elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Ένα μεγάλο μπράβο στη Vodafone, εχτές μίλησα μαζί τους για ένα σοβαρό κενό κάλυψης στα Καλά Νερά Πηλίου που μας ανέφερε ο @marios239. Σήμερα,πριν λίγη ώρα με πήραν απο Vodafone αρχικά λένε έγιναν μικρές επεμβάσεις στη περιοχή έτσι ώστε τουλάχιστον να βγάζει κλήσεις έξω αλλά δεν μπορούν ακόμα κάτι καλύτερο, με το νέο έτος θα ξανά ελεγθεί. Επίσης ξανά ρώτησαν αν είναι συμβόλαιο μπορούμε ατελώς να σημειώσουν στη καρτέλα μου. Άριστη συνεννόηση, πολύ ευγενικοί, αγγίζουν πολύ το cc της Cosmote σε τέτοια προβλήματα, πολύ άμεση ανταπόκριση. Πολύ στενάχωρο όμως που στη Nova δε βρήκα κάποια λύση ενώ μου έλεγαν επιμένοντας ότι φταίει η sim. 6 1 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Ένα μεγάλο μπράβο στη Vodafone, εχτές μίλησα μαζί τους για ένα σοβαρό κενό κάλυψης στα Καλά Νερά Πηλίου που μας ανέφερε ο @marios239. Σήμερα,πριν λίγη ώρα με πήραν απο Vodafone αρχικά λένε έγιναν μικρές επεμβάσεις στη περιοχή έτσι ώστε τουλάχιστον να βγάζει κλήσεις έξω αλλά δεν μπορούν ακόμα κάτι καλύτερο, με το νέο έτος θα ξανά ελεγθεί. Επίσης ξανά ρώτησαν αν είναι συμβόλαιο μπορούμε ατελώς να σημειώσουν στη καρτέλα μου. Άριστη συνεννόηση, πολύ ευγενικοί, αγγίζουν πολύ το cc της Cosmote σε τέτοια προβλήματα, πολύ άμεση ανταπόκριση. Πολύ στενάχωρο όμως που στη Nova δε βρήκα κάποια λύση ενώ μου έλεγαν επιμένοντας ότι φταίει η sim. Μπράβο Βόνταφον, κρίμα που η νόβα έπαιζε τον τρελό του χωριού σε τέτοια ζητήματα. Άραγε άμα άλλαζες τη sim και δεν έφταιγε αυτή τελικά, θα την απζημίωναν μετά; Δεν νομίζω. Θα σου έλεγαν απλά, ντάξει, τώρα θα έχετε νέα sim, καλό είναι αυτό..... 😅 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν On 27/12/2024 at 12:23 ΜΜ, marios239 said: Θα βγάλω 1 whats up αν είναι μέχρι να δω τι θα κάνω. Ευτυχώς που έχω κάρτα cosmote σε 4g router σπίτι και παίζει wifi calling. Μα γιατί δεν έχεις κοσμοτε; εν τω μεταξύ απλά οι καιρικές συνθήκες κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Εκεί που δείχνεις είχα σήμα το καλοκαίρι κανονικά και 4g από Σωρό και Αργαλαστή. Και Νεοχώρι πολλές φόρες. On 26/12/2024 at 11:40 ΜΜ, marios239 said: Η nova είναι κάπως καλύτερα γιατί εκπέμπει 900mhz απ' το Σωρό. Αυτό την ευνοεί μόνο παραλιακά όμως. Η vf μόνο 1800. Με υπομονή 40 δευτερολέπτων κατάφερα να βγάλω κλήση, αν και η ποιότητα ήταν πολύ μέτρια. Σας έχω πρήξει λίγο με τα καλά νερά, αλλά νομίζω το παρακάτω είναι το κερασάκι στην τούρτα: Πείτε μου σας παρακαλώ ότι έχω αχρωματοψία και ο χάρτης δεν είναι μπλε στο σημείο που είναι εκτός δικτύου. Στις περιοχές που δείχνεις υπάρχει κάλυψη όπως σου λέγαν από την εξυπηρέτηση πελατών (επιβεβαιωμένο με τεχνικό της victus). Απλά έχεις 4g σε εξωτερικό χώρο κυρίως. Μπορεί να έχεις κακή κάλυψη λόγω καιρού. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 16 minutes ago, elkons said: Ένα μεγάλο μπράβο στη Vodafone, εχτές μίλησα μαζί τους για ένα σοβαρό κενό κάλυψης στα Καλά Νερά Πηλίου που μας ανέφερε ο @marios239. Σήμερα,πριν λίγη ώρα με πήραν απο Vodafone αρχικά λένε έγιναν μικρές επεμβάσεις στη περιοχή έτσι ώστε τουλάχιστον να βγάζει κλήσεις έξω αλλά δεν μπορούν ακόμα κάτι καλύτερο, με το νέο έτος θα ξανά ελεγθεί. Επίσης ξανά ρώτησαν αν είναι συμβόλαιο μπορούμε ατελώς να σημειώσουν στη καρτέλα μου. Άριστη συνεννόηση, πολύ ευγενικοί, αγγίζουν πολύ το cc της Cosmote σε τέτοια προβλήματα, πολύ άμεση ανταπόκριση. Πολύ στενάχωρο όμως που στη Nova δε βρήκα κάποια λύση ενώ μου έλεγαν επιμένοντας ότι φταίει η sim. Πλέον βγάζω κλήσεις και σε εσωτερικούς χώρους. Πχ στο ίδιο σημείο χθες και σήμερα Στο μπάνιο που πρίν με έβγαζε εκτός δικτύου. Οριακό αλλά μια χαρά ακούω. 6 minutes ago, mixtri said: Μα γιατί δεν έχεις κοσμοτε; εν τω μεταξύ απλά οι καιρικές συνθήκες κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Εκεί που δείχνεις είχα σήμα το καλοκαίρι κανονικά και 4g από Σωρό και Αργαλαστή. Και Νεοχώρι πολλές φόρες. Πρέπει να είχαν κάνει και κάποια βλακεία κατά την αναβάθμιση. Πλέον είναι όπως ήταν το καλοκαίρι. Βγάζω κανονικά κλήσεις. Σε 2g με καλύπτει η 1146 στις Μηλιές. Σε εσωτερικούς χώρους δεν είχα ποτέ 4g, ούτε παραλιακά. Τόσο χάλια είναι το poco f4; Έξω με συνδέει κανονικά με σωρό παραλιακά. Τι να πω. Δεν είμαι και κανένας ειδικός αλλά νομίζω ότι αν δε βάλουν κάποια κεραία πάντα θα είναι προβληματική η περιοχή. Τουλάχιστον ασχολήθηκαν, όχι σαν τη συνεργάτιδα. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 4 ώρες πριν, geofak said: Με φουλ κόσμο στα καφενεία, ίδιο σημείο, μέτρηση τραβηγμένη τώρα μαζί με net monster. Το πιο εντυπωσιακό είναι το ότι η συγκεκριμένη κεραία είναι καμινάδα Σας έχουν φουσκώσει Ν78 στην Αρτα. Επίσης, να ξέρεις, Ν78 εβαλαν και στην 243 στη Βλαχερνα οπότε πλέον βαράει 600αρια-800αρια και γύρω απο τον περιφερειακό εκτός από το κέντρο. Edited 17 ώρες πριν by panos.k2 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Βέβαια και 2G -111 είναι οριακό αν είναι μια χαρά η κλήση είναι οκ. Ναι πολύ εξυπηρετικοί και συμεργάσιμοι 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 3 minutes ago, marios239 said: Πλέον βγάζω κλήσεις και σε εσωτερικούς χώρους. Πχ στο ίδιο σημείο χθες και σήμερα Στο μπάνιο που πρίν με έβγαζε εκτός δικτύου. Οριακό αλλά μια χαρά ακούω. Πρέπει να είχαν κάνει και κάποια βλακεία κατά την αναβάθμιση. Πλέον είναι όπως ήταν το καλοκαίρι. Βγάζω κανονικά κλήσεις. Σε 2g με καλύπτει η 1146 στις Μηλιές. Σε εσωτερικούς χώρους δεν είχα ποτέ 4g, ούτε παραλιακά. Τόσο χάλια είναι το poco f4; Έξω με συνδέει κανονικά με σωρό παραλιακά. Τι να πω. Δεν είμαι και κανένας ειδικός αλλά νομίζω ότι αν δε βάλουν κάποια κεραία πάντα θα είναι προβληματική η περιοχή. Τουλάχιστον ασχολήθηκαν, όχι σαν τη συνεργάτιδα. Μια χαρά είναι τώρα, έδωσαν προτεραιότητα στην 900αρα, κάτι τέτοιο. Μράβο ρε @elkons, έκανες δουλειά καλή! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) Just now, johnny_htc said: Μια χαρά είναι τώρα, έδωσαν προτεραιότητα στην 900αρα, κάτι τέτοιο. Μράβο ρε @elkons, έκανες δουλειά καλή! Εγώ έκανα τη δουλειά; Η Vodafone έκανε τη δουλειά εγώ απλά μίλησα μαζί τους! Edited 17 ώρες πριν by elkons 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Just now, elkons said: Εγώ έκανα τη δουλειά; Η Vodafone έκανε τη δουλειά εγώ απλά μίλησα μαζί τους! Ναι εννοώ που ασχολήθηκες 🙂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) @mixtri Εσύ που ξέρεις κιόλας, εμάς όταν ξεκίνησε η <<κακοκαιρία >> γενικά περισσότερο συννεφιά έχει (χτες ήρθε αλερτ αλλά δεν έριξε κ πολύ νερό όπως τις προηγούμενες μέρες ) σε κεραία Ericsson (Cosmote) η ισχύς της N78 έχει πέσει πολύ,σε σπίτι φίλου που βλέπουμε τη κεραία από το παράθυρο κιόλας είχα συνήθως-82dBm N78 και εδώ και 3 ημέρες είναι-91,ενώ το σήμα από την ίδια κεραία ακόμα, και ίδιο PCI με Lte. Ο καιρός φταίει η να δηλώσω έλεγχο; 9 minutes ago, johnny_htc said: Ναι εννοώ που ασχολήθηκες 🙂 Ελπίζω να συνεχίσει να δουλεύει ετσι πιο σωστά. Ό,τι μπορούμε, το κάνουμε εγώ έχω όλη τη καλή διάθεση να βοηθήσω. Edited 17 ώρες πριν by elkons 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: @mixtri Εσύ που ξέρεις κιόλας, εμάς όταν ξεκίνησε η <<κακοκαιρία >> γενικά περισσότερο συννεφιά έχει (χτες ήρθε αλερτ αλλά δεν έριξε κ πολύ νερό όπως τις προηγούμενες μέρες ) σε κεραία Ericsson (Cosmote) η ισχύς της N78 έχει πέσει πολύ,σε σπίτι φίλου που βλέπουμε τη κεραία από το παράθυρο κιόλας είχα συνήθως-89dBm N78 και εδώ και 3 ημέρες είναι-91,ενώ το σήμα από την ίδια κεραία ακόμα, και ίδιο PCI με Lte. Ο καιρός φταίει η να δηλώσω έλεγχο; Δεν είναι και πολύ μεγάλη πτώση βρε συ 😛 Ίσως φόρτωσε παραπάνω κόσμο επειδή κλείστηκαν όλοι σπίτια τους. Είχε επίδραση στις ταχύτητες καθόλου; Ο @mixtri ξέρει καλύτερα ο φίλος φυσικά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν (edited) 2 minutes ago, johnny_htc said: Δεν είναι και πολύ μεγάλη πτώση βρε συ 😛 Ίσως φόρτωσε παραπάνω κόσμο επειδή κλείστηκαν όλοι σπίτια τους. Είχε επίδραση στις ταχύτητες καθόλου; Ο @mixtri ξέρει καλύτερα ο φίλος φυσικά. Λάθος έκανα από-82 με -85 πήγε-91 Edited 17 ώρες πριν by elkons 4 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 2 minutes ago, elkons said: Λάθος έκανα από-82 με -85 πήγε-91 Α, αυτό είναι αρκετό. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) Θεσσαλονίκη - Παύλου Μελά με Τσιμισκή (Διαγώνιος) Πλατεία Ναυαρίνου με Τσιμισκή (πιάτσα ταξί) για τον VIPDriver... Πλατεία Ναυαρίνου με Παύλου Μελά (μπροστά στο ΑΒ) ξανά αφιερωμένο στον VIPDeiver Παύλου Μελά (μπροστά στον Κωνσταντινίδη) Τσιμισκή (Everest) Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας Πλατεία Αριστοτέλους με Μητροπόλεως Πλατεία Άθωνος (Κατσαμάκα) Edited 14 ώρες πριν by memoriesradio 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 48 minutes ago, memoriesradio said: Θεσσαλονίκη - Παύλου Μελά με Τσιμισκή (Διαγώνιος) Πλατεία Ναυαρίνου με Τσιμισκή (πιάτσα ταξί) για τον VIPDriver... Πλατεία Ναυαρίνου με Παύλου Μελά (μπροστά στο ΑΒ) ξανά αφιερωμένο στον VIPDeiver Παύλου Μελά (μπροστά στον Κωνσταντινίδη) Τσιμισκή (Everest) Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας Παύλου Μελά (μπροστά στον Κωνσταντινίδη) και Τσιμισκή στα Everest κάτι πάει πολύ λάθος, με τη Ν78 θα μπορούσε άνετα 200mbps+ ειδικά με το modem που έχεις είναι δυνατό. Εκτός και αν είναι καινούργιες N78. 5 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Παύλου Μελά (μπροστά στον Κωνσταντινίδη) και Τσιμισκή στα Everest κάτι πάει πολύ λάθος, με τη Ν78 θα μπορούσε άνετα 200mbps+ ειδικά με το modem που έχεις είναι δυνατό. Εκτός και αν είναι καινούργιες N78. Εκεί πέρα τις ίδιες περίπου ταχύτητες έχω, η 12444 είναι της Nova απέναντι από το Everest όχι από την Ικτίνου αλλά Παλιών Πατρών Γερμανού με Τσιμισκη γωνία. Τώρα την έβαλαν 5G και οι δύο, η Nova δεν είχε όσο είχα συμβόλαιο εκεί. Παύλου μελα στον Κωνσταντινιδη δεν μου κάνει εντύπωση επίσης… για κάποιο λόγο εκεί σέρνεται η Vodafone. Γήπεδο Άρη σημερινή απογευματινή , η μοναδική κεραία στη Χαριλάου με 4G ενώ όλες οι άλλες αναβαθμίστηκαν. Επίσης Ιωάννινα μου έστειλε φίλος ότι γίνεται χαμός και το 4G της Vodafone σέρνεται. Θα ανεβάσω στο νήμα του 4G μετρήσεις. Edited 13 ώρες πριν by Nikolas14 5 3 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 hour ago, Nikolas14 said: Εκεί πέρα τις ίδιες περίπου ταχύτητες έχω, η 12444 είναι της Nova απέναντι από το Everest όχι από την Ικτίνου αλλά Παλιών Πατρών Γερμανού με Τσιμισκη γωνία. Τώρα την έβαλαν 5G και οι δύο, η Nova δεν είχε όσο είχα συμβόλαιο εκεί. Παύλου μελα στον Κωνσταντινιδη δεν μου κάνει εντύπωση επίσης… για κάποιο λόγο εκεί σέρνεται η Vodafone. Γήπεδο Άρη σημερινή απογευματινή , η μοναδική κεραία στη Χαριλάου με 4G ενώ όλες οι άλλες αναβαθμίστηκαν. Επίσης Ιωάννινα μου έστειλε φίλος ότι γίνεται χαμός και το 4G της Vodafone σέρνεται. Θα ανεβάσω στο νήμα του 4G μετρήσεις. Πρέπει να τρέξει το επενδυτικό πλάνο του 1δις που έχει ανακοινώσει αλλιώς ΔΕΝ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν @marios239 Μέχρι στιγμής τι λέει λειτουργεί; 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 35 minutes ago, elkons said: @marios239 Μέχρι στιγμής τι λέει λειτουργεί; Από 'κει που όλες οι κλήσεις εκτός wifi έρχονταν σε sms έως τώρα μου έχουν έρθει μόνο 2 απ' τις 11. Είναι σίγουρα μια βελτίωση. Απενεργοποίησα επίτηδες το wifi calling για να δω πως πάει. Και το wifi calling της vf πάντως δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο. Αρκετές φορές δεν ενεργοποιείται και πρέπει να ανοιγοκλείσω wifi, λειτουργία πτήσης κ.α. Ίσως είναι και θέμα συσκευής βέβαια γιατί δεν εμπιστεύομαι τη xiaomi στα θέματα λογισμικού. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Εμένα με το 12 pro απλά αναβοσβήνει το μόντεμ σε άκυρα μέρη, απλά βλέπω ένα ωραίο Χ χωρίς κανένα λόγο ακόμα και με φουλ σήμα,και στις 3 εταιρείες. Σε VoLTE/WiFi calling με Cosmote δεν έχω κάποιο θέμα με Hyperos 1 (περιμένω το 2) ,με MIUI όμως δεν είχα θέμα με το σήμα. 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 16 minutes ago, marios239 said: Από 'κει που όλες οι κλήσεις εκτός wifi έρχονταν σε sms έως τώρα μου έχουν έρθει μόνο 2 απ' τις 11. Είναι σίγουρα μια βελτίωση. Απενεργοποίησα επίτηδες το wifi calling για να δω πως πάει. Και το wifi calling της vf πάντως δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο. Αρκετές φορές δεν ενεργοποιείται και πρέπει να ανοιγοκλείσω wifi, λειτουργία πτήσης κ.α. Ίσως είναι και θέμα συσκευής βέβαια γιατί δεν εμπιστεύομαι τη xiaomi στα θέματα λογισμικού. Προσπάθησε αν έχει την ανάλογη ρύθμιση, που μάλλον την έχει το κινητό, να κάνεις προτίμηση κλήσης να έχει σαν προτεραιότητα το wifi και να μην ψάχνει να δει πώς θα δρομολογηθεί η κλήση. Μήπως αυτό παίζει ένα ρόλο, σε τέτοιες καταστάσεις που είναι οριακά όλα.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Δε κλειδώνει LTE και 5G μπας και δε τον βάζει πια σε EDGE 😃 Ή θα τον βγάζει εκτός χωρίς κλήσεις 3 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Δε κλειδώνει LTE και 5G μπας και δε τον βάζει πια σε EDGE 😃 Ή θα τον βγάζει εκτός χωρίς κλήσεις Σε εσωτερικούς χώρους αν κλειδώσω είναι εκτός δικτύου και αν δεν είμαι σε wifi χάνω όλες τις κλήσεις. Οι περισσότεροι φίλοι εδώ δεν έχουν wifi γιατί είναι εξοχικά. 5 minutes ago, johnny_htc said: Προσπάθησε αν έχει την ανάλογη ρύθμιση, που μάλλον την έχει το κινητό, να κάνεις προτίμηση κλήσης να έχει σαν προτεραιότητα το wifi και να μην ψάχνει να δει πώς θα δρομολογηθεί η κλήση. Μήπως αυτό παίζει ένα ρόλο, σε τέτοιες καταστάσεις που είναι οριακά όλα.. Yup! Έτσι το έχω. Όταν είναι σε wifi δεν έχω θέμα. 3 Παράθεση Vodafone FTTH 100mbps + Giga unlimited ultra / Nova FREE2GO / Cosmote internet on the go Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 4 minutes ago, elkons said: Δε κλειδώνει LTE και 5G μπας και δε τον βάζει πια σε EDGE 😃 Ή θα τον βγάζει εκτός χωρίς κλήσεις Άμα είναι αίσχος το σήμα, στην καλύτερη με πολλές διακοπές θα μιλάει πιστεύω. Δηλαδή δεν θα μιλάει, γιατί θα το έχει πετάξει στον τοίχο ήδη 😅😅😂😂😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 2 minutes ago, johnny_htc said: Άμα είναι αίσχος το σήμα, στην καλύτερη με πολλές διακοπές θα μιλάει πιστεύω. Δηλαδή δεν θα μιλάει, γιατί θα το έχει πετάξει στον τοίχο ήδη 😅😅😂😂😂 🙂 Ένα κινητό αγορασμένο από Αμερική μπορώ να το χρησιμοποιήσω στα ελληνικά δίκτυα ή μπα; 2 Παράθεση "Ὁ σοφὸς Νόβα ἔφη: 'Ἐὰν θὲλῃς 4G, ἀνάβα εἰς τὸν Ὄλυμπον καὶ εὔχου τοῖς θεοῖς· ἐὰν δὲ θὲλῃς EDGE, πορεύου εἰς τὴν γῆν καὶ ἡρεμίαν ἀπόλαυσε.'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts