dimitris15 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 απλα να πω οτι απο 25 Μαρτιου ολοκληρωνεται η αναβαθμιση του συστηματος. και οτι λογικα απο εκει και περα θα ειναι ολα μια χαρα Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 απλα να πω οτι απο 25 Μαρτιου ολοκληρωνεται η αναβαθμιση του συστηματος. και οτι λογικα απο εκει και περα θα ειναι ολα μια χαρα Ποιά αναβάθμιση? Δωσε παραπάνω πληροφορίες αν μπορείς γιατι με αυτά που διαβάζω εδώ έχω επιφυλάξεις για το αν αξίζει να ερθω με φορητότητα στη κοσμοτε... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ποιά αναβάθμιση? Δωσε παραπάνω πληροφορίες αν μπορείς γιατι με αυτά που διαβάζω εδώ έχω επιφυλάξεις για το αν αξίζει να ερθω με φορητότητα στη κοσμοτε... Προφανώς έχει γίνει ένα μπέρδεμα με την αλλαγή που έκανε η cosmote στα απεριόριστα προγράμματα προσθέτοντας λεπτά και sms προς όλα τα δίκτυα. Το πρόβλημα αυτό, σύμφωνα με την cosmote θα λυθεί στις 25/3. Απλά να προσθέσω ότι ποτέ μα ποτέ δεν έχω χάσει χρήματα στην cosmote. Η πίστωση τυχόν λάθους γίνεται μετά από 2 λογαριασμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Στα COSMOTE ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ τα 1500 προς κινητά COSMOTE ειναι και για καρτοκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Ναι, το έχουμε πει 10.000 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 εγω σχετικα με το προβλημα του λογαριασμου των 520 ευρω για χρηση wap advanced εκανα αιτηση αμφισβητησης και ο υπαλληλος μου ειπε οτι μαλλον εμπαινα στο myview !ουτε καν ξερω πως ειναι το myview ..! αντε να δουμε τι ακρη θα βγει.. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Τελικά η έκπτωση των 10€ ισχύει ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές.. :( Πήρα σήμερα στο 1212 και μου είπαν ότι αν και ανανέωσα το συμβόλαιό μου μέσα στην προθεσμία, δεν τη δικαιούμαι γιατί λέει πήρα επιδότηση συσκευής.. Είναι πανηλίθιο αυτό το πράγμα γιατί θα μπορούσα άνετα να τους "ξεγελάσω" κάνοντας διακοπή συμβολαίου και αμέσως μετά καινούριο συμβόλαιο ώστε να επωφεληθώ ΚΑΙ επιδότησης ΚΑΙ έκπτωσης.. Πάλι καλά που μου ανέβασαν την επιδότηση (από 80€ την πήγαν στα 140€) μετά από λίγο τρίξιμο δοντιών! :cool: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Τελικά η έκπτωση των 10€ ισχύει ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές.. :( Πήρα σήμερα στο 1212 και μου είπαν ότι αν και ανανέωσα το συμβόλαιό μου μέσα στην προθεσμία, δεν τη δικαιούμαι γιατί λέει πήρα επιδότηση συσκευής.. Είναι πανηλίθιο αυτό το πράγμα γιατί θα μπορούσα άνετα να τους "ξεγελάσω" κάνοντας διακοπή συμβολαίου και αμέσως μετά καινούριο συμβόλαιο ώστε να επωφεληθώ ΚΑΙ επιδότησης ΚΑΙ έκπτωσης.. Πάλι καλά που μου ανέβασαν την επιδότηση (από 80€ την πήγαν στα 140€) μετά από λίγο τρίξιμο δοντιών! :cool: Και τι σχεση έχει η επιδότηση συσκευής με τη προσφορά? Αφου στο site έλεγε και για ανανέωση συμβολαίων.... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 Τελικά η έκπτωση των 10€ ισχύει ΜΟΝΟ για νέους συνδρομητές.. :( Πήρα σήμερα στο 1212 και μου είπαν ότι αν και ανανέωσα το συμβόλαιό μου μέσα στην προθεσμία, δεν τη δικαιούμαι γιατί λέει πήρα επιδότηση συσκευής.. Είναι πανηλίθιο αυτό το πράγμα γιατί θα μπορούσα άνετα να τους "ξεγελάσω" κάνοντας διακοπή συμβολαίου και αμέσως μετά καινούριο συμβόλαιο ώστε να επωφεληθώ ΚΑΙ επιδότησης ΚΑΙ έκπτωσης.. Πάλι καλά που μου ανέβασαν την επιδότηση (από 80€ την πήγαν στα 140€) μετά από λίγο τρίξιμο δοντιών! :cool: Αν έκανες την ανανέωση απο την μέρα που βγήκε η προσφορά και μετά και αν έχεις πρόγραμμα απεριόριστα απο 35 και πάνω, βλακείες σου λένε. Αυτόματα ενεργοποιείται η προσφορά εντός τεσσάρων ημερών, οπότε λογικά στον επόμενο λογαριασμό σου θα έχεις κανονικά την έκπτωση. Εκτώς αν δεν είσαι σε απεριόριστα ή έκανες ανανέωση πριν τη προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Και τι σχεση έχει η επιδότηση συσκευής με τη προσφορά? Αφου στο site έλεγε και για ανανέωση συμβολαίων.... Αν έκανες την ανανέωση απο την μέρα που βγήκε η προσφορά και μετά και αν έχεις πρόγραμμα απεριόριστα απο 35 και πάνω, βλακείες σου λένε. Αυτόματα ενεργοποιείται η προσφορά εντός τεσσάρων ημερών, οπότε λογικά στον επόμενο λογαριασμό σου θα έχεις κανονικά την έκπτωση. Εκτώς αν δεν είσαι σε απεριόριστα ή έκανες ανανέωση πριν τη προσφορά. Είμαι στο Απεριόριστα 35 εδώ και 3 μήνες. Την ανανέωση την έκανα προχθές (Παρασκευή 19/3) άρα είναι μέσα στα περιθώρια.. Τι να σας πω ρε παιδιά.. Έτσι μου είπε η κοπέλα! Ο λογαριασμός μου εκδίδεται στις 17 κάθε μήνα άρα πρέπει να περιμένω τον επόμενο για να φανεί.. Λέτε να περιμένω το λογαριασμό για να δω ή να ξαναπάρω στο 1212 μήπως έπεσα σε "ντουγάνι"; Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Είμαι στο Απεριόριστα 35 εδώ και 3 μήνες. Την ανανέωση την έκανα προχθές (Παρασκευή 19/3) άρα είναι μέσα στα περιθώρια.. Τι να σας πω ρε παιδιά.. Έτσι μου είπε η κοπέλα! Ο λογαριασμός μου εκδίδεται στις 17 κάθε μήνα άρα πρέπει να περιμένω τον επόμενο για να φανεί.. Λέτε να περιμένω το λογαριασμό για να δω ή να ξαναπάρω στο 1212 μήπως έπεσα σε "ντουγάνι"; Προφανώς δεν γνωρίζει καλά τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τις οποίες και καλύπτεις. Δεν υπάρχει λόγος να χρεώνεσαι κλήση στο 1212. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Καλημερα παιδια. Αν και διαβαζω συνεχως τα posts εδω μεσα ειμαι ακομα μπερδεμενος... Επειδη αυτον τον καιρο εχω τη δυνατοτητα να δεχτω την επιδοτηση και να ανανεωσω το συμβολαιο μου ή να μην τη δεχτω και να κοιταξω για κατι που να με συμφερει περισσοτερο, θα ηθελα να ρωτησω τι τελικα ισχυει με το cosmote 35 απεριοριστα, υπαρχει εκπτωση 10 ευρω που λεει η διαφημιση? Εχεις τελικα επιδοτηση ή οχι αν κανεις νεο συμβολαιο με αυτην την μειωση? Ξερω οτι ισως γινω λιγο κουραστικος αλλα θα ηθελα καποιος να μου τα ξεκαθαρισει λιγο, ή εστω να βαλει ενα link για να το βρω καπου γιατι στο site της cosmote δεν το βρισκω καπου να λεει για τα παραπανω που ρωταω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Καλημερα παιδια. Αν και διαβαζω συνεχως τα posts εδω μεσα ειμαι ακομα μπερδεμενος... Επειδη αυτον τον καιρο εχω τη δυνατοτητα να δεχτω την επιδοτηση και να ανανεωσω το συμβολαιο μου ή να μην τη δεχτω και να κοιταξω για κατι που να με συμφερει περισσοτερο, θα ηθελα να ρωτησω τι τελικα ισχυει με το cosmote 35 απεριοριστα, υπαρχει εκπτωση 10 ευρω που λεει η διαφημιση? Εχεις τελικα επιδοτηση ή οχι αν κανεις νεο συμβολαιο με αυτην την μειωση? Ξερω οτι ισως γινω λιγο κουραστικος αλλα θα ηθελα καποιος να μου τα ξεκαθαρισει λιγο, ή εστω να βαλει ενα link για να το βρω καπου γιατι στο site της cosmote δεν το βρισκω καπου να λεει για τα παραπανω που ρωταω... Καλήμερα!!! Δες εδώ http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=press_releases&path=%2FSCSDevRepository%2Fcontent%2Fel%2Fsections%2Fpressoffice%2Fpressrelease%2F18032010grxml.xml&breadcrumbTitle=%CE%97+COSMOTE+%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9+%CF%84%CE%B1+%CF%80%CE%AC%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%83%CF%84%CE%B1+%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1+%C2%ABCOSMOTE+%CE%91%CE%A0%CE%95%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A1%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%91%C2%BB Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mananes Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Να σαι καλα ρε Φωτη, παροτι Παναθηναικος! :lol: Επομενως, δεν γραφει κατι οτι δεν θα εχεις επιδοτηση με τη ληξη του συμβολαιο, ετσι??? Αρα μου φαινεται οτι θα παω κατα κει... Εχω προγραμμα 240 με 30 ευρω παγιο και με τα παγια τελη και κανα μηνυμα μου παει στα 35 με 40... Με το cosmote 35 και την εκπτωση πιστευω οτι θα μου βγαινει καπου στα 30 και θα εχω και μπολικα μηνυματα προς τριτους και παρα πολυ χρονο για ολους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Είμαι συνδρομητής wind. Αν κάνω φορητότητα στην cosmote στο πρόγραμμα απεριόριστα 35, εκτός από τα 10 ευρώ έκπτωση κάθε μήνα, θα δικαιούμαι και επιδότηση συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Είμαι συνδρομητής wind. Αν κάνω φορητότητα στην cosmote στο πρόγραμμα απεριόριστα 35, εκτός από τα 10 ευρώ έκπτωση κάθε μήνα, θα δικαιούμαι και επιδότηση συσκευής; Ναι κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Με 5€ στο Απεριόριστα 15, πόσην ώρα μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Με 5€ στο Απεριόριστα 15, πόσην ώρα μιλάς; Τι ακριβώς εννοείς; :wacko: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Αυτό που γράφω. 5€ σε πόσο χρόνο ομιλίας αντιστοιχεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Αυτό που γράφω. 5€ σε πόσο χρόνο ομιλίας αντιστοιχεί; Το Απεριόριστα 15 έχει 1500' και 1500 sms για όλη την Cosmote με πάγιο 10 ευρώ τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το post.. Δε μπορεί να υπολογιστεί αυτό που ζητάς.. Εντελώς "μπακαλίστικα", μπορείς να πεις ότι με 5 ευρώ μιλάς 750' και στέλνεις 750 sms αλλά δεν έχει κανένα νόημα αυτό το πράγμα γιατί υπάρχουν και φόροι, φ.π.α., τέλος χρήστη κινητής κλπ κλπ... Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Για κινητά wind και vodafone μιλάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 (edited) Για κινητά wind και vodafone μιλάω. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Πες έτσι να καταλάβω! :lol: Για τρίτους δεν έχει τίποτα το 15. Το πόσα λεπτά μπορείς να πάρεις με 5 € πρέπει να το υπολογίσεις βάσει του πίνακα χρεώσεων. EDIT: Μόλις είδα ότι έβαλαν 100 SMS προς λοιπά δίκτυα! http://www.cosmote.gr/cosmote/cosmote.portal?locale=el_GR&_nfpb=true&_pageLabel=Tariff_Plans&catID=0b0f42bb8029cebf&rootid=0b0f42bb80264690 Edited March 21, 2010 by stefidis Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 20' βγαίνει. Το καρτοσυμβόλαιο 15 σου δίνει και απεριόριστα για Cosmote και 50-55' προς άλλους. Νομίζω είναι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 20' βγαίνει. Το καρτοσυμβόλαιο 15 σου δίνει και απεριόριστα για Cosmote και 50-55' προς άλλους. Νομίζω είναι καλύτερο. Σαφώς και ακούγεται καλύτερο αλλά δεν ξέρω... Τα καρτοσυμβόλαια μου τη "σπάνε"! :lol: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
den_irtha Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 20' βγαίνει. Το καρτοσυμβόλαιο 15 σου δίνει και απεριόριστα για Cosmote και 50-55' προς άλλους. Νομίζω είναι καλύτερο. Δε σου δίνει απεριόριστα προς cosmote το καρτοσυμβόλαιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts