η cosmote μου δίνει επιδότηση €40 μόνο :confused:

μην πεις 400 ευρω. δεν θα σε πιστεψουν. πες ενα ποσο λογικο. εσυ θα καθορισεις ποιο ειναι αυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ!

Εμένα μου έδιναν επιδότηση 70€... οι Voda δεν έδινε... Έτσι εγώ είπα 100€... και μου προτείνανε μόνοι τους 140€... :O

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Εμένα μου έδιναν επιδότηση 70€... οι Voda δεν έδινε... Έτσι εγώ είπα 100€... και μου προτείνανε μόνοι τους 140€... :O

Σε ποιο προγραμμα εισαι?

Σε ποιο προγραμμα εισαι?

Ήμουν σ' ένα παμπάλαιο με 3 ώρες δωρεάν... αλλά μόνο κλήσεις. Ούτε μηνύματα, ούτε internet...

Never stop dreaming

Ξέρουμε περίπου τι επιδοτήσεις δίνουν για 12μηνη νέα σύνδεση wind και vodafone σε πρόγραμμα με παρόμοιο πάγιο με το Απεριόριστα 25; Σε αυτό τώρα πληρώνω 28 ευρώ περίπου το μήνα, και με καλύπτει.

Ήμουν σ' ένα παμπάλαιο με 3 ώρες δωρεάν... αλλά μόνο κλήσεις. Ούτε μηνύματα, ούτε internet...

Μαλλον επειδη ησουν σε παλιο

PaOk RE!!!!

Μαλλον επειδη ησουν σε παλιο

Μπορεί... Να πω την αλήθεια δεν το είχα ψάξει και πάρα πολύ. Τα Free Wi-Fi HotSpots με καλύπτανε και μηνύματα πολλά δεν στέλνω... Απλά κάθε χρόνο μου κάνανε κάποια προσφορά επιδότησης (χωρίς αλλαγή σε άλλο πρόγραμμα) και έμενα...

Never stop dreaming

Πρόσφατα ανανέωσα το συμβόλαιο μου, παίρνοντας ποσό επιδότησης, παραμένοντας στο ίδιο πρόγραμμα αλλά με 24μηνη δέσμευση.

Σε περίπτωση που θέλω να το κόψω, αυτό που πρέπει να πληρώσω πόσο είναι;

ΥΓ. Έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να καταβάλλω ολόκληρο το ποσό της επιδότησης.

Και μια ακόμη ερώτηση.

Εάν δεν πληρώνω τους λογαριασμούς και μου κόψουν το νούμερο, μπορούν να το πάνε δικαστικά ή να φορτώσουν το ποσό στην εφορία;

Ή ακόμα να κυνηγήσουν συγγενικά πρόσωπα;

Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S,

Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue

καλησπερα παιδια.θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με το προγραμμα απεριοριστα 20 και το καρτοσυμβολαιο 20.πηγα στον γερμανο και ρωτησα αν οντως το καρτοσυμβολαιο 20 ειναι αοριστου χρησης.δηλαδη,μπορω να το σταματησω οποτε θελω.και μου ειπαν πως γινεται,γιατι ειναι το πιο χαμηλο σε κοστος και δεν δικαιουμαι επιδοτηση.γινεται το ιδιο και στο απεριοριστα 20??γιατι μου παν πως και στο απεριοριστα 20 δεν δικαιουσε επιδοτηση επειδη ειναι το πιο χαμηλο σε κοστος και μπορεις να το χρησιμοποιησεις οσο θες απο τη στιγμη που δεν εχεις επιδοτηση.η επιδοτηση δεν με απασχολει.δεν θελω να εχω επιδοτηση,γιατι εχει ηδη ο πατερας μου συνδεση,αλλα vodafone.θελω να γλυτωσω απ'τις καρτες και τα χρηματα που σκαω καθε μηνα για το what's up.

καλησπερα παιδια.θα ηθελα να σας ρωτησω σχετικα με το προγραμμα απεριοριστα 20 και το καρτοσυμβολαιο 20.πηγα στον γερμανο και ρωτησα αν οντως το καρτοσυμβολαιο 20 ειναι αοριστου χρησης.δηλαδη,μπορω να το σταματησω οποτε θελω.και μου ειπαν πως γινεται,γιατι ειναι το πιο χαμηλο σε κοστος και δεν δικαιουμαι επιδοτηση.γινεται το ιδιο και στο απεριοριστα 20??γιατι μου παν πως και στο απεριοριστα 20 δεν δικαιουσε επιδοτηση επειδη ειναι το πιο χαμηλο σε κοστος και μπορεις να το χρησιμοποιησεις οσο θες απο τη στιγμη που δεν εχεις επιδοτηση.η επιδοτηση δεν με απασχολει.δεν θελω να εχω επιδοτηση,γιατι εχει ηδη ο πατερας μου συνδεση,αλλα vodafone.θελω να γλυτωσω απ'τις καρτες και τα χρηματα που σκαω καθε μηνα για το what's up.

Ton frog της cosmote τον έχεις απορρίψει πριν πας σε καρτοσυμβόλαιο;

Πρόσφατα ανανέωσα το συμβόλαιο μου, παίρνοντας ποσό επιδότησης, παραμένοντας στο ίδιο πρόγραμμα αλλά με 24μηνη δέσμευση.

Σε περίπτωση που θέλω να το κόψω, αυτό που πρέπει να πληρώσω πόσο είναι;

ΥΓ. Έχω την εντύπωση ότι θα πρέπει να καταβάλλω ολόκληρο το ποσό της επιδότησης.

Και μια ακόμη ερώτηση.

Εάν δεν πληρώνω τους λογαριασμούς και μου κόψουν το νούμερο, μπορούν να το πάνε δικαστικά ή να φορτώσουν το ποσό στην εφορία;

Ή ακόμα να κυνηγήσουν συγγενικά πρόσωπα;

Επειδή έχω πάθει, έχω μάθει. Λοιπόν για το 24μηνο συμβόλαιο αν κόψεις πριν το 12 μήνο ή 18 μηνο πλήρώνεις όλη την επιδότηση, σπό κει και πέρα μήνα κάνει απόσβεση. Τσέκαρε το αν είναι 12 ή 18. Τώρα για το αν τα αφήσεις απλήρωτα, θα σου πω ανοιχτά ότι μου συνέβει, έμεινα άνεργος, είχα 2 συνδέσεις, μια για μένα και μια για την μάνα μου. Δεν μπορούσα να τις πληρώσω, μετά από περίπου κανά μήνα που έμεινε απλήρωτος ο πρώτος σου κάνουν φραγή και σε περίπου 4 μήνες σου ακυρώνουν τις συνδέσεις λόγω οφειλής. Τώρα αν δεν τα πληρώσεις, σε αφήνουν λίγο καιρό να κουλάρεις, έται όπως στο λεώ γλαφυρά :lol::lol: και μετά σου στέλνουν ένα ωραίο εξώδικο από συνεργαζόμενο δικηγορικό γραφείο, για οικονομία όχι με δικαστικό επιμελητή αλλά συστημένο. Υπόλόγισε 4-6 μήνες το πολύ από την ακύρωση. Παίρνεις τηλέφωνο τον δικηγόρο ψύχραιμος και κάνεις διακανονισμό, εμένα 2 δόσεις μου έκαναν μόνο. Αν το αφήσεις στην τύχη του, τώρα σου μιλάω έχοντας κάποιες γνώσεις νομικής, βγάζουν διαταγή πληρωμής σε δικαστήριο ερήμην σου και σε γράφουν στον τειρεσία και εκεί έχει κάποια διαδικασία για να πληρώσεις και να "καθαρίσεις" το όνομα σου. Εγώ όταν είχαν ακυρωθεί οι συνδέσεις πήρα από μόνος μου και με παρέπεμψαν στο δικηγόρο και επειδή ήταν η αρχή μου έκανε 3 δόσεις αλλά λόγω χαρατσιών από τον οκτώβριο και μετά δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ, ώσπου ήρθε το εξώδικο και τα πλήρωσα αλλά τώρα, άλλη μια συνέπεια, αν θέλω να κάνω νέα σύνδεση μου ζητάνε 150 ευρώ, πληρωμή μετρητοίς. Παρόλο που ήμουν παλιός πελάτης τους, έστειλα email παραπόνου και μου απάντησαν με ένα τυπικό, ξερό email για τους όρους του συμβολαίου. Έκανα κι εγώ κάρτα και βλέπουμε, δυστυχώς οι άλλες εταιρίες δεν πιάνουν καλό σήμα στο σημείο που είμαι και την wind που έχω θα την στείλω. Αυτό που διαπιστώνω είναι ότι είναι στο κόσμο τους δεν καταλαβαίνουν ότι ο κόσμος έχει πλέον δυσκολίες και δεν έχουν προσαρμόσει τις διαδικασίες τους, αντίθετα έχουν σκληρήνει. Για μένα δεν αξίζει να έχεις σύνδεση, εκτός αν το θες για επαγγελματική χρήση ή μιλάς με πολύ κόσμο και συνέχεια.

Edited by alexgiak

ναι εντελως!!!!!!!!!!!!γιατι οσα ατομα ξερω,τα μισα εχουν what's up και τα αλλα μισα εχουν ή καρτοσυμβολαιο ή συνδεση.