Jump to content

Cosmote: Συμβόλαια κινητής: Επιδοτήσεις, προγράμματα, χρεώσεις κλπ

JustMe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 προσφορες υπάρχουν μέχρι στιγμής: Απο την vodafone η cosmote??

Απόκτησε το Smartphone Nokia C7 και πάρε δώρο χωρίς κλήρωση ένα εκπληκτικό φορητό DVD player με οθόνη 7’’

[Ισχύει με νέα σύνδεση από το Vodafone Unlimited 60 και άνω και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.]

Απόκτησε το Samsung Galaxy Tab και πάρε δώρο χωρίς κλήρωση μια τηλεόραση Samsung με οθόνη 21’’

[Ισχύει με νέα σύνδεση στο Vodafone Mobile Broadband Unlimited και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.]

Πάρε δώρο το εκπληκτικό νέο Χbox 360 με μνήμη 4GB χωρίς κλήρωση επιλέγοντας ένα από τα αποκλειστικά Smartphones με λειτουργικό Windows Phone 7

[Ισχύει με νέα σύνδεση από το Vodafone Unlimited 60 και άνω και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.]

Αυτες οπως ειπα ειναι προσφορες vodafone..

Αν μαθει καποιος προσφορες για cosmote ας μας το πει..

ευχαριστω πολυ..

• Απαντήσεις 19,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

καλησπερα.

μηπως γνωριζει κανεις ποσο χρονο θελει ωστε να γινει φορητοτητα αριθμου απο συμβολαιο κοσμοτε σε καρτοκινητο βονταφον ?

ευχαριστω.

επειδη το εχω κανει αυτο που λες,η ολη διαδικασια θελει γυρω στις 20 μερες.

[sIGPIC][/sIGPIC]

επειδη το εχω κανει αυτο που λες,η ολη διαδικασια θελει γυρω στις 20 μερες.

Πλέον η διαδικασία κραταέι 3 μέρες

Nokia και ξερό ψωμί ... :p

3 ημέρες θέλει πια, οπότε προσοχή στις δήθεν φορητότητες για αύξηση των ποσών. Μπορεί να καταλήξετε στους άλλους :P

3 ημέρες θέλει πια, οπότε προσοχή στις δήθεν φορητότητες για αύξηση των ποσών. Μπορεί να καταλήξετε στους άλλους :P

μονο 3 μερες απο συμβολαιο σε καρτοκινητο αλλης εταιρια ???

καλο αυτο.

επισης, γνωριζει κανεις ποσο χρονο πρεπει να λειτουργει το καρτοκινητο πριν μετατραπει σε συμβολαιο ?

τι εννοω, προκειμενου να εκμεταλλευτω επιδοτηση νεας συνδεσης χωρις να αλλαξω τον αριθμο μου σκεφτηκα τα εξης:

1. μετατρεπω το συμβολαιο κοσμοτε (σημερα εληξε) σε καρτοκινητο βονταφον η γουιντ.

2. μολις ενεργοποιηθει το καρτοκινητο, παω την αλλη μερα ξανα στην κοσμοτε κ ζηταω νεο συμβολαιο με τον αριθμο του καρτοκινητου βονταφον κ παιρνω την επιδοτηση νεας συνδεσης.

εφικτο ? τι λετε ?

ευχαριστω.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

Εννοεις για αυξηση επιδότησης? ε τώρα δεν προλαβαινουν να σε κρατησουν και να θέλουν.

Edited by kmpatra

καλησπερα. καταρχας συγγνωμη αν ειμαι οφ τοπικ, μα δεν ηξερα που ειναι καταλληλοτερα να ρωτησω το εξης:

υπαρχει καποιος τροπος να μαθαινουμε αν ενας αριθμος ανηκει η οχι στην κοσμοτε ?

(δεν εννοω να μαθουμε τον κατοχο, απλα να δουμε αν ο αριθμος ανηκει στην κοσμοτε)

με τα "απεριοριστα" πακετα μας εβαλαν να ψαχνουμε ποιος ειναι που...

ευχαριστω :)

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

Μέρες ήθελα να κάνω και εγώ την συγκεκριμένη ερώτηση. Οι φορητότητες έχουν μπερδέψει τα πράγματα. Παλιά ήξερες το κάθε νούμερο σε ποιον πάροχο ανήκει. :)

Οι λύσεις είναι οι εξής :

1) Στέλνεις από κινητό Vodafone τον αριθμό του κινητού που σε ενδιαφέρει στο 1292 (με χρέωση)

2) Έχεις ένα καρτοσυμβόλαιο με πολύ χαμηλό υπόλοιπο και δωρεάν κλήσεις προς Cosmote . Έτσι αν είναι να πάρεις αριθμό εκτός Cosmote δεν θα σου βγαίνει η κλήση και θα βγαίνει μόνο προς Cosmote.

3) Εαν σου έχει στείλει μήνυμα κάποιος από τους αριθμούς που σε ενδιαφέρει, μπορείς να πας στα στοιχεία μηνύματος και να δεις το κέντρο αποστολής μηνυμάτων του. Ανάλογα και το κέντρο καταλαβαίνεις και τον πάροχό του.

4) Να πάρεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να ρωτήσεις.

Ουσιαστικά η Cosmote & η Wind δεν προσφέρουν ακόμη κάποιον τρόπο , οπότε βρίσκεις μεσοβέζικες λύσεις!!!

lalista.gr

Ουσιαστικά η Cosmote & η Wind δεν προσφέρουν ακόμη κάποιον τρόπο , οπότε βρίσκεις μεσοβέζικες λύσεις!!!

Υπάρχει κάποιος λόγος (που δεν μπορώ να τον καταλάβω) που δεν προσφέρουν αυτή την υπηρεσία; (όπως π.χ. το 1286 που είναι το vodafone finder)

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Υπάρχει κάποιος λόγος (που δεν μπορώ να τον καταλάβω) που δεν προσφέρουν αυτή την υπηρεσία; (όπως π.χ. το 1286 που είναι το vodafone finder)

η λεπτομερεια κανει τον επαγγελματια.. οπως επισης η κοσμοτε ενημερωνει το υπολοιπο MBs σε real time και δωρεαν, ενω η vodafone με χρεωση και με καθυστερηση μιας μερας..

η λεπτομερεια κανει τον επαγγελματια.. οπως επισης η κοσμοτε ενημερωνει το υπολοιπο MBs σε real time και δωρεαν, ενω η vodafone με χρεωση και με καθυστερηση μιας μερας..

Real time ενημερωση στα MB???

Απο πότε? Εμενα μου λεει τελευταία ενημερωση μια ημερα πριν.

Real time ενημερωση στα MB???

Απο πότε? Εμενα μου λεει τελευταία ενημερωση μια ημερα πριν.

Μιλάς για την υπηρεσία ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ της cosmote που στέλνεις

ey στο 1256

για έλεγχο υπολοίπου 1. ομιλίας, 2. sms και 3. MEGABYTES συμβολαίου;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του

Αν ο φίλος προσέθετε "μέχρι και" πριν το "μια μέρα πριν", θα συμφωνούσα μαζί του.

δεν έχει τύχει σε άλλους;

Edit: το ey είναι κανόνας, η γίνεται και με τον αριθμό 1;

Edited by ioannis_z_ioanni

Δεν γνωρίζω το λόγο της μη ύπαρξης. Θεωρώ όμως ότι μόνο κερδισμένοι είναι μιας και ουσιαστικά "επωφελούνται" από τη φορητότητα όταν κάποιος δεν γνωρίζει προς τα πού καλεί!

Όσο δεν το "ζητάει" ο κόσμος , δεν το δίνουν.

lalista.gr

Δεν γνωρίζω το λόγο της μη ύπαρξης. Θεωρώ όμως ότι μόνο κερδισμένοι είναι μιας και ουσιαστικά "επωφελούνται" από τη φορητότητα όταν κάποιος δεν γνωρίζει προς τα πού καλεί!

Όσο δεν το "ζητάει" ο κόσμος , δεν το δίνουν.

Υπάρχει και η επιλογή να τσεκάρουμε εμείς οι χρήστες manually όλους τους αριθμούς από το 6900000001 μέχρι το 6999999999 (νομίζω με αυτό το εύρος καλύπτονται όλα τα κινητά). Μόνο 99.000.000 αριθμοί είναι. Αν τσεκάρει ο καθένας μας 10 νούμερα τότε θα φτιάξουμε έναν κατάλογο. Αλλά και πάλι ο κατάλογος αυτός θα αλλάζει συνεχώς λόγω φορητότητας, άρα χρειαζόμαστε μιας λίστα που θα ενημερώνεται (θα γίνεται update) και αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο οι εταιρίες ή ένα κεντρικό registry (π.χ. ΕΕΤΤ).

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol:

Κοίτα οι εταιρείες κερδίζουν πολύ από την άγνοια του κόσμου για κάποιον γνωστό του που έχει κάνει φορητότητα. Θυμάμαι και το 2007 που είχα σύνδεση Wind Max που ουσιαστικά ήταν η πρώτη σύνδεση που βγήκε με δωρεάν ομιλία στο ίδιο δίκυτο και και κάποιες φορές είχα χρεωθεί από λίγο.

Να βοηθήσει η ΕΕΤΤ? Λιγάκι δύσκολο το κόβω!!!

lalista.gr

σημερα με πηραν αν μου πουν για την επδοτηση μου.170 ευρω

αν δε παει στα 250 τουλαχιστον αλλαγη και γεια σας

7 χρονια συνρμητης,λοογαριασμοι ΠΑΝΤΑ πανω απο τα 100 μεχρι και 240 (βλακια μου ) και οι κυριοι δνουν 170....

ΟΚ!...

τΕΛΟς ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΛΕΝΕ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΧΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟς ΟΤΑΝ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΟΘΗΘΕΙ ΤΟ ΕΙΤΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩς ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΦΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΑΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟ....

ΜΑΛΙΣΤΑ....

...μεταξύ μας , λογαριασμοί των €240 δικαιολογούνται μόνο αν είσαι σε καθεστώς περιαγωγής ή καλείς συνέχεια τις πληροφορίες καταλόγου...το θεωρώ υπερβολικό ποσόν για κινητό...
lalista.gr

Παιδια καλησπέρα,

Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω blackberry και θέλω να κάνω ένα νέο συμβόλαιο unlimited στην cosmote. Μπορώ να ρενεργοποιήσω το BIS με τον δωρεάν όγκο που πλέον περιλαμβάνουν όλα τα πακέτα unlimited ή πρέπει να πληρώσω και extra 7 ή 15 ευρώ για το BIS και να πηγαίνουνε χαμένα τα extra MB; Γιατί ουσιαστικά το bis είναι ένα πακέτο δεδομένων συγκεκριμένου όγκου + μια εγγραφή στην βάση της Rim ...

One Plus 5T 6gb/64gb Stock Stable Oreo

Όποτε θέλεις μπορείς να το ακυρώσεις . Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε χρόνο.

Κοίτα επίσης μήπως μπορείς να κατέβεις πάγιο

Εννοω χωρις να πληροσω την επιδοτηση. Σημερα που πηγα στο γερμανο μου ειπε οτι θα πληρωσω το ποσο της επιδοτησης για τους μηνες που παραμενει η δεσμευση...

Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι

http://www.aeginahomes.gr/

Παιδια καλησπέρα,

Ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω blackberry και θέλω να κάνω ένα νέο συμβόλαιο unlimited στην cosmote. Μπορώ να ρενεργοποιήσω το BIS με τον δωρεάν όγκο που πλέον περιλαμβάνουν όλα τα πακέτα unlimited ή πρέπει να πληρώσω και extra 7 ή 15 ευρώ για το BIS και να πηγαίνουνε χαμένα τα extra MB; Γιατί ουσιαστικά το bis είναι ένα πακέτο δεδομένων συγκεκριμένου όγκου + μια εγγραφή στην βάση της Rim ...

νομίζω πρέπει να τα πληρώσεις. αν δεν βάλεις την υπηρεσία θα χρησιμοποιείς το νετ από τα ΜΒ που σου δίνει, δεν θα έχεις όμως διαθέσιμες τις υπηρεσίες του Blackberry.

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.