elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, p_k said: Η ορθότερη τοποθέτηση, για μία μέρα που ήδη έχει γραφεί στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Θα έπρεπε ήδη θα έχει γραφτεί στα σχολικά βιβλία ιστορίας. Ας πούμε η Αμερικανική επανάσταση γιατί την αναφέρουν; την ιστορία της Ελλάδας έχουν υποτίθεται, στην Αμερικανική επανάσταση δεν συνδέονται οι Έλληνες, πιο πολύ η Ελλάδα με βαλκανικό πόλεμο πχ. Καλά άλλη ιστορία για τα βιβλία στα σχολεία τέλος πάντων.. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 ώρα πριν, hercoulis said: Η συγκεκριμένη συγκέντρωση δεν ήταν μια ωραία συναυλία για να πάρουμε μετρήσεις. Ότι μέτρηση/κλήση βγήκε, είναι αποτέλεσμα αναξιόπιστο και καθαρά υποκειμενικό. Μα γιατί όταν κάνουνε μετρήσεις πρέπει γύρω να επικρατεί χαρά και χορός; ίσα ίσα ήταν μια δοκιμασία ποιο θα αντέξει. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Γιατί εχθές θα μπορούσαν ανα πάσα στιγμή να τις κλείσουν ή να μειώσουν την εκπομπή, και όχι να "πέσουν". Μεγάλο τεστ θα είναι τα καρναβάλια αυτό το 3μενο, και οι πόλεις που θα έχουν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Στη Πάτρα να δεις 😂 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 minutes ago, hercoulis said: Γιατί εχθές θα μπορούσαν ανα πάσα στιγμή να τις κλείσουν ή να μειώσουν την εκπομπή, και όχι να "πέσουν". Για ποιο λόγο να γίνεται αυτό ; δεν υπάρχει νόημα να το κάνουν αυτό. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) Δεν καταλαβαίνω γιατί να τις σβήσουν, από χτες το ακούω αυτό. Μήπως να τις σβήσουν επειδή δεν αντέχει το δίκτυο εννοείς; Άρα γι αυτό το έκανε η νόβα;; 3 minutes ago, elkons said: Στη Πάτρα να δεις 😂 Κάτι άκουσα αναβλήθηκε η παρέλαση των αρμάτων γιατί θα έχει κακό καιρό, κάτι τέτοιο. Περίεργο για Πάτρα να βρέχει αχαχαχαχαχ. Αν και φλωρεψαν, παλιά χόρευαν όλοι υπό βροχή και κρύο, τώρα μη μου απτου 😂😏 18 minutes ago, tasosat said: Άμα έπιανε όμως η nova και είχε πέσει άλλη εταιρία αυτή τη στιγμή θα έλεγες κάτι άλλο. Όχι βρε, γιατί το λες αυτό;; 😂😂😂🥳 Edited 6 ώρες πριν by johnny_htc 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 21 minutes ago, tasosat said: Άμα έπιανε όμως η nova και είχε πέσει άλλη εταιρία αυτή τη στιγμή θα έλεγες κάτι άλλο. Δεν νοείται αυτήν τη μέρα να μιλάμε και να συγκρίνουμε εταιρείες, τη στιγμή που όλοι οι Έλληνες ενωμένοι έδωσαν το παρών, για τις ψυχές των αδικοχαμένων θυμάτων. Η υπόθεση επομένως σχετικά με το τι θα έλεγα, κρίνεται παντελώς άστοχη. Γνωρίζω πολύ καλά τι γράφω και πότε το γράφω. Επίσης θα έπρεπε να αναβληθούν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, όχι μόνο της χθεσινής ημέρας αλλά και για τουλάχιστον 10 χρόνια. Με τι κουράγιο να πάει κάποιος να χορεύει όταν χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και με αυτόν τον τρόπο; Edited 6 ώρες πριν by p_k 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 3 minutes ago, p_k said: Δεν νοείται αυτήν τη μέρα να μιλάμε για εταιρείες, τη στιγμή που όλοι οι Έλληνες ενωμένοι έδωσαν το παρών, για τις ψυχές των αδικοχαμένων θυμάτων. Η υπόθεσή σου σχετικά με το τι θα έλεγα, κρίνεται παντελώς άστοχη. Γνωρίζω πολύ καλά τι γράφω και πότε το γράφω. Επίσης θα έπρεπε να αναβληθούν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, όχι μόνο της χθεσινής ημέρας αλλά και για τουλάχιστον 10 χρόνια. Με τι κουράγιο να πάει κάποιος να χορεύει όταν χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και με αυτόν τον τρόπο; Μα στο myphone είσαι για αυτά μιλάμε εδώ μέσα δε το καταλαβαίνω. Γιατί άστοχη; δε ξέρουμε ότι είσαι νοβακιας; Εδώ συμφωνώ απόλυτα τη μια μέρα πένθος την άλλη καρναβάλια δε ντρέπονται καθόλου, ε βέβαια μια ζωή έτσι θα μείνει η χώρα μας ,στο χάος. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Just now, tasosat said: Μα στο myphone είσαι για αυτά μιλάμε εδώ μέσα δε το καταλαβαίνω. Γιατί άστοχη; δε ξέρουμε ότι είσαι νοβακιας; Εδώ συμφωνώ απόλυτα τη μια μέρα πένθος την άλλη καρναβάλια δε ντρέπονται καθόλου, ε βέβαια μια ζωή έτσι θα μείνει η χώρα μας ,στο χάος. Ειδικά για τη μέρα αυτή φίλε μου μιλάω. 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 7 minutes ago, p_k said: Επίσης θα έπρεπε να αναβληθούν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, όχι μόνο της χθεσινής ημέρας αλλά και για τουλάχιστον. Με τι κουράγιο να πάει κάποιος να χορεύει όταν χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και με αυτόν τον τρόπο; Εδώ έχεις δίκιο, με τι ψυχολογία θα πάει κάποιος στο καρναβάλι μετά από όλα αυτά 🧐 Πραγματικά ότι ναναι στο καρναβάλι όλα τα ξέχασαν μέλι γάλα όλα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 2 minutes ago, johnny_htc said: Δεν καταλαβαίνω γιατί να τις σβήσουν, από χτες το ακούω αυτό. Εμένα λογικό μου φαίνεται. Όταν έχεις τόσο κόσμο έξω δεν είναι εύκολο διαχειρίσημος και προσπαθείς να μη τον κρατήσεις πολύ, για ασφάλεια. Όσο και αν ακούγεται περίεργο. Μπορεί να εφαρμόσεις μέτρα για να έρθει η κανονικότητα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Κάτι πάτησε λάθος ο Μήτσος στο σύστημα και το έριξε τελείως 😅😅 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, hercoulis said: Εμένα λογικό μου φαίνεται. Όταν έχεις τόσο κόσμο έξω δεν είναι εύκολο διαχειρίσημος και προσπαθείς να μη τον κρατήσεις πολύ, για ασφάλεια. Όσο και αν ακούγεται περίεργο. Μπορεί να εφαρμόσεις μέτρα για να έρθει η κανονικότητα. Άμα εφαρμόζουν τέτοια μέτρα, δεν αντέχει το δίκτυο τίποτα απλά.. 😏 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosat Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 7 minutes ago, p_k said: Ειδικά για τη μέρα αυτή φίλε μου μιλάω. Οκ εντάξει Αλλά ο άλλος ο γνωστός εδώ μέσα....του χρόνου ίδια μέρα... τι είναι αυτά τα πράγματα πάμε καλά; και μετά πέταξε τη βλακεια με επενδύσεις αναβαθμίσεις τέτοια μέρα. Η βλακεια δεν έχει οριο. Δεν λέω φυσικά για σένα. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 29 minutes ago, johnny_htc said: Δεν καταλαβαίνω γιατί να τις σβήσουν, από χτες το ακούω αυτό. Μήπως να τις σβήσουν επειδή δεν αντέχει το δίκτυο εννοείς; Άρα γι αυτό το έκανε η νόβα;; Κάτι άκουσα αναβλήθηκε η παρέλαση των αρμάτων γιατί θα έχει κακό καιρό, κάτι τέτοιο. Περίεργο για Πάτρα να βρέχει αχαχαχαχαχ. Αν και φλωρεψαν, παλιά χόρευαν όλοι υπό βροχή και κρύο, τώρα μη μου απτου 😂😏 Όχι βρε, γιατί το λες αυτό;; 😂😂😂🥳 Μετά την καραντίνα, όλοι γατάκια... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 6 minutes ago, memoriesradio said: Μετά την καραντίνα, όλοι γατάκια... Γενικά πολύ φλωρεξ η φάση, άστο.. Μέχρι και γω έχω αρχίσει να επηρεάζομαι και να μουχλιάζω αχαχαχα😅😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, johnny_htc said: Γενικά πολύ φλωρεξ η φάση, άστο.. Μέχρι και γω έχω αρχίσει να επηρεάζομαι και να μουχλιάζω αχαχαχα😅😂 Έτσι με την αλμύρα... Αλησμόνητε Κώστα... 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 3 ώρες πριν, p_k said: @hercoulis Η ορθότερη τοποθέτηση, για μία μέρα που ήδη έχει γραφεί στην ιστορία της σύγχρονης Ελλάδας. Είναι κρίμα να μην καταλαβαίνουμε την ιδιαιτερότητα της μέρας αυτής. Αντί να πούμε μπράβο στη Nova που συμμετείχε στην απεργία νεκρώνοντας το δίκτυο στην περιοχή.. ..Αλλά αυτοί είστε!! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 2 ώρες πριν, p_k said: Δεν νοείται αυτήν τη μέρα να μιλάμε και να συγκρίνουμε εταιρείες, τη στιγμή που όλοι οι Έλληνες ενωμένοι έδωσαν το παρών, για τις ψυχές των αδικοχαμένων θυμάτων. Η υπόθεση επομένως σχετικά με το τι θα έλεγα, κρίνεται παντελώς άστοχη. Γνωρίζω πολύ καλά τι γράφω και πότε το γράφω. Επίσης θα έπρεπε να αναβληθούν όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, όχι μόνο της χθεσινής ημέρας αλλά και για τουλάχιστον 10 χρόνια. Με τι κουράγιο να πάει κάποιος να χορεύει όταν χάθηκαν τόσοι άνθρωποι και με αυτόν τον τρόπο; Εγώ επιμένω στην άποψη πως δεν είναι δα και τόσο τραγικό να γίνεται η σύγκριση. Μπορει να είμαι και λάθος. Συμφωνώ όμως απόλυτα πως έπρεπε να μη γίνει η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ καρναβαλική εκδήλωση 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 9 ώρες πριν, Antonio21 said: Στον Σκλαβενίτη έγινε η μέτρηση; Λιγο πιο κατω,ειχα λιγο καιρο να παω απο εκει και η Ν78 μαζι με την Β7 στην 192 ειναι προσφατες σιγουρα. 11 ώρες πριν, johnny_htc said: Μπρο, μάλλον η 192 είναι, βλέπω η Ν78 έχει εξαιρετικό σήμα, άρα είσαι κοντά, άρα λογικά αυτή είναι 😏 Άμα θες να διαπιστώσεις για το άλλο enb, πήγαινε σε μέρος που πιάνεις μόνο αυτήν, αν δεν παίζει με μονό σεκτορ δηλαδή και καταφέρεις να καταλάβεις ότι πιάνεις Ν78😏 Και γω το ίδιο θέμα έχω στο Samsung, δεν μου εμφανίζει PCI κια δεν καταλαβαίνω εύκολα από που είναι η Ν78. Γίνομαι ντετέκτιβ 😅 Χαχαχα ειναι απο τα λιγα σημεια που σκεφτομουν απο που θα μπορουσε να επαιζε γιατι αν δεις το Cellmapper και οι δυο κοιτανε τον δρομο αυτο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts