Gv2008 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Πρώτη φορά δίνει η 11878 και στις 2 B28! Μήπως νέα προσθήκη; στις άδειες ήταν νομίζω ακόμα και στη Cosmote φαίνεται αλλά όλες την είχαν κλειστή. Το ✨️ τι είναι; 2G λογικά θα σημαίνει δεν είναι SA Ready, στη Vodafone δεν το είχα ξανά δει βέβαια. Τουλάχιστον έπιασαν σπίτι μου 4G Β28 Τουλάχιστον γιατί όσο δεν είχε δεν έπιανε είχε Β20 οριακά.. Έπεσε αναβάθμιση προφανώς. Καλώς τα δεχθήκατε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 minute ago, Gv2008 said: Έπεσε αναβάθμιση προφανώς. Καλώς τα δεχθήκατε Την Β28; τι να τη κάνω επειδή έχω σήμα σπίτι; πάλι με την 28 σέρνεται 😂 Καλά είναι καλύπτει σε δύσκολα σημεία της περιοχής τουλάχιστον Τόσο καιρό ειχαν στην άδεια αλλά δεν ήταν αναμενη τώρα την άνοιξαν Ν78 έχει καιρό αλλά εδώ και 9 μήνες δεν έχει άδεια 🙂 Μερικές φορές βλέπω στη περιοχή να γυρνάνε οχήματα της ΕΕΤΤ κάθε τότε σβήνει η n78 Vodafone Nova 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 56 minutes ago, elkons said: Την Β28; τι να τη κάνω επειδή έχω σήμα σπίτι; πάλι με την 28 σέρνεται 😂 Καλά είναι καλύπτει σε δύσκολα σημεία της περιοχής τουλάχιστον Τόσο καιρό ειχαν στην άδεια αλλά δεν ήταν αναμενη τώρα την άνοιξαν Ν78 έχει καιρό αλλά εδώ και 9 μήνες δεν έχει άδεια 🙂 Μερικές φορές βλέπω στη περιοχή να γυρνάνε οχήματα της ΕΕΤΤ κάθε τότε σβήνει η n78 Vodafone Nova Μπορεί να ανοίξει Ν28, όπως κάνει κι η Cosmote σε πολλές κεραίες, αντί για Ν1. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Εγώ λέω για τη Β28 του Lte 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) Καθάρισε και το τοπίο από τον σημερινό fake account. Banned πλέον. Κάποιος μάλλον που παρίστανε τον Χρήστο. Edited 10 ώρες πριν by memoriesradio 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts