Gv2008 Δημ. Σάββατο στις 07:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:25 μμ 1 hour ago, elkons said: Πρώτη φορά δίνει η 11878 και στις 2 B28! Μήπως νέα προσθήκη; στις άδειες ήταν νομίζω ακόμα και στη Cosmote φαίνεται αλλά όλες την είχαν κλειστή. Το ✨️ τι είναι; 2G λογικά θα σημαίνει δεν είναι SA Ready, στη Vodafone δεν το είχα ξανά δει βέβαια. Τουλάχιστον έπιασαν σπίτι μου 4G Β28 Τουλάχιστον γιατί όσο δεν είχε δεν έπιανε είχε Β20 οριακά.. Έπεσε αναβάθμιση προφανώς. Καλώς τα δεχθήκατε 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 07:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:27 μμ 1 minute ago, Gv2008 said: Έπεσε αναβάθμιση προφανώς. Καλώς τα δεχθήκατε Την Β28; τι να τη κάνω επειδή έχω σήμα σπίτι; πάλι με την 28 σέρνεται 😂 Καλά είναι καλύπτει σε δύσκολα σημεία της περιοχής τουλάχιστον Τόσο καιρό ειχαν στην άδεια αλλά δεν ήταν αναμενη τώρα την άνοιξαν Ν78 έχει καιρό αλλά εδώ και 9 μήνες δεν έχει άδεια 🙂 Μερικές φορές βλέπω στη περιοχή να γυρνάνε οχήματα της ΕΕΤΤ κάθε τότε σβήνει η n78 Vodafone Nova 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. Σάββατο στις 08:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:24 μμ 56 minutes ago, elkons said: Την Β28; τι να τη κάνω επειδή έχω σήμα σπίτι; πάλι με την 28 σέρνεται 😂 Καλά είναι καλύπτει σε δύσκολα σημεία της περιοχής τουλάχιστον Τόσο καιρό ειχαν στην άδεια αλλά δεν ήταν αναμενη τώρα την άνοιξαν Ν78 έχει καιρό αλλά εδώ και 9 μήνες δεν έχει άδεια 🙂 Μερικές φορές βλέπω στη περιοχή να γυρνάνε οχήματα της ΕΕΤΤ κάθε τότε σβήνει η n78 Vodafone Nova Μπορεί να ανοίξει Ν28, όπως κάνει κι η Cosmote σε πολλές κεραίες, αντί για Ν1. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Σάββατο στις 08:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:26 μμ Εγώ λέω για τη Β28 του Lte 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Σάββατο στις 08:33 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:33 μμ (edited) Καθάρισε και το τοπίο από τον σημερινό fake account. Banned πλέον. Κάποιος μάλλον που παρίστανε τον Χρήστο. Edited Σάββατο στις 08:33 μμ by memoriesradio 9 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. Χθες στς 10:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:34 πμ Καλησπέρα ο x65 δείχνει τα δοντάκια του και είχα και packet loss 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 4 ώρες πριν, Harry636 said: Καλησπέρα ο x65 δείχνει τα δοντάκια του και είχα και packet loss Πολύ δυνατό. Σε ποια περιοχή είναι η μέτρηση; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Βόντ σπίτι εγγύηση 6 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 50 minutes ago, Antonio21 said: Πολύ δυνατό. Σε ποια περιοχή είναι η μέτρηση; Νομίζω Καλαμάτα είναι ο γιατρός 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Βόντ σπίτι εγγύηση Τώρα θα με αναγκάσεις να πω, είχατε και στο χωριό σου τέτοιες ταχύτητες; 😄🌲🧑🎄 1 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Βόντ σπίτι εγγύηση Μια χαρά 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν Θεσσαλονίκη - One Salonika (Φαγάδικα) Κάργα κόσμο... 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 34 minutes ago, memoriesradio said: Θεσσαλονίκη - One Salonika (Φαγάδικα) Κάργα κόσμο... Της πόπης.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 11 ώρες πριν, memoriesradio said: Τώρα θα με αναγκάσεις να πω, είχατε και στο χωριό σου τέτοιες ταχύτητες; 😄🌲🧑🎄 Τσου🥳🤣 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 13 ώρες πριν, johnny_htc said: Νομίζω Καλαμάτα είναι ο γιατρός Καλημέρα μέγαρα είναι η μέτρηση έχω ανέβει επάνω και έχω πλακωθεί στα τρίγωνα πανοράματος Μέχρις στιγμής Θεσσαλονίκη το δίκτυο είναι εεεεε.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, Harry636 said: Καλημέρα μέγαρα είναι η μέτρηση έχω ανέβει επάνω και έχω πλακωθεί στα τρίγωνα πανοράματος Μέχρις στιγμής Θεσσαλονίκη το δίκτυο είναι εεεεε.. Καλημέρα! Κερνάμε καφέ στα γρήγορα γιατί έχουμε να ταξιδέψουμε για Πελοπόννησο. Edited 6 ώρες πριν by memoriesradio 4 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 43 minutes ago, memoriesradio said: Καλημέρα! Κερνάμε καφέ στα γρήγορα γιατί έχουμε να ταξιδέψουμε για Πελοπόννησο. Δεν έφυγες ακόμα από Θεσσαλονίκη;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Περιοχή Νέα Δημητριάδα Βόλου. Πρώτη φορά μετά από δεκάδες μετρήσεις που έχω κάνει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, που η Vodafone ξεπερνάει την cosmote... 9 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 754 η vodafone και η cosmote 19???? 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 18 minutes ago, jimmis11 said: Περιοχή Νέα Δημητριάδα Βόλου. Πρώτη φορά μετά από δεκάδες μετρήσεις που έχω κάνει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, που η Vodafone ξεπερνάει την cosmote... Ωπ, είσαι στα μέρη μου! Η vdf καλύπτει με n78 απ' την κεραία 2002 πάνω απ' την ΑΓΕΤ ή απ' την 1919 στην Πορταριά ανάλογα το σημείο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 7 minutes ago, Antonio21 said: 754 η vodafone και η cosmote 19???? Έχει βαρέσει πλώρη η βονταφον στον Βόλο. Ίσως ξυπνήσουν στην Cosmote, από τη νέα χρονιά 😂 Just now, marios239 said: Ωπ, είσαι στα μέρη μου! Η vdf καλύπτει με n78 απ' την κεραία 2002 πάνω απ' την ΑΓΕΤ ή απ' την 1919 στην Πορταριά ανάλογα το σημείο. Είναι πολύ μεγάλο νούμερο, θεωρώ ότι είναι κοντά η κεραία. Άρα η πιο κοντινή μάλλον και όχι από Πορταρια. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 minute ago, johnny_htc said: Έχει βαρέσει πλώρη η βονταφον στον Βόλο. Ίσως ξυπνήσουν στην Cosmote, από τη νέα χρονιά 😂 Είναι πολύ μεγάλο νούμερο, θεωρώ ότι είναι κοντά η κεραία. Άρα η πιο κοντινή μάλλον και όχι από Πορταρια. Αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα. Να,ι πιο πιθανόν είναι να καλύπτει η 2002. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 22 minutes ago, marios239 said: Να,ι πιο πιθανόν είναι να καλύπτει η 2002. Καλο ειναι να στέλνουμε λοιπόν για τις μετρήσεις που κάνουμε και νετμονστερ. Όχι ότι καταλαβαίνουμε τα πάντα, αλλά παίρνουμε μια ιδέα είναι η αλήθεια. Προφανώς έχουν ρυθμίσει την περιοχή για N78, ελέω της κεραίας που θα της βάλουν κάποτε... Μια από τις δύο που ανέφερες νομίζω είδα έχουν βγάλει. Μπορεί και οι δύο, δεν ξέρω, βαριέμαι να ξανά δω 😜🤣. Από κάλυψη πρέπει να είναι ταμάμ η Cosmote εκεί από αυτά που βλέπω cellmapper πάντως. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 19 ώρες πριν, Nickchris36 said: Βόντ σπίτι εγγύηση Για το χωριό καλά είναι, χωρίς κίνηση δίνει 200/100 να υποθέσω. 4 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Καλο ειναι να στέλνουμε λοιπόν για τις μετρήσεις που κάνουμε και νετμονστερ. Όχι ότι καταλαβαίνουμε τα πάντα, αλλά παίρνουμε μια ιδέα είναι η αλήθεια. Προφανώς έχουν ρυθμίσει την περιοχή για N78, ελέω της κεραίας που θα της βάλουν κάποτε... Μια από τις δύο που ανέφερες νομίζω είδα έχουν βγάλει. Μπορεί και οι δύο, δεν ξέρω, βαριέμαι να ξανά δω 😜🤣. Από κάλυψη πρέπει να είναι ταμάμ η Cosmote εκεί από αυτά που βλέπω cellmapper πάντως. Αν και είμαστε στο θέμα της vf, η cosmote έχει δηλώσει n78 για την κεραία στην Απόλλωνος. Έως τώρα η vf καλύπτει πολύ καλύτερα με n78. Η 2002 είναι σε αρκετά καλή τοποθεσία, και κακώς δεν έχει πατήσει πάνω η nova. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts