katsiletra Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 minute ago, memoriesradio said: Μα, η απάντηση είναι απλή... Άσε τον γιατρό να απαντήσει... 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) 5 minutes ago, katsiletra said: Άσε τον γιατρό να απαντήσει... Έχουμε στηθεί όλοι (τεχνικοί από ///, Huawei, Mediatek & Qualcomm) μπροστά σε Zoom, Webex, Meet & Teams, περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση, του rf doctor... Edited 16 ώρες πριν by memoriesradio 7 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) 5 ώρες πριν, Nickchris36 said: Θ πάω νοντ πάλι να ηρεμησω Η νοντ όπως λες έχει ρίξει 800εκατ για τα δίκτυα και το περιεχόμενο! Ειδικά το 2025 θα ανέβει κι'αλλο γιατί το SA που θα ενεργοποιήσουν απαιτεί αύξηση των υπαρχόντων σταθμών! Αναμένεται αυτό να γίνει και από την συνεργάτιδα! Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος ειδικά τώρα που έλυσαν το πρόβλημα με την κάλυψη και τις ταχύτητες εσωτερικά του σπιτιού μου και δεν έχουν τελειώσει κιόλας. Edited 15 ώρες πριν by Chrischal1908 2 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν (edited) 13 minutes ago, Chrischal1908 said: Η νοντ όπως λες έχει ρίξει 800εκατ για τα δίκτυα και το περιεχόμενο! Ειδικά το 2025 θα ανέβει κι'αλλο γιατί το SA που θα ενεργοποιήσουν απαιτεί αύξηση των υπαρχόντων σταθμών! Αναμένεται αυτό να γίνει και από την συνεργάτιδα! Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος ειδικά τώρα που έλυσαν το πρόβλημα με την κάλυψη και τις ταχύτητες εσωτερικά του σπιτιού μου και δεν έχουν τελειώσει κιόλας. Προχωράει πάρα πολύ καλά με σταθερά βήματα, επίσης σταθερή ποιότητα υπηρεσιών και συνεχεις αναβαθμίσεις. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν κεραίες μόνο Β20. Στην περιοχή μου η οποία με ενδιαφέρει και περισσότερο διότι εκεί κινούμαι και εργάζομαι δεν υπάρχουν πλέον σκέτες 800άρες. Ούτε και με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αγοραστής, νομίζω αυτό δεν ενδιαφέρει το 95% των συνδρομητών. Άντε ας πούμε να ενδιαφέρει εγκυκλοπαιδικά. Το συνδρομητη τον ενδιαφέρει να έχει σωστές υπηρεσίες, σωστά τιμολογημένες. Edited 15 ώρες πριν by p_k 4 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 17 minutes ago, Chrischal1908 said: Ειδικά το 2025 θα ανέβει κι'αλλο γιατί το SA που θα ενεργοποιήσουν απαιτεί αύξηση των υπαρχόντων σταθμών! Αναρωτιέμαι πραγματικά πως θα υλοποιήσουν οι συνεργάτιδες το SA. Υστερούν πολύ σε κάλυψη n78 και αν βασιστούν μόνο στην n1 και n28 (που φαντάζομαι θα την πάρουν απ' το 4g) σε πολλές περιοχές θα έχει πολύ χαμηλότερες ταχύτητες απ' ότι το NSA. Ελπίζω τουλάχιστον να δώσουν πρόσβαση σε περισσότερες συσκευές, όχι σαν τη κοσμοτε που προσθέτει με το σταγονόμετρο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 30 minutes ago, Chrischal1908 said: Η νοντ όπως λες έχει ρίξει 800εκατ για τα δίκτυα και το περιεχόμενο! Ειδικά το 2025 θα ανέβει κι'αλλο γιατί το SA που θα ενεργοποιήσουν απαιτεί αύξηση των υπαρχόντων σταθμών! Αναμένεται αυτό να γίνει και από την συνεργάτιδα! Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος ειδικά τώρα που έλυσαν το πρόβλημα με την κάλυψη και τις ταχύτητες εσωτερικά του σπιτιού μου και δεν έχουν τελειώσει κιόλας. Ωραία όλα αυτά αλλά μας λες για το σπίτι σου ,δεν είναι έτσι παντού, όπως και κανένα δίκτυο φυσικά . Εγώ πέρασα σήμερα κοντά στις περιοχές σου αλλά δεν είδα κάπου τη κεραία , έχουν βάλει μια άλλη λογικά στο Χαλάνδρι είναι και πιάνεις από αυτή, εκείνη η 7 που είπες. Εάν είναι εύκολο από μεριάς σου στο αντίστοιχο τοπικ δώσε μας Netmonster να δούμε τι γίνεται τελικά. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 36 minutes ago, p_k said: Προχωράει πάρα πολύ καλά με σταθερά βήματα... Στράτα, στρατούλα... 9 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Just now, memoriesradio said: Στράτα, στρατούλα... Έκλαψα 🤣🤣 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 20 minutes ago, elkons said: Εγώ πέρασα σήμερα κοντά στις περιοχές σου αλλά δεν είδα κάπου τη κεραία , έχουν βάλει μια άλλη λογικά στο Χαλάνδρι είναι και πιάνεις από αυτή, εκείνη η 7 που είπες. Είναι vip μόνο για λίγους και εκλεκτούς. 1 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν @cmvr Ανέλαβε 😁😁 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 8 minutes ago, elkons said: @cmvr Ανέλαβε 😁😁 Σε λίγο. Ετοιμάζεται. Ήταν και αυτός σε stand up comedy μπροστά σε κατάστημα Nova και τους γλένταγε... 8 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, Chrischal1908 said: Η νοντ όπως λες έχει ρίξει 800εκατ για τα δίκτυα και το περιεχόμενο! Ειδικά το 2025 θα ανέβει κι'αλλο γιατί το SA που θα ενεργοποιήσουν απαιτεί αύξηση των υπαρχόντων σταθμών! Αναμένεται αυτό να γίνει και από την συνεργάτιδα! Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος ειδικά τώρα που έλυσαν το πρόβλημα με την κάλυψη και τις ταχύτητες εσωτερικά του σπιτιού μου και δεν έχουν τελειώσει κιόλας. 1 ώρα πριν, p_k said: Προχωράει πάρα πολύ καλά με σταθερά βήματα, επίσης σταθερή ποιότητα υπηρεσιών και συνεχεις αναβαθμίσεις. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν κεραίες μόνο Β20. Στην περιοχή μου η οποία με ενδιαφέρει και περισσότερο διότι εκεί κινούμαι και εργάζομαι δεν υπάρχουν πλέον σκέτες 800άρες. Ούτε και με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αγοραστής, νομίζω αυτό δεν ενδιαφέρει το 95% των συνδρομητών. Άντε ας πούμε να ενδιαφέρει εγκυκλοπαιδικά. Το συνδρομητη τον ενδιαφέρει να έχει σωστές υπηρεσίες, σωστά τιμολογημένες. Για αυτό έκαναν το 8mbps only γιατί τρέχουν με την όπισθεν οι επενδύσεις και οι αναβαθμίσεις του μισού σεκτορ 😂😂😂😂😂 Νόβα ονλυ δε μπάντ 20 8mbps νετγουορκ 😂😂😂😂😂 Edited 14 ώρες πριν by cmvr 1 7 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 42 minutes ago, cmvr said: Για αυτό έκαναν το 8mbps only γιατί τρέχουν με την όπισθεν οι επενδύσεις και οι αναβαθμίσεις του μισού σεκτορ 😂😂😂😂😂 Νόβα ονλυ δε μπάντ 20 8mbps νετγουορκ 😂😂😂😂😂 Πλέον θα είναι δε μπάντ 28 8mbps νετγουορκ. Ακόμα χαμηλότερη συχνότητα, με ακόμα χαμηλότερες ταχύτητες! 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 3 ώρες πριν, memoriesradio said: Έχουμε στηθεί όλοι (τεχνικοί από ///, Huawei, Mediatek & Qualcomm) μπροστά σε Zoom, Webex, Meet & Teams, περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση, του rf doctor... 2 minutes ago, Harry636 said: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, marios239 said: Αναρωτιέμαι πραγματικά πως θα υλοποιήσουν οι συνεργάτιδες το SA. Υστερούν πολύ σε κάλυψη n78 και αν βασιστούν μόνο στην n1 και n28 (που φαντάζομαι θα την πάρουν απ' το 4g) σε πολλές περιοχές θα έχει πολύ χαμηλότερες ταχύτητες απ' ότι το NSA. Ελπίζω τουλάχιστον να δώσουν πρόσβαση σε περισσότερες συσκευές, όχι σαν τη κοσμοτε που προσθέτει με το σταγονόμετρο. Έχουν ένα 50% κάλυψη N78. Ίσως και λίγο παραπάνω... 3 ώρες πριν, elkons said: Ωραία όλα αυτά αλλά μας λες για το σπίτι σου ,δεν είναι έτσι παντού, όπως και κανένα δίκτυο φυσικά . Εγώ πέρασα σήμερα κοντά στις περιοχές σου αλλά δεν είδα κάπου τη κεραία , έχουν βάλει μια άλλη λογικά στο Χαλάνδρι είναι και πιάνεις από αυτή, εκείνη η 7 που είπες. Εάν είναι εύκολο από μεριάς σου στο αντίστοιχο τοπικ δώσε μας Netmonster να δούμε τι γίνεται τελικά. Δεν είναι παντού έτσι αλλά δεν έχουν ολοκληρώσει και τις αναβαθμίσεις πανελλαδικά έτσι δεν είναι;; Edited 12 ώρες πριν by Chrischal1908 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν On 20/11/2024 at 12:54 ΠΜ, Chrischal1908 said: Σε εσωτερικό χώρο;; δεν διευκρίνησες το σημαντικότερο! Μέσα 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 4 ώρες πριν, p_k said: Προχωράει πάρα πολύ καλά με σταθερά βήματα, επίσης σταθερή ποιότητα υπηρεσιών και συνεχεις αναβαθμίσεις. Σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν κεραίες μόνο Β20. Στην περιοχή μου η οποία με ενδιαφέρει και περισσότερο διότι εκεί κινούμαι και εργάζομαι δεν υπάρχουν πλέον σκέτες 800άρες. Ούτε και με ενδιαφέρει ποιος θα είναι ο αγοραστής, νομίζω αυτό δεν ενδιαφέρει το 95% των συνδρομητών. Άντε ας πούμε να ενδιαφέρει εγκυκλοπαιδικά. Το συνδρομητη τον ενδιαφέρει να έχει σωστές υπηρεσίες, σωστά τιμολογημένες. Με αυτό το σωστά τιμολογημένες χτύπησε φλέβα. Επι 11 μήνες μου έστελναν λάθος λογαριασμό και κάθε μήνα που τους έπαιρνα και μιλούσα μαζί τους σε καθημερινή βάση μου έλεγαν ότι το έχουν διορθώσει. Βέβαια, τον επόμενο μήνα ερχόταν πάλι λάθος ο λογαριασμός. Ε, στους 11 μήνες απλά έκοψα ότι συμβόλαιο είχα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 4 ώρες πριν, MIKU said: Μέσα Είχε έρθει ένας γνωστός μου πρόσφατα με Nova και μου λέει είχε Ε 😛 Ετζ σα φορεβερ🤣💀 Nova E πιο πολύ, Vodafone εάν είχε 4G υπό κατάρρευση έπεφτε σε Ε συνήθως. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 16 minutes ago, elkons said: Είχε έρθει ένας γνωστός μου πρόσφατα με Nova και μου λέει είχε Ε 😛 Ετζ σα φορεβερ🤣💀 Nova E πιο πολύ, Vodafone εάν είχε 4G υπό κατάρρευση έπεφτε σε Ε συνήθως. 3 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 4 minutes ago, Nickchris36 said: Δε μ φαίνεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 minute ago, elkons said: Δε μ φαίνεται Διάβασε την υπογραφή μου..🤫🥳🤣 2 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Καλημέρα. Πριν από 6 ώρες, απάντησα στο συγκεκριμένο topic και σε συγκεκριμένο post, αλλά έπεσε λογοκρισία και άμεση διαγραφή. Άλλη φορά θα κρατάω screenshot, για περαιτέρω χρήση... 2 3 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 6 ώρες πριν, Harry636 said: Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι 8t δεν βάζουν στην Ελλάδα , και επίσης ότι οι συσκευές ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ . 4Mimo σε low band , it is not a thing … είχα δει κάτι εταιριες του ομίλου Telekom , να έχουν 4χ2. Η τεράστια αύξηση του capacity που δίνεις είναι λόγο των περισσότερων tr layers , κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αρα 2χ2 , 10mhz 256qam = 150mbps iphone 15pro Xperia 1 IV 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 1 hour ago, elkons said: Είχε έρθει ένας γνωστός μου πρόσφατα με Nova και μου λέει είχε Ε 😛 Ετζ σα φορεβερ🤣💀 Nova E πιο πολύ, Vodafone εάν είχε 4G υπό κατάρρευση έπεφτε σε Ε συνήθως. Cosmote: 5G παντού με ταχύτητες περίπου 200. Στο -2 βγάζει εκτός δικτύου. Vodafone: 4G/5G ανάλογα τον όροφο με άθλιες μονοψήφιες ταχύτητες, διακοπές στις κλήσεις. -1 και -2 εκτός δικτύου. Nova: Ε και 5G με συνεχείς εναλλαγές ΧΩΡΙΣ δυνατότητα κλήσης σε πολλά σημεία του Νοσοκομείου (όροφοι!). -1 και -2 εκτός. 5 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 22 minutes ago, georgebad said: Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι 8t δεν βάζουν στην Ελλάδα , και επίσης ότι οι συσκευές ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ . 4Mimo σε low band , it is not a thing … είχα δει κάτι εταιριες του ομίλου Telekom , να έχουν 4χ2. Η τεράστια αύξηση του capacity που δίνεις είναι λόγο των περισσότερων tr layers , κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αρα 2χ2 , 10mhz 256qam = 150mbps iphone 15pro Xperia 1 IV Αυτό. Που δείχνεις είναι 4g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts