Jump to content

Vodafone 5G εντυπώσεις

CptBill
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η Vodafone αυτή τη στιγμή στο μέτωπο της Πεντέλης είναι χωρίς σήμα.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

43 minutes ago, MIKU said:

Ή έχουν καεί κεραίες ή έχει πρόβλημα το ρεύμα. Η τάση σίγουρα έχει θέμα από ότι πληροφορήθηκα 

Just now, aektzhs 1 said:

Ή έχουν καεί κεραίες ή έχει πρόβλημα το ρεύμα. Η τάση σίγουρα έχει θέμα από ότι πληροφορήθηκα 

Σίγουρα έχουν καεί κεραίες όλων των εταιρειών έχω υπόψιν μου 2 σημεία.

Και το ρεύμα, εδώ που είμαι είναι οκ, αλλά είναι πολλά σημεία με διακοπές, κάηκαν πολλές κολώνες της ΔΕΗ.

Τώρα η Cosmote, ευτυχώς λειτουργεί, αξιοπρεπώς.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

1 minute ago, MIKU said:

Σίγουρα έχουν καεί κεραίες όλων των εταιρειών έχω υπόψιν μου 2 σημεία.

Και το ρεύμα, εδώ που είμαι είναι οκ, αλλά είναι πολλά σημεία με διακοπές, κάηκαν πολλές κολώνες της ΔΕΗ.

Τώρα η Cosmote, ευτυχώς λειτουργεί, αξιοπρεπώς.

Πρέπει να αντικαταστήσουν άμεσα τις κεραίες 

1 hour ago, MIKU said:

Ενημερώνω πως πλέον δίνει σήμα οριακό Ε.

Κλήσεις περνάνε κανονικά πλέον.

5 minutes ago, MIKU said:

Ενημερώνω πως πλέον δίνει σήμα οριακό Ε.

Κλήσεις περνάνε κανονικά πλέον.

Πάλι καλά! Οι άλλες ΟΚ;;

16 minutes ago, Chrischal1908 said:

Πάλι καλά! Οι άλλες ΟΚ;;

Για την Cosmote ισχύει ό, τι έγραψα στο άλλο τοπικ.

Η Nova μια κρύο μια ζέστη.

Edited by MIKU

Σήμερα Καλαμάτα η Vodafone δεν είχε ίντερνετ άσχετα ότι έδειχνε 5g 

Just now, aektzhs 1 said:

Περίεργο 

Η αλήθεια είναι πως μάλλον έπεσα πάνω στο πρόβλημα του adguard dns..

Όλα καλά τώρα (απλώς σέρνεται)

37 minutes ago, Teiresias_ said:

Η αλήθεια είναι πως μάλλον έπεσα πάνω στο πρόβλημα του adguard dns..

Όλα καλά τώρα (απλώς σέρνεται)

Καλαμάτα σήμερα δεν είχε καθόλου η νόβα είχε λίγο 

Και με n 78 ή Vodafone 

Σήμερα καλαματα που άρχισε να δουλεύει το ίντερνετ μιλάμε για ping λες και είμαστε σε δορυφορικό ίντερνετ n78 

IMG_5588.jpeg

2 ώρες πριν, Harry636 said:

Καλαμάτα σήμερα δεν είχε καθόλου η νόβα είχε λίγο 

Και με n 78 ή Vodafone 

Σήμερα καλαματα που άρχισε να δουλεύει το ίντερνετ μιλάμε για ping λες και είμαστε σε δορυφορικό ίντερνετ n78 

IMG_5588.jpeg

Μήπως υπάρχει κάποια βλάβη; 

18 ώρες πριν, Gv2008 said:

Μήπως υπάρχει κάποια βλάβη; 

Συνηθισμένα προβλήματα της  Vodafone και το απόγευμα το ίδιος είχα ping στο θεό λες και είναι sat internet 

Γεια σας εδώ και κάποιες μέρες είμαι στο χωριό μου και έχω ένα 4g router το οποίο συνδέεται στην μη αναβαθμισμένη 2764 της vodafone. Παρατηρώ ότι ενώ οι ταχύτητες παραμένουν ίδιες με παλιότερα μου φαίνεται ότι όλα τα προγράμματα (ακόμα και το geforce now που θέλει πολύ καλό ίντερνετ) παίζουν πόλυ πιο καλά και σταθερά. Υπάρχει περίπτωση να έκανε κάτι η vodafone ή είναι τυχαίο;

Screenshot 2024-08-14 122657.png

H Nova απ΄την αλλη που συνδεεται στην ιδια κεραια μου δίνει παντα τα τρια (στην κυριολεξια 3 Mbps)

Edited by empeiros

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κανείς αν η μέτρηση ταχύτητας μέσα από το app της Vodafone στο κινητό για έλεγχο του δικτύου, καταναλώνει δεδομένα ή όχι;

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

Just now, jimmis11 said:

Καλησπέρα.

Γνωρίζει κανείς αν η μέτρηση ταχύτητας μέσα από το app της Vodafone στο κινητό για έλεγχο του δικτύου, καταναλώνει δεδομένα ή όχι;

Όχι συνήθως 

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

1 minute ago, Nikolas14 said:

Όχι συνήθως 

Τι εννοείς με το συνήθως;

Δηλαδή υπάρχουν φορές που τρώει δεδομένα κι άλλες όχι;

Αυτό το διάστημα κάνω μετρήσεις σε περιοχές της Χαλκιδικής που έχω μεγάλο πρόβλημα στις ταχύτητες και το χρησιμοποιώ σαν αποδεικτικό του τραγικού τους δικτύου...

Δεν νομίζω να μπορέσουν να αμφισβητήσουν και το δικό τους app...

Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει!

9 minutes ago, jimmis11 said:

Τι εννοείς με το συνήθως;

Δηλαδή υπάρχουν φορές που τρώει δεδομένα κι άλλες όχι;

Αυτό το διάστημα κάνω μετρήσεις σε περιοχές της Χαλκιδικής που έχω μεγάλο πρόβλημα στις ταχύτητες και το χρησιμοποιώ σαν αποδεικτικό του τραγικού τους δικτύου...

Δεν νομίζω να μπορέσουν να αμφισβητήσουν και το δικό τους app...

Δεν χρειάζεται να ταλαιπωριέσαι. Πες ότι είσαι στη Μεγάλη Βρύση στον δήμο Οινουντος νομό λακωνιας και ότι δεν έχεις καθόλου σήμα. Πες να κάνουν έλεγχο στο σήμα. Θα σου πουν ότι υπάρχει πρόβλημα στο σημείο και ότι εργάζονται για να κάνουν καλύτερο το δίκτυο. Αν δεν σου πουν από μόνοι τους να στο περάσουν στην καρτέλα για να το βλέπουν όλοι οι συνάδελφοι, το ζητάς εσύ. Προτείνω να το κάνεις μέσω τσατ. Θα ζητήσεις να συνδεθείς με το τμήμα ραδιοκαλυψης. Συνήθως σε συνδέουν με εξυπηρέτηση. Θα ζητήσεις σύνδεση με το τμήμα ραδιοκαλυψης και θα πεις αυτά που σου είπα. 

Μπορώ να τους λέω πως είμαι αλλού ενώ βρίσκομαι αλλού;

Δεν μπορούν να το βρουν με κάποιον τρόπο αυτό;

13 minutes ago, jimmis11 said:

Μπορώ να τους λέω πως είμαι αλλού ενώ βρίσκομαι αλλού;

Δεν μπορούν να το βρουν με κάποιον τρόπο αυτό;

Φυσικά και μπορούν. Πες τους την αλήθεια είμαι στο τάδε σημείο και οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες

14 minutes ago, aektzhs 1 said:

Φυσικά και μπορούν. Πες τους την αλήθεια είμαι στο τάδε σημείο και οι ταχύτητες είναι απαράδεκτες

Εγώ οποτε το έχω δοκιμάσει το έχω πετύχει και ας βρίσκομαι αλλού. Μπορεί να τους πει ότι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι αλλά αυτό είναι το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή. Το περνάνε κανονικά. Αν έχει κάλυψη αλλά όχι ταχύτητες είναι πιο δύσκολο να τον αφήσουν να φύγει 

42 minutes ago, Gv2008 said:

Εγώ οποτε το έχω δοκιμάσει το έχω πετύχει και ας βρίσκομαι αλλού. Μπορεί να τους πει ότι αυτή τη στιγμή δεν βρίσκομαι αλλά αυτό είναι το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή. Το περνάνε κανονικά. Αν έχει κάλυψη αλλά όχι ταχύτητες είναι πιο δύσκολο να τον αφήσουν να φύγει 

Συμφωνώ. Αυτό που θέλω να πω και δεν το διατύπωσα σωστά είναι ότι αν θέλουν μπορούν,αλλά συνήθως δεν το κάνουν 

24 minutes ago, aektzhs 1 said:

Συμφωνώ. Αυτό που θέλω να πω και δεν το διατύπωσα σωστά είναι ότι αν θέλουν μπορούν,αλλά συνήθως δεν το κάνουν 

Εγώ για αυτό το πρότεινα στον συμφορουμιτη. Σε 10 λεπτά θα έχει απαλλαχθεί από το τέλος. Ευτυχώς η Vf είναι απλόχερη σε αυτά