hostis Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Φυσικά, στο βαθμό που έχεις δικαίωμα καταγγελίας (κατάργησης) του συμβολαίου (πχ δεν εκκρεμεί απόσβεση επιδότησης συσκευής). Η μετατροπή γίνεται αμέσως μόλις λήξει η σύμβαση, δηλ. 30 μέρες μετά την καταγγελία. Απ' όσο γνωρίζω δεν χρειάζεται καν να αλλάξεις κάρτα ΣΙΜ. Έχεις ακόμη τη δυνατότητα να ζητήσεις με φορητότητα αριθμού την μετατροπή σε καρτοκινητό οποιασδήποτε άλλης εταιρείας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Έκανα πριν απο μερικές ημέρες αίτηση για νέα σύνδεση και με την επιδότηση επέλεξα κάποια συσκευή. Απο το κατάστημα με ενημέρωσαν ότι μπορώ να περάσω να πάρω την συσκευή και όταν ρώτησα για την τελική τιμή με την επιδότηση, μου είπαν 20 ευρώ περισσότερα απ' όσα αναγράφει το ηλεκτρονικό κατάστημα της cosmote, για την συγκεκριμένη συσκευή! Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής. Οι τιμές δεν είναι σταθερές σε όλο το δίκτυο της cosmote; Απο τα κεντρικά δεν έχουν ορίσει σταθερές χρεώσεις; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Ξέχασα να αναφέρω πως η νέα σύνδεση είναι απο φορητότητα αριθμού απο την wind, αν και νομίζω ότι δεν έχει κάποια χρέωση αυτο. Έτσι δεν είναι; Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2007 Φυσικά. Είναι σαν νέα σύνδεση. Είναι νέα σύνδεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 to poso tis epidotisis mou mporw na to xrisimopoihsw opos 8elw? diladi,mporei me ayto to poso na pliro8oun oi epomenoi logariasmoi mou?epidi den 8elw na parw ali siskeyh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 to poso tis epidotisis mou mporw na to xrisimopoihsw opos 8elw? diladi,mporei me ayto to poso na pliro8oun oi epomenoi logariasmoi mou?epidi den 8elw na parw ali siskeyh. Όχι. Το ποσό αφορά μονάχα επιδότηση νέας συσκευής και τίποτε άλλο. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lina_k Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 παιδια, επειδη ειμαι σε διλημμα... Ανανεωση συμβολαιου σε cοsmοte 120 με 100ευρώ επιδοτηση η αλλαγη εταιριας με αντιστοιχο προγραμμα? Παράθεση Το ΜΙΝΙ ειναι ερωτας!!:rotfl: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos21r Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 ειμαι και γω ακριβως στη ιδια φαση λινα... για πειτε οσοι ξερετε απο συμβολαια και τετοια... εχω ακουσει οτι η βοντα τα εχει ρηξει καπως αλλα το ψηνω και για τιμ στο 140 με 25 ε στανταρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Για νέες συνδέσσεις με συμβόλαιο έως τις 31/12/2007 η cosmote προσσφέρει τα δύο πρώτα πάγια ΔΩΡΕΑΝ. Πηγή: Διαφήμιση στην εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ" 19/11/2007 Δωρεάν πάγια για δύο μήνες στα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου της COSMOTE. Απλά και ξεκάθαρα! Δωρεάν πάγια για τους δύο πρώτους μήνες σε όλους τους συνδρομητές COSMOTE που θα εγγραφούν σε όλα τα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου της εταιρίας Δωρεάν πάγια για τους δύο πρώτους μήνες προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές της που θα εγγραφούν σε όλα τα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου COSMOTE. Η προσφορά ισχύει για όλες τις νέες ενεργοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν στα οικονομικά προγράμματα COSMOTE από σήμερα έως και τις 31/12/2007. Με τη νέα προσφορά της COSMOTE, η οποία ενεργοποιείται αυτόματα με κάθε νέα εγγραφή σε όλα τα οικονομικά προγράμματα συμβολαίου, το όφελος για τον πελάτη είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς για τα δημοφιλή προγράμματα με δωρεάν χρόνο ομιλίας κυμαίνεται από 44€ (στο πρόγραμμα COSMOTE 120) έως και 250€ (στο πρόγραμμα COSMOTE 1000). Πιστή στην πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η COSMOTE για μία ακόμα φορά επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των πελατών της με ποιοτικές προτάσεις επικοινωνίας, προσιτές και ξεκάθαρες χρεώσεις, με άμεσο και ξεκάθαρο όφελος Πηγή Δελτιο τύπου cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Έχετε δοκιμάσει τώρα τελευταία να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών; Με βάζει σε αναμονή και στα 3 λεπτά περίπου πέφτει η γραμμή. Αναρωτιέμαι αν χρεώνει την κλήση... Πάντως τώρα είναι εντελώς αδύνατο να τους μιλήσεις... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 Έχετε δοκιμάσει τώρα τελευταία να καλέσετε την εξυπηρέτηση πελατών; Με βάζει σε αναμονή και στα 3 λεπτά περίπου πέφτει η γραμμή. Αναρωτιέμαι αν χρεώνει την κλήση... Πάντως τώρα είναι εντελώς αδύνατο να τους μιλήσεις... pare tous tilefwno apo stathero sto 13838. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Υπάρχει προσφορά στο ONEphone; Δωρεάν πάγια για 2 μήνες; Η κάτι τέτοιο; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Υπάρχει προσφορά στο ONEphone; Δωρεάν πάγια για 2 μήνες; Η κάτι τέτοιο; Nai iparxei prosfora, dwrean pagia ews 6/3/08. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Οκ, ευχαριστώ. Την υπηρεσία όποτε θέλεις την διακόπτεις; Πήγε συγγενής μου να πληρώσει 3 λογαριασμούς στον ΓΕΡΜΑΝΟ και ο υπάλληλος εκεί ενεργοποίησε το ONEphone και στους 3 λογαριασμόυς (ο καθένας σε διαφορετικό ονομα...) χωρίς να το ξέρω εγώ. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Λογικό... Ο Γερμανός μόνο για αιτήματα που οδηγούν σε χρέωση σκίζεται να σε εξυπηρετήσει... Σήμερα πήγα σε 2 Γερμανούς για αλλαγή οικονομικού προγράμματος και μου είπαν... από Δευτέρα !!! Ας μας πουν ότι είναι μόνο για νέες συνδέσεις και πληρωμή λογαριασμών η αλύσίδα Γερμανός να τελειώνουμε... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Επειδή η ζώνη που μπορώ να κάνω κλήσεις σε σταθερά (ΟΝΕphone) είναι αρκετά μεγάλη: Εαν πάρω τηλ όταν είμαι εντός ζώνης και ισχύουν οι αντίστοιχες χρεώσεις και βγώ μετά εκτός ζώνης, τί γίνεται τότε; Ποιά χρέωση ισχύει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 Επειδή η ζώνη που μπορώ να κάνω κλήσεις σε σταθερά (ΟΝΕphone) είναι αρκετά μεγάλη: Εαν πάρω τηλ όταν είμαι εντός ζώνης και ισχύουν οι αντίστοιχες χρεώσεις και βγώ μετά εκτός ζώνης, τί γίνεται τότε; Ποιά χρέωση ισχύει; Des auton ton pinaka: Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 τον εχω δει ήδη αυτό τον πίνακα. Απλώς ρωτάω εαν βγείς εκτός ζώνης εαν κόβεται η γραμμή, εαν σε ενημερώνει οτι είσαι ΠΛΕΟΝ εκτος ζώνης, εαν ισχύει η χρέωση εντός ζώνης αφου ξεκίνησε η κλήση από εντός ζώνης.. Επίσης όποτε θέλω μπορώ να διακόψω την υπηρεσία; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 τον εχω δει ήδη αυτό τον πίνακα. Απλώς ρωτάω εαν βγείς εκτός ζώνης εαν κόβεται η γραμμή, εαν σε ενημερώνει οτι είσαι ΠΛΕΟΝ εκτος ζώνης, εαν ισχύει η χρέωση εντός ζώνης αφου ξεκίνησε η κλήση από εντός ζώνης.. Ean eisai entos ths zwnhs sto leei me ena hxografhmeno mhnhma sthn arxh tis klhseis.An den eisai entos ths zwnhs den leei tipota. Επίσης όποτε θέλω μπορώ να διακόψω την υπηρεσία; logina nai,giati oxi mia ipiresia einai... Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. November 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2007 τον εχω δει ήδη αυτό τον πίνακα. Απλώς ρωτάω εαν βγείς εκτός ζώνης εαν κόβεται η γραμμή, εαν σε ενημερώνει οτι είσαι ΠΛΕΟΝ εκτος ζώνης, εαν ισχύει η χρέωση εντός ζώνης αφου ξεκίνησε η κλήση από εντός ζώνης.. Επίσης όποτε θέλω μπορώ να διακόψω την υπηρεσία; Ρόλο παίζει από που ξεκινάει η κλήση. Αν η κλήση είναι "εντός ζώνης" πήγαινε εσύ από την Αθήνα στο Αγρίνιο χωρίς να κλείσεις ΄μιλώντας στο τηλέφωνο η κλήση αφου ξεκίνησε "εντός ζώνης" θα χρεωθείς σαν να είναι σταθερο. Τσεκαρισμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 Ρόλο παίζει από που ξεκινάει η κλήση. Αν η κλήση είναι "εντός ζώνης" πήγαινε εσύ από την Αθήνα στο Αγρίνιο χωρίς να κλείσεις ΄μιλώντας στο τηλέφωνο η κλήση αφου ξεκίνησε "εντός ζώνης" θα χρεωθείς σαν να είναι σταθερο. Τσεκαρισμένο. Ευχαριστώ Alany! :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 pedia , gia nea sindesi sto cosmote 120 + 3G poso pai to mali ?:) Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 pedia , gia nea sindesi sto cosmote 120 + 3G poso pai to mali ?:) 22 euro to mina. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deblnx Δημ. November 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2007 3G = voice calls? Παράθεση P1i - starsnav BT-74s && BT GPS Royaltek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Aν κάποιος ενεργοποιήσει το ΟNEphone τώρα μπορεί να το απενεργοποιήσει όταν λήξει η προσφορά των δωρεάν παγίων ή μήπως υπάρχει ελάχιστος χρόνος παραμονής στο πρόγραμμα αυτό; :confused: Επίσης η τοποθεσία εντός ζώνης μπορεί να είναι οποιαδήποτε ή μήπως πρέπει να έχει σχέση με τη διεύθυνση αποστολής του λογαριασμού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts