opmgls Δημ. Τετάρτη στις 10:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:22 μμ 1 hour ago, elkons said: Είδες, διαφέρουν κατά πολύ 😄 Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε καλύτερη γεωγραφική και στις 3 και με το καλό να ανέβουν τα όρια εκπομπής ,πραγματικά πρέπει είμαστε στα όρια του 3G ακόμα 💀 ________ Ευχαριστώ για το κόκκινο χεράκι Ολύμπιε. Προσωπικά μου φαινεται πιο σημαντικό και για τις 3 να καλύψουν τις τρύπες στις πόλεις, γενικά όχι μόνο Αθήνα. ΥΓ, Στο διαμέρισμα μου κέντρο Αθήνας, σε στενό, 2ο όροφος και οι 3 σήμα ΓΤΠΚ! 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Τετάρτη στις 10:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 10:51 μμ (edited) 6 ώρες πριν, MIKU said: 94% αλλά στα Μελίσσια ακόμη να το φτιάξουν. Βόρεια προάστια Αθήνας... Μην ξεχνάς ότι το επενδυτικό πλάνο ολοκληρώνεται το 2029. Μέχρι τέλος του χρόνου θα το έχουν φτιάξει, δεν μπορεί! 29 minutes ago, opmgls said: Προσωπικά μου φαινεται πιο σημαντικό και για τις 3 να καλύψουν τις τρύπες στις πόλεις, γενικά όχι μόνο Αθήνα. ΥΓ, Στο διαμέρισμα μου κέντρο Αθήνας, σε στενό, 2ο όροφος και οι 3 σήμα ΓΤΠΚ! Έχουν διαμαρτυρίες και έχουν κατεβάσει κεραίες εκεί! Edited Τετάρτη στις 10:51 μμ by Chrischal1908 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Τετάρτη στις 11:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:49 μμ 57 minutes ago, Chrischal1908 said: Μην ξεχνάς ότι το επενδυτικό πλάνο ολοκληρώνεται το 2029. Μέχρι τέλος του χρόνου θα το έχουν φτιάξει, δεν μπορεί! Έχουν διαμαρτυρίες και έχουν κατεβάσει κεραίες εκεί! Όταν αποφασίσουν να πατήσουν στην κεραία της Nova, ίσως... 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Τετάρτη στις 11:51 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 11:51 μμ 2 ώρες πριν, elkons said: Είδες, διαφέρουν κατά πολύ 😄 Ελπίζω κάποια στιγμή να δούμε καλύτερη γεωγραφική και στις 3 και με το καλό να ανέβουν τα όρια εκπομπής ,πραγματικά πρέπει είμαστε στα όρια του 3G ακόμα 💀 ________ Ευχαριστώ για το κόκκινο χεράκι Ολύμπιε. Θα δούμε καλύτερή γεωγραφική με starlink mini 🤣 2 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Πέμπτη στις 02:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:29 πμ (edited) 8 ώρες πριν, cmvr said: Θα δούμε καλύτερή γεωγραφική με starlink mini 🤣 Όλα τα κινητά που έχουν 5g επέκταση στην β1 μπάντα μπορούν να μπουν ή au εδώ πλέον το δίνει σε όλα τα συμβόλαια της Edited Πέμπτη στις 08:12 πμ by Harry636 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Πέμπτη στις 02:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 02:28 μμ Άλσος Συγγρού, Μαρούσι. 9 1 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Πέμπτη στις 03:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:21 μμ (edited) Καλό μήνα! Σήμερα το μενού είχε Λουτράκι, Αλεποχώρι, Ψάθα (πέτα την φριτέζα). Επιστροφή μάλλον από Μέγαρα. Στο nPerf ανέβηκαν οι ταχύτητες αλλά όχι και η καταγραφή του σήματος. Τελικά κομπλέ και η καταγραφή σήματος. Edited Πέμπτη στις 06:41 μμ by memoriesradio 15 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 03:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:33 μμ Λογικά θα περάσω και εγώ την άλλη εβδομάδα προς Λουτράκι με κοτε θα περάσω και εγώ μετρήσεις άμα προλάβω παραλιακά Καλή η Vodafone; 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Πέμπτη στις 03:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:41 μμ (edited) 48 minutes ago, elkons said: Λογικά θα περάσω και εγώ την άλλη εβδομάδα προς Λουτράκι με κοτε θα περάσω και εγώ μετρήσεις άμα προλάβω παραλιακά Καλή η Vodafone; Καλή σε Αλεποχώρι,Ψάθα και μέσα στο Λουτράκι. Στα κατσάβραχα είδα και Ε. Και έχει πολύ κατσάβραχο... Edited Πέμπτη στις 04:22 μμ by memoriesradio 12 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 03:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:50 μμ Έχει και αυτή στο καζίνο κεραία; το καλοκαίρι έπιανα από κει η κοντ δλδ αλλά δεν ήταν άσχημα 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Παρασκευή στις 08:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:05 μμ (edited) Χμμ άραγε αναφέρονται στη κεραία κορυφή Γέροντα Ερέτριας eNb 4147 συνεγκατασταση Nova και δίπλα της Cosmote ή την άλλη στο Σκληρό Μαλακώντα με άγνωστο eNb δίπλα από της Cosmote ; Μου έκανε εντύπωση η αποκλειστικότητα για τη κεραία της Vodafone λογικά Κορυφή Γέροντα Βουδόχη θα εννοούν. Λέτε να κάνουν κάποια αναβάθμιση ή όχι; εάν γίνει σε αυτή διακοπή σίγουρα θα χει και της Cosmote δίπλα. Εάν σβήσουν εντελώς θα χαθεί πάρα πολύ σήμα και στις 3. Θα το δω. Πρέπει να χει μπαταρία δεν έγινε διακοπή υπηρεσιών είχε ανοιχτή 800αρα. Edited Σάββατο στις 06:50 μμ by elkons 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 04:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 04:01 μμ 13073. Ξεκόλλησε η Vodafone στο ίδιο σημείο από 1-5mbps. Αναμένουμε να ανοίξει Ν78 και η Nova γιατί έχει πέσει 5G Disconnected. 12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 09:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:08 μμ Καλά νερά Πηλίου, εσωτερικός χώρος στην παραλία. Για το σήμα, οκ η ταχύτητα. Το σήμα πάλι... 9 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:13 μμ 5 minutes ago, marios239 said: Καλά νερά Πηλίου, εσωτερικός χώρος στην παραλία. Για το σήμα, οκ η ταχύτητα. Το σήμα πάλι... Παλεύεται. Παίρνεις τουλάχιστον από λογική απόσταση αν το καλοσκεφτείς σε σχέση με την άλλη τη κυρά. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. Σάββατο στις 09:21 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:21 μμ Τι παλεύεται Χάλια είναι και οι δύο Έτυχε να συνδεθεί με αυτήν την κεραία Σε άλλο τεστ μπορεί να συνδεθεί με άλλη 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 09:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:25 μμ Παραπάνω πάντως από τον κόφτη που εφαρμόζει η Nova στα συμβόλαια έπιασε. (+1 mbps) 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
olympios1 Δημ. Σάββατο στις 09:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:26 μμ Εκείνη τη στιγμή σιγά το πράγμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. Σάββατο στις 09:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:31 μμ (edited) 7 minutes ago, olympios1 said: Εκείνη τη στιγμή σιγά το πράγμα Έχω και 2η στιγμή: Μου φαίνεται η vf είναι πιο ραδιόφωνο απ' τη νόβα 💀 Edited Σάββατο στις 09:35 μμ by marios239 12 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. Σάββατο στις 10:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:15 μμ 44 minutes ago, marios239 said: Έχω και 2η στιγμή: Μου φαίνεται η vf είναι πιο ραδιόφωνο απ' τη νόβα 💀 Χάλια και αυτή. Κρίμα και είναι τουριστικό μέρος 9 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 10:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:22 μμ 50 minutes ago, marios239 said: Έχω και 2η στιγμή: Μου φαίνεται η vf είναι πιο ραδιόφωνο απ' τη νόβα 💀 Μπα όχι γιατί η μια είναι στα -117dBm ενώ ή άλλη είναι στα -123dBm (οριακά σχεδόν ) 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 04:22 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:22 πμ 7 ώρες πριν, marios239 said: Καλά νερά Πηλίου, εσωτερικός χώρος στην παραλία. Για το σήμα, οκ η ταχύτητα. Το σήμα πάλι... Δεν έχει b 20 b28 ? Εχει δοκιμάσει με 4g ? Μου κάνεις εντύπωση που σε κλειδώνει στην β3 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. Κυριακή στις 07:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:24 πμ Οι ταχύτητες βλέπω επανήλθαν, από τα 300 επιστρέψαμε στα 800. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Κυριακή στις 08:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:25 πμ 10 ώρες πριν, MIKU said: Χάλια και αυτή. Κρίμα και είναι τουριστικό μέρος Δυστυχώς υπάρχουν άπειρα τέτοια σημεία και από τις τρεις ιδιαίτερα στην επαρχία για αυτό starlink mini ονλυ είναι πολλές φορές απαραίτητο. 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited , Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + Fiber 300 + TV, F2G Promo Unlimited. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Κυριακή στις 08:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:47 πμ 21 minutes ago, cmvr said: Δυστυχώς υπάρχουν άπειρα τέτοια σημεία και από τις τρεις ιδιαίτερα στην επαρχία για αυτό starlink mini ονλυ είναι πολλές φορές απαραίτητο. Το αστείο είναι ότι τα κινητά υποστηρίζουν να συνδεθούν με το starlink Αλλά οι ευρωπαϊκές εταιρίες βάζουν εμπόδια. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 08:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 08:56 πμ 11 ώρες πριν, marios239 said: Έχω και 2η στιγμή: Μου φαίνεται η vf είναι πιο ραδιόφωνο απ' τη νόβα 💀 Στειλτους μήνυμα. Εγώ τώρα το πρόσεξα ότι συνδέεται από την περιοχή ‘Μπακλαλί. Είναι παρά πολύ μακριά. Το σήμα καλύπτει Αλμυρό και εθνική οδό. Επειδή δεν έχει εμπόδιο φτάνει ως εκεί. Πρεπει να έρθουν σε συνεργασία με κάποιο ξενοδοχείο η με τη δημοτική αρχή. Δηλαδή δυο πυλώνες σωρός κ μπακλαλί συνδέονται από σπόντα έκει. 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts