Mitsos_The_Great Δημ. August 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2010 κανε και καμια προσευχη μπας και γνωριζουν τιποτα! :whistle: και τα λεμε αυριο γιατι το να δινουν τετοιου τυπου επιδοτησεις πρωτη φορα (προσωπικα) το ακουω. Εγώ δεν ήξερα καν ότι δίνουν επιδότηση στο internet on the go. Τέλος πάντων, θα μάθω αύριο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 καλησπερα παιδες, με το cosmote απεριοριστα 15 πληρωνει καποιος 15.5€ ή με το " COSMOTE 600 λεπτά ομιλίας και 600 SMS " 7.75€ συνολικά; ρωταω γιατι ο αδερφος μου πληρωνει κανα 25αρι παγιο το μηνα, χωρις να μιλαει ιδιατερα πουθενα :S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxoulis Δημ. August 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2010 καλησπερα παιδες, με το cosmote απεριοριστα 15 πληρωνει καποιος 15.5€ ή με το " COSMOTE 600 λεπτά ομιλίας και 600 SMS " 7.75€ συνολικά; ρωταω γιατι ο αδερφος μου πληρωνει κανα 25αρι παγιο το μηνα, χωρις να μιλαει ιδιατερα πουθενα :S Απεριόριστα 15 είχε ονομαστεί με ΦΠΑ 19% με ΦΠΑ 23 % ανέρχεται στο ποσό των 15,50 το " COSMOTE 600 λεπτά ομιλίας και 600 SMS " είναι πρόσθετη υπηρεσία ΠΑΚΕΤΟ που το βάζεις στάνταρ να τρέχει μαζί με το πάγιο, σε προγράμματα με των δωρεάν χρόνο (C120, C180 κλπ κλπ) καλό πακέτο το 600+600 οταν βγήκε, όμως τα Απεριόριστα ήρθαν να πάρουν την θέση του πακέτου αυτού στις προτιμήσεις αλλά και στο κόστος γιατί αν έχεις το C120 για 2 ώρες προς όλους και το 600+600 με 7,5 πληρώνεις 22 + 7,5 = 29,5 (βάλε και τέλη κινητής 12%) ενώ με το απεριόριστα 25 παίρνεις 1500+1500 προς Cosmote και 60 προς όλους (και 60 sms) ή αντίστοιχα παίρνεις το Απερ.35 με 120 προς όλους (λεπτά και sms) Και τα 1500 και προς Σταθερά τηλέφωνα μάλλον πρέπει να πεις του αδερφού σου να το αλλάξει (δεν μας είπες σε ποιό πρόγραμμα είναι βεβαια) με ενα τηλέφωνο στο 1212 μπορεί να ζητήσει κατάργηση του 600+600 και μεταφορά σε κάποιο πρόγραμμα Απεριόριστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 σε ευχαριστω για την απαντηση φιλε, βασικα απ'οτι εχω καταλαβει (κι εγω κι αυτος) δεν ειναι πουθενα, σε κανενα προγραμμα, βασικο παγιο πληρωνει και με κατι χαζοτηλεφωνα που παιρνει ή/και μηνυματα φτανει στα 20-25 ευρω/το μηνα, για αυτο ρωταω με το cosmote απεριοριστα 15 θα πληρωνει μονο 15 ευρω σταθερα/μηνα; συν οτι πληρωσει για κλησεις εκτος cosmote; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxoulis Δημ. August 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2010 15,50 τον μήνα και 100 sms προς άλλες εταιρείες (τα mms χρεώνονται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Σε ποιόν αριθμό στέλνω μήνυμα για ενημέρωση υπολοίπου στα προγράμματα cosmote myway? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 παιδια θελει ο πατερας ενος φιλου να παειο απο vodafone cosmote με φορητοτητα πηρα να ρωτησω στο 13897 ποση ειναι η επιδοτηση για το Aπεριοριστα 35 και μου ειπαν 79 ευρω. επαθα πλακα πολυ λιγα ειναι!!! Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 παιδια θελει ο πατερας ενος φιλου να παειο απο vodafone cosmote με φορητοτητα πηρα να ρωτησω στο 13897 ποση ειναι η επιδοτηση για το Aπεριοριστα 35 και μου ειπαν 79 ευρω. επαθα πλακα πολυ λιγα ειναι!!! οντως είναι λιγα, αλλα γενικα οι επιδοτισεις εχουν πεσει δεν δινουν ευκολα μεγαλα ποσα, παντως αν θες την γνωμη μου κατα καιρους βγαζουν προσφορες με καλες επιδοτισεις απλα θελει ψαξιμο και τυχη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Σε ποιόν αριθμό στέλνω μήνυμα για ενημέρωση υπολοίπου στα προγράμματα cosmote myway? ΕΥ στο 1256. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 ή 1 στο 1256 Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Καλησπερα, Ενδιαφερομαι να φυγω λογω ελεινης συμπεριφορας της Vodafone αλλα και επιδοτησης και να μεταφερω τα 2 νουμερα μου στην Cosmote. Το ενα νουμερο θα το βαλω στο απεριοριστα 35. Το δευτερο νουμερο θελω να το βαλω στο απεριοριστα 35, αλλα θελω να μαθω εαν εχει πακετα ιντερνετ (προπληρωμενα mb) η Cosmote αλλα δεν καταφερα να τα εντοπισω στο site της, ετσι ωστε να δω εαν με συμφερει να παρω α)απεριοριστα 35 + προπληρωμενο πακετο ιντερνετ ή β)απεριοριστα με ιντερνετ 35 (350mb). Εαν καποιος εχει ηδη εντοπισει το λινκ που ζητω μονο για τα προπληρωμενα πακετα της κοσμοτε (εαν αυτα υπαρχουν, γιατι η vodafone εχει) ας μου το δωσει. Ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 οριστε τα προπληρωμενα πακετα ιντερνετ της cosmote http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal;jsessionid=LlmxfnCYmsk0vnC12mLprJy6wnGhP11Gg1vWmbvsFJTDv1Qy6yfm!712198795?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=L107_service_fullstory&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fforyou%2Fservice%2Fservice_wireless_internet.xml&breadcrumbTitle=COSMOTE+Internet+On+The+Phone το site της cosmote θελει ανανεωση επειγοντως Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. August 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2010 Για να μην μιλάμε για... απεριόριστα των... 1500 λεπτών, δείτε τί συμβαίνει σε μια χώρα η οποία δεν είναι banana republic όπως εμείς: http://news.gr.msn.com/economy/article.aspx?cp-documentid=154437514 Τα σχόλια δικά σας. Ήθελα να ανοίξω ξεχωριστό θέμα αλλά και εδώ θα διαβαστεί... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhal Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Καλησπερα, Ενδιαφερομαι να φυγω λογω ελεινης συμπεριφορας της Vodafone αλλα και επιδοτησης και να μεταφερω τα 2 νουμερα μου στην Cosmote. ... Εκανα κι εγώ την ίδια ακριβώς σκέψη για τα τέσσερα νούμερα της οικογένειάς μου από Vodafone προς Cosmote (δυστυχώς ...). Αλλά δείτε πώς πήγε η ιστορία: Αποφασίζω να κάνω αίτηση φορητότητας για 4 νούμερα, προς Cosmote και για τα προγράμματα "Απεριόριστα 35", "Απεριόριστα 25", και 2 x "Καρτοσυμβόλαια 15" (ώστε να μιλάμε μεταξύ μας χωρίς χρέωση). Αρχικά μου στέλνουν τα συμβόλαια για τα "Απεριόριστα" προγράμματα, τα υπογράφω, τα ενεργοποιώ, και περιμένω τα δύο καρτοσυμβόλαια. Μετά από μια βδομάδα με καλούν από την Cosmote και μου αρχίζουν την ιστορία για την εγγύηση στα 2 καρτοσυμβόλαια. Και πόση εγγύση? 150 ευρώ ανά καρτοσυμβόλαιο!!! :wacko: 300 ευρώ εν μέσω κρίσης ?? Πάνε καλά οι άνθρωποι? Να σημειωθεί ότι ούτε στη Vodafone ήμουν κακοπληρωτής (εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας) ούτε είχα στο παρελθόν σχέση με την Cosmote. Αφού μίλησα με την πωλήτρια αλλά και με το τμήμα ενεργοποιήσεων και δεν έβγαλα άκρη (στερεότυπη απάντηση: "πολιτική της εταιρείας"), βουρ ξανά για επιστροφή στη Vodafone... Διεκδικώ το ρεκόρ για το πιο γρήγορο πέρασμα από την Cosmote - 2 εβδομάδες... Βλέπετε άλλη λύση οι πιο παλιοί? ΥΓ: το μόνο που λυπάμαι, είναι που απέρριψα τις αντιπροσφορές της Vodafone για εκπτώσεις μέχρι και 40% (!!) στα πάγια για να μη φύγω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern4 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 ΥΓ: το μόνο που λυπάμαι, είναι που απέρριψα τις αντιπροσφορές της Vodafone για εκπτώσεις μέχρι και 40% (!!) στα πάγια για να μη φύγω ... αυτο εγινε οταν ειδαν οτι εχεις κανει αιτηση για φορητοτητα; Παράθεση GreekSupporters | To cult κοινωνικό, πολιτικό και αθλητικό forum Telegram Messenger Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhal Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Ε! αυτό εννοείται... Σιγά μη τους έπιανε ο πόνος κι αυτούς ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που τα ζητάν δεν μπορείς να κάνεις κάτι, παρά να τα δώσεις, αν θες να παραμείνεις στο δίκτυό τους. Απ'την Κοσμοτέ το έχω ακούσει πολλές φορές αυτό τα τελευταία 2 χρόνια, από διάφορους. Έχε υπόψη σου όμως πως για να μεταβείς ξανά σε άλλο δίκτυο, έχεις δικαίωμα να κάνεις αίτημα φορητότητας περίπου 1 μήνα απ'την ημερομηνία ενεργοποίησης των αριθμών. Η διαδικασία φορητότητας θα διαρκέσει φυσιολογικά 2 με 2,5 εβδομάδες και η μεταφορά σε άλλο δίκτυο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αν δεν περάσει χρονικό διάστημα τουλάχιστον 2 μηνών απ΄την ενεργοποίηση της σύνδεσης στην Κοσμοτέ. Οπότε, αν θέλεις να πας ξανά στην VF απλά κάνεις αίτημα φορητότητας περίπου στην 6η εβδομάδα της σύνδεσής σου στην Κοσμοτέ, ώστε με το που συμπληρωθεί 2μηνο να γίνει η φορητότητα του αριθμού σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhal Δημ. August 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2010 Η αλήθεια είναι ότι από τη στιγμή που τα ζητάν δεν μπορείς να κάνεις κάτι, παρά να τα δώσεις, αν θες να παραμείνεις στο δίκτυό τους. Απ'την Κοσμοτέ το έχω ακούσει πολλές φορές αυτό τα τελευταία 2 χρόνια, από διάφορους. ... Αυτό που δεν μου εξηγεί κανείς είναι το γιατί ζητάνε την εγγύηση και το σε ποια περίπτωση η εγγύηση "εκπίπτει". Τι ακριβώς με καλούν να εγγυηθώ με τα 150 ευρώ ανά συμβόλαιο? Τη στιγμή μάλιστα που η εξόφληση γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας... Και είναι και Καρτοσυμβόλαια, που σημαίνει πως δεν μπορώ να τους "φεσώσω" !! Νομίζω πως θα απευθυνθώ και στην ΕΕΤΤ καθώς και στο Ινστιτούτο Καταναλωτών. Γιατί εδώ υπάρχει και η περίπτωση εξαπάτησης: Κανείς δεν μου είπε αρχικά κάτι για εγγύση, τα δύο πρώτα "Απεριόριστα" συμβόλαια υπογράφηκαν κανονικά (και με "εγκλώβησαν" στο δίκτυό τους) ενώ στη συνέχεια μου ζητήσανε την εγγύηση για τα δύο επόμενα... Απαράδεκτη στάση προς έναν νέο πελάτη τους. Σκεφτείτε τί θα γίνει όταν παλιώσουμε... Η ξαφνική επιτυχία τους έκανε να σηκώσουν ψηλά τον αμανέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 παιδια μια εγκυκλοπαιδικη ερωτηση. τωρα που εγω πηρα το νουμερο μου απο το ονομα του θειου μου στο δικο μου. Μετα απο ποσο καιρο θα διαγραφει η καρτελα του θειου μου απο τα μητρωα της cosmote? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggospat13 Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Μου ηρθε επιδοτηση απο cosmote , μπορω να την εξαργηρωσω σε οποιοδηποτε καταστημα πχ πλαισιο ή πρεπει να παω στο γερμανο π ειχα κανει τη συνδεση; και κατι ακομα απο το πλαισιο πρεπει να διαλεξω απαραιτητα κινητο η μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδοτηση για να παρω μπ3 ψηφιακη ή κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Μου ηρθε επιδοτηση απο cosmote , μπορω να την εξαργηρωσω σε οποιοδηποτε καταστημα πχ πλαισιο ή πρεπει να παω στο γερμανο π ειχα κανει τη συνδεση; και κατι ακομα απο το πλαισιο πρεπει να διαλεξω απαραιτητα κινητο η μπορώ να χρησιμοποιήσω την επιδοτηση για να παρω μπ3 ψηφιακη ή κατι αλλο; Επιδότηση μπορείς να πάρεις από τα καταστήματα που συνεργάζονται με την C-OTE. Πέρσι που είχα ρωτήσει, δεν μπορούσα να πάρω ούτε hands-free.. Κινητό και πάλι κινητό.. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Αυτό που δεν μου εξηγεί κανείς είναι το γιατί ζητάνε την εγγύηση και το σε ποια περίπτωση η εγγύηση "εκπίπτει". Τι ακριβώς με καλούν να εγγυηθώ με τα 150 ευρώ ανά συμβόλαιο? Τη στιγμή μάλιστα που η εξόφληση γίνεται μέσω πιστωτικής κάρτας... Και είναι και Καρτοσυμβόλαια, που σημαίνει πως δεν μπορώ να τους "φεσώσω" !! Νομίζω πως θα απευθυνθώ και στην ΕΕΤΤ καθώς και στο Ινστιτούτο Καταναλωτών. Γιατί εδώ υπάρχει και η περίπτωση εξαπάτησης: Κανείς δεν μου είπε αρχικά κάτι για εγγύση, τα δύο πρώτα "Απεριόριστα" συμβόλαια υπογράφηκαν κανονικά (και με "εγκλώβησαν" στο δίκτυό τους) ενώ στη συνέχεια μου ζητήσανε την εγγύηση για τα δύο επόμενα... Απαράδεκτη στάση προς έναν νέο πελάτη τους. Σκεφτείτε τί θα γίνει όταν παλιώσουμε... Η ξαφνική επιτυχία τους έκανε να σηκώσουν ψηλά τον αμανέ... Δεν θα κερδίσεις τίποτα να απευθυνθείς σε ΕΕΤΤ κτλ για το συγκεκριμένο θέμα της εγγύησης . Όπως μια τράπεζα μπορεί να σου αρνηθεί να σου δώσει δάνειο έτσι και ένα δίκτυο μπορεί να ζητήσει εγγυήσεις για σύνδεση. Είναι δικαίωμα του κάθε δικτύου. Επίσης να ξέρεις ότι αυτό που κάνει η Cosmote το κάνουν όλες οι εταιρείες , διότι όλες έχουν τμήμα πιστωτικού ελέγχου . Επιπλέον αυτό γίνεται ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή είσαι νέος πελάτης και ουσιαστικά η εταιρεία "δεν σε ξέρει" . Στους παλιούς πελάτες ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά όταν γίνεται νέα σύνδεση. Προσωπικά και σε εμένα ζητήθηκε εγγύηση για καρτοσυμβόλαιο. Αναφορικά με το ποσόν , αυτό σου επιστρέφεται (κατόπιν αιτήματος δικού σου) εαν διακοπεί η σύνδεσή σου ή μπορεί να συμψηφιστεί με λογαριασμούς μόνο εφ' όσον έχεις δείξει καλή συναλλαγματική συμπεριφορά προς το δίκτυο και αφού περάσει ένα χρονικό διάστημα το οποίο ποικίλει. Από ότι ξέρω είναι σίγουρα μετά τους 6 μήνες. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhal Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Σαφώς και έχει δικαίωμα να ζητάει ότι θέλει. (Οπως κι εγώ θεωρητικά μπορώ να ζητήσω εγγύηση για την ποιότητα του σήματος - λέω τώρα ...) Το θέμα είναι ότι (ι) η εγγύηση θα πρέπει να αναφέρεται από την αρχή (και όχι αφού μεταφερθούν οι μισές γραμμές από άλλο πάροχο) και (ιι) το ποσό θα πρέπει να είναι αναλογικό του παγίου. Δεν μπορεί να ζηταει 150 ευρώ που ισοδυναμεί με πάγια 10 μηνών ... Αν ζήταγε ας πούμε 30 ευρώ θα ήταν λογικότερο... Εχεις εμπλακεί ποτέ σε ενοικίαση κατοικίας? Αν ναι, έχεις δει ποτέ να ζητούν εγγύηση το ποσό 10 μισθωμάτων?? Επιμένω πως είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πρακτική και προσωπικά δεν θα την αποδεχτώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Τα 150 ευρώ είναι η ελάχιστη εγγύηση που ζητείται από δίκτυο! Έχω δει και εγγυήσεις στο ποσόν των 880 ευρώ ανα σύνδεση (πάγιο 30 ευρώ). Υπάρχει πάγια τακτική και των τριών εταιρειών για νέους πελάτες (νέος πελάτης λιανικής = στο δίκτυο κάτω από 3 μήνες). Το ότι έχεις ήδη μεταφέρει κάποιες γραμμές χωρίς εγγύηση , δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου ζητήσει εγγύηση για νέα γραμμή . Και εμένα με είχε χαλάσει που μου είχε ζητήσει εγγύηση. Την έδωσα όμως. Από εκεί και πέρα - αν θες - μπορείς να ακυρώσεις τα καρτοσυμβόλαια προς το παρόν και σε κανα εξάμηνο να κάνεις πάλι αίτηση και να δεις αν θα σου ζητήσουν εγγύηση ή όχι. Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vhal Δημ. August 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2010 Εξαρτάται πώς το βλέπει κανείς. Εγώ νομίζω πως αν υπάρξει γενικευμένη αντίδραση και αρνήσεις από τους πελάτες θα σταματήσουν αυτήν την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τακτική (και τις παρόμοιες τακτικές). Μην ξεχνάμε πως εμείς οι πελάτες έχουμε τη δύναμη και όχι οι εταιρείες ... Βάζω στοίχημα, πως μόλις κάνω αίτηση φορητότητας θα με παίρνουν τηλέφωνο και θα αρχίσουν τις προσφορές για να μη φύγω - και φυσικά θα τις απορρίψω !! Τώρα που σταματάνε και τις επιδοτήσεις ξέρετε τι πρέπει να κάνουμε σαν υπεύθυνοι καταναλωτές? Κάθε φορά που κάποιος κάνει φθηνή προσφορά "βουρ" με φορητότητα όλοι! Η καλύτερη προσφορά με κεδίζει σαν πελάτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts