Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mειωση παγιου στα ετησια συμβολαια κανουμε στο 6μηνο και στα 18μηνα(IPHONE) στο 9μηνο?

σωστά :rolleyes:

Samsung S21 Ultra

• Απαντήσεις 19,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Καλησπέρα παιδιά. Η αδερφή μου έκανε ένα συμβόλαιο στη cosmote με 20 Ευρώ 5 GB... Πότε μπορεί να το διακόψει; Θέλω να πω πόσος καιρός πρέπει να περάσει; Ευχαριστώ.
http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

12 μηνες απο την δημιουργια του αλλα και νωριτερα επιστρεφοντας το ποσο της επιδοτησης/εκπτvσης αν πηρε, αν δεν πηρε τιποτα μπορει να φυγει οποτε θελει. Edited by stathis123

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Σε περίπτωση διακοπής 12μηνης σύμβασης με επιδότηση στο πάγιο προκύπτει:

Μέχρι 6 μήνες επιστροφή όλου του ποσού που έχει επιδοτηθεί στα πάγια χρήσης.

Άνω των 6 μηνών κάνετε τις πράξεις:

• Συνολικό ποσό επιδότησης /365 = Ποσό επιδότησης ανά ημέρα.
  • Ποσό επιδότησης ανά ημέρα x ημέρες παραμονής στη σύμβαση= Ποσό επιδότησης που έχει αποδοθεί από τον πάροχο
  • Ημέρες που απομένουν για την ολοκλήρωση της 12μηνης σύμβασης x 2 / 365 = Γινόμενο ποινής.
  • Ποσό επιδότησης που έχει αποδοθεί από τον πάροχο x Γινόμενο ποινής = Ποσό επιστροφής στον πάροχο

Edited by boumboum

Έχω επιδότηση συσκευής για πάγιο 35 απεριόριστα - 30 ευρώ -

Είναι δυνατόν? Αν πάρω έκπτωση αντί επιδότησης σε ένα χρόνο θα πληρώσω 70 ευρώ λιγότερα. Καμιά πρόταση?

Παιδια υπαρχει καμια υπηρεσια ωστε να μαθαινω σε ποιο δικτυο κινητης τηλεφωνιας ανηκει ενας συγκεκριμενος αριθμος?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Αν κάνεις σύνδεση στο Cosmote Internet On The Go, τι διάρκεια έχει η σύμβαση; Μετά από πόσο καιρό μπορείς να τη διακόψεις; Αν επιλέξεις το COSMOTE Internet On The Go 10GB + Laptop η αξία του laptop μετράει ως επιδότηση;

παιδια καλησπερα, εχω επιδοτηση απο cosmote 130e και σκεφτομαι να την πουλησω φτηνοτερα,π.χ 100 ,για να παρω ενα κινεζικο dual sim.εχω δει κατα καιρους οτι πολλοι τις πουλανε στο χωρο των αγγελιων.πως μπορω να πουλησω ομως σε καποιον την επιδοτηση μου,δεν ξερω:(

ναι θα συμφωνησω ακομα αξιολογες προτασεις ειναι οι

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001399

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.001398

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Παιδιά καλησπέρα, μπορεί η ερώτηση μου να έχει απαντηθεί ξανά αλλά βιαζομαι λίγο.

Έχω το πρόγραμμα cosmote απεριόριστα 15 και όταν πήρα την σιμ κλπ

μου είχαν πει κάποιο νούμερο ώστε να δω αν έχω ξεπεράσει τα 15 ευρώ ή ποσά μου μένουν μέχρι να χρεωθώ (δηλαδή μέχρι να ξεπεράσω το όριο των υπηρεσιών που είναι μέσα στην τιμή π.χ. 50 MB Internet)

δεκτες οι προτασεις σας παιδια ομως το θεμα ειναι αν μπορω να πουλησω την επιδοτηση μου και αν ναι( απο οτι εχω δει στις αγγελιες πουλιουνται) πως???

αγορασε εσυ το κινητο που θελει αυτος με την επιδοτηση σου και στειλτο μετα με αντικαταβολη τα χρηματα της επιδοτησης ετσι αν δεν ειναι σωστος απο μερος του θα σου μεινει το κινητο το οποιο θα μπορεις να το πουλησεις η να το κρατησεις! ;)

My Mobile Phone History:
spacer.png

Εχω την εντύπωση, ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, ότι η πιο συμφέρουσα λύση πλέον είναι τα καρτοσυμβόλαια.

Εχω την εντύπωση, ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος, ότι η πιο συμφέρουσα λύση πλέον είναι τα καρτοσυμβόλαια.

για οσους εχουν wu ναι, μετα το τελος Ιανουαριου

edit: μη ξεχναμε οτι το καρτοσυμβολαιο ΔΕ δινει 1500 sms

Αν δεν κοπούν ή γίνουν πιο ακριβά τα 1500 σε καρτοκινητά, δεν πρόκειται να συνέλθει το δίκτυο. Όπως είναι τώρα είναι διαλυμένο τελείως!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Αν δεν κοπούν ή γίνουν πιο ακριβά τα 1500 σε καρτοκινητά, δεν πρόκειται να συνέλθει το δίκτυο. Όπως είναι τώρα είναι διαλυμένο τελείως!

εχεις δικιο, αλλά ολα για καποιο λογο συμβαινουν.. Φανταζεσαι μια απο τις τρεις εταιριες να μπορουσε να υποστηριξει πανω απο 50% του πληθυσμου; Οι αλλες 2 τι θα εκαναν; Τι σοι καρτελ θα υπηρχε μετα;

για οσους εχουν wu ναι, μετα το τελος Ιανουαριου

edit: μη ξεχναμε οτι το καρτοσυμβολαιο ΔΕ δινει 1500 sms

Ούτε 100 δε στέλνω και όλα τα στέλνω από το txtme.gr ;)

εχεις δικιο, αλλά ολα για καποιο λογο συμβαινουν.. Φανταζεσαι μια απο τις τρεις εταιριες να μπορουσε να υποστηριξει πανω απο 50% του πληθυσμου; Οι αλλες 2 τι θα εκαναν; Τι σοι καρτελ θα υπηρχε μετα;

Εγώ νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν έχανε η κοσμοτέ σημαντικό μερίδιο αγοράς προς τους άλλους δύο. Θα εξομάλυνε την κατάσταση... Ειδικά η κοσμοτέ έχει γεμίσει παιδάκια που με 3 ευρώ γονατίζουν το δίκτυο τη στιγμή που άλλος πληρώνει σαν λακαμάς πολλαπλάσια σε συμβόλαιο και προσπαθεί μάταια να βγάλει γραμμή...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Γεια σας και χρόνια πολλά! Μια ερώτηση. Είμαι στο πρόγραμμα: COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25. Πως μπορώ να ελέγχω το υπόλοιπο λεπτών ομιλίας, μηνυμάτων και ίντερνετ; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο; Ευχαριστώ. Edited by stefg

Γεια σας και χρόνια πολλά! Μια ερώτηση. Είμαι στο πρόγραμμα: COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ 25. Πως μπορώ να ελέγχω το υπόλοιπο λεπτών ομιλίας, μηνυμάτων και ίντερνετ; Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο; Ευχαριστώ.

Στέλνεις "1 ΣΤΟ 1256".

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

Εγώ νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν έχανε η κοσμοτέ σημαντικό μερίδιο αγοράς προς τους άλλους δύο. Θα εξομάλυνε την κατάσταση... Ειδικά η κοσμοτέ έχει γεμίσει παιδάκια που με 3 ευρώ γονατίζουν το δίκτυο τη στιγμή που άλλος πληρώνει σαν λακαμάς πολλαπλάσια σε συμβόλαιο και προσπαθεί μάταια να βγάλει γραμμή...

παλι εχεις δικιο φιλε μου, αλλά απο τη στιγμη που ο ελληνας δε βαζει μυαλο και συνεχιζει να μενει στην εταιρια, η εταιρια συνεχιζει να αδιαφορει..