memoriesradio Δημ. Τετάρτη στις 02:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:27 μμ 5 minutes ago, cu2goup said: Να λέτε και για ποιο χωριό μιλάτε.. Μπορεί να είστε συγχωριανοί και να μην το ξέρετε!! 😂😂 Κοντοχωριανοί. Αυτός από τα Άνω Σούρμενα και εγώ από τα Κάτω Σούρμενα... 1 hour ago, elkons said: Δεν μπορώ να πω πως είναι και πολύ άσχημα γιατί σηκώνει φόρτο η συγκεκριμένη. 3 κι ο κούκος είμαστε. Όταν θα έχει κάργα κόσμο, θα πάρει τα μπογαλάκια της και θα φύγει... 1 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τετάρτη στις 05:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:05 μμ (edited) 2 ώρες πριν, cu2goup said: Να λέτε και για ποιο χωριό μιλάτε.. Μπορεί να είστε συγχωριανοί και να μην το ξέρετε!! 😂😂 Αγιος Γεωργιος Βοιωτιας Με ι εν μπι κοτετσι βικτους2899 Και ι εν μπι τελεκομ το πιο κοντινο και τ μονο που ποιανει εδω 102131 στα βουνα πανω στα αγριογουρουνα 🤣😝 Edited Τετάρτη στις 05:07 μμ by Nickchris36 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwsnos Δημ. Τετάρτη στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:16 μμ Καλά ρε παιδιά τι γίνεται κατέβηκα τεστάρω λίγο το σήμα και την ταχύτητα για να δω τι θα κάνω και ήμουνα στην Αιόλου αρχές Αιόλου κεντρικά και μου το γύρισε όλο σε 4G και ταχύτητα 80. Δεν κόλλαγε βέβαια αλλά κάτσε ρε παιδιά κέντρο Αθήνα μετά ήμουνα προς το Κολωνάκι πάνω ακαδημίας πριν μπω περιοχή Κολωνακίου πάλι τα ίδια 5G η 4G και όχι φουλ … τι παίζει άργησε να μπουκώνει από τον Μάιο δεν ξέρω παιδιά νομίζω από όλες που έχω δοκιμάσει η εταιρεία με πιο ασταθές και αδύναμο σήμα είναι η Βόντα δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα μέρη βέβαια ας πούμε στο ελληνικό Γλυφάδα είναι φουλ μια χαρά στο κέντρο τι παίζει … και Παγκράτι μέσα σε σπίτια πρόβλημα . 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τετάρτη στις 06:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:33 μμ (edited) 18 minutes ago, Kwsnos said: Καλά ρε παιδιά τι γίνεται κατέβηκα τεστάρω λίγο το σήμα και την ταχύτητα για να δω τι θα κάνω και ήμουνα στην Αιόλου αρχές Αιόλου κεντρικά και μου το γύρισε όλο σε 4G και ταχύτητα 80. Δεν κόλλαγε βέβαια αλλά κάτσε ρε παιδιά κέντρο Αθήνα μετά ήμουνα προς το Κολωνάκι πάνω ακαδημίας πριν μπω περιοχή Κολωνακίου πάλι τα ίδια 5G η 4G και όχι φουλ … τι παίζει άργησε να μπουκώνει από τον Μάιο δεν ξέρω παιδιά νομίζω από όλες που έχω δοκιμάσει η εταιρεία με πιο ασταθές και αδύναμο σήμα είναι η Βόντα δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα μέρη βέβαια ας πούμε στο ελληνικό Γλυφάδα είναι φουλ μια χαρά στο κέντρο τι παίζει … και Παγκράτι μέσα σε σπίτια πρόβλημα . Βαζουν σα😝🤣😋υπομονη!!! Υπαρχουν πολλα σημεια το τελευταιο καιρο που εχει γινει κουλουβαχατα... Ας ελπισουμε να στρωσει. Edited Τετάρτη στις 06:35 μμ by Nickchris36 1 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:36 μμ 17 minutes ago, Kwsnos said: Καλά ρε παιδιά τι γίνεται κατέβηκα τεστάρω λίγο το σήμα και την ταχύτητα για να δω τι θα κάνω και ήμουνα στην Αιόλου αρχές Αιόλου κεντρικά και μου το γύρισε όλο σε 4G και ταχύτητα 80. Δεν κόλλαγε βέβαια αλλά κάτσε ρε παιδιά κέντρο Αθήνα μετά ήμουνα προς το Κολωνάκι πάνω ακαδημίας πριν μπω περιοχή Κολωνακίου πάλι τα ίδια 5G η 4G και όχι φουλ … τι παίζει άργησε να μπουκώνει από τον Μάιο δεν ξέρω παιδιά νομίζω από όλες που έχω δοκιμάσει η εταιρεία με πιο ασταθές και αδύναμο σήμα είναι η Βόντα δεν ξέρω τι γίνεται σε άλλα μέρη βέβαια ας πούμε στο ελληνικό Γλυφάδα είναι φουλ μια χαρά στο κέντρο τι παίζει … και Παγκράτι μέσα σε σπίτια πρόβλημα . Δε νομίζω να υπάρχουν κεραίες 4G, κάποιο παλιό micro θα είναι παλιό και το επέλεξε η συσκευή γιατί από εκεί έβρισκε πιο δυνατό σήμα. 3 minutes ago, Nickchris36 said: Βαζουν σα😝🤣😋υπομονη!!! Καλα μη τα βλέπουμε όλα SA.. τι σχέση έχει με το LTE? 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Τετάρτη στις 06:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:44 μμ 4 minutes ago, elkons said: Δε νομίζω να υπάρχουν κεραίες 4G, κάποιο παλιό micro θα είναι παλιό και το επέλεξε η συσκευή γιατί από εκεί έβρισκε πιο δυνατό σήμα. Καλα μη τα βλέπουμε όλα SA.. τι σχέση έχει με το LTE? Βονταφοναρα εγγυηση και στο λτε 4 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Τετάρτη στις 06:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:57 μμ Είναι και η δόμηση τέτοια που δυσκολεύει την κατάσταση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Πέμπτη στις 06:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:54 πμ Καλημέρα! Φαίνεται ότι η vodafone πλέον έχει σταματήσει να εκπέμπει b1 στη Θεσσαλονίκη. n1 συνεχίζω να έχω κανονικά. Ίσως ξεκίνησαν να κλείνουν το DSS; 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Πέμπτη στις 07:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 07:24 πμ 29 minutes ago, marios239 said: Καλημέρα! Φαίνεται ότι η vodafone πλέον έχει σταματήσει να εκπέμπει b1 στη Θεσσαλονίκη. n1 συνεχίζω να έχω κανονικά. Ίσως ξεκίνησαν να κλείνουν το DSS; όχι ίσως!😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Πέμπτη στις 11:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:57 πμ 21 ώρες πριν, memoriesradio said: Κοντοχωριανοί. Αυτός από τα Άνω Σούρμενα και εγώ από τα Κάτω Σούρμενα... 3 κι ο κούκος είμαστε. Όταν θα έχει κάργα κόσμο, θα πάρει τα μπογαλάκια της και θα φύγει... Θα έχει κόσμο; Ιδού το ερώτημα… 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Πέμπτη στις 03:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:11 μμ 3 ώρες πριν, Gv2008 said: Θα έχει κόσμο; Ιδού το ερώτημα… Πιθανόν αρκετά μαγαζιά να μην ανοίξουν φέτος. Ειδωμεν. 2 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cris4524 Δημ. Πέμπτη στις 03:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:35 μμ Παραλία Κορινού. Καθόλου άσχημα! Μπήκε στο ρεύμα και γκάζοσε! Ακόμα όμως μικροκυματικη ζέυξη, χωρίς οπτική. 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Πέμπτη στις 05:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:17 μμ 10 ώρες πριν, marios239 said: Καλημέρα! Φαίνεται ότι η vodafone πλέον έχει σταματήσει να εκπέμπει b1 στη Θεσσαλονίκη. n1 συνεχίζω να έχω κανονικά. Ίσως ξεκίνησαν να κλείνουν το DSS; Επιβεβαιώνω πλέον ότι τουλάχιστον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης DSS τέλος. Πλέον υπάρχει μόνο n1 στα 2100 MHz και η διαφορά στην απόδοση είναι αισθητή. Για παράδειγμα: Καμάρα στο detox -Με n78: -Με χειροκίνητο κλείδωμα σε n1 για δοκιμή: Μετρό Παπάφη απ'το enb 1077 που έως τώρα δεν είχα δει πάνω από 80 Mbps (με n1): 8 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:45 μμ 26 minutes ago, marios239 said: Επιβεβαιώνω πλέον ότι τουλάχιστον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης DSS τέλος. Πλέον υπάρχει μόνο n1 στα 2100 MHz και η διαφορά στην απόδοση είναι αισθητή. Για παράδειγμα: Καμάρα στο detox -Με n78: -Με χειροκίνητο κλείδωμα σε n1 για δοκιμή: Μετρό Παπάφη απ'το enb 1077 που έως τώρα δεν είχα δει πάνω από 80 Mbps (με n1): Λογικά αυτό γίνεται γιατί θα διαθέτουν την 900 MHz στο 4G/4G+ οπότε θα δίνουν τα 2100 MHz στο 5G 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. Πέμπτη στις 05:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 05:57 μμ 38 minutes ago, marios239 said: Επιβεβαιώνω πλέον ότι τουλάχιστον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης DSS τέλος. Πλέον υπάρχει μόνο n1 στα 2100 MHz και η διαφορά στην απόδοση είναι αισθητή. Για παράδειγμα: Καμάρα στο detox -Με n78: -Με χειροκίνητο κλείδωμα σε n1 για δοκιμή: Μετρό Παπάφη απ'το enb 1077 που έως τώρα δεν είχα δει πάνω από 80 Mbps (με n1): Εξ πραγματικά ειναι πολύ καλύτερη απο πριν 5 Παράθεση Vodafone The only scam company you can trust Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Πέμπτη στις 06:40 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:40 μμ 48 minutes ago, aektzhs 1 said: Λογικά αυτό γίνεται γιατί θα διαθέτουν την 900 MHz στο 4G/4G+ οπότε θα δίνουν τα 2100 MHz στο 5G Εδώ πάνω τουλάχιστον τα 900 MHz λειτουργούν στο 4G απ'το Νοέμβριο! Εδώ και πολλούς μήνες η b8 άνοιγε και έκλεινε σε διάφορες κεραίες (φαντάζομαι έκαναν διάφορες δοκιμές) αλλά τις τελευταίες εβδομάδες την έχουν ανοίξει μόνιμα σχεδόν παντού. 7 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:58 μμ (edited) Η μόνη κεραία (κοντά μου) με Β8 είναι η 4147. Δε μπορώ να το πω με σιγουριά, κλείδωσα Β8 και Β3 συνδέθηκε PCI 43 και αντίστοιχο ARFCN ανάλογα τη μπάντα, Β1 καθόλου με το ίδιο PCI και ARFCN 100. Στις υπόλοιπες κεραίες που δεν έχει Β8 παίζει κανονοικά Β1. Πολύ πιθανό θα έλεγα να πάει κάπως έτσι, αλλά κρατάω μια επιφύλαξη. @marios239 Αν περνάς σε κάποια χωρίς Β8 στη Θεσσαλονίκη, παίζει Β1 ή όχι; (εκτός αν έγινε σε όλη τη Θεσσαλονίκη) Στην αναζήτηση φαίνεται η Vodafone, όπου κλείδωσα Β1 αλλά ούτε για κλήσεις έκτακτης ανάγκης, λέει Δίκτυο μη διαθέσιμο. 1 ώρα πριν, marios239 said: Επιβεβαιώνω πλέον ότι τουλάχιστον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης DSS τέλος. Πλέον υπάρχει μόνο n1 στα 2100 MHz και η διαφορά στην απόδοση είναι αισθητή. Πολύ καλά, σπαστικό βέβαια να δίνει καλύτερες ταχύτητες χωρίς Ν78 και αναγκάζεσαι να κλειδώσεις. Το βλέπω πολύ συχνά με Cosmote και απορώ γιατί δε γυρνάει Ν1 και κάθεται να σέρνεται με ENDC. Ειδικά σε micro. Edited Πέμπτη στις 07:01 μμ by elkons 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Παρασκευή στις 08:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:36 πμ 15 ώρες πριν, marios239 said: Επιβεβαιώνω πλέον ότι τουλάχιστον στο κέντρο της Θεσσαλονίκης DSS τέλος. Πλέον υπάρχει μόνο n1 στα 2100 MHz και η διαφορά στην απόδοση είναι αισθητή. Για παράδειγμα: Καμάρα στο detox -Με n78: -Με χειροκίνητο κλείδωμα σε n1 για δοκιμή: Μετρό Παπάφη απ'το enb 1077 που έως τώρα δεν είχα δει πάνω από 80 Mbps (με n1): Καλημέρα. To site που χρησιμοποιείς για το ανέβασμα των φωτογραφιών "supaimg.com" δεν είναι τόσο καθαρό και βαράνε τα antivirus... 6 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Παρασκευή στις 09:08 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:08 πμ 28 minutes ago, memoriesradio said: Καλημέρα. To site που χρησιμοποιείς για το ανέβασμα των φωτογραφιών "supaimg.com" δεν είναι τόσο καθαρό και βαράνε τα antivirus... Από μια τυχαία εφαρμογή τις ανεβάζω οπότε βγάζει κάποιο νόημα, αν και ως τώρα δεν είχα κάποιο θέμα θα δω μήπως βρω κάτι άλλο. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Σάββατο στις 03:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:24 πμ (edited) On 27/5/2026 at 2:08 ΜΜ, elkons said: Μια χαρά φαίνεται το σήμα πάντως. Έλα να σε παω κόντρα με τη τελεστετ Μόνοι τους καταστρέφουν το δίκτυο, όταν κλείνουν Β28/Ν78 ΔΤΤΠΠ σπίτι σέρνεται 🥲 Ναι, όχι απλά καλό σήμα, είχα οπτική επαφή με την κεραία στο βουνό, από την πίσω αυλή. Σε κανονικές συνθήκες παίζει στα 400-800 Mbps, ανάλογα την κίνηση. Απλά εκείνη το πρωί δεν έπιανε ούτε 0,8. 😅 Έχει ξαναγίνει τουλάχιστον 2-3 φορές τον τελευταίο χρόνο. Το μεσημέρι έφτιαξε πάντως. Edited Σάββατο στις 03:25 πμ by MitsosDaBest13 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Σάββατο στις 08:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:57 πμ (edited) Σέριφος, στο λιμάνι. Netmonster: https://ibb.co/QjbY7GpQ Edited Σάββατο στις 08:57 πμ by MitsosDaBest13 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. Σάββατο στις 09:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:07 πμ 9 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Σέριφος, στο λιμάνι. Netmonster: https://ibb.co/QjbY7GpQ Souper 1 3 Παράθεση Η Νόβα είναι το Καλύτερο Δίκτυο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Σάββατο στις 09:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:22 πμ 24 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Σέριφος, στο λιμάνι. Netmonster: https://ibb.co/QjbY7GpQ Ενδιαφέρον θα έχει να γυρίσεις το νησί και να μας πεις από άκρη σε άκρη τι παίζει! Καλά να περάσεις! 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Σάββατο στις 01:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:34 μμ (edited) Σίφνος, στο λιμάνι. Netmonster: https://ibb.co/d4T0gZvV Πάντως στο χωριό Αρτεμώνας, όλες είναι μέτριες προς χάλια, ακόμα και η πράσινη. Μέσα στο ξενοδοχείο κοντεύω να βγω εκτός δικτύου. Αλλά στο μπαλκόνι που έκανα και τεστ, είναι ΟΚ. Netmonster: https://ibb.co/Rk5hb7qK 4 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Ενδιαφέρον θα έχει να γυρίσεις το νησί και να μας πεις από άκρη σε άκρη τι παίζει! Καλά να περάσεις! Ευχαριστώ, αλλά το τεστ στην Σέριφο ήταν από το μπαλκόνι του καραβιου, είμαι Σίφνο. 🙂 Edited Σάββατο στις 01:41 μμ by MitsosDaBest13 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. Σάββατο στις 03:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 03:45 μμ Στα επείγοντα του metropolitan 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts