Nickchris36 Δημ. Σάββατο στις 06:41 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 06:41 μμ 1 minute ago, Nickchris36 said: Ναι ι εν μπι 2899 Η βφ είναι πιο γεμάτη εδώ από τη νοντ ναι. Του ντισκονεκτ του κάγκελο γίνεται 🤣🤣🤣🤣🤣 Εγγύηση όλες Καλάην πιάσω την πράσινη θ γράφω αιώνες Θ έρθει πάλι η ώρα και αυτηνης να κραχτεί Βφ ονλι εγγύηση 🤣 Καλά κάνετε και γελάτε .μόνο για γέλια είναι για τίποτα άλλο🥳🤣 Just now, johnny_htc said: Καλά ρε συ, τι φάση να πούμε. Γεφύρι της Άρτας η νοντ βοντα εκεί. Το πρωί το χτιζανε, το βράδυ γκρεμιζοταν. Στην Ελλάδα ρίχνει και μια βροχή, και τελειώνουν οι επικοινωνίες. Τι να πει6ρε κανείς πια 🥳 Είναι γτπ απλά τα πράγματα Το βράδυ θα ανεβάσω και με τις τρεις στο ίδιο σημείο να γελάσουμε 🤣🥳 3 5 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. Σάββατο στις 08:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:06 μμ Κέντρο Τρικάλων. 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. Σάββατο στις 08:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:13 μμ 7 minutes ago, MitsosDaBest13 said: Κέντρο Τρικάλων. Έτσι, ξηγηθηκες σωστά κυρά Βόντα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Κυριακή στις 12:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:42 μμ Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 12:52 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:52 μμ Δυνατό το εργαλείο όλο το Nperf μωβ θα γίνει🫡 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Κυριακή στις 12:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 12:55 μμ (edited) Upload... Κάτι γίνεται σιγά σιγά... Ερυθρό χρώμα... Edited Κυριακή στις 05:32 μμ by memoriesradio 11 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Κυριακή στις 07:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 07:49 μμ 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 06:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:07 πμ Καλημέρα. Σήμερα θα εστιάσουμε στην περιοχή από Πάτρα - Θεσσαλονίκη. Και καλό μας ταξίδι. * Δεχόμαστε και κέρασμα καφέ από φίλους στην διαδρομή με PM. Πριν: 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Δευτέρα στις 06:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:46 πμ Καλό δρόμο 1 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 06:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 06:47 πμ 40 minutes ago, memoriesradio said: Καλημέρα. Σήμερα θα εστιάσουμε στην περιοχή από Πάτρα - Θεσσαλονίκη. Και καλό μας ταξίδι. * Δεχόμαστε και κέρασμα καφέ από φίλους στην διαδρομή με PM. Πριν: Donate για τα διόδια πώς μπορούμε να κάνουμε;; 😉 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 07:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:21 πμ 31 minutes ago, cu2goup said: Donate για τα διόδια πώς μπορούμε να κάνουμε;; 😉 PayPal? Revolut? 😄 Άστα! Από Αντίρριο - Θεσσαλονίκη 22€ κοντά τα διόδια. Θα περάσω με το φέρυ και όχι από την γέφυρα, όπως επίσης και από το σπίτι μου (Ακράτα) μέχρι το Ρίο από τον παλιό, εκτός από Αίγιο-Σελιανίτικα (Ολυμπία οδός). Πολλά τα έξοδα δυστυχώς. 34 minutes ago, p_k said: Καλό δρόμο Να σου φέρω λίγα λεμόνια; Αλλά προϋποθέτει ότι θα πρέπει και να τα πάρεις κιόλας. 10 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 07:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:48 πμ (edited) 30 minutes ago, memoriesradio said: Άστα! Από Αντίρριο - Θεσσαλονίκη 22€ κοντά τα διόδια. Θα περάσω με το φέρυ και όχι από την γέφυρα, όπως επίσης και από το σπίτι μου (Ακράτα) μέχρι το Ρίο από τον παλιό, εκτός από Αίγιο-Σελιανίτικα (Ολυμπία οδός). Πολλά τα έξοδα δυστυχώς. Εγώ ζούσα Κρήτη αλλά ευτυχώς φέτος ήρθα επιτέλους στη στεριά. Το πλοίο να δεις για μία οικογένεια τι λεφτά ήταν. Τώρα που έχω μόνο διόδια κάνω πάρτι!!! Από Μπράλο γιατί δεν πας; Edited Δευτέρα στις 07:52 πμ by cu2goup 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Δευτέρα στις 09:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:38 πμ 2 ώρες πριν, memoriesradio said: PayPal? Revolut? 😄 Άστα! Από Αντίρριο - Θεσσαλονίκη 22€ κοντά τα διόδια. Θα περάσω με το φέρυ και όχι από την γέφυρα, όπως επίσης και από το σπίτι μου (Ακράτα) μέχρι το Ρίο από τον παλιό, εκτός από Αίγιο-Σελιανίτικα (Ολυμπία οδός). Πολλά τα έξοδα δυστυχώς. Να σου φέρω λίγα λεμόνια; Αλλά προϋποθέτει ότι θα πρέπει και να τα πάρεις κιόλας. Και μόνο που το είπες φτάνει. 8 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 09:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:53 πμ 2 ώρες πριν, cu2goup said: Εγώ ζούσα Κρήτη αλλά ευτυχώς φέτος ήρθα επιτέλους στη στεριά. Το πλοίο να δεις για μία οικογένεια τι λεφτά ήταν. Τώρα που έχω μόνο διόδια κάνω πάρτι!!! Από Μπράλο γιατί δεν πας; Πριν την Ιόνια οδό, από εκεί πηγαινοερχόμουν 40 χρόνια τώρα. Περισσότερες στροφές και 2 ώρες επιπλέον. Ίδια διόδια. Από Εγνατία σε 4μιση ώρες χαλαρά είμαι Θεσσαλονίκη. 3:15 με Mach 1, που το έκανα μία φορά... 6 1 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 09:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:54 πμ 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Καλημέρα. Σήμερα θα εστιάσουμε στην περιοχή από Πάτρα - Θεσσαλονίκη. Και καλό μας ταξίδι. * Δεχόμαστε και κέρασμα καφέ από φίλους στην διαδρομή με PM. Πριν: Ψψ και CellMapper Αφού είναι NSA στο CellMapper καταγράφει και 4G και 5G στο Npref δε ξέρω αν γίνεται ταυτόχρονα και 4G. Καλό ταξίδι, ευχαριστούμε πολύ για τις καταγραφές για να βάλουμε εμείς τους χάρτες!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 09:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 09:54 πμ 15 minutes ago, p_k said: Και μόνο που το είπες φτάνει. Εγώ πάντως φέρνω... 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Δευτέρα στις 10:01 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:01 πμ 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Καλημέρα. Σήμερα θα εστιάσουμε στην περιοχή από Πάτρα - Θεσσαλονίκη. Και καλό μας ταξίδι. * Δεχόμαστε και κέρασμα καφέ από φίλους στην διαδρομή με PM. Πριν: Καλό ταξίδι… πάντως στα περισσότερα σημεία σήμα έχεις και υπομονή με τα έργα στην Εγνατία. 8 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. Δευτέρα στις 10:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:17 πμ 23 minutes ago, memoriesradio said: Πριν την Ιόνια οδό, από εκεί πηγαινοερχόμουν 40 χρόνια τώρα. Περισσότερες στροφές και 2 ώρες επιπλέον. Ίδια διόδια. Από Εγνατία σε 4μιση ώρες χαλαρά είμαι Θεσσαλονίκη. 3:15 με Mach 1, που το έκανα μία φορά... Όλες παίζουν καλά στην οδό; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Δευτέρα στις 10:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:21 πμ 27 minutes ago, memoriesradio said: 3:15 με Mach 1, που το έκανα μία φορά... Εγώ με mach 3 αλλά την ίδια ώρα με τα bic κάνω.. 😂😂😂😂 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 10:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:47 πμ 45 minutes ago, Nikolas14 said: Καλό ταξίδι… πάντως στα περισσότερα σημεία σήμα έχεις και υπομονή με τα έργα στην Εγνατία. Ευχαριστώ. Τα έργα τα έχω μάθει απ' έξω. 2 φορές το μήνα πάω κι έρχομαι. 30 minutes ago, Chrischal1908 said: Όλες παίζουν καλά στην οδό; Φαντάζομαι. Αλλά έχω μόνο Vodafone. Μακάρι να είχα κι άλλη sim να μετρούσα και την Νόβα. Μέχρι στιγμής (Αγρίνιο) η Vodafone απλά πετάει με συνεχές 5G και πολύ Ν78... 2 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. Δευτέρα στις 11:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:06 πμ 17 minutes ago, memoriesradio said: Ευχαριστώ. Τα έργα τα έχω μάθει απ' έξω. 2 φορές το μήνα πάω κι έρχομαι. Φαντάζομαι. Αλλά έχω μόνο Vodafone. Μακάρι να είχα κι άλλη sim να μετρούσα και την Νόβα. Μέχρι στιγμής (Αγρίνιο) η Vodafone απλά πετάει με συνεχές 5G και πολύ Ν78... Πάντως χίλιες φορές Ιονια και Εγνατία παρά να πάω από Μπράλο…. 5 χρόνια πήγαινε έλα Θεσσαλονίκη-Κεφαλονιά μέσω Πάτρας τον σιχάθηκα. Στα ΚΤΕΛ δεν μπαίνω για κανένα λόγο. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 11:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:24 πμ (edited) 43 minutes ago, Nikolas14 said: Πάντως χίλιες φορές Ιονια και Εγνατία παρά να πάω από Μπράλο…. 5 χρόνια πήγαινε έλα Θεσσαλονίκη-Κεφαλονιά μέσω Πάτρας τον σιχάθηκα. Στα ΚΤΕΛ δεν μπαίνω για κανένα λόγο. Μια χαρά είναι και τα ΚΤΕΛ. Ιδίως το ΚΤΕΛ Αχαΐας που έχει από τους καλύτερους στόλους... Και φυσικά οικονομία. Πάτρα - Θεσσαλονίκη - Πάτρα, 90€... Δεν διαθέτουν όλοι την οικονομική άνεση για ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο πχ Θεσσαλονίκη Πάτρα με τρέξιμο και διόδια όλα μαζί 200€... Κάποιοι ίσως να μην έχουν μαντήλι για να κλάψουνε... Edited Δευτέρα στις 11:51 πμ by memoriesradio 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. Δευτέρα στις 11:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:47 πμ 22 minutes ago, memoriesradio said: Μια χαρά είναι και τα ΚΤΕΛ. Ιδίως το ΚΤΕΛ Αχαΐας που έχει από τους καλύτερους στόλους... Και φυσικά οικονομία. Πάτρα - Θεσσαλονίκη - Πάτρα, 90€... Θα συμφωνήσω για τα ΚΤΕΛ 7 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. Δευτέρα στις 12:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:01 μμ Όσο καταγράφω ωραία και καλά, όταν δέχομαι κλήση, τότε γ@μιέτ@ι η καταγραφή και ή πέφτω σε LTE ή και σε 2G. Επίσης το nPerf τρώει πολλά σκαλώματα... 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Δευτέρα στις 12:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:05 μμ Πάντα γινόταν ή μόνο στο συγκεκριμένο κινητό; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts